eitaa logo
قرارگاه فضای مجازی شهرستان پاکدشت
124 دنبال‌کننده
962 عکس
355 ویدیو
8 فایل
قرارگاه فضای مجازی ، کارگروه فنی و تخصصی فضای مجازی با رویکرد آموزش-ساماندهی- نظارت و... شورای فرهنگ عمومی شهرستان پاکدشت
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الزام فروش کالا‌های دارای شناسه در فضای مجازی 🔹محمد مهدی برادران معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: همه فروشندگان لوازم خانگی و قطعات یدکی خودرو در فضای مجازی ملزم به درج کد شناسه در صفحه معرفی محصول خود هستند.
لیلا بلوکات به تحمل حبس در یکی از زندان‌های استان سمنان محکوم شد 🔺مهدی کوهیان تهیه‌کننده و حقوقدان، نوشت: 🔹در حکم محکومیت خانم لیلا بلوکات بخاطر استفاده از پوشش کلاه با تغییری جزئی، علاوه بر محکومیت‌های احکام مشابه قبلی، تحمل حبس تعزیری در یکی از زندان‌های استان سمنان نیز اضافه شده است. 🔹دو سال ممنوعیت از فعالیت در رسانه‌های فراگیر از جمله پلتفرم‌های داخلی و خارجی فعالیت‌های نمایشی و بازیگری و تبلیغ‌گری در فضای حقیقی و مجازی، ۲ سال ممنوعیت خروج از کشور، ۵ سال ممنوعیت از فعالیت در فضای مجازی به صورت مستقیم یا با واسطه، مطالعه و خلاصه نویسی یک کتاب ظرف یک ماه و ۱۰ ماه حبس تعزیری در یکی از زندانهای استان سمنان که ۶ ماه آن به مدت ۵ سال تعلیق شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیشرفت ۷۵ درصدی شبکه ملی اطلاعات تا پایان سال 🔹وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: شبکه ملی اطلاعات در حال حاضر ۶۳ درصد رشد داشته و تا پایان سال این رشد به ۷۵ درصد می‌رسد.
خطرات هوش مصنوعی برای اعتماد عمومی 🔹تولید دیپ فیک (deep fake) یکی از توانمندی‌های هوش مصنوعی است که برای ایجاد تصاویر و ویدئو و صدا‌های متقاعدکننده جعلی استفاده می‌شود. این اصطلاح هم فناوری و هم محتوای گمراه‌کننده‌ای که تولید می‌کند را در بر می‌گیرد. 🔹بزرگ‌ترین خطری که دیپ‌فیک ایجاد می‌کند، توانایی‌اش در انتشار اطلاعات نادرستی است که به نظر قابل‌اعتماد می‌آید.
🔻استفاده از هوش مصنوعی شاملِ خطراتی است که ما آن را مخاطرات فرااخلاقی می نامیم که از فقدان برخوردهای بین انسانی، تجارب آسیب پذیری انسانی و مشورت جمعی ناشی می شود.
دیروز برای پاسخ به سوال جناب آقای دکتر پورابراهیمی نماینده محترم کرمان و راور در خصوص توسعه زیرساخت های ارتباطی در مجلس شورای اسلامی حاضر شدم. از ابتدای شروع بکار دولت سیزدهم تا کنون با اتصال ۴۳۳۹ روستای جدید به شبکه ملی اطلاعات، درصد روستاهای دارای اینترنت پرسرعت از مرز ۹۲ درصد عبور کرده است. در راستای اجرای سیاست عدالت ارتباطی دولت سیزدهم، در طول ۲۲ ماه گذشته اولویت پوشش روستایی را به استان هایی که کمترین میزان پوشش را داشتند اختصاص دادیم. یکی از استان های نیازمند توجه، استان کرمان است که با راه اندازی حدود ۳۲۰ روستای جدید، درصد روستاهای متصل این استان از ۶۸ درصد به حدود ۸۰ درصد رسیده است. ان شالله تا پایان سال کلیه روستاهای بالای بیست خانوار این استان همانند روستاهای سایر استانها به اینترنت پرسرعت متصل خواهند شد.
💢آیا هواداران سلبریتی‌های اینستاگرامی آن‌ها را در تردز هم دنبال می‌کنند؟ 🔹به‌دنبال رونمایی از اپلیکیشن تردز در روزهای گذشته، بسیاری از کاربران اینستاگرامی به آن پیوستند. در آغاز عضویت در این اپلیکیشن، هر کاربر می‌توانست با زدن یک دکمه، تمامی افرادی را که در اینستاگرام دنبال می‌کند در تردز نیز دنبال کند. اما در خصوص سلبریتی‌های اینستاگرامی این امر تا چه اندازه رخ داده است؟ 🔸بررسی صفحات کاربر پرفالوئر اینستاگرامی فارسی (با حداقل ۳ میلیون فالوئر) نشان می‌دهد که مخاطبان سلبریتی‌های اینستاگرامی عمدتا آن‌ها را در تردز دنبال نمی‌کنند. داده‌ها نشان می‌دهد که در میان این کاربران، فقط ۵۶ درصد آن‌ها در تردز اکانت ساخته‌اند و هیچ‌یک از آن‌ها حتی ۱۰ درصد از فالوئرهای اینستاگرامی خود را هم ندارند! 🔹بر این اساس، رضا پهلوی فقط ۸ درصد از فالوئرهای اینستاگرامی خودش را دارد؛ با این حال در میان اکانت‌ها بررسی شده او بیشترین سهم را از فالوئرهای اینستاگرامی خود برده است. پس از او، سام درخشانی ۷.۸ درصد و سینا ولی‌الله ۵.۴ درصد از فالوئرهای اینستاگرامی‌شان را دارند. 🔸این اعداد بیانگر آن هستند که هنوز بسیاری از کاربران اینستاگرامی در تردز فعال نیستند. علاوه بر این، یکی از دلایل زیر نیز می‌تواند توضیح دهد که چرا میان فالوئرهای اینستاگرامی و فالوئرهای تردز این میزان فاصله است: 🔻یا آن که بخشی از فالوئرهای اینستاگرامی، جعلی هستند و عدد فالوئرها واقعی نیست 🔻و یا آن که کاربران زیادی تصمیم گرفته‌اند از ابتدا تصمیم به دنبال کردن افراد بگیرند و لزوما همان کسانی را که در اینستاگرام دنبال می‌کنند، در تردز دنبال نخواهند کرد. 🔻ترکیبی از هر دو عامل بالا. 🔹بنابراین به نظر می‌رسد صفحات پرمخاطب اینستاگرامی نتوانسته‌اند مخاطبان خود را در تردز نیز داشته باشند و به‌همین دلیل احتمالا ترتیب و رتبه‌بندی صفحات پرفالوئر در تردز، متفاوت باشد. امری که احتمالا نشانه‌های اولیه‌ای از ماهیت متفاوت این اپلیکیشن در میان کاربران ایرانی به‌دست دهد. ✅ با ما باسواد شوید 🚩 نهضت سواد رسانه ای
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | آیا عاشورا یک دوئل عشقی بین یزید لعنت‌الله‌علیه و امام حسین علیه‌السّلام بود؟! 🔍 بررسی دروغی که ناسیونالیست‌ها و آتئیست‌ها با توسل به پروپاگاندا می‌خواهند فراگیر شود!