eitaa logo
آشپزی نمونه 🍧🥘 حتما تأیید را لمس کنید👇👇👇
173.3هزار دنبال‌کننده
60 عکس
3.6هزار ویدیو
0 فایل
☫ ﷽ ☫ 🔸مجموعه بزرگ تبلیغات برتر👇🏽 https://eitaa.com/joinchat/4076535811Cc50237fe56 . . 🔹کانون بزرگ‌ تبلیغاتی فرمانده 👇🏽 https://eitaa.com/joinchat/2780496875C6b4b71f2f0 . .
مشاهده در ایتا
دانلود
35.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عدس پلو بچه که بودم از مدرسه که بر می‌گشتم، بعضی وقتا که به خونه نزدیک می‌شدم عطر گوشت چرخکرده و‌ پیاز داغ میخورد به مشامم و با خودم می‌گفتم: حتما مامان امروز پلو مخلوط درست کرده، خدا کنه عدس پلو‌ باشه. بین همه‌ی پلو مخلوط‌ها، عدس پلو غذای مورد علاقه‌ام بود، پخت عدس پلو روش های متفاوتی داره ولی من با گوشت قلقلی خیلی دوست دارم و ظاهر مجلسی هم داره. عدس رو‌ نیم پز کن و با برنج آبکش شده مخلوط کن، بعد مخلوط برنج رو لایه لایه با گوشت قلقلی و پیازداغ و یکمی دارچین و زعفرون دم شده پر کن. برای تزئینش کشمش پلویی، گردو و‌ پیازداغ رو فراموش نکن، خا جآن؟😍 مواد لازم برای پنج نفر: ۴ پیمانه برنج ۲ پیمانه عدس ۶۰۰ گرم گوشت چرخ شده ۲ عدد پیاز متوسط برای گوشت قلقلی ۲ عدد پیاز متوسط برای پیازداغ نصف لیوان زعفران دمکرده ۱ پیمانه کشمش پلویی ۱ پیمانه گردو خلالی نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان دلخواه 🥩|@Cooking_Mf
22.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هَلی کتِنی(ترکیب گوجه سبز یا آلوچه له شده با سبزی مخصوص شمال) که از دیرباز یکی از ترکیبات لذیذ مورد مصرف شمالی هاست و بسیار طرفدار دارد😋 پونه وحشی یا اوجی ۱۰۰ گرم سوسنبر (أیه_زلنگ یا چوچاق)۵۰۰ گرم سیر تازه ۲۵۰ گرم جعفری ۲۵۰ گرم نعناع ۱۰۰ گرم گشنیز ۲۵۰ گرم نمک ۲ قاشق غذاخوری 🥩|@Cooking_Mf
23.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مردم رودبار برای درست کردن زیتون پرورده اول زیتون های تازه چیده شده رو در آب و نمک میگذارند تا تلخی زیتون گرفته بشه 🥩|@Cooking_Mf
27.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیر قلیه یک نوع خورشت محلی است که در شمال ایران طبخ می شود 🥩|@Cooking_Mf
25.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فلافل فلافل یه غذای مدیترانه‌ای و کاملا گیاهیه که تو جنوب ایران به عنوان یه غذای خیابونیِ پرطرفدار شناخته میشه میتونم بگم مهم ترین بخش فلافل ادویه‌هاشه که تو طعم فلافل خیلی تاثیرگذاره. 🥩|@Cooking_Mf
27.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ته‌چین ساده زعفرونی با زرشک پلو مرغ یکی از غذاهای مجلسی ایرانی ته‌چین زعفرونی به همراه زرشک پلو مرغه که خیلی خوشمزه و پر طرفداره 🥩|@Cooking_Mf
27.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تُرشِ شامی یکی از خوشمزه ترین شامی‌های گیلانی، شامی ترش یا ترش شامیه که توش از سبزی های معطر، سماق و آبغوره استفاده شده . همین ترکیبات باعث شده یه طعم ترش جذابی داشته باشه و از همه شامی‌های دیگه متفاوت‌تر و خوشمزه‌تر بشه این غذا در کنار سبزی خوردن تازه یه ترکیب بهشتی رو میسازه. تا حالا این غذای گیلانی و اصیل رو امتحان کردی؟ مواد لازم برای پنج نفر: ۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۲ عدد پیاز متوسط ۲۰ گرم جعفری ۲۰ گرم گشنیز ۲۰ گرم چوچاق ۱ قاشق چای خوری سماق ۲ قاشق غذاخوری سر پُر رب گوجه ۳ قاشق غذاخوری آبغوره ۱/۵ پیمانه آب جوش نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم سیب زمینی سرخ کرده به میزان دلخواه 🥩|@Cooking_Mf
24.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
Orange Chicken🍊 مرغ پرتقالی مواد لازم برای چهار نفر: چهار تکه مرغ یک عدد پیاز متوسط چهار لیوان آب پرتقال چهار قاشق غذاخوری زعفران دم کرده نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان دلخواه 🥩|@Cooking_Mf
29.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌳آش کدو حلوایی (کویی آش) مواد لازم : آش کدو یک لیوان برنج نیم دانه خیس خورده ۵۰۰گرم کدوی پوست گرفته و خرد شده ۴لیوان شیر ۳لیوان آب ۵۰گرم کره یک قاشق چایخوری نمک نصف لیوان شکر 🥩|@Cooking_Mf
49.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌳ترشی نازخاتون این ترشی مخصوص فصل غوره تازه هست و بین گیلانی ها بسیار پرطرفداره . مواد لازم این ترشی : ۳ کیلو بادمجان ۲ کیلو غوره ۲ بوته سیر 🥩|@Cooking_Mf