#پیام_مشاور
گوش کنیم
این روزها هر جا باشیم، بیشتر می توانیم سکوت را تجربه می کنیم. اما انگار صداها را به گونه دیگری می شنویم. انگار می توان صدای همه چیز را شنید.
این روزها حتی در شهرهای مختلف می توان صدای پرنده ها را به تفکیک شنید. چه برسد به روستاها.....
صدای گنجشک ها
قمری ها
سارها
انواع بلبل ها
کلاغ ها
انگار حتی می توان بهتر صدای ریزش باران را شنید
شاید هم جوانه زدن درخت ها را ....
امروز روی صداها متمرکز شویم.
صداهای اطراف مان را در این سکوت بشنویم.
به صدای خودمان گوش دهیم.
به صدای دنیا گوش دهیم.
به نظر می آید حرف های خوبی برای ما دارند.
😍😍😍😍😍😍
#پیام_مشاور
همدلی در برابر همدردی
زمانیکه ما با کسی همدردی میکنیم، در حقیقت بخشی از داستان او را به نوعی به خودمان ربط میدهیم؛ مانند زمانی که میگوییم: "دقیقا میفهمم که چه میگویی: هفته گذشته او همین کار را با من کرد!" یا زمانی که میگوییم: ”همه چیز درست میشود، حالا میبینی. من هم این را از سر گذراندهام. هفته آینده احساست در این مورد کلی بهتر میشود.”
در مقابل زمانیکه ما با کسی همدلی میکنیم، اصلا خودمان را داخل تصویر گفتگو نمیکنیم بلکه تمرکز ما تماماً بر روی احساسات و نیازهای فرد مقابل است و احساسات و نیازهای او را منعکس میکنیم. مثلاً به او میگوییم: “پس تو احساس نگرانی داری و دوست داری به زودی به یک راه حلی برسی؟” “تو شوکه شدهای و در این مورد احتیاج به وضوح داری؟“
هر دو تکنیک البته باارزشاند اما در مدل ارتباط بدونخشونت ترجیح ما با همدلی است به دلیل اینکه همدلی افراد را عمیقتر به درد خودشان و دیگری مرتبط میکند و کمک میکند تا مسئله با شفافیت و سهولت حل شود. همدلی یک تکنیک شفابخش بسیار عمیق است.
در طول این هفته آگاه باشید به زمانهایی که به فردی به جای همدلی، همدردی میدهید.
#پیام_مشاور
دست ها
این روزها این پیام را زیاد می شنویم که دست ها را بشویید،
پیام مهم و بسیار جدی است.
اما امروز می توانیم با اعضای خانواده فعالیت های متنوعی در ارتباط با دست ها انجام دهیم
با کودکان خردسال: - بازی های مختلفی برای استفاده از دست ها و مشاغل ترتیب دهید . دست ها و رانندگی ، خیاطی ، نانوایی ، آرایشگری و...
بادست ها نقاشی های مختلف بکشید
- درباره نماد و نشانه ها و دست ها با کودکان کار کنید. هر نماد را چگونه نشان می دهیم. نمادهایی چون خطر ، سکوت ، احترام ، توقف، عشق و .... با کودکان دبستانی :
- وجب و اندازه تمرین خوبی برای اندازه گیری خیلی چیزهاست.
- تنوع از عروسک های انگشتی و عروسک های دستکشی برای نمایش درست کنید و در روزهای هفته روی نمایش کار کنید. با نوجوانان: - مراحل نخ بازی را در بیاورید. یک کلیپ درست کنید و برای دوست و آشنا بفرستید.
- به شیوه هنر بومی جنوب ایران با حنا روی دست خود طراحی ظریف انجام دهید.
برای ما از فعالیتهاتون عکس بفرستید
🆔 @m_azhdeh
#پیام_مشاور
آرزوهای ساده
معمولا از کودکی یاد می گیریم وقتی می خواهیم آرزو کنیم موضوع های بسیار بزرگ انتخاب کنیم. مانند شغل همیشگی
گرفتن مدارج بالای دانشگاهی
خرید های بزرگ
سفرهای دور و سخت
موفقیت های عظیم
مثلا آرزو می کنیم یک سفر به قطب جنوب برویم اما یادمان می رود ما به یک جوراب خوب و مناسب هم نیاز داریم !
آنقدر گرفتار این هدف های بزرگ می شویم که یادمان می رود لذت های ساده زندگی را تجربه کنیم.
امروز به رویاها و آرزوهای ساده مان فکر کنیم.
آرزو هایی که بتوانیم امروز و فردا از آن ها و در کنار دیگران لذت ببریم.
می توانید با اعضای خانواده خود این لذت های ساده را بنویسید و به آن ها بپردازید.
اگر دوست داشتید ، لذت های ساده زندگی را بامابه اشتراک بگذارید.
🆔 @m_azhdeh
#پیام_مشاور
اگر میخواهیدفرزند شما از آن دسته افرادی باشد که بتواند شرایط را تشخیص دهد و از خودش محافظت کند، یکی از مهمترین اقدامات این است که از سن بسیار پایین کمک کنید تا کودک دربارهی احساساتش صحبت کند
از این طریق کودکان از سنین خردسالی میآموزند که چگونه احساساتشان را بشناسند، و آنها را ابراز کنند
کودکی ، سالهای طلایی برای کسب مهارتهای عاطفی است. در این دوره، نقش والدین بسیار مهم است
کودکان خردسال همانند بزرگسالان با گسترهای از احساسات مواجهاند. کودکان نیز عصبانی، غمگین، خوشحال، مضطرب و ... میشوند
😔
😂
😟
ولی معمولاً شناخت درستی از نوع دقیق احساسشان ندارند
.
#پیام_مشاور
سلام وقت بخیر
با آموزش یک بازی برای تقویت حافظه بچه ها در خدمتتون هستم
توی یک برگه تعداد ی کلمه بنویسید و از بچه ها بخواهید تا بادقت به این کلمات نگاه کنند. در برگه بعدی تعدادی از همین کلمات به اضافه کلمات جدید اضافه کنید از بچه ها بخواهید دور کلماتی که در صفحه قبلی دیدن خط بکشند این بازی به تقویت حافظه آنها و همچنین افزایش دقت و تمرکز شون کمک خواهد کرد
میتونید دفعات بعد تعداد کلمات روبیشتر کنید ویا به لیستتون اعداد. وشکل ها رو هم اضافه کنید
😍😍
#پیام_مشاور
روز جهانی کتاب کودک ۲ آوریل (برابر با ۱۴ فروردین) به افتخار زادروز هانس کریستین اندرسن نویسنده داستانهای کودکان نامگذاری شدهاست.
وزارت آموزش و پرورش در سال ۱۳۵۰ روز ۱۴ فروردین هر سال را روز جهانی کتاب کودک در ایران اعلام کرد.
مراسم بزرگداشت این روز هر سال در یکی از کشورهای عضو برگزار میشود و ایران نیز در سال ۱۳۷۱ (۱۹۹۲) برگزارکننده این مراسم بود.
میخواستم به مناسبت امروز یک کتاب برای بچه های گلم بخوانم فکر کردم باتوجه به اینکه این روزها داریم در مورد احساسات صحبت میکنیم کتاب تو چه احساسی داری رو براشون بخونم
امیدوارم مورد توجه عزیزانم قرار بگیره😍😍
#پیام_مشاور
بازی با کارتهای احساسات و ساخت ماسک احساسات
در بهداشت روانی کودکان آموزشِ شناخت و نشان دادن احساسات مؤثر است. این آموزش از همان دورهی خردسالی و هنگامی که کودک به سخن گفتن آغاز میکند، آرام آرام میتواند آغاز شود.
آموزش را با احساسات سادهی شادی، غم، ترس و خشم آغاز کنید. هر احساس را با تغییر در چهرهی خود و با گفتن موضوعهایی که آن احساس را پدید میآورد، انجام دهید.
پدران و مادران از الگوهای ارزشمند برای آموزش چگونگی نشان دادن احساسات و هیجانهای کودکان هستند. از این رو احساسات خود را با کودکتان به اشتراک بگذارید و اجازه دهید او با این روش، احساسات را بشناسد، و بیاموزد هر احساسی را چه هنگام و چگونه نشان دهد.
روشهایی که این موضوع را در کودک شما میتواند تقویت کند، انواع بازیهای پانتومیم، نمایش، ساخت ماسکهایی با احساس گوناگون، و حتی هنگام قصهخوانی برای کودکتان است. هنگام قصهخوانی دربارهی احساساتی شخصیتهای قصه و داستان، یا این که کودک شما چه احساسی در روند قصه دارد، با او گفتوگو و هماندیشی میتوانید بکنید.
مهم است که به کودکان بیاموزید درباره احساساتشان با پدر و مادر یا معلمان خود گفتوگو کنند، و حتی هنگام نیاز، درخواست همفکری و کمک کنند.
اینروزها که همگی از جمله کودکان درگیر احساسات مختلف هستیم فرصت مناسبی هست که شناخت احساسات رو تمرین کنیم
من هم با آموزش راهکارهای مختلف کنارتون هستم
لطفا ماروبا فرستادن عکس ،فیلم و.... در فعالیتهاتون شریککنید
🆔 @m_azhdeh
#پیام_مشاور
این کتاب در مورد تعارض و دوگانگی یعنی داشتن دو احساس وهیجان متفاوت و مخالف هم نسبت به یک چیز در یک زمان است کودکان با شنیدن یا خواندن ماجراهای این کتاب یعنی داستان دودلی و تردید برای رفتن به مدرسه یا داشتن احساسات متضاد موقع تولد خواهر و برادر یاد میگیرند این گونه احساسات دوگانه خود را بشناسند و به آنها نامی بدهند به این ترتیب میفهمند که ممکن است و احساس مخالف هم در یک چیز داشته باشند و این حالت کمیاب نیست این آگاهی یافتن در رشد هیجانی کودک نقش و اهمیت فراوان دارد دودلی و تعارض حتی برای بزرگسالان که احساس و هیجان دوگانه را درک و تحمل میکنند ناخوشایند است برای کودکان احساس و هیجان دوگانه ناراحتکننده ترکی شکننده تر است چون ظرفیتهای عقلانی و هیجانی آنان برای تحمل آنها محدودتر و رشد نایافته تر است
پدر مادر ها می توانند با در نظر آوردن تجربه های خود دریابندکه وجود این احساسات دوگانه تا چه اندازه میتواند برای کودک کم تجربه دشوار باشد
با برخی از روشهای ملموس می توان کودک را در تحمل و حل این قبیل احساسات تعارض آمیز کمک کرد
مثال؛خوشحال میشوی و ازخودت خودت خوشت میآید که به مدرسه میروی
تصور پریدن از روی تخته شیرجه ترس دارد اما پریدن از روی آن خیلی راحت تر از آن است تا فکر آن.
#پیام_مشاور
هدف بازی تقویت دقت دیداری_ درک فضایی و حافظه
😍😍
این تمرین جهت تقویت حافظه و دقت ارائه شده به این صورت است که ابتدا دانش آموز باید کلمات ارائه شده در کادر بالای صفحه را بهدقت ببیند و بخواند و با انگشت اشاره در هوا بنویسد سپس کلمات داخل کارت پوشانده شود و دانش آموز با استفاده از حافظه خود باید نقطه ی کلمات را در محل درست خود بگذرد تاکلمه به صورت صحیح نوشته شود
#پیام_مشاور
سلام
وقت بخیر
لطفا از بچه های عزیزم بخواهید. درمورد کتابهایی که براشون میخونم نقاشی بکشند ویا درباره ی کتابها بنویسند ونوشته ها ونقاشی ها رو نگهدارید
اگه دوست داشتید عکسهای این فعالیتهارو برامون بفرستید
🆔 @m_azhdeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهان ابراهیمی با یک چالش زیبا وخلاقانه با موضوع
#به امید -خدا - کرونا- را- شکست- می دهیم
💪💪👏👏👏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسین ابراهیمی دانش آموز عزیز کلاس پنجم۳ و چالش خلاقانه کلیپ 😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازی دومینو گل پسر سوم سه# محمد امین رحیمی #🔹🔸🔻🔺
به امید خدا کرونا راشکست می دهیم💪💪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ کوتاه آموزش نحوه صحیح شستن دست توسط سفیر سلامت کلاس دوم ۳، مهدی صفرایی👏👏👏👏👏
با توجه به از دسترس خارج شدن کانال قبلی کلاس اول یک لطفا به لینک جدید وارد شوید با تشکر
@ch1elmi1
والدین گرامی لطفا جهت دریافت نام کاربری و رمز عبور نرم افزار مدبر به آیدی زیر نام و نام خانوادگی دانش آموز و نام کلاس را بفرستید
@mortezaad
ModabberDabestan.apk
18.84M
فایل نصبی و به روز شده مدبر
اولیا محترم جهت رفع برخی نواقص در نرم افزار لطفا نسبت به بروز رسانی نرم افزار مدبر از طریق نرم افزار بازار و یا فایل بالا اقدام فرمایید
#پیام_مشاور
این روزا که علی توی خونهاست، هر روز صبح که از خواب بلند میشه کلی از کارهایی که دوستشون داره رو انجام میده؛ تلویزیون تماشا میکنه، کلی بازی میکنه، با دوستاش صحبت میکنه، کتاب داستانش رو میخونه. خلاصه که با این کارها روز رو به شب میرسونه و تازه عصرها با بیحوصلگی میره میشینه سر درسهاش.
اما چون همهی کارهایی که دوست داشته رو قبل درس خوندن انجام داده دیگه درس خوندن براش خیلی سخت میشه. چون بعدش هیچ کار دوست داشتنی نداره و باید بخوابه. برای همین اصلا خوب درسهاش رو نمیخونه.
این مسئله خیلی فکر مامان رو مشغول کرده. اینکه چطور میتونه کاری بکنه که علی برای درس خوندن انگیزه پیدا کنه.
یکم که فکر میکنه میبینه خودش همیشه کارهایی که دوست داره رو میذاره بعد از انجام کارهایی که یکمی براش سختتره. در واقع شوق انجام دادن کاری که دوست داره باعث میشه راحتتر از پس کار سختش بربیاد. این روش حتما برای علی هم جواب میده.
مامان به علی میگه که لیست کارهایی که در طول روز دوست داره انجام بده رو بنویسه. بعد با همراهی همدیگه تکلیف روزانه رو هم مشخص میکنن و حتی برای بهتر شدن نتیجه، تکلیف روزانه رو به چند بخش تقسیم میکنن.
قرار میشه بعد از هر بخش از تکالیف که علی انجامشون داد، زندگی شیرین بشه و علی بره سراغ کاری که دوست داره و حسابی کیف کنه و بعد دوباره بره سراغ بخش بعدی تکلیفش.
.
انجام چه کارهایی زندگی رو برای شما وبچه هاشیرین میکنه