⭕️ همکاری دو شرکت استارتاپی اندونزیایی برای شبیهسازی حج در متاورس
🔰 دو استارتاپ اندونزیایی RansVerse و Kaabaverse در تلاش هستند با بهرهگیری از Web3 (اینترنت نسل سوم) اولین پروژه کشور اندونزی را در زمینه شبیهسازی مناسک حج، در اختیار مسلمانان قرار دهند.
🔹گریادی آگوستا، مدیرعامل شرکت RansVerse معتقد است این کار سبب ایجاد انگیزه در مسلمانان برای انجام حضوری اعمال حج شود.
📍وفا توتور بنیانگذار شرکت Kaabaverse نیز افزود: این همکاری نشان میدهد که توسعه دنیای بلاک چین نه تنها از جهت جنبههای فنی، اجتماعی و اقتصادی، بلکه از جنبه معنوی نیز حایز اهمیت است.
🔸این دو شرکت اندونزیایی از استارتاپ هایی هستند که در زمینه اقتصاد متاورس مشغول به فعالیت هستند.
✍️ شرکت RansVerse اولین پروژه متاورس در اندونزی است که از فناوری بلاک چین پشتیبانی می کند. فعالیت در این متاورس توسط توکن $VCG رمزنگاری شده پشتیبانی می شود که به عنوان یک ابزار تراکنش عمل می کند.
#استارتاپ_فرهنگی
🆔 @cultural_governance
💢 #معرفی_استارتاپهای_اسلامی
1️⃣ استارتاپ اسلامی «Qardus» و کمک به گرفتن وام بدون ربا
🔹این استارتاپ که در سال ۲۰۱۹ تأسیس شده، از جمله استارتاپهایی است که در بریتانیا تلاش کرده موضوع وام گرفتن مسلمانان و چالش آنها را در گرفتن وام بدون ربا آسان کند.
🔸این مجموعه خود را یکی از اولین بازارهای تأمین مالی کسب و کار اخلاقی و منطبق با شریعت در انگلیس میداند که براساس شریعت اسلامی عمل میکند.
💰هزینه اولیه تأسیس این استارتاپ ۱۲۰ هزار پوند بود. نام این شرکت از کلمه عربی «قرض» گرفته شده است.
📌به گفته حسن داهر (Hassan Daher) بنیانگذار Qardus، این استارتاپ حداکثر تا ۲۰۰ هزار پوند وام بدون بهره و شرعی را به شرکتهای کوچک و متوسط واجد شرایط در ۳۶ قسط ارائه میدهد.
👌نکتهای که Qardus را از استارتاپهای مشابه متمایز کرده این است که استارتاپ هیچ محدودیتی برای مشتریان به دلیل اسلامی بودن خود قائل نشده و همه افرادی که علاقه به سرمایهگذاری در حوزههای حلال و اخلاقی را دارند جدا از دین خود، میتوانند در این استارتاپ سرمایهگذاری کنند.
منبع: تایم
🌐b2n.ir/w63962
#استارتاپ_فرهنگی | #استارتاپ_اسلامی
🆔@cultural_governance
💢 #معرفی_استارتاپهای_اسلامی
2️⃣ اولین استارتاپ اسلامی در حوزه سلامت روان
♦️خدمات اپلیکیشن Shezlong در بستری برای ارائه رواندرمانی آنلاین ارائه شده و برای هر کسی در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا که سلامت روان خود را در خطر میبیند، قابل استفاده است. این خدمات از طریق جلسات درمانی ویدئوکنفرانس و چترومهای آنلاین ارائه میشود.
🔸انگیزه بنیان گذار برای تأسیس این استارتاپ حادثهای بود که هنگام اسب سواری برای وی پیش آمد و به دستور پزشک به ۳ ماه استراحت در تخت ملزم شد.
🔹 سن مشتریان این اپلیکیشن بین ۲۵ تا ۴۵ سال است. از هر ۱۰ نفر کاربر شش نفر زن و ترکیبی از متخصصان، خانهدار، مادر و زوجها هستند.
👌این پلتفرم خدمات و جلسات رایگان برای ارزیابی سلامت روانی بیماران و تشخیص مشکلات روانی ارائه میدهد و از درمان رفتاری شناختی برای آموزش نحوه مدیریت استرس و اضطراب به افراد استفاده میکند.
📌این پلتفرم که در حال حاضر میزبان بیش از ۵۰۰ مشاور است، ۱۰ هزار مورد را از چندین کشور از جمله مصر، امارات متحده عربی، قطر، آلمان و ایالات متحده جذب کرده است.
منبع: شیز لانگ
🌐b2n.ir/g64646
#استارتاپ_فرهنگی
🆔@cultural_governance
🔰پرطرفدارترین انیمیشنهای ایرانی
🔸انیمیشنهای کامپیوتری چند سالی است که در ایران با کیفیت بهتری ساخته میشوند. فیلشاه، بنیامین، فهرست مقدس و... از این دست انیمیشنها هستند که در داخل و خارج از کشور دیده شدهاند.
🔸 وجه مشترک اغلب این آثار، مضامین دینی به کار رفته در آنها است.
🔸فیلشاه که در سال ۱۳۹۷ اکران شد، توانست به درآمد ۸ میلیارد تومانی از ۱ میلیون و ۱۵۵ هزار تماشاچی دست پیدا کند که آن را به پرفروشترین و پربازدیدترین انیمیشن ایرانی تبدیل کرده است.
🔸ناسور، ساختهی کیانوش دالوند درباره حماسه عاشورا است که در سال ۱۳۹۵ اکران شد و ۲۸ هزار تماشاچی داشت.
منبع:سالنامه آماری سینمای ایران، نمافر
#استارتاپ_فرهنگی | #صنایع_فرهنگی
🆔@cultural_governance
💠برای آیندهی صنعت گردشگری آمادهایم؟
🔹در مالزی با ۲۶ میلیون گردشگری خارجی در سال ۲۰۱۹، به ازای هر ۵ هزار گردشگر خارجی ۱ هتل وجود دارد؛ در ایران هم با ۸/۵ میلیون گردشگر خارجی در سال ۱۳۹۸، یک هتل به ازای هر ۷ هزار نفر وجود دارد.
🔹مجمع جهانی اقتصاد در سال ۲۰۱۹ گزارش کرده است که ایران در شاخص رقابتپذیری قیمتی در بخش گردشگری در جهان اول است؛ یعنی خدمات و محصولاتش برای مسافران خارجی بسیار ارزان و جذاب است.
🔹۱ میلیون تومان هزینه اقامت شبانه در یک هتل ۵ ستاره در ایران معادل ۴۰ دلار است که در خیلی از کشورها هزینه اقامت در هتلهای یک و دو ستاره است.
🔹اگر روزی گردشگران خارجی ایران ۲ برابر شود، یا باید هتلهای بیشتری ساخت یا اینکه از راهحلهای جایگزین مثل اقامتگاههای بومگردی استفاده کرد.
منبع:مرکز آمار ایران
#استارتاپ_فرهنگی | #صنایع_فرهنگی
🆔@cultural_governance
💠صنایع خلاق فرهنگی
🔺اگر فکر میکنید گردشگری فقط یک تفریح است پس این را هم در نظر بگیرید که یک نفر از هر ۱۱ نفر شاغل در جهان، شغلش با گردشگری مرتبط است.
🔺تازه گردشگری فقط یکی از صنایع خلاق است. مثلاً اگر بازیهای ویدئویی یا کتاب یا موسیقی نبود، چطور در ایام کرونا خود را مشغول میکردید؟
#استارتاپ_فرهنگی | #صنایع_فرهنگی
🆔@cultural_governance