✖️داشتم به دوران جنگ تحمیلی فکر میکردم؛
⁉️اینکه آن زمان، مردم از این خیابان به آن خیابان میرفتند و تجمع به راه میانداختند تا مثلاً به فرماندهان ارتش بگویند لطفاً از ایران دفاع کنید؟!
▪️البته میدانم مختصات آن جنگ با امروز فرق دارد و ملت به جای مطالبه، خود راهی نبرد میشدند، کاری که امروز تقریباً نشدنی است...
🔺کارمان به جایی رسیده که برای دفاع از میهن باید از مسوولان به صندلی چسبیده و فرتوت تقاضا کنیم، التماسشان کنیم که لطفاً جواب اسراییل را بدهید!
🔺آقایی که سالهاست در جایگاه مسوولیت فربه شدی: شما از بیتالمال شیعیان پول میگیرید تا از کیان اسلام دفاع کنید. و من در عجبم چرا باید اینجا ما مردم حنجره پاره کنیم تا چون شمایی به خودت تکان بدهی و فرمان پرتاب ۴ تا موشک در حال زنگ زدن در انبارها را بدهی! آن هم برای حملاتی چون وعدهء صادق که اگر بازدارنده بودند، لااقل اسراییل برای بار چندم به کشورمان حمله نمیکرد. ظاهراً آن وعدههای صادقتان هم فقط برای بستن دهان ما مردم بود!
❓شما چهکارهاید وقتی این همه در دفاع از کشور تعلل میکنید، #انتقام_سخت و #پاسخ_سخت تان کجاست که این چنین حقیر شدهایم؟ لابد بعد از کلی التماس، قرار است وعدهء صادق دیگری به نمایش بگذارید که خون از دماغ آل یهود نیاید و شما آقایان هم بادی به غبغب بیندازید که فتحالفتوح کردهاید و ملت را خفه کنید؟
✔️وعدهء صادق ۳، ۴ یا صدهزار هم دوای درد ما نیست، فقط #محو_کامل_اسراییل چاره است. کاری که البته توانش را هم دارید. همانگونه که پیر فرزانهء ما گفت اگر غلطی از اسراییل سر بزند، تلاویو و حیفا را با خاک یکسان میکنیم.
🔺غلط مدتهاست که سر زده، از همان روزی که سلیمانی عزیز شهید شد و ۵ سال است مدام در پی آن، پشت سر هم خوار و حقیر میشویم، اما تلاویو و حیفا را با خاک یکسان نمیکنید!
💠مولا علی (ع):
«اى کاش شما را نمىدیدم... روى شما زشت باد و همواره غم و غصه قرینتان باد که شما هدف حملات دشمن قرار گرفتهاید، پى در پى به شما حمله می کنند و شما به حمله متقابل دست نمىزنید».
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
🗞نشریهء تلگراف، دو روز پیش در گزارشی نوشت: «از بریتانیاییها خواسته شده تا برای رسیدن به هدف کربن صفر، گوشت کمتری بخورند».
🔸به گفته سازمان دیدهبان اقلیم بریتانیا، مردم باید رژیم غذاییشان را عوض کنند تا بدین ترتیب به کاهش ۲۰۰ میلیون تنی گازهای گلخانهای کمک کنند؛ لذا بریتانیا باید مصرف گوشت و لبنیات را تا ۵۰% کاهش دهد تا به اهداف کربن صفر برسد. همچنین ایدهآل آن است که مصرف گوشت و لبنیات تا سال ۲۰۵۰ نصف شده و محصولات گیاهی، جایگزین شوند.
🔹رئیس کمیتهء تغییر اقلیم گفته که متقاعد کردن مردم بریتانیا برای تغییر رژیم غذاییشان، نقش کلیدی در دستیابی به چنین کاهش عظیمی را دارد. این امر احتمالاً با کاهش یارانهء دامی، وضع مالیات بر فرآوردههای گوشتی و جلوگیری از تبلیغات محصولات گوشتی صورت خواهد گرفت.
🔸این کمیته از دولت خواسته که تعداد دامها، بهویژه گاو و گوسفند را کم کند، چرا که متان تولید شده از آنها، عامل اصلی تغییرات اقلیمی است! (چنین چیزی، هرگز ثابت نشده و تنها یک فرض تخیلی و دروغین است).
🔹بریتانیا حدود ۱۰ میلیون گاو و ۳۲ میلیون گوسفند دارد.
🔸یکی از دامداران گفته: «میزان متان تولید شده از کشاورزی در مقایسه با انتشار گازهای گلخانهای حمل و نقل و سایر بخشها ناچیز است؛ اما این قوانین، دامداری و خودکفایی غذایی بریتانیا را نابود خواهد کرد».
💢در کشور ما هم که به لطف گرانی روزافزون، قیمتها زیاد میشود، تا مردم از سر گرانی نتوانند گوشت بخرند، لذا راهحلهایی که در بریتانیا کاربرد دارد (مثل عدم تبلیغ فرآوردههای گوشتی) در کشور ما چندان مهم نیستند و در هر حال نتیجه یکی است: عدم مصرف گوشت!
💢این سادهانگاری است که این همه تأکید بر کاهش مصرف فرآوردههای دامی را به فرضیهء تغییرات اقلیمی و کاهش کربن مربوط بدانیم.
🔸اگر به یاد داشته باشید، پیشتر در خصوص کنفرانس COP28 که سال پیش در امارات برگزار شد، نوشتم که یکی از اهداف آن کنفرانس، کاهش مصرف گوشت توسط مردم دنیا بود.
💠در حدیث از حضرت رسول آمده که: "هر کس چهل روز گوشت نخورد، در گوشش اذان بگویید." (فکر میکنید چرا؟)
▪️پ.ن: چهارم آبان ماه (همزمان با تلاشهای بریتانیا برای کاهش مصرف گوشت) شایعاتی مبنی بر افزایش 30% قیمت گوشت آمد. دو روز بعد در ۶ آبان، قیمت مرغ به کیلویی صدهزارتومان رسید و احتمالا این افزایشها در دولت بیعرضهء چهاردهم، ادامه دار است...
▪️افزایشهایی که دقیقاً سبب کاهش سرانهء مصرف گوشت میشود، لذا آقایان مسوول با فراغ بال میتوانند در کنفرانسهای بینالمللی گزارش دهند که مصرف گوشت را در ایران کم کردهاند تا به هدف انتشار صفر کربن کمک کنند و تعهداتی را که به بیگانگان دادهاند، عملیاتی کنند...
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
🔸دیروز سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (FAO) با همکاری وزارت جهاد کشاورزی پروژهای را با عنوان:
«کنترل اصالت غذا و مدیریت زنجیرهء تأمین غذا برای دستیابی موفقیت آمیز به اهداف توسعه پایدار (SDGs)» افتتاح کرد که هدفش ارتقاء شفافیت، اصالت و پایداری زنجیره تأمین مواد غذایی در ایران -با تمرکز بر زعفران- است.
🔹کارگاه آغازین این پروژه در هفتم آبان ۱۴۰۳ برگزار شد و در آن، لیائو، نمایندهء موقت فائو در ایران، بر نقش حیاتی این پروژه در تضمین اصالت و ایمنی محصولات غذایی تاکید کرد. یکی از محورهای اصلی این پروژه، صنعت زعفران ایران است.
🔸این پروژه با تجزیه و تحلیل وضعیت فعلی اصالت و قابلیت ردیابی، اجرای بهترین روشها و تقویت نوآوری برای بهبود جایگاه جهانی ایران در تولید زعفران، بهطور خاص به زنجیره ارزش زعفران میپردازد.
🔹لیائو گفت: "تقویت قابلیت ردیابی زعفران ایران برای حفظ اعتماد مصرف کنندگان و تضمین ثبات اقتصادی در صنایع غذایی و دارویی بسیار مهم است."
.
.
.
▪️در روزگاری نه چندان دور، ایران یکی از بزرگترین صادرکنندگان خاویار دنیا بود، با دسیسههای بسیار (اگر فرصت شد، روزی داستان خاویار ایران را خواهم نوشت) ما را از جایگاهی که داشتیم نزول دادند، طوری که میزان صادرات خاویار ایران طی چهار دهه اخیر از ۲۶۰ تن به ۵.۵ تن در سال رسیده است. یعنی در این مدت ۲۵۴ تن صادرات خاویار ایران کاهش یافته است (اینجا و اینجا) من میترسم همین داستان در مورد زعفران هم تکرار شود.
❓چرا باید به فائو و پروژهای که برای رسیدن به اهداف سند استعماری ۲۰۳۰ هست، اعتماد کرد؟
🆔@CoronaDeception
🔜چهار روز دیگر، بیست و نهمین کنفرانس کشورهای عضو کنوانسیون تغییرات اقلیمی ملل متحد، COP29، در باکو آغاز میشود.
🔻در اینجا نگاهی دارم به برخی مقدمات، پیش از این نشست بسیار مهم؛
🔺انتهای ماه اکتبر بود که سازمان جهانی هواشناسی (WMO) در بیانیهای مطبوعاتی اعلام کرد: «سطح گازهای گلخانهای در سال ۲۰۲۳ به رکورد جدیدی رسید. غلظت CO2 تنها در طی ۲۰ سال، 11.4% افزایش یافته است. آخرین باری که چنین میزانی از دیاکسید کربن در زمین وجود داشته، ۳ تا ۵ میلیون سال پیش بود، زمانی که دما ۲ تا ۳ درجه سانتیگراد گرمتر بوده»(چهقدر دقیق، علمی و مستدل مطلب را به خورد مخاطب میدهند: ۵ میلیون سال پیش!) و ادامه داده: افزایش طولانی مدت CO2 به دلیل احتراق سوخت فسیلی است...»
🔺به زمان انتشار مطلب دقت کنید؛ این یعنی زنگ خطر را به صدا در آوردیم تا در COP29، پژواک آن به خوبی شنیده شود.
🔺همچنین، شش روز پیش، سیزدهمین نشست کشورهای عضو کنوانسیون وین (برای حفاظت از لایهء ازون) و نشست ۳۶اُم کشورهای عضو پروتکل مونترال در خصوص لایهء ازون در بانکوک، خاتمه یافت؛ محور اصلی این نشستها، مسائل اقلیمی بود و یکی از مباحث مهم مطرح شده، بحث تآمین مالی بود. گفته شده که اگر این دو کنوانسیون، درست اجرا شوند، در پایان قرن حاضر، نیم درجه کاهش دما خواهیم داشت!
🔻ایران در دههء شصت به این کنوانسیونها پیوسته است. نکتهء بسیار جالب آن است که به اذعان مدیر دفتر طرح ملی حفاظت لایه ازون، ایران در راستای پروژه مدیریت حذف مواد مخرب لایه ازن، ۳۲% از تعهدات خود جلوتر هست و این امر مورد قدردانی سازمان ملل قرار گرفته (هزار ماشاءالله بهشون).
🔻لنست نیز چند روز پیش، در یک گزارش ۵۰ صفحهای به موضوع سلامت و تغییرات اقلیمی پرداخت و نوشت: «میانگین دمای سطح سالانه در سال ۲۰۲۳ به بالاترین حد خود یعنی 1·45 درجه سانتیگراد بالاتر از سطح پایه قبل از زمان صنعتی شدن رسید [آغاز انقلاب صنعتی، ۱۷۶۰ میلادی بود] و بالاترین درجه حرارت جدید در سال ۲۰۲۴ هم ثبت شد» (دقیقاً چه طوری اثبات میکنند که اینها، بالاترین دماست؟)
➖مقدمات اسماً علمی و پژوهشی COP29 البته بیش از اینهاست که مجال پرداختن به کلشان نیست...
🔜در نوشتههای آتی، بیشتر در باب COP29 خواهم نوشت، انشاءالله!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
🔺چند روز پیش روزنامهء تایمز اسراییل، در خصوص سفر هرتزوگ، رییس رژیم صهیونیستی به باکو نوشت:
«هرتزوگ اعلام کرده که به نمایندگی از اسرائیل در کنفرانس اقلیمی سازمان ملل، COP29 در باکو حاضر میشود. هرتزوگ با اشاره به اهمیت تغییرات اقلیمی و ایجاد همکاریهای منطقهای در زمانی که «محور شرارت»[یعنی ایران و نیروهای نیابتی آن] تلاش میکند از تمام جهات، سد راه اسراییل باشد، گفت: برعکس تصور همگان که فکر می کنند زمان جنگ، زمان مناسبی برای مباحث اقلیمی نیست، اتفاقاً دقیقاً برعکس است».
🔻از سوی دیگر، سه روز پیش خبرگزاری رویترز اعلام کرد که رؤسای اقتصادهای بزرگ دنیا، از جمله ایالات متحده، اتحادیه اروپا و برزیل نمیخواهند در اجلاس امسال باکو شرکت کنند. چین، ژاپن، استرالیا و مکزیک نیز از آخرین دستور کار سازمان ملل برای سخنرانی رؤسای کشورها در COP29 غیبت خواهند داشت. و من در این میان نمیدانم رفتن پزشکیان -رییس جمهوری که حتی در حیطهء تخصصی خود، اطلاعات کافی ندارد (ماجرای وزن قلب را به یاد بیاورد)- به این کنفرانس، چه لزومی دارد؟
🔻امیدوارم زمزمههایی که در خصوص لغو سفر وی به باکو بلند شده، درست باشد؛ اما حتی باید بسیار نگران شینا انصاری، رییس محیط زیست بود که خدا نکند آنچه پیش رویش میگذارند، امضا کند!
🔜ادامه دارد، انشاءالله!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از بیداری بزرگ
📃معاهدهی اقلیمی پاریس و اجلاسهای COP فقط برای عقب نگه داشتن ما و محدود کردن رعیت است.
❌هر دولتی، اعم از اصولگرا یا اصلاحطلب یا انقلابی یا با هر عنوان دیگری در جهت این برنامهها حرکت کند، #خائن به ملت و کشور است.
✍ مهدی منتظر مهدی
🆔@awake_vs_reset2
سؤال:
چرا واکسنهای کرونایی که به افاغنه تزریق شد، از محمولههای ویژهء پناهندگان و متفاوت از واکسن ایرانیها بود؟
کرونا که کرونائه، آدم هم که آدمه، پس علت تفاوت واکسنها چه بود؟
.
.
.
.
راستی چرا اینقدر مشکلات نازایی در ایرانیها زیاد شده، ولی افغانها این طور نیستند؟
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
🔰یکی از مهمترین دستور کارهای اجلاس COP29، «تامین مالی اقلیمی» است و قرار است بودجۀ این کار از هدف 100 میلیارد دلاری سال ۲۰۰۹، به رقم 1.8 تریلیون دلار تا سال ۲۰۳۰ برسد.
🔹در واقع قرار بوده این ارقام به کشورهای در حال توسعه داده شود تا در مسیر اقتصاد کم کربن گام بردارند. اقتصاد کم کربن یعنی اقداماتی که به معنای محدودیتهای جدی برای استفاده از منابع نفت و گاز کشورهاست.
🔸در گذر زمان، کشورهای ثروتمند، به توسعهای که میخواستند، رسیدهاند و اکنون به بهانۀ گرمایش جهانی و کاهش انتشار گازهای گلخانهای، دسترسی کشورهای درحال توسعه به رشد اقتصادی بیشتر را محدود میکنند. این کشورها، همواره از پرداخت کمک به کشورهای درحال توسعه سر باز زده و به تعهداتشان ذیل همین COP و امثالهم عمل نکردهاند.
🔹انرژی هستهای ما که کلاً تعطیل شد (قسمهای جلالهء صالحی در مجلس در مورد برنامۀ هستهای و بتنریزی در رآکتور را به یاد دارید؟) نفت و گاز هم قرار هست با این ترفندها از دسترسمان خارج شود، تا وابستۀ انرژیهای گران و کمبازدهی چون انرژی خورشیدی -که به دروغ انرژی پاک خوانده میشود (اینجا را ببینید)- شویم.
❓آیا شینا انصاری (رییس کنونی سازمان محیط زیست و مدیر قبلی محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران) میتواند در برابر حیلههای بینالمللی برای بستن دست کشور ما در مسیر پیشرفت، ایستادگی کند؟
➖قطعاً خیر! چرا که تفکرش بر مبنای آموزههایی است که حذف کربن را درست میداند.
🔸در این میان امیدی به سایرین هم نیست؛ مثلاً سلیمانی (رئیس مرکز نوآوری و فناوری منابع طبیعی و آبخیزداری که قبلاً در COPها حاضر بوده) هم از دیگر طرفداران پر و پا قرص ننگنامهء پاریس است.
🔹تقریباً اکثر محیط زیستیهای ایران، همان قدر دلداده و شیفتۀ کنوانسیونهای بینالمللی هستند که دکترهای وزارت بهداشت، عاشق پروتکلهای سازمان بهداشت جهانی!
منابع: ۱، ۲، ۳، ۴ و ۵
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
🌀هنوز سوالات و ابهامات بسیاری در خصوص واکسن کرونا وجود دارد؛ نادانستههایی که به نظر میرسد وزارت بهداشت، هرگز به آنها پاسخ نخواهد داد.
🔻در این میان، در حالیکه عوارض واکسنهای کرونا در حال بروز است، دور جدید تبلیغ واکسن HPV آغاز شده و همانها که مبلغ واکسن کرونا بودند، بی آنکه کوچکترین اشارهای به عوارض واکسن کرونا کنند، مبلغ واکسن HPV شدهاند.
🔻موضوع البته به داستان واکسن HPV ختم نمیشود: واکسن، هر روز بیشتر از دیروز!
🔺30 بهمن 1402 بود که واکسیناسیون پنوموکوک در کشور آغاز شد. هنوز بدنها به این واکسن عادت نکرده که واکسن جدیدی وارد دور واکسیناسیون اجباری کشوری میشود: روتاویروس!
🔻علیرضا رییسی، معاون بهداشت ظفرقندی، ۱۵ آبان گفت که ظرف ۳ هفتۀ آینده، تزریق این واکسن وارد برنامۀ ملی واکسیناسیون میشود.
❓روتاویروس، آخرین واکسنی است که به برنامهء واکسیناسیون ملی اضافه میشود؟
➖احتمالاً خیر!
🔺چند روز پیش بود که WHO اعلام کرد لیستی از پاتوژنهایی تهیه کرده که نیاز مبرم به تولید واکسنشان هست.
🔺به گفتۀ سازمان بهداشت جهانی، این فهرست، اولویتهای جدید جهانی WHO از پاتوژنها را برای تحقیق و توسعۀ واکسن، در راستای نیل به هدف برنامۀ ایمنسازی ۲۰۳۰ است تا تضمینی باشد که همه، در همهجا، میتوانند از واکسنهایی بهره ببرند که از آنها در برابر بیماریها محافظت میکند.
🔻و من به نسلهای آینده فکر میکنم، به فرزندان فرزندانمان (اصلاً نسل ما تا اینجا میرسد؟) که احتمالاً در زمانشان، واکسن، حکم صبحانه، نهار و شام را خواهد داشت.
❓چه از انسان (=اشرف مخلوقات) باقی خواهد ماند؟
🆔@CoronaDeception
هدایت شده از Miz Podcast🎙سیاست بینالملل
اینکه ناگهان مازوت سوزی را ممنوع و جدول زمانبندی قطع برق اعلام میکنند عجیب نیست؛
آقایان از فردا ۱۱ نوامبر در اجلاس cop29 باکو هستند و باید برای اربابانشان دم تکان دهند و پیشکشی ببرند!
همان اجلاسی که «مشاوران» اصرار داشتند بجای نماینده، خود پزشکیان حضور پیدا کند!
#کاهش_کربن
🆔@MizPodcast
🔺پیش از شروع کنفرانس اقلیمی COP29، سازمان بهداشت جهانی خواستار پایان دادن به اتکا به سوختهای فسیلی شد.
🔺این سازمان، در گزارش مبسوطی به اجلاس فوق، خواستار پایان دادن به یارانههای سوختهای فسیلی و بهطور کلی استفاده از این نوع سوختها شد.
❓یاد چیزی نیفتادید؟
مثلاً توقف کار نیروگاه به بهانۀ مازوت سوزی؟
❓گرانی بنزین چهطور؟ ربطی به دستور ارباب WHO برای حذف یارانههای انرژی ندارد؟
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
♨️در حالی که ترامپ به محض پیروزی در انتخابات اعلام کرده که با هدف ارتقاء اقتصاد آمریکا، دوباره از پیمان اقلیمی پاریس خارج میشود و بارها در سخنرانیهای خود، تأکید داشته که مسئلۀ تغییر اقلیم، دروغی بیش نیست،
🌀ما با رییس جمهوری طرفیم که دغدغهاش میدان دادن به تجزیهطلبها، آزادی جاسوسان، ریجستری آیفون و مسائل بیارزشی است که هیچ تأثیری بر بهبود زندگی مردم ندارد. بیعرضگی وی در کنترل وضعیت اقتصادی هم که اظهر من الشمس است.
▪️یکی از اهداف اصلی ترامپ برای خروج از پیمان پاریس، تسهیل استخراج بیشتر نفت و گاز (سوختهای فسیلی) و از سرگیری صادرات گاز مایع (LNG) است، یعنی وی به دنبال کسب درآمد بیشتر برای آمریکاست.
❓چرا وقتی آمریکا از این پیمان خارج میشود، چین و بسیاری کشورهای قدرتمند دیگر، به هیچ یک از تعهدات خود در قبال پیمان پاریس پایبند نیست، ما باید هر روز در دام این ننگنامه، بیشتر اسیر شویم؟
❓چرا باید به قطعی برق و کمبود انرژی برسیم؟
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
🔰«عماد الترابلسی» وزیر کشور لیبی، اخیراً از برنامههایش برای الزام حجاب در اماکن عمومی لیبی، محدود کردن پوشش غربی، ممنوعیت تجمعات مختلط و نیز راهاندازی پلیس اخلاقی سخن گفته.
🔸او در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که نیروهای پلیس اخلاقی، پایبندی به "ارزش های اجتماعی" را اعمال و روندهای خارجی مُد و رسانه را محدود میکنند. پلیس اخلاقی، مجموعهای از مقررات اجتماعی را اجرا میکند، از جمله ممنوعیت برخی مُدهای وارداتی، تنظیم تعاملات عمومی بین زن و مرد، اختلاط و جلوگیری از نشستن نامناسبشان در مکانهای عمومی، ممنوعیت مدل موی نامناسب برای مردها، محدودیت پوشش غربی، و تعطیل کردن آرایشگاههای غیرمنطبق بر ضوابط معین شده.
🔹الترابلسی همچنین از برنامههایی برای الزام حجاب در مدارس از کلاس چهارم به بعد و نیز اعمال محدودیتهایی برای سفر زنان به ویژه الزامشان به همراه داشتن یک مَحرم مرد برای برخی سفرها خبر داد. او گفت: «هرکسی که میخواهد آزاد و وِل زندگی کند، باید به اروپا برود».
🔸وی بر تعهدش برای حفاظت از بافت فرهنگی لیبی از تأثیرات مضر خارجی، تأکید کرد.
🔹به دنبال این اظهارات، کمیسیون ملی حقوق بشر لیبی، بیانیهای صادر کرد و در آن نیات الترابلسی را از نظر قانونی بیاساس دانست و محکوم کرد. همچنین عفو بینالملل هم معترض صحبتهای وی شده است، هر چند که بسیاری از مردم لیبی هم حامی وی شدهاند.
🔸کاش ما هم مسوولی مثل الترابلسی داشتیم!
🔹حقیقت تلخ آن است که اوضاع حجاب در جامعۀ ما، هر روز بدتر از دیروز است و ارادهای برای مقابله با این وضعیت اسفبار نیست. امر به معروف لسانی هم در شرایطی که بسیار کم انجام میشود و قانون جدید حجاب، به دنبال منسوخ کردن کامل آن و در واقع پا گذاردن روی اصل 8 قانون اساسی است (معلوم نیست چه طور تصویب شده) و حدود الهی تعطیل شده، پاسخگوی جولان هرزهها در خیابانها و اماکن عمومی نیست. احکام خدا را تعطیل کردهایم، اما اگر ما به حکم خدا عمل نکنیم، دیگرانی خواهند بود که بدان عمل کنند.
🔸اگر دستکم در ماجرای فاحشهء لخت دانشگاه آزاد، که واکنش درخوری نداشت، تازیانه در ملأ عام، پاسخ این همه بیحرمتی بود، اوضاع شاید کمی بهبود مییافت، اما خُب،مسوولان ما فکر جوابگویی به خدا و آخرت نیستند، تنها به فکر پاسخدهی به اربابان بینالمللی، حقوق بشر و... هستند که اوضاعمان اینقدر کثافتبار شده.
❓چرا منِ مادر، وقتی میخواهم برای مثال با بچهام از روی پل هوایی رد شوم، باید کلی استرس داشته باشم؟ (موضوع واضح است یا توضیح لازمه؟) چرا من باید از هر کوچهای که رد میشوم، شاهد چند بوسهء فرانسوی و.. باشم؟ بچهء کوچک من، چه گناهی کرده که باید این کثافتبازیها به چشمش بخورد؟
❓مسوولان پلشت، دون و حقیر و بیلیاقت، با مملکت شهدا چه کردهاند که منِ مادر، آرامش روانی برای رفتن به خیابان با فرزندانم را ندارم؟ پس چه کسی باید جوابگوی امنیت روانی از دست رفتهء من و فرزندانم باشد؟ فقط دلشورهء هرزهها در برابر گشت ارشاد مهم است؟ (مکالمهء پرزیدنت با آن زن خبرنگار در اولین نشست خبریش را که به یاد دارید؟)
💢کاش میشد تمام مسوولان بیعمل را به چاه فاضلاب ریخت، و طرحی نو با جوانان مؤمن انقلابی درانداخت...
منابع: 1 و 2
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
بررسی پیمان جهانی دیجیتال از منظر راهبردی و حکمرانی.mp3
29.49M
📢 بشنوید
🔶🔹 بررسی پیمان جهانی دیجیتال از منظر راهبردی و حکمرانی
💢 محورهای موضوعی
1️⃣ اهمیت راهبردی ردهی اسناد حقوقی در حوزهی سایبر؛
2️⃣ تنظیم روابط بینالملل و تدوین پروتکلهای فنی، دو مؤلفهی اعمال حکمرانی سایبرنتیکی غرب بر جهان؛
3️⃣ معرفی سند «پیمانی برای آینده» سازمان ملل متحد: تجدید میثاق جهانی با توسعهی پایدار ۲۰۳۰؛
4️⃣ معرفی سند «پیمان جهانی دیجیتال» سازمان ملل و نسبتشناسی با پیمانی برای آینده؛
5️⃣ تصریح بر حکمرانی جهانی (Global Governance) از طریق توسعهی پایدار ۲۰۳۰، مهمترین موضوع پیمانی برای آینده؛
6️⃣ توضیح مفهوم توسعهی پایدار در ادبیات بینالمللی حکمرانی؛
7️⃣ مروری بر سه سند بینالمللی توسعهی پایدار و نسبتشناسی ایران با آنها؛
8️⃣ نقش هوش مصنوعی در اعمال حکمرانی جهانی؛
9️⃣ عقب ماندن ایران از حکمرانی مطلوب سایبر، یک عمد تزریقی است تا ابعاد مختلف کشور قابل کنترل باشد؛
🔟 ج. ا. ایران، ظرفیت ایجاد قطب جهانی سایبر مبتنی بر مبانی تمدن نوین اسلامی را دارا است؛
❇️ نشست علمی فوق مورخ ۸ آبان ۱۴۰۳ هـ.ش در سومین کنفرانس ملی فضای سایبر به همت دانشکدهی مهندسی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران برگزار شده است.
💠 لینک ثابت
🌐 https://shokoohian.ir/gdc-analysis/
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
🔰سمیه رفیعی، رییس فراکسیون محیط زیست مجلس یازدهم و سخنگوی فعلی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، با حضور در کنفرانس COP29 باکو، به سخنرانی پرداخت.
🌀شاید مهمترین نکتهء حرفهای وی این بود:
«ایران به دلیل تحریمها هیچ تسهیلات و کمکی از تسهیلات مربوط به تغییرات اقلیمی دریافت نکرده. با وجود همۀ این سختیها، ایران گامهای بلندی برای صنعت کم کربن برداشته که شایستۀ تقدیر بینالمللی است.»
❓سوال اول: اساساً ثمره و لزوم حضور ایشان در این کنفرانس در جمهوری اسراییلی باکو چیست؟ استقراض از صندوق سبز اقلیمی (GCF)؟ (که خانم رفیعی به آن تسهیلات مربوط به تغییرات اقلیمی گفتند)
❓سوال دوم: این جملۀ ایشان: "ایران گامهای بلندی برای صنعت کم کربن برداشته" دقیقاً یعنی چه؟
این گامهای بلند، به چه قیمتی برداشته شده؟
آیا نتیجۀ این گامها در سادهترین سطح، همان قطعی برق ملت نیست؟
🔸ایران از طریق برنامۀ مشارکت معین ملی (NDC) به کاهش ۴% انتشار گازهای گلخانهای (GHG) تا سال ۲۰۳۰ تعهد داده است که در صورت حذف تحریمها، این میزان به ۱۲% خواهد رسید. لذا سخن خانم رفیعی، احتمالاً ناظر بر این است که ایران با وجود تحریمها، به تعهداتش به خوبی عمل کرده و حالا باید جایزه بگیرد. البته کاش دقیق توضیح میدادند که چهقدر به تعهدات عمل شده، مثلاً ۱۲%؟
🔹اما مهمتر از همۀ اینها؛
سند NDC یا مشارکت معین ملی، یک برنامۀ اقدام اقلیمی برای کاهش انتشار گازهای گلخانهای و انطباق با اثرات اقلیمی است. کل اعضای عهدنامۀ پاریس، ملزم به ایجاد NDC و به روز رسانی آن به صورت هر ۵ سال یکبار هستند. کشورها در NDCهای خود اقداماتی را که بهمنظور دستیابی به اهداف توافقنامۀ پاریس برای کاهش انتشار گازهای گلخانهای انجام خواهند داد، به اطلاع میرسانند (اینجا را ببینید).
▪️خانم نماینده!
شمایی که سر و کارتان با قانون است!
وقتی توافق پاریس در ایران تصویب نشده، اجرای آن کاملاً خلاف قانون است. حالا به چه چیز میبالید؟ بیقانونی؟
و منتظر کدام جایزه از مجامع بینالمللی هستید؟ جایزهای شبیه جایزۀ مرندی در کنترل جمعیت؟
🔸توضیح: صندوق اقلیم سبز (GCF) که یک صندوق جهانی است که در سال ۲۰۱۰ توسط تعدادی از اعضای کنوانسیون تغییرات اقلیمی ملل متحد برای کاهش انتشار GHGها و ارتقاء سازگاری در برابر تغییرات اقلیمی، تصویب شد. دفتر مرکزی آن در اینچئون کره جنوبی است. مأموریت این صندوق با تأمین مالی پروژههای اقلیمی، کمک به کشورهای درحال توسعه است تا میزان انتشار گازهای گلخانهای خود را کم کنند.
🔹اینها به کنار؛
همین چند روز پیش بود که خانم رفیعی با بالا گرفتن اعتراضات به اجرای عهدنامۀ پاریس و قطعی برق پیامد آن، نوشت: «...افرادی در داخل بدون کسب حداقل دست آوردی، مکرراَ از انواع معاهدات دم می زنند. لطفا بگویید در این سالها برای کشور چه کردید و چه خیری داشتید؟»
ظاهراً یکی از مخاطبان این حرفها، خود خانم رفیعی است!
❓پ.ن: راستی آیا همانطوری که رفیعی گفت، ایران هیچ کمکی از تسهیلات مربوط به تغییرات اقلیمی دریافت نکرده؟؟؟
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc