فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀فردا (12 دسامبر) آخرین روز برگزاری کنفرانس اقلیمی COP28 است. در کنفرانس امسال تغییرات اقلیمی، تصمیمات مهمی در خصوص آیندهء غذایی و کشاورزی دنیا اتخاذ شد.
🎞لطفاً این مصاحبهء کوتاه با «مارک مورانو» را ببینید (قبلاً در خصوص وی نوشتهام: اینجا)، که مربوط به چندروز پیش از شروع COP28 است.
🔹وی اعلام میکند که:
➖یکی از اهداف اصلی کنفرانس اقلیمی، دور نگه داشتن کشورهای در حال توسعه از دستیابی به رشد و توسعه است.
➖همچنین در کنفرانس COP امسال، بر کاهش خوردن گوشت تمرکز میشود!
➖طبق گفتههای جان کری، مصرف گوشت در آمریکا، باید 90% کم شود. همچنین بیل گیتس هم گفته آمریکا و تمامی کشورهای غربی باید کمتر گوشت گاو بخورند، و به جای آن باید گوشت تولید شده در آزمایشگاه را بخورند.
➖ این یک دستورالعمل کلی است و در کنفرانس COP تلاش میشود تا صنایع غذایی متداول، دچار فروپاشی شوند و کشاورزی، به ابرشرکتهای کشاورزی واگذار شود. شرکتهایی که نمایندگانشان در همین کنفرانسهای بینالمللی حاضرند و تصمیمسازی میکنند.
➖به طور کلی، برنامهء امسال COP، فروپاشی عمدی سه حوزهء انرژی، عرضهء غذا و حمل و نقل و جابهجایی آزاد است.
🔜من در پست آتی، به تصمیم مهم اتخاذ شده در کنفرانس امسال خواهم پرداخت.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
تا 2030
🌀فردا (12 دسامبر) آخرین روز برگزاری کنفرانس اقلیمی COP28 است. در کنفرانس امسال تغییرات اقلیمی، تصمیم
📂امسال و در COP28، بیانیهای به امضای 134 کشور دنیا رسید که علیالظاهر، ایران آنرا امضا نکرده است. بیانیهای با موضوع کشاورزی پایدار، سیستمهای غذایی انعطاف پذیر و اقدامات اقلیمی متوازن با آن.
🔹طبق این بیانیه (که متنش قبلاً در اختیار کشورها قرار گرفته بود) سران کشورها و دولتها با تأکید مجدد بر تعهدات به دستور کار 2030 برای توسعه پایدار، کنوانسیون چهارچوب سازمان ملل متحد در مورد تغییرات آب و هوا و عهدنامه پاریس، متعهد شدند تا با بازنگری/ جهتدهی به سیاستها و پشتیبانی عمومی مرتبط با سیستمهای کشاورزی و مواد غذایی به ترویج فعالیتهایی بپردازند که سبب کاهش انتشار گازهای گلخانهای میشود.
🔸این تعهدات، باید به سرعت و تا سال 2025 عملی شده و نتایجشان در COP30، بررسی شوند.
🔹بدین ترتیب، تغییر سیستمهای غذایی، یکی از موارد مهم دستور کار اجلاس COP بود.
🔸ظاهر این بیانیه، جملاتی از همین دست است، اما در واقع شیوهء رسیدن به این «بازنگری در کشاورزی» همان چیزی است که مورانو عنوان کرد: از بین بردن کشاورزی متداول و واگذاری کشاورزی به شرکتهای بزرگ.
🔹البته، داستان به همین جا ختم نمیشود... کمی به عقب برگردیم: روزهای ابتدایی کنفرانس و یا چند روز قبل از شروع آن:
🔸واشنگتن اگزماینر در مقالهای با عنوان «نشست اقلیمی، در کمین همبرگر شماست» نوشت: دیپلماتها و سران کشورها در COP مشغول خوردن انواع خوراک گوشتی لذیذ هستند، در حالی که یکی از اهداف اصلی این کنفرانس آن است که مطمئن شوند رعیت، گوشت کمتری خواهد خورد. در این کنفرانس، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (FAO) اولین "نقشه راه سیستمهای غذایی جهانی" خود را منتشر میکند، سندی که برای کاهش مصرف گوشت طراحی شده است.
🔹همچنین این نشریه در مقالهء دیگری نوشت: «با وجود ارائه غذاهای گوشتی در اجلاس COP28، انتظار میرود سازمان ملل به آمریکاییها بگوید که مصرف گوشت خود را کم کنند تا انتشار گازهای گلخانهای کاهش یابد».
🔸بلومبرگ هم نوشت: «سیستمهای تولید غذا، عامل تولید حدود یک سوم گازهای گلخانهای جهان هستند و در این بین، بیشترین سهم به دامداری مربوط است».
❓اما اولین "نقشه راه سیستمهای غذایی جهانی" که FAO امسال آن را در COP28 منتشر کرده چیست و بر چه مواردی تأکید دارد؟
🔜در پست بعدی به این موضوع خواهم پرداخت.
➖پ.ن: هرچند که بیانیهء کشاورزی امسال COP توسط ایران، امضا نشد، اما از آنجایی که ما عضو FAO هستیم، به نظر میرسد که ملزم به اجرای این دستورالعمل جدید فائو خواهیم بود و با علاقهء وافری که در مسوولان کشور ما برای اجرای دستورات سازمانهای بینالمللی دیده میشود، احتمالاً از این مورد هم عقب نخواهیم ماند.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
📂مروری بر اولین "نقشه راه سیستمهای غذایی جهانی" فائو، رونمایی شده در COP28:
🔸به تصریح فائو، این نقشهء غذایی در راستای دستیابی به هدف دوم از اهداف 17 گانهء سند توسعه پایدار 2030 است و عنوانش این است:
➖«دستیابی به هدف دوم سند 2030، بدون نقض افزایش دمای زمین، به میزان کمتر از 1.5 درجه، یک نقشهء راه جهانی؛
چگونه تغییر سیستم کشاورزی از طریق اقدامات اقلیمی تسریع شده به دستیابی به امنیت غذایی و تغذیهء امروز و فردا کمک خواهد کرد».
🔸محتوای این راهنما، تغییر در سبک کشاورزی (کشاورزی، آبزیپروزی، دامداری و...) است و مثلاً در آن آمده: در روشهای فعلی پرورش گوشت، باید از نشخوارکنندگان بزرگ به سمت حیوانات نشخوارکنندهء کوچک، و از نشخوارکنندگان به حیوانات تک معده، به ویژه مرغ رفت تا گازهای گلخانهای کاهش یابد.
🔹همچنین تاکید شده که از حشرات، به عنوان خوراک دام بهره برند. به علاوه دستکاری ژنتیکی دامها، باید بیشتر شود.
🔸در کنار این راهنما، دیدن موارد دیگر هم مهم است. مثلاً سازمان ملل هم به تازگی تأکید مجدد داشته که رژیم عذایی، بیشتر به سمت گیاهخواری برود، چرا که این کار سبب کاهش ردپای کربن افراد میشود. همزمان WHO هم در توصیههای خود، تأکید به کاهش مصرف گوشت دارد.
❓سؤال مهم: آیا واقعاً این همه تلاش هماهنگ برای کاهش مصرف گوشت، با هدف کاهش میزان گازهای گلخانهای و جلوگیری از گرمایش زمین (که خود یکی از بزرگترین دروغهای حال حاضر میباشد) است یا هدف دیگری در پس جلوگیری از گوشتخواری وجود دارد؟ هدفی که پشت این دروغهای علمی گم میشود و تقریباً به عقل هیچ یک از ابناء بشر نمیرسد؟
🆔@CoronaDeception
🔚بالاخره کنفرانس 13 روزهء COP28 پایان یافت و من مشغول مرور بیانیههایی بودم که در این نشست، تصویب شده بودند. یکی از مهمترین بیانیههای مصوب این کنفرانس که در رابطه با سلامت و اقلیم بود، به امضای 143 کشور دنیا، از جمله ایران رسیده است.
❓داشتم از خودم میپرسیدم که اگر ایران این کنفرانس را ترک کرده، این بیانیه دقیقاً چهطور، چه زمانی و توسط چه کسی امضا و پذیرفته شده است؟
🔙سوم دسامبر، روز سلامت اجلاس COP بود و در آن روز، از بیانیهء فوقالذکر رونمایی شد. ایران یکم دسامبر، نشست را ترک کرد. از بررسی متن بیانیه دریافتم که جمعآوری امضا برای آن، در 1 دسامبر انجام شده و اعلام رسمی متن و پذیرشش توسط کشورها در 3 دسامبر بوده؛
▪️این احتمالاً بدان معناست که هیئت ایران از در که وارد شده، جلوش کاغذ گذاشتن و آقایان هم با روی باز و گشاده آنچه جلوشون گذاشتند رو امضا کردند (یه همچین چیزی!)
⁉️واقعاً چرا؟ برای چی هر چی جلوشون میگذارند، امضا میکنند و میپذیرند؟ کی بهشون اجازه داده با 1 امضا، آیندهء یک ملت رو به بازی بگیرند؟
❓اما این بیانیهء اقلیم و سلامت چیست؟
🔜در پست بعدی به این موضوع خواهم پرداخت، انشاء الله!
❌پ.ن: هرچند که ظاهراً هیئت رسمی ایران، این کنفرانس را ترک کرد، اما این به معنای عدم حضور نمایندگان دولتی/غیر دولتی ایران در این کنفرانس نبود.
❓سوال آن است که اگر هیئت عالی رتبهء ایران به خاطر حضور اسراییل، این کنفرانس را ترک کرد، حضور سایرین/ نمایندگان دولتی رده پایینتر در این کنفرانس دقیقاً چه توجیهی دارد؟ یعنی برخی ایرانیها معترض حضور اسراییل بودهاند و برخی دیگر با این حضور مشکلی نداشتهاند؟
▪️شاید اگر فرصتی بود، دربارهء حضور ایرانیان در این کنفرانس بنویسم...
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
تا 2030
🔚بالاخره کنفرانس 13 روزهء COP28 پایان یافت و من مشغول مرور بیانیههایی بودم که در این نشست، تصویب شد
📂مروری بر بیانیهء اقلیم و سلامت COP28
📃متن این بیانیه، که ایران آنرا امضا کرده و پذیرفته، با همکاری برزیل، مالاوی، بریتانیا، ایالات متحده، هلند، کنیا، فیجی، هند، مصر، سیرالئون و آلمان تدوین شده و طیف وسیعی از حوزههای ملی را در رابطه با اقلیم و سلامت پوشش میدهد، از جمله ایجاد سیستمهای بهداشتی مقاومتر در برابر آب و هوا، تقویت همکاریهای بین بخشی برای کاهش انتشار گازهای گلخانهای، به حداکثر رساندن مزایای سلامتی اقدامات اقلیمی، و افزایش بودجه برای راهحلهای آب و هوا و سلامت.
▪️در متن این بیانیه بر انجام اقدامات در راستای هدف سوم سند 2030 تأکید شده.
🔻برخی نکات مهم این بیانیه از زبان کشورهای امضا کنندهء آن عبارتند از:
🔸ما فوریت اقدام در مورد تغییرات آب و هوا را تشخیص میدهیم و به مزیتهای سلامت و بهداشت حاصل از کاهش شدید، سریع و پایدار انتشار گازهای گلخانه ای، از جمله آلودگی کمتر هوا، تحرک فعال و تغییر به سمت رژیمهای غذایی سالم و پایدار توجه میکنیم. (دقت کنید: این بیانیه، 1 متن کلی هست که بعداً تفسیر جزء به جزء کلمات و عباراتش بیرون میآید و مثلاً معلوم میشود که منظور از رژیم غذایی سالم، نخوردن گوشت طبیعی، خوردن گوشت آزمایشگاهی و حشرهخواری است)
🔹ما، با توجه به شرایط ملی خود برای دستیابی به این اهداف، متعهد میشویم که ملاحظات بهداشتی را در فرآیندهای سیاست اقلیمی ادغام کنیم و ملاحظات آب و هوایی را در برنامه های سیاست سلامت خود دنبال کنیم (این بدان معناست که به زودی قوانین جدیدی در کشور ما، در راستای مسائل اقلیمی تدوین خواهد شد، قوانین زائدی که منشأشان، همین دست اوامری است که در این قبیل کنفرانسها صادر میشود).
🔸همچنین متعهد میشویم که به طور منظم با وزارتخانههای مختلف و ذینفعان برای تقویت همافزایی و همکاری ملی و چندجانبه در مورد تغییرات اقلیمی و سلامت تشکیل جلسه دهیم و پیشرفت جمعی خود را در کنفرانسهای تغییرات اقلیمی سازمان ملل، مجامع بهداشت جهانی و سایر همایشهای جهانی بررسی کنیم (این بدان معناست که کلیهء اقدامات صورت گرفته، آماربرداری شده و به صورت گزارش در خواهند آمد تا در مجامع آتی، به محضر اربابان بینالمللی ارائه شوند، همان اربابانی که تعیین تکلیف میکنند و بدین صورت، استقلال عملی کشورها و از جمله کشور ما را زایل میکنند).
🔺برای حمایت از تعهدات فوق و در راستای عملی کردن این بیانیه، مجموعهای از کمکهای مالی اعلام شده، که در پست بعدی به آنها خواهم پرداخت.
♨️پ.ن: سخنان آقای سلاجقه را به یاد دارید؟ کسی که مدام تکرار میکند ما تحریمیم؟
وی در سخنرانی خود در COP26 گفت: «اگر در حالیکه همچنان تحریمها یا اقدامات قهری یک جانبه اعمال میشود، ایران به عضویت کامل معاهده پاریس درآید، و ضمناً قادر به دریافت هیچ گونه کمک مالی یا فنی از جامعهء بین الملل نباشد، چگونه می تواند به تعهدات خود عمل کند؟»
🔜به زودی توضیح خواهم داد که ایشان دقیقاً دلشورهء عدم دسترسی ایران به چه پولهای کثیفی را دارد.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
☑️بزرگترین ناترازی موجود در کشور، ناترازی شرف و شعور بین مسئولین، مشاوران و تریبونداران است!
✔️همانها که یک کلمه از شرکت مسئولین در اجلاس چند روز پیش COP و اهداف شومش در پوشش مبارزه با تغییرات اقلیمی نمیگویند، به یکباره دوره افتادهاند و نگران ناترازی انرژی و تأثیراتش بر آلودگی شدهاند!
❓مگر ممکن است بدون در نظر گرفتن اسناد بینالمللی که متاسفانه دولتها مو به مو در حال اجرایش هستند و دستورات اجلاسی که آقایان بیسر و صدا در آن شرکت میکنند، برای مملکت نسخه پیچید!؟
💢امان از این اتحاد شوم ریشوهای بیریشه و ریش تراشیدههای غرب لیس!
✔️همان چغندرهایی که در برابر مافیای خودرو لال هستند، مافیای نفت را ندیده میگیرند، اجرای تعهدات پاریس را نمیفهمند، هنوز نمیدانند فلان رییس جمهور، پاسپورت انگلیسی دارد یا نه (و جنایات هشت سالهاش را با یک هشتگ ماستمالی کردند) اما برای شمردن لقمه رعیت کارتخوان ویژه تعبیه میکنند!
✔️همان قماشی که با کلید واژهء «یارانه پنهان» زورشان را زدند و با پایان اجلاس COP28 ساز «ناترازی» کوک کردند!
✔️دانشگاه آریامهر، (همان که بنا بود شریف باشد ولی نشد) که به اعتراف خودش مغز متفکر اجرای سند ۲۰۳۰ است هم با برگزاری میزگردهای «ناترازی» به خوبی در حال پیشتیبانی لجستیک از این ملیجکان انقلابینما است!
❓برای مقطوعالنسل کردن میلیونها ایرانی چه غلطی کردید که ناترازی انرژی اینقدر نگرانتان کرده؟ مگر نسلی هم باقی میماند تا انرژی لازم داشته باشد که ادعای نگرانی دارید؟
❓چطور راه اندازی CBDC برایتان ترسناک نبود؟ چطور برای کنترل هوشمند، کنتورهای هوشمند، برابری جنسی، راه اندازی شهر فرشها و اعتراف امیرعبدالهیان و خزعلی به اجرای موذیانهء ۲۰۳۰ و … به غیرتتان برنخورد؟
❌این دستور کار ارباب در اجلاس COP28 بر پایان استفاده از انرژیهای هیدروکربنی (که به دروغ فسیلی نام گرفتهاند) و استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر است!
❓چرا باید باور کنیم شما در این نگرانیتان منافق نیستید؟
❓چرا هیچکدامتان از میلیاردها دلار هزینهء تغییر این سیستم انرژی حرفی نمیزنید؟
💢آنها را که لازم دانستند با تیر بزنند، پشت فرودگاه، در جاده دماوند، وسط تهران و یمن زدند...
☑️با دیانای سیب زمینی فاز مجاهدت برندارید لطفاً!
✍🏻مهندس میزوجی
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀میخواستم در خصوص کمکهای مالی جامعهء بینالملل -که آقای سلاجقه، نگران دریافت آنها در شرایط تحریم است- و مبالغ کمکهای مالی مربوط به اقلیم و سلامت که در اجلاس COP28 اعلام شدهاند بنویسم، اما قبل از آن، حتماً ویدیوی کوتاه فوق را ببینید.
🎞این ویدیو مربوط به خانم «مارگارت چان»، رییس پیشین سازمان بهداشت جهانی (قبل از تدروس آدهانوم) است.
🔺خانم چان در این ویدیو اعتراف میکند که تأمینکنندگان مالی، تعیینکنندگان خط مشی برای سازمان بهداشت جهانی هستند؛
لذا
🔺مطابق این اعتراف، پرواضح است که هر زمانی یک نهاد خصوصی بینالمللی پول خرج میکند و مبالغ خرد و کلان را در همین کنفرانسهای بینالمللی اهدا میکند، در واقع به دنبال آن است که ذیل کمک مالی، به خواستههای خود جامهء عمل بپوشاند.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
تا 2030
📂مروری بر بیانیهء اقلیم و سلامت COP28 📃متن این بیانیه، که ایران آنرا امضا کرده و پذیرفته، با همکار
📂قبلاً در خصوص بیانیهء اقلیم و سلامت COP28 و برخی تعهدات مندرج در آن، برای کشورها نوشتم. بیانیهای که ایران هم آن را امضا کرده.
🌀در کنفرانس دبی، برای حمایت از تعهدات سیاسی فوق، مجموعه ای از تعهدات و کمکهای مالی جدید در زمینهء اقلیم و سلامت اعلام شد، از جمله تعهد 300 میلیون دلاری صندوق جهانی آماده سازی سیستمهای بهداشتی و نیز اعلام کمک دولت بریتانیا تا سقف 54 میلیون پوند.
💵بنیاد بیل و ملیندا گیتس هم اعلام کرد که 57.95 میلیون دلار برای آب و هوا و سلامت کمک میکند، این هزینهکرد شامل سرمایه گذاری 50 میلیون دلاری در چهار سال آینده برای حمایت از مبارزه با مالاریا با تمرکز بر آب و هواست.
💷همچنین، بنیاد Wellcome Trust (بزرگترین خیریهء پزشکی بریتانیا، که اتهامات بسیاری را در پروندهء خود دارد، مثلاً اینجا یا اینجا را ببینید) اعلام کرد که در سال آینده 100 میلیون پوند برای حمایت از تحقیقات برای درک و رسیدگی به بحران سلامتی تغییرات آب و هوا، به ویژه برای حمایت از اقداماتی که به نفع افراد و جوامع آسیب دیده است، هزینه خواهد کرد.
💵بنیاد راکفلر هم در COP28 تعهد 100 میلیون دلاری خود را برای پیشبرد راه حل های آب و هوا و سلامت اعلام کرد .
💵چندی پیش، بنیاد راکفلر اعلام کرد که برای تغییرات اقلیمی، بیش از 1 میلیارد دلار هزینه میکند! رقم بسیار کلان و سنگین هست و باید فکر کرد که چرا آل یهود، برای دروغ تعییرات اقلیمی چنین هزینهء هنگفتی میکنند؟ به نظر میرسد که در پس دروغ تغییرات اقلیمی، اهداف دیگری نهفته است که ارزش این همه هزینه کردن را برای آل یهود دارد! و اگر کسی فکر میکند که بنیاد راکفلر، دلسوز بشریت است، یک ابله به تمام معناست.
⏸تنها چند روز قبل از شروع COP28، بنیاد راکفلر اعلام کرده بود که در اولین مرحله از کمک 1 میلیارد دلاری خود در راستای استراتژی اقلیمی، برای ارتقاء امنیت جهانی غذا و سلامت، محدود کردن زغال سنگ، افزایش دسترسی به انرژی خورشیدی و موارد دیگر هزینه میکند و این بودجه را بین 25 سازمان مختلف در سراسر دنیا تقسیم میکند (سازمانهایی که در واقع نقش واسط را ایفا میکنند و مثلاً ممکن است یکی از آنها، با ایران هم همکاری کند تا با بودجهء خاندان یهودی راکفلر، اهداف مدنظر آل یهود، به اسم تغییرات اقلیمی و امنیت غذایی و... در کشور شیعیان پیاده شود).
✅امیدوارم این توضیحات، کافی بوده باشد تا متوجه شوید آقای سلاجقه با عنوان کردن تحریم، دقیقاً نگران دسترسی ایران به چه نوع منابع مالی هست.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
📖هفتاد و پنج سال پیش کلاب رم کتابی چاپ کرد با عنوان: «محدودیتهای رشد» (اینجا) که بهخوبی بیانگر دیدگاه بنیانگذاران آن، یعنی الکساندر کینگ و راکفلر بود.
🔖در این کتاب که در واقع دستمایهی تئوری گرمایش زمین/ تغییرات اقلیمی و به تبع آن، تمامی سازمانهای مثلاً حفاظت از محیط زیست شد، میخوانیم:
❗️«دشمن مشترک بشریت، انسان است. در جستجوی دشمن جدیدی که ما را باهم متحد کند، به این ایده رسیدیم که آلودگی، گرمایش جهانی، کمبود آب، قحطی و مواردی از این دست، گزینههای مناسبی هستند. پس دشمن واقعی بشر، خود بشریت است.»
☑️ناگفته پیداست که این تئوری، به هیچ عنوان علمی و بر مبنای واقعیت نیست، کما اینکه در آن زمان اطلاعات کافی برای اثبات این موضع ضد بشری وجود نداشت.
♨️اینها مجموعهای از تفکرات مالتوزی و جوامع یوجنیکس برای کنترل نسل بشر بود.
🌀اما پس از دههها کار رسانهای و خرید جوامع مثلاً علمی و دانشگاهی، اکنون سیاستمداران سرسپرده موقعیت را به اندازهی کافی مناسب دیدهاند که اهداف دیرینه و مخفی خود را علنی بیان کنند؛ طوری که روزنامه انگلیسی دیلی میل -به نقل از ژورنال علمی PLOS ONE- بیپروا میگوید: «نفس کشیدن بشر برای محیط زیست مضر است».
✔️البته که منظورشان از بشر، رعیت است، نه الیت!
همان رعیتی که با شعار فرزند کمتر، زندگی بهتر، نسلش رو به زوال است!
✨ما با فرهنگ: «هر نفسی که فرو میرود، ممد حیات است و چون بر میآید مفرح ذات»
در جنگ با افکار شیطانی الیگارشیها و «وَالضَّالِّینَ» هستیم!
✅و «هَیهَاتَ مِنَّا الذِّلَّة!»
✍🏻مهندس میزوجی
🆔@CoronaDeception
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀خبری که چند روز پیش در دیلی میل انگلستان و به نقل از ژورنال PLOS ONE منتشر شد، مبنی بر اینکه: «تنفس انسانی، بر گرمایش جهانی، اثر منفی دارد» بازتابهای گوناگونی داشت.
🎞لطفاً ویدیوی ضمیمه را که تحلیل جالب مارک مورانو در خصوص این خبر است، ببینید.
🔸وی به قانون هوای پاک آمریکا اشاره میکند که در آن، CO2، جزء آلایندههای هواست. جالب است بدانید که در منابع داخلی ما هم، به این موضوع اشاره شده.
🔙نقبی به گذشتهء نه چندان دور بزنیم؛ زمانی که به خاطر کرونا، همه را مجبور به زدن ماسک کردند. یکی از اثرات منفی ماسک، عدم تخلیهء درست ریه و بازگشت مجدد گازهای بازدم (همان گازهایی که در ردهء گازهای گلخانهای قرار میگیرند) به ریه بود (در خصوص عوارض منفی ماسک، بارها نوشتهام؛ مثلاً اینجا). در همان دوران کرونا، مقالهای عجیب درباب ارتباط دیاکسید کربن (یکی از گازهای گلخانهای) و کرونا منتشر شد و عنوان شد که راه نجات از اثرات منفی CO2 در کرونا، کنترل کربن و تلاش برای کاهش این گاز گلخانهایست. دقت کنید که در اینجا، به اسم مقالهء علمی، کرونا را به گرمایش جهانی، پیوند زدند (من در اینجا بدان پرداختهام).
🔹همان خط سیری که در کرونا، سعی در خفه کردن ما با ماسک داشت، امروز با انتشار مقالهء مثلاً علمی PLOS ONE، ادامه دارد...
🔸کسی چه میداند؛ شاید فردا روز، به دلیل اینکه بر گرمایش جهانی اثر منفی داریم، ما را وادار به ماسک زدن کنند!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
در خصوص تکاپو، چه میدانید؟
به زودی دربارهء پروژهء تکاپو و ارتباطش با سند 2030 خواهم نوشت، انشاءالله!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
#تکاپو، یونیدو و سند 2030/ بخش اول
📑تکاپو، عنوان اختصاری طرح توسعهی اشتغال و کسب و کار پایدار است که با همکاری UNIDO (سازمان توسعه صنعتی ملل متحد) انجام میشود.
🔙مرداد 1393 از سوی دولت وقت اعلام شد که با اجرای این طرح (که از آن با عنوان طرح ملی تکاپو یاد میشد) بیکاری ظرف یک سال مهار خواهد شد.
🔺به نظر میرسد که اولین گامهای اجرای این طرح در ایران، مربوط به آذر 1393 است. در خبر آن روزهای فاینشنال تریبون، از شروع این پروژه در ایران گفته شده:
➖«به زودی، اجرای طرح توسعهء تجارت و اشتغال پایدار، موسوم به تکاپو در 6 استان آغاز میشود. محمد اسکندری، مدیرکل تعاون، کار و امور اجتماعی استان سمنان گفت: وزارت کار در حال نهایی کردن طرح پروژه است و در این زمینه با سازمان توسعه صنعتی سازمان ملل متحد (یونیدو) تفاهمنامه امضا کرده است.
سمنان اولین استانی است که این طرح در آن به صورت آزمایشی اجرا می شود... در اواسط نوامبر 2014، ایران و یونیدو یادداشت تفاهم همکاری مشترک بر روی توسعهی کسب و کارهای خرد، کوچک و متوسط در ایران را امضا کردند». (امیدوارم مطلبی را که در مورد خانم شهرکی، نمایندهء یونیدو در ایران نوشتم، به یاد داشته باشید).
🔺در گزارش بررسی میان مدت پروژهء مشترک یونیدو و دولت ایران با عنوان: «توسعه کسب و کار و اشتغالزایی پایدار در ایران با تأکید ویژه بر توسعه بخشهای اثرگذار»، بارها به پروژهء تکاپو اشاره شده؛ پروژهای که در 12 نوامبر 2014 و با امضای موافقتنامه بین وزارت کار و یونیدو رسمیت یافت.
🔺مطابق آنچه در این گزارش آمده، توافق در مورد تمدید بیشتر پروژه تا دسامبر 2023، بین UNIDO و وزارت کار ایران، حاصل شده است.
🔺این پروژه، کمکهای مالی نسبتاً زیادی از UNIDO دریافت کرده، مثلاً برای دورهء 2018-2020، این رقم 2 میلیارد دلار بوده است. (این پول دقیقاً چطور هزینه شده؟ و حسابرسی آن، با کجاست؟)
🔺رویکرد این پروژه (پروژهای که عنوان گزارش فوق است) مطابق با رکن یک (: اقتصاد مقاومتی) برنامه ششم توسعه ملی 5 ساله ایران (2016-2021)، چهارچوب کمک توسعه سازمان ملل متحد و یونیدو 2017-2021 است.
پایان بخش اول
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
تکاپو، یونیدو و سند 2030/ بخش دوم
🔸پس از کلید خوردن تکاپو در ایران که آغازش از سمنان بود، این طرح با سرعت زیاد به سایر شهرها هم رسید.
🔹در ابتدا قرار بود این طرح، 1 ساله مشکل اشتغال را مرتفع سازد، اما سالها از اجرای آن میگذرد و عملاً «بیکاری پایدار» در کشور، ایجاد شده است. دامنهء این طرح، آنقدر گسترش یافت که سپاه هم بدان پیوست. بعدها به صراحت اعلام شد که این طرح، بسترساز توسعه پایدار است.
🔸البته همکاری با یونیدو، محدود به وزارت کار نماند. آذر 1395، برنامهء ملی همکاری بین ایران و یونیدو، توسط «رمضانعلی صادق زاده» معاون آموزش، تحقیقات و فناوری وزارت صمت امضا شد.
🔹رییس یونیدو در مراسم امضای این تفاهمنامهی فوق گفت که این تفاهمنامه، در راستای هدف نهم سند 2030 است. تفاهمنامهای که با اولویتهای ملی برنامهء پنجم توسعه، همسو بود و مدت آن، 5 سال (2016-2021) بود.
🔸اساساً تکاپو، تنها برنامهء یونیدو برای ایران نبوده است. برنامهء یکپارچه/کشوری (IP/CP) جدید UNIDO در ایران، بر کاهش فقر از طریق ایجاد فرصتهای شغلی و ایجاد درآمد با تقویت توسعه پایدار و ترویج توسعه صنعتی بخشهای غیرنفتی و در نتیجه کمک به کاهش مشکلات اجتماعی، متمرکز شده و حول 6 محور همکاری استراتژیک است:
1️⃣جهانی شدن
2️⃣توسعه منطقهای از طریق تقویت بنگاههای کوچک/متوسط و صنایع محلی
3️⃣بهبود محیط کسب و کار و توسعه بخش خصوصی
4️⃣نوسازی صنایع کشاورزی
5️⃣موضوعات مرتبط با انرژی
6️⃣مسائل مربوط به محیط زیست و تغییرات اقلیمی
🔹شش برنامهء فوق، برنامههای فعال مربوط به ایران در حال حاضر هستند که در سایت سازمان UNIDO نیز قابل مشاهدهاند.
🔸البته اینکه یونیدو (:طازمان توسعهء صنعتی ملل متحد) حتی در مسائل اقلیمی هم برای ما برنامه دارد، جای تفکر بسیار دارد.
🔹بودجههای این پروژهها، حدود نه و نیم میلیون دلار است. البته ارقام کمکهای اهدایی، احتمالاً بیش از اینهاست. برای مثال در سال 2015، قرارداد پروژهای 5 ساله بین ایران و یونیدو، به امضای نمایندهء وقت وزارت کار، یعنی «احمد میدری» رسید با عنوان: «توسعهء تجاری و ایجاد مشاغل پایدار در ایران، با تمرکز ویژه بر بخشهای توسعهای مؤثر (مثل صنایع کشاورزی و صنایع وابسته)» که در قالب آن، 12 میلیون دلار به ایران داده شد.
🔸در نوشتهء قبلی هم توضیح دادم که در قالب همکاری دیگری با UNIDO، رقم 2 میلیارد دلار به کشور تحت تحریم ایران پرداخت شده است.
❓باید پرسید که آیا سازمان ملل، برای دستیابی به اهداف خود -و در واقع اهداف گردانندگان اصلی سازمان ملل، که در پس پردهء سازمان ملل قرار دارند- هزینه میکند یا صرفاً دلسوز ایران شیعی است که این چنین، پول خرج میکند؟
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
امام خامنهای، امروز (6 دی):
«مادری مهمترین نقش در عالم خلقت است. به این اهمیت بدهید، این را دنبال بکنید.»
کاش، واقعاً به این موضوع اهمیت میدادیم!
بهشت زیر پای مادران است،
ولی فرهنگ و نگاه غلط امروز در جامعه، جوری روی ذهن ما زنها اثر گذاشته که انگار بهشت زیر پای زنان دکتر، محقق، کارمند، مدیر و... است!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
لیست فوق، اسامی بانوانی است که در تاریخ 6 دی 1402، به حضور رهبری، شرفیاب شدند و دغدغههای خود را مطرح نمودند.
لطفاً مطلب بعدی را که در همین رابطه است، بخوانید.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
تا 2030
لیست فوق، اسامی بانوانی است که در تاریخ 6 دی 1402، به حضور رهبری، شرفیاب شدند و دغدغههای خود را مطر
🔰مطابق اعلام سایت رهبری، ده تن از بانوان عرصههای مختلف، در تاریخ 6 دی، فرصت دیدار و بیان دغدغههای خود را با امام جامعه، داشتند. زنانی عمدتاً استاد دانشگاه، دکتر، استعداد درخشان، ورزشکار و از این دست.
❓چه کسی تصمیمگیرندهء حضور این قبیل زنان است؟
❓چرا در اکثر از این قبیل دیدارها یا جشنوارهها یا... زنان خانهدار راه ندارند؟
❓چرا عمدتاً صدای زنان خانهدار، شنیده نمیشود؟
✔️از وقتی خبر امروز رو شنیدم (قبل از شروع دیدار رهبری با زنان) یقین داشتم که زنان خانهدار را به حضور ایشان، نمیبرند.
☑️وقتی غالباً زنان خانهدار نادیده گرفته میشوند، نباید انتظار داشته باشیم اوضاع فرزندآوری و خانواده در کشورمون بهتر بشه،
نه! هیچ وقت نمیشه!
〰️و البته این روندی است که مدام تکرار شده و این تکرار، شائبه عمدی بودنش را به ذهن میآورد.
🔸چرا زن خانهداری که کل زندگیش، خانه، همسر و فرزندانش هستند، نمیشه به دیدار رهبر/ رییس جمهور و...) برود؟
🔘البته مرور خواستهها/ صحبتهای زنانی که امروز به محضر رهبری رفتند هم در نوع خودش جالبه (و صد البته که بیانات معظمله هم در راستای پاسخگویی به این صحبتهاست):
➖بیان مشکلات و محدودیتهای زنان برای ورود به عرصه هنرهای نمایشی
➖درخواست رسیدگی بیشتر به ورزش زنان و حمایت از ورزشکاران زن
➖ضرورت تولید و توسعه هوش مصنوعی تخصصی زنان
❓آخه خداییش اینها چیه؟ چند درصد زنان کشور در عرصهء هنرهای نمایشی و ورزش هستند؟
❓چرا صدای من زن خانهدار نباید شنیده بشه؟
❌درخواست زن خانهدار، هیچ کدوم از این موارد حاشیهای فوق نیست!
✅من زن خانهدار، اول از همه یک خانهء بزرگ میخواهم، نه اینکه توی جایی باشم که از هر طرفش میرم، بخورم به دیوار. خانهء درست و معقول رو از ما دریغ کردند، حبسمون کردند توی آپارتمانهای فسقلی که با این وضع قیمتها، میدونیم تا آخر عمرمون امکان بزرگتر شدنشون، وجود نداره!
✅من زن خانهدار، امنیت تربیتی بچهام رو میخواهم، نه اینکه وقتی بفرستمش مدرسه، اینقدر دلشوره داشته باشم که مبادا توی اون مدرسه، معلم/ همکلاسی نااهلی بیاد و ذهن فرزندم رو از جفنگیات پر کنه.
✅ من زن خانهدار، امنیت بچهام رو توی فضای حقیقی و مجازی میخواهم، نه اینکه ببینم فرزندم با یک کلیک مجازی/ یک قدم تا سر کوچه به انواع مواد مخدر، روانگردان، مشروبات الکلی، فحشای جنسی و... به سهولت دسترسی داره!
✅من زن خانهدار، آیندهء بچههام رو میخواهم! اینکه فرزندم بتواند با یک حداقل معقول ازدواج کنه، نه اینکه سالهای جوانیش رو به دلیل هزار و یک مشکلی که بخشی از آن را جامعه سبب شده، مجبور باشه به تجرد بگذرونه، تجردی که شاید دنبالهاش به هزار و صد گناه و فحشای جنسی برسه و مسوولان جامعه، در این شرایط، فقط نگاه کنند و عین خیالشون هم نباشه.
✅من زن خانهدار، دنبال اینم که حداقلهای سلامت روح و جسم رو بتوانم در محیط خانه، برای اهل خانه فراهم کنم، نه اینکه مثلاً گوشت سالم و طبیعی، روز بهروز قیمتش سر به فلک بکشه، تا برایم دستنیافتنی باشه...
✅من زن خانهدار، امنیت شغلی همسرم رو میخواهم، نه اینکه مدام دلشورهء بیکاری مرد زندگیم رو توی این شرایط افتضاح بازار کار داشته باشم! ضمناً نمیخواهم مجبور باشیم، مدام بر همه چیز مالیات دهیم، آنقدر که دغدغهمان پرداخت این مالیات، عوارض، قبوض و... باشد.
✅من زن خانهدار، میخواهم با همهء سختیهایی که از صبح بر سرمون هوار میشه، با آلودگی هوا، با آلودگیهای فحشا و فساد جنسی، با نابسامانیهای گوناگون اجتماعی، بتوانم آرامش رو توی خانهام فراهم کنم و اون رو به اهل خانهام هدیه کنم.
❓آقای مسوول، چرا نمیگذارید صدای من نوعی شنیده بشه؟
❓چرا یکی مثل من، حق نداره به دیدار رهبری بره و حرف بزنه؟ همه باید زنان پروفسور، مقالهنویس و... باشند، تا بتوانند به حضور ایشان بروند؟
❓چرا زنان خانهدار، که اکثریت زنان ایرانی را تشکیل میدهند، اینقدر نادیده گرفته میشوند؟
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
.
💢 تصویر فوق که بخشی از لایحهی بودجهی ۱۴۰۳ است، قانونمندسازی اجرای آن بخش از سند توسعهی پایدار ۲۰۳۰ است که با اسامی «استاندارد کربن»، «پروتکلهای کم کربن»، «شبکهی صفر خالص» و ... شناخته میشود و زیرساختی است برای تحقق انقلاب صنعتی پنجم.
❇️ بله! درست شنیدید: انقلاب صنعتی #پنجم!
🔶🔹 اگر میخواهید بهصورت علمی و مستند، انقلاب صنعتی پنجم (انقلاب کنترل جز به جز محیط و انسان از طریق کنترل کربن) و نسبت آن را با انقلاب صنعتی چهارم ( انقلاب کنترل انسان از طریق سیستمهای سایبر فیزیکال و هوش مصنوعی) بشناسید، صوت و پلتهای پست زیر را بشنوید و ملاحظه کنید:
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/2329
سابق بر این نیز در نشست علمی شهر مشهد مقدس، به بندهایی از برنامه هفتم توسعه اشاره کردم و گفتم که بهوضوح، حرکت به سمت پروتکلهای زیستی توسعهی پایدار ۲۰۳۰ در قوانین جدید مشهود است!
🔴 بازی تغییرات اقلیمی، نسخهی دیگری از کنترل جریان یهودی - غربی بر دنیا است که جایگزین بازی کرونا شده است.
⬅️ و البته عواقب زیستی و جانی این دو بازی در سالهای آینده، ذیل عناوین بایوتروریسم و بایوسایبرتروریسم تحلیل خواهد شد.
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
تکاپو، یونیدو و سند 2030/ بخش آخر
🔹سازمان توسعهء صنعتی ملل متحد (یونیدو)، طرحهای اشتغالی متنوعی را در ایران دنبال میکند. طرحهای گوناگونی که اگر قرار بود ثمری برای وضعیت اشتغال داشته باشند، اکنون باید، اوضاع کار در کشور ما بهبود یافته بود!
🔸در سال 2017، یونیدو یونسکو در طرحی مشترک با همکاری سازمان فنی و حرفهای برای دستیابی به اهداف 4 و 9 سند توسعه پایدار، پروژهای را در 12 استان کشور، آغاز کردند.
🔹همچنین یونیدو، در طرحهای دیگری که هماکنون اجرای آنها ادامه دارد، طرح هایی مثل: «طرح ترویج توسعه فراگیر و پایدار زنجیره ارزش ماهی تن زردپر در چابهار» در راستای دستیابی به اهداف 1، 8 و 9 سند توسعه پایدار. البته یونیدو طرحهای شیلاتی دیگری را هم در ایران پیاده کرده است.
🔸اما یکی از طرحهای مشترک یونیدو، طرحی است که وزارت کار، در معیت وزارت گردشگری اجرا میکند با عنوان: خانههای خلاق، که طرحریزی آن، توسط سازمان یونیدو انجام شده است و در تعریف آن به ارتباط مستقیمش با سند 2030، اشاره شده است:
«خانه های خلاق به عنوان یک پروژه راهبردی و محوری برای توسعه پایدار در سطح هر منطقه تعریف و طراحی می شود»
🔹ردپای یونیدو، برای به ثمر رساندن اهداف سند 2030 در کشور ما بسیار بیش از اینهاست و تأسفآور آن است که مجری اصلی اغلب این قبیل طرحها در ایران، وزارت کار است. وزارت کاری که روزگاری کوتاه، حجت عبدالملکی بر مسند آن تکیه زده بود، اما حضورش در این وزارتخانه حتی به یک سال هم نرسید و وی در نهایت از سمت خویش استعفا داد.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c5
بعد از 4 سال، هنوز هم باید نظارهگر باشیم و دم نزنیم، تا هر روز غمی نو بر غمهایمان افزون شود.
کِی این صبر تهوعآور استراتژیک تمام میشود؟
بازهم باید با شعارهای الکی پرطمطراق حال بههمزن مسوولان بُزدل، که حرف ولی جامعه را به هیچ گرفتند، گول بخوریم؟
کجاست آن #انتقام_سخت ؟
دِ بزنیدشون!
1 ملت پشت شما هستند!
#غم_کرمان
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c5