📊مطابق آمار، ایران به لحاظ رتبهء کلی اجرای اهداف توسعهء پایدار (در بین 166 کشوری که مشغول اجرای دستور کار 2030 هستند) رتبهء 86 دنیا را دارد.
فنلاند، به لحاظ اجرای اهداف توسعهء پایدار، رتبهء نخست دنیا را دارد و سوئد و دانمارک، دوم و سومند.
📈همچنین ایران از میانگین جهانی اجرای این سند در دنیا، نمرهء بالاتری دارد. ظاهراً تمامی دادهها و اطلاعات لازم را هم برای مراجع مرتبط با اهداف سند 2030 فراهم کردهایم، به نحوی که فقط در 2% کل اهداف این سند، اطلاعات و داده ارائه نکردهایم و گویا همه چیز برای بیگانگان آشکار است.
📑مستند به اسناد سازمان ملل، برنامهء هفتم توسعهء ایران، در راستای اهداف توسعهء پایدار است، لذا به نظر میرسد که این روند، همچنان ادامه خواهد داشت!
📑گزارش آماری فوق که در اینجا بدان استناد شد، کار مشترکی است از دانشگاه دوبلین و موسسهء SDSN (شبکهء راه حل توسعهء پایدار) که با استناد به بانک اطلاعاتی بخشهای مختلف سازمان ملل، مثل سازمان بینالمللی کار، سازمان بهداشت جهانی و... تهیه شده.
📑ریاست SDSN بر عهدهء جفری ساکس است که زیر نظر دبیر کل سازمان ملل متحد راهاندازی شده و هماکنون در 146 کشور، فعال است.
📑در گزارش مذکور، میتوان روند پیشرفت تک تک اهداف توسعهء پایدار را در تمام کشورها، با جزییات، مشاهده و بررسی کرد.
✔️پ.ن: وظیفهء ماست که در جهت افزایش آگاهی مردم تلاش کنیم. امید است که با افزایش آگاهی عمومی و بیداری همگانی، در برابر اجرای این سند بایستیم و به مسیری که رهبری فرمان داده، بازگردیم: به مسیر تمدن نوین اسلامی و الگوی ایرانی-اسلامی پیشرفت!
🆔@CoronaDeception
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆🏻ویدیوی فوق، کاری است از مجمع جهانی اقتصاد که پس از تدوین دستور کار 2030، در سال 2016 تهیه شده که 8 پیشبینی در خصوص آیندهء دنیا در سال 2030 کرده است. پیشبینیهایی که بیشتر به برنامهریزی شبیهند.
📌اکنون که در میانهء راه رسیدن به سال هدف 2030، برای اهداف توسعهء پایدار هستیم، دیدن این ویدیو بسیار جالبتر میشود. اینکه چه مواردی از این برنامهریزیها تحقق یافته یا در حال تحقق است.
➖این 8 پیشبینی عبارتند از:
1️⃣سلب کلی مالکیت از افراد (=بردگان نوین): انسانها دیگر مالک هیچ چیزی نخواهند بود و باید همه چیز را اجاره کنند. (گرانی روزافزون مسکن و خودرو، یکی از دلایلی است که افراد، دیگر توان خرید نخواهند داشت)
2️⃣افول آمریکا و تقسیم قدرت بین چند کشور دنیا
3️⃣تولید اعضای بدن انسان در آزمایشگاه
4️⃣کاهش شدید مصرف گوشت (تبلیغات روزافزون حشرهخواری را به یاد آورید. بردگان حتی از خوردن غذای معمول محروم خواهند شد... بد نیست به گرانی روزافزون انواع گوشت و ناتوانی مردم در خرید آن هم توجه کرد)
5️⃣جابهجاییهای جمعیتی و مهاجرتهای گسترده
6️⃣قیمتگذاری جهانی کربن و محدودیت برای مصرف سوختهای فسیلی
7️⃣سفر به فضا و ارتباط با بیگانگان فضایی (= اجنه)
8️⃣فروپاشی ارزشهای غربی
☑️ویدیوی فوق، احتمالا به دلیل بازتابهای منفی، دیگر بر روی سایت WEF وجود ندارد، اما همچنان در اینترنت قابل بازیابی است.
🆔@CoronaDeception
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀حجاب، نهی از منکر و دولت
👆🏻لطفاً ویدیوی ضمیمه را ببینید.
▪️رفته بودم ترهبار، خرید؛ یه پیاز سیب زمینی خریدن خیلی وقت نمیگیره، تهش نیم ساعت.
🔸تو همین مدت کوتاه، من فقط شش نفر بیحجاب رو نهی از منکر کردم، شصت تای دیگه هم بودن که نهی از منکرشون، از توان من خارج بود.
▪️هر بار که من نوعی میآیم بیرون، داستان همینه. هر بار آمدن به خیابانهای شهر و دیدن این همه گناه و فحشای مکرر، بسی غمبار و عذابآور هست.
🔸من نوعی وظیفهی خودم رو انجام دادم، اما دولت و دستگاه قضا وظیفهی خودش رو انجام نمیده!
▪️از همه طرف حجاب رو ول کردند و ضمناً در قالب فیلم، سریال، سلبریتی، داستان، بازار مد و لباس و... عملاً بیحجابی رو تشویق و ترویج میکنن.
🔸از سمت دیگر ، با دوربین هوشمند و جریمه و...، سعی دارند مثلاً بگن داریم کار میکنیم، که صدالبته این کار اگر فایده داشت، توی این سه ماهی که از شروعش میگذره، باید دستکم کمی اوضاع بهتر شده بود. بماند که اساس این روش، سیستم اعتبار اجتماعی هست که از بیخ و بن غلطه.
❌اما؛ تو مسوول خیانتپیشهای که وضعیت جامعهی اسلامی رو با بی عملی، رها کردی -جامعهای که خون صدها هزار شهید برایش ریخته شده، تا معالاسف، امثال توی بیعرضهی خودفروخته، توش به مسوولیت رسیدید- تا این اوضاع بهوجود بیاد و هر روز هم بدتر بشه،
☑️خدا لعنتت کنه. انشاءالله به زودی خواری و خفت امثال تو رو ببینیم.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆🏻انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده دولت، در مصاحبهای مورخ 28 تیرماه، صحبتهایی در خصوص گشتهای خودرویی و بیارتباط بودن آن به جناب رییسی داشت، که مورد توجه رسانهها قرار گرفت. حرفی که باعث شد جملهی مهم بعدی وی، اساساً شنیده نشود یا عمدتاً به سادگی از کنار آن رد شوند.
➖او در ادامه گفت: «امروز آییننامهء اختصاص یک درصد از بودجه دستگاههای اجرایی به زنان و خانواده تصویب شد که برای نخستین بار است رخ میدهد».
🎉اوه! این کار، برای اولین بار است که رخ میدهد! آفرین! (اون الحمدللهی که اول این خبر گفتند رو نمیدونم کجای دلم بگذارم...)
1️⃣نکتهء نخست: آیا مردان در این کشور، نباید به حساب آیند؟ چرا عمدهء برنامهریزی/بودجهبندی اختصاصی خانوادگی و جنسیتی، ویژهی زنان هست؟ چرا در حالیکه مردان، سرپرست خانوار هستند و مطابق قرآن کریم (نساء/34)، الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاءِ بِمَا فَضَّلَ اللَّهُ بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ: «مردان سرپرست زنانند به دليل آنكه خدا برخى از ايشان را بر برخى برترى داده»، در این قبیل بودجهبندیهای نوین، عمدتاً تأکید بر زنان هست؟
2️⃣اما نکتهء دوم، آیا آنچه که خانم خزعلی گفت، ارتباطی با اجرای سند 2030 دارد؟
به نظر میرسد که بله، چنین است!
🔜در پست بعدی، با استناد به متن و نص سند توسعهء پایدار، در خصوص علت مطابقت حرف خانم خزعلی با سند 2030، خواهم نوشت، انشاءالله!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
تا 2030
👆🏻انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده دولت، در مصاحبهای مورخ 28 تیرماه، صحبتهایی در خصوص گشتها
🔰28 تیرماه 1402، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده دولت اعلام کرد: «امروز آییننامه اختصاص 1% از بودجه دستگاههای اجرایی به زنان و خانواده تصویب شد که برای نخستین بار است رخ میدهد».
❓بین این تصمیم و اجرای اهداف توسعهء پایدار، چه ارتباطی هست؟
📌هدف 5 سند توسعهء پایدار، «دستیابی به برابری جنسیتی و توانمندسازی همه زنان و دختران» است.
🔺زیرهدف 5.C این هدف عبارت است از: «اتخاذ و تقویت سیاستهای درست و قوانین قابل اجرا برای ارتقای برابری جنسیتی و توانمندسازی کل زنان و دختران در همه سطوح».
🔺با مطالعهء این زیرهدف، نکات قابل تأملی به چشم میخورد که عبارتند از:
♨️شاخص 5.c.1 به دنبال اندازهگیری تلاش و پیگیری دولت برای تخصیص بودجهء برابری جنسیتی در چرخهء مدیریت مالی عمومی و در دسترس قرار دادن آن برای عموم است که سه معیار را میسنجد:
1️⃣قصد یک دولت برای پرداختن به GEWE (=برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان)؛ آیا دولت، برنامه/سیاست و تخصیص منابع برای GEWE دارد یا نه.
2️⃣ارزیابی اینکه آیا دولت ابزارهای برنامهریزی و بودجهای برای ردیابی منابع جهت GEWE را در چرخهء مدیریت مالی عمومی دارد یا خیر.
3️⃣تمرکز بر شفافیت؛ اینکه آیا دولت تمهیداتی برای ارائه تخصیص منابع جهت GEWE به صورت عمومی را دارد یا خیر.
❌هدف این شاخص تشویق دولتهای ملی به توسعهی سیستمهای ردیابی و نظارت بودجه مناسب است. دولتها متعهد میشوند که اطلاعات مربوط به تخصیصهای مالی مربوط به برابری جنسیتی را به آسانی در دسترس عموم قرار دهند.
🔺این سیستم باید توسط وزارت دارایی با همکاری وزارتخانههای مرتبط و پیشرانهای ملی زنان هدایت شود و توسط یک نهاد مناسب مانند مجلس یا حسابرسان عمومی، تحت نظارت قرار گیرد.
♨️برای تعیین اینکه آیا یک کشور، سیستمی برای ردیابی و تخصیص مالی عمومی برای برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان دارد یا خیر، پرسشنامهء زیر به وزارت دارایی یا آژانسهای مالی مربوطه در هر کشور ارسال میشود. (پرسشنامه طولانی است، من فقط سوالات مهمش را در اینجا میآورم:)
➖سوال 1.2. آیا سیاستها و/یا برنامههای دولتی، منابع کافی در بودجه را برای برآوردهسازی اهداف کلی برابری جنسیتی اختصاص دادهاند؟ (بله=1/خیر=0)
➖سوال 1.3. آیا رویههایی برای اطمینان از اجرایی شدن این منابع اختصاص یافته بر اساس بودجه وجود دارد؟ (بله=1/خیر=0)
➖سوال 2.1. آیا وزارت دارایی/سازمان برنامه و بودجه، بخشنامهها یا دستورالعملهایی از این دست را صادر میکنند که رهنمود خاصی را در مورد تخصیص بودجه متناسب با جنسیت ارائه دهد؟ (بله=1/خیر=0)
➖معیار سوم. آیا تخصیص ویژه برای برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان علنی شده و به اطلاع عموم رسیده است؟
➖سوال 3.1. آیا دادههای مربوط به تخصیص بودجهء برابری جنسیتی منتشر شده؟ (بله=1/خیر=0)
➖سوال 3.2. در صورت انتشار، آیا این دادهها به شیوهای قابل دسترس در وب سایت وزارت دارایی (یا نهاد مسئول بودجه) و/یا بولتنهای رسمی مرتبط یا اطلاعیههای عمومی منتشر شده است؟ (بله=1/خیر=0)
.
.
❌به طرز امتیازدهی هر کدام از این شاخصها توجه کنید، همچنین اینکه برای هر کدام از دستگاههای دولتی، با ریزترین جزییات، تکلیف معین کردهاند...
⁉️پس استقلال ما کجاست؟
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
📁چند روز پیش، رابرت کندی، نامزد دموکراتها برای انتخابات 2024 آمریکا، در یک مهمانی شام مطبوعاتی سخنان بسیار مهمی را در مورد کرونا بر زبان جاری کرد. (وی پیشتر نیز، بارها و بارها دربارهء فریب کرونا، سخن گفته بود) سخنانی که البته اعتراض بسیاری از آل یهود را در پی داشت.
♨️خشم آل یهود از صحبتهای کندی به حدی بود که در مطبوعات و خبرگزاریها، با فحاشی و الفاظ زشت از حرفهای وی یاد شد.
♨️رسانهها، صحبتهای او را نادرست و ناشی از توهم توطئه عنوان کردند و در نهایت کندی مجبور شد بگوید که این صحبتها مربوط به یک محفل خصوصی بوده.
♨️کار تا جایی پیش رفت که او مجبور شد به رسانهها از تاریخچهء خانوادهء مشهورش در حمایت از اسرائیل بگوید (وی برادرزادهء رییس جمهور اسبق آمریکاست، که ترور شد. پدرش نیز دادستان کل و نمایندهء سنای آمریکا بوده است).
♨️مدیر عامل کمیته یهودیان آمریکا، در واکنش به اظهارات وی گفت: «حرفهای کندی، عمیقا توهینآمیز و فوقالعاده خطرناک است. نظرات او منعکسکننده برخی از منفورترین توطئههای یهودیستیزانه در طول تاریخ و ظهور خطرناکترین تئوریهای توطئه امروزی است»
❓اما کندی چه گفته است؟
🔻به جهت جلوگیری از اطالهء کلام، لطفاً دنبالهء مطلب را در پست بعدی بخوانید.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆🏻ویدیوی فوق، بخش مهمی از صحبتهای کندی، نامزد دموکراتها برای ریاست جمهوری آمریکا در یک شام مطبوعاتی است.
🔹وی به موضوع سلاحهای زیستیای میپردازد که توان هدف قرار دادن نژاد و ژنتیکی خاص را دارند، سلاحهایی که در اختیار دو کشور آمریکا و چین است.
🔸کرونا هم از برخی اقوام خاص، قربانیان بیشتری گرفت، مثلاً از سیاهپوستان. در مقابل، آنهایی که بیشترین مصونیت را در برابر این بیماری داشتند، یهودیان اشکنازی و چینیها بودند.
💢این همانحرفهایی بود که خشم یهودیان را در پی داشت!
❓اما آیا صحبتهای کندی، بر اساس فکت علمی بود؟
➖تا جایی که میدانم، بله!
🔹مطابق مقالهء منتشره در Biochemistry and Biophysics Reports، حساسیت جمعیتها و اقوام مختلف در قبال بیماری کرونا مورد ارزیابی قرار گرفته و در آن عنوان شده که ترتیب مخرب بودن کرونا در جمعیتهای مختلف، به شرح ذیل است:
🔸یهودیان اشکنازی (کمترین اثر مخرب)، آسیای شرقی، آفریقایی و آمریکایی آفریقایی، اروپایی، اروپایی و آسیای جنوبی (بیشترین تأثیر مخرب). مشابه این مقاله، باز هم هست.
💠پ.ن: رهبری، در همان ابتدای کرونا (اسفند 98) به احتمال حملهء بیولوژیک بودن این بیماری اشاره کردند، اما به حرف ایشان توجهی نشد و وزارت بهداشت و سایر مسوولان، بدون در نظر گرفتن این نکتهء مهم، تنها در قالب پزشکی وابسته و چشم انتظار پروتکلهای صادره از WHO، هرچه خواستند کردند...
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
🔬بخش علمی BBC، با انتشار یک خبر فوق علمی از تحقیق جدید علامههای دانشگاه آکسفورد نوشت: «کمتر خوردن گوشت، مثل خارج کردن 8میلیون خودرو، از دل جادههاست» (دقیقاً 8 میلیون! نه یکی کمتر، نه یکی بیشتر!)
🔬طبق تحقیقی که قبلاً در Nature Food منتشر شده، «تولید غذا، علت یک سوم کل انتشار گازهای گلخانهای در جهان است»
🔬چهقدر این مطالعات، خیلی علمی هستند! و میگویند که غذا تولید نکنید (=از گشنگی بمیرید) تا برای دروغ کاهش گازهای گلخانهای مثمر ثمر باشید! اگر هم میخواهید نمیرید، حشره بخورید یا گوشت آزمایشگاهی، ولی گوشت طبیعی نه!
🔬جملات پایانی مقالهء مورد اشاره BBC این است: «یک رابطه قوی بین مقدار غذاهای حیوانی در رژیم غذایی و اثرات زیست محیطی آن، از جمله انتشار گازهای گلخانهای... وجود دارد. عدم قطعیت نتایج این مقاله، به دلیل منطقهء مبدا و روشهای تولید غذا... نباید مانعی برای سیاستگذاریها با هدف کاهش مصرف غذای حیوانی باشد.»
🔜به تدریج از این دست مقالاتی که خودشون هم اذعان دارند نتایجشون قطعی نیست، بیشتر خواهد شد. مقالاتی که با توسل به علم!!!! و روشهای آماریای که هزار جور میشه بالا و پایینشون کرد تا نتیجهء دلخواه رو گرفت، به دولتها این امکان را بدهند که در جهت تغییر رژیم غذایی رعیت، سیاستهای گوناگون اتخاذ کنند.
♨️البته سیاست همیشگی کشور ما، گرانی روزافزون گوشت بوده، ولی احتمالاً به زودی باید شاهد سیاستهای جدیدتر و اینچنینی هم باشیم که بهش 1 برچسب خیلی علمی هم بچسبانند...
💠پ.ن: حضرت محمد (ص): سید و سرور غذاهای دنیا و آخرت گوشت است.
🆔@CoronaDeception
📂دکتر سیاوش صحت/ بخش اول
📌دکتر صحت، دبیر علمی جامعهء جراحان کشور در مصاحبهای که به تازگی انجام داده گفته: «متأسفانه، چون پزشکان رفاه اجتماعی ندارند (دقت کنید: پزشکان، رفاه اجتماعی ندارند!) دست به کارهایی میزنند که مردم نمیپسندند. این باعث شده پزشکی در جامعه ما آن منزلتی که چند دهه قبل داشت، نداشته باشد».
♨️وی با انتقاد از افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی گفت: «افزایش ظرفیتهای پزشکی تصمیم فوقالعاده بدی است. ۱۵ سال قبل زمانیکه دکتر فاضل رئیس فرهنگستان علوم پزشکی بود، تحقیقاتی را همراه با پزشکان دانشگاه ییل آمریکا و چند پزشک ایرانی انجام دادند و به این نتیجه رسیدند که دانشکدههای پزشکی ایران باید ۴ دانشکده باشد. برای اینکه دانشکدههای ما ظرفیت پرورش تعداد زیاد دانشجو را ندارند.... دانشکدههای پزشکی ایران باید به 4 دانشکده تقلیل یابد و تعداد دانشجوها هم کم شود، چون ما این تعداد دانشجو را نمیتوانیم آموزش بدهیم... ایران ظرفیت ایجاد دانشکدههای مختلف پزشکی را ندارد و نمیتوانیم آنقدر دانشجوی پزشکی بپذیریم.»
♨️شاید بهترین تفسیری که بر حرفهای دکتر صحت میتوان داشت، عبارت «بدون شرح» است! برای 85 میلیون آدم، 4 تا دانشکدهء پزشکی کافی است! حالا بماند که همکاران وی دائم دارند از مهاجرت پزشکان میگویند، هشدار کمبود پزشک میدهند و زنگ خطر را به صدا درمیآورند؛ (مثلاً اینجا و اینجا را ببینید) اگر این هشدارها درست باشد، تصور کنید فقط با 4 دانشکدهء پزشکی در ایران، چه خواهد شد. البته خوب تحقیق کردند دیگه! اون هم تحقیق علمی با پروفسورهای خارجی! فکر کنم خوبیت نداشته باشه تحقیقشون رو زیر سوال ببریم...
اما...
♨️قبلاً در خصوص ایرج فاضل (رییس جامعهء جراحان، دوست و همکار جناب صحت) نوشته بودم (اینجا، اینجا و اینجا)؛ اکنون قصد دارم، مروری کوتاه بر زندگی دکتر صحت داشته باشم. به جهت جلوگیری از اطالهء کلام، لطفاً دنبالهء مطلب را در پست بعدی بخوانید.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b