17.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی پرتقالی🍊
مواد لازم 👇
2/3 لیوان آب گرم
پودر مایه خمیر ۲ ق چ
، تخم مرغ ۱ عدد
، شکر ۲ ق غ
، روغن مایع ۲ ق غ،
رنده پوست پرتقال 1 ق م
، آرد ۳۶۰ گرم یا 2 و 1/3 لیوان،
بکینگ پودر نصف ق چ،
نمک 1/4ق چ، کره1ق غ
🥩|@Cooking_Mf
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیکِ قهوه 🥧☕😌
🤎مواد لازم:
قهوه گلد
آب جوش
تخم مرغ
شکر
وانیل
ماست
روغن
آرد سفید
بکینگ پودر
شکلات صبحانه
🥩|@Cooking_Mf
11.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اکبر جوجه البته شاید این روشی که همه درست میکنن نیست
کی میدونه که واقعا حاج اکبر چطور درست میکرد
اما نکته اصلی گرفتن بوی بده مرغه که با اب نمک و سرکه
کاملا از بین میره یک لیتر اب نصف استکان سرکه و یک استکان
نمک دریا یا سنگ نمک بهتره
اب رو مرحله به مرحله اضافه کنید و اهسته مرغو برگردونید
قراره مرغ رنگ طلایی بگیره قرار نیست برشته و خشک بشه
🥩|@Cooking_Mf
9.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک یخچالی ویفری لوله ای😍😋
بسیار لذیذ و لاکچری و مجلسی برای شما و خانواده گلتون نوش جانتون🥰
مواد لازم
ويفر لوله ای 500 گرم
بیسکویت خرد 300 گرم
کره آب شده 100 گرم
خامه صبحانه 600 گرم
پودر شکر 100 گرم
وانیل یک قاشق چایخوری
پنیر خامه ای 400 گرم
سس شکلات 100
شیر عسلی 100 گرم
برای تزئین توت فرنگی پودر کاکائو
🥩|@Cooking_Mf
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هنوزم میرزا قاسمی تو خواستگاهش یعنی گیلان، ارج و قرب بیشتری داره تا شهرهای دیگه
اما کیه که در ماه حداقل یه بار میرزا قاسمی نخوره و تو وعدههای غذاییش نباشه؟!
این ترکیب جادویی که میرزا محمدقاسم خان والی کشفش کرد، به تنهایی رمز ورود به بهشته.😋
🥩|@Cooking_Mf
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساده ترین کلوچه ی ترکیه😍
کره 250 گرم
1 عدد تخم مرغ
نصف ق چ وانیل
1 ق چ بکینگ پودر
پودر قند 120 گرم
۱ ق غ کاکائو
450 گرم آرد قنادی
تزیین:
100 گرم شکلات تلخ ذوب شده در بن ماری
پسته پودر شده
🥩|@Cooking_Mf
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هنوزم میرزا قاسمی تو خواستگاهش یعنی گیلان، ارج و قرب بیشتری داره تا شهرهای دیگه
اما کیه که در ماه حداقل یه بار میرزا قاسمی نخوره و تو وعدههای غذاییش نباشه؟!
این ترکیب جادویی که میرزا محمدقاسم خان والی کشفش کرد، به تنهایی رمز ورود به بهشته.😋
🥩|@Cooking_Mf
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساده ترین کلوچه ی ترکیه😍
کره 250 گرم
1 عدد تخم مرغ
نصف ق چ وانیل
1 ق چ بکینگ پودر
پودر قند 120 گرم
۱ ق غ کاکائو
450 گرم آرد قنادی
تزیین:
100 گرم شکلات تلخ ذوب شده در بن ماری
پسته پودر شده
🥩|@Cooking_Mf
19.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اناربیج شبیه فسنجونه اما ورژن گیلانیش و خیلی خوشمزه است🤤
●گردو و رب انار نباید زیاد تفت بخورن یکی دو دقیقه در حد گرم شدن ●
مواد لازم :
گردو: ۳۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
رب انار ملس: ۲ ق غ خوری
پیاز: ۱ عدد
آرد نخودچی: ۱ ق غ خوری
سبزی انار بیج:
(۷۵ گرم جعفری، ۷۵ گرم گشنیز، ۵۰ گرم تره، ۲۵ گرم نعنا، ۲۵ گرم چوچاق و ۲۵ گرم خالواش)
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه: به مقدار لازم
آب سرد: ۶،۷ لیوان.
🥩|@Cooking_Mf
13.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به وقت دلمه🤤
مواد لازم گوشت
گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم
پیاز ۱ عدد
گشنیز جعفری تره ترخون شوید نعنا
زردچوبه یک قاشق چایی خوری
نمک فلفل
رب گوجه دو قاشق غذا خوری
مواد پیاز داغ
پیاز دو عدد گوجه چهار عدد
رب انار چهار قاشق غذا خوری
زردچوبه فلفل نمک
برنج سه پیمانه
لپه ۶ قاشق
🥩|@Cooking_Mf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکوئیت شکری 🧇😍
با کره پاستوریزه هست
۶۰۰ گرم آرد
۴۵۰ گرم کره نیوزلندی یا پاستوریزه
۲۶۰ گرم خاک قند
۴ عدد زرده تخم مرغ
۸۰ گرم نشاسته ذرت
وانیل به مقدار لازم
درجه فر ۱۸۰ مدت زمان ۱۳ دقیقه
🥩|@Cooking_Mf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی سنتی زعفرانی 💛 😋
یه بطری شیر رو با یه بسته خامه ، سیصد گرم شکر دو تا قاشق غذاخوری
ثعلب ، یه قاشق چایخوری وانیل و سه قاشق غذاخوری گلاب رو باهم
مخلوط کن و بعد بزار روی حرارت
حدود بیست تا سی دقیقه با حرارت کم هم بزن تا یکم به غلظت بیوفته و ثعلب گلوله گلوله نشه
ولی برای بافت بهتر بستنی میتونی آخرش داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزی و چند ثانیه هم بزنی تا بافت یکدست و صافی داشته باشه یا با گوشت کوب برقی چند ثانیه بزنی
بعد تو دو تا ظرف بریز و داخل یکیش زعفرون دم کرده بریز و یکیش ساده باشه داخل فریزر بزار
یه بسته خامه رو هم داخل یه پلاستیک فریزر بریز و خیلی نازک پهنش کن و اونم داخل فریزر بزار تا یخ بزنه
هر یک ساعت یکبار بستنی رو از داخل فریزر در بیار هم بزن و دوباره داخل فریزر بزار این کار باعث میشه بستنی کش دار بشه و حالت یخ زدگی نداشته باشه
حدود ۶ بار این کار رو تکرار کن
بعد آخرین بار روش مغزیجات بریز و خامه ای که تو فریزر بوده رو خورد کن و روش بریز
چند ساعت دیگه بزار داخل فریزر تا کاملا یخ بزنه
🥩|@Cooking_Mf