سیر هرچه بیشتر خُرد شود، مقوی تر خواهد بود.
تحقیقات جدید نشان می دهد که سیر هرچه بیشتر خُرد شود، مقوی تر خواهد بود!
▫️ له کردن یا خرد کردن سیر و ۱۰ دقیقه صبر کردن و بعد مصرف کردنش باعث میشه ترکیبات سالم سیر، به بیشترین حد ممکن آزاد بشن زیرا حین خرد کردن حبه های سیر، آلیسین تولید می شود.
▫️آلیسین ماده ضدباکتری قوی بوده و هنگامی که وارد جریان خون می شود موجب ضد عفونی شدن ریه ها ، معده و پوست می گردد.
〖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش مدل مو👱🏻♀
༊─────୨୧─────༊
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✓
روزگـارتـون قشنـگ . . . ❤️ꨄ⚘
.
.
هدایت شده از خانومانه ⭐
:
••آلوده شدیم..
-مـٰارابهڪربلابرسانید
خـٰاكاینجابهمانمیسازد(: ! 💔
+اللهمارزقناڪربلا
حسیــــن_جـــانم🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷عصرتون دل انگیز و آرام☕😊🌷
.
.
.
.
هدایت شده از خانومانه ⭐
نیـٰازبههیچزبـٰان
شاعرانهاینیست
ربـنـاآتنـافیدنیٰـا
ڪربلا:)))
#امـام_حسینیـم