🔰ارتش قبل از فروردین ۱۳۵۹ به مسئولین اطلاع داده بود که صدام قصد حمله به ایران را دارد!
🔹امیر سرتیپ سید تراب ذاکری که در سال ۵۹ و قبل از آغاز جنگ تحمیلی افسر اطلاعات لشکر ۹۲ اهواز بود میگوید که پیش از آنکه خیلی مقامات کشور از قصد و نیت عراق برای حمله به ایران مطلع شود او و همرزمانش در سازمان اطلاعات ارتش از نیت رژیم صدام حسین برای تجاوز به خوزستان آگاه شده بود.
🔹امیر ذاکری میگوید: «قبل از فروردين سال ۵۹ به مهندس «قرضی»_استاندار وقت خوزستان گفتم كه عراق ميخواهد به ایران حمله كند. با استدلالهايي كه آوردم او متقاعد شد تا مداركي مبني بر حمله عراق را به مجلس شوراي اسلامي ببرد و نامهاي هم مبني بر حمله عراق به فرمانده لشكر ۹۲ زرهي خوزستان دادم تا به دست مسئولان ردهبالا برساند؛ اما يكي از مسئولان زير نامه براي من نوشت:« ما با برادران مسلمان عراقي هیچگونه مشكلي نداريم».
🔹امیر سرتیپ دکتر بختیاری میگوید: ما میدانستیم ارتش عراق میخواهد حمله کند برای مقابلهاش طرح داشتیم ولی در آن زمان به غیر آقای خامنهای (مقام معظم رهبری) گوش شنوایی وجود نداشت. غافلگیری surprise با غفلت Neglected فرق دارد.
🎖 @Dafoosmedia | دافوس مدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ویدیو فرود هواپیمای رییس جمهور در نیویورک مورد توجه شبکههای اجتماعی آمریکا قرار گرفت!!!
▫️فرود ماهرانۀ ایرباس حامل رئیسجمهور ایران در فرودگاه نیویورک مورد تحسین کاربران شبکههای اجتماعی بهخصوص آمریکاییها قرار گرفت.
▫️این هواپیما که توسط یکی از خلبانان با تجربه آشیانه جمهوری اسلامی ایران هدایت میشد مسیر تهران تا نیویورک را به صورت مستقیم طی کرده است.
🎖 @Dafoosmedia | دافوس مدیا
▪️آشنایی با ۲۰ پوستر معروف ارتش کشورهای مختلف با موضوع جنگ
۹. Join the Navy
▫️عبارت به کار رفته در این #پوستر یکی از شناختهشدهترین و پراستفادهترین شعارهای تبلیغاتی نظامی است که بهویژه در زمانهای جنگ و دورههای مختلف تاریخ برای جذب نیروهای جدید به نیروی دریایی به کار گرفته شده است.
▫️در این تبلیغات اغلب تصاویر قهرمانانهای از سربازان دریایی را نشان میداد که در حال انجام وظایف شجاعانه در دریاهای آزاد یا دفاع از کشور در برابر دشمنان بودند. این پوسترها همچنین میخواستند نشان دهند که پیوستن به نیروی دریایی نه تنها وظیفهای میهنپرستانه است، بلکه راهی برای دستیابی به افتخار، منزلت و آیندهای روشنتر نیز میتواند باشد.
▫️همچنین «Join the Navy» در طول سالها به نمادی از فراخوان میهنپرستانه برای خدمت نظامی تبدیل شده است و همچنان در تبلیغات نیروی دریایی بسیاری از کشورها استفاده میشود. این شعار، علاوه بر تشویق به ثبتنام در نیروهای مسلح، همچنین نمادی از ماجراجویی، جنگیدن برای آرمانهای ملت و محافظت از آزادیها و منافع ملی باقیمانده است.
🎖️@Dafoosmedia | دافوسمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖 جمعبندی سخنرانی رئیس جمهور در سازمان ملل
🔍سخنرانی پزشکیان در مجمع عمومی سازمان ملل را می توان به چهار بخش باید تقسیم کرد:
🔸مقدمه سخنرانی با یاد شهید رییسی همراه بود.
🔹قسمت اول سخنرانی محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی و تبیین مواضع ایران علیه جنایات این رژیم بود.
🔹قسمت دوم سخنانی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری ایران و بیان شعار انتخاباتی ایشان بود و شرحی از تاریخچه صلح طلبانه ایران بود و اشاره به جنایات اسراییل و تبیین مواضع ایران با رویکرد ضد جنگ و دفاع از خود بود.
🔹قسمت سوم به شرح سیاستهای خصمانه و تاثیرات تحریمهای امریکا بر ملت ایران بود و با اشاره به شرارتهای دولت امریکا در منطقه و ترور سرادر سلیمانی همراه بود و با مخاطب قرار دادن دولت های همسو با سیاستهای امریکا بود پیام صلح طلبی را به همراه داشت.
🔹قسمت چهارم و پایانی اشاره به برجام و مذاکرات داشت و تاکید دوباره بر مواضع ضد جنگ و صلح جویانه بود.
🔸در جمع بندی نطق باید گفت متن تنظیم شده با ادبیاتی ساده و عامه فهم با پیامی روشن به همراه تبیین مواضع ایران همراه بود. همین امر فرامتنی ثابت و روشن در ذهن مخاطب خواهد داشت.
🎖 @Dafoosmedia | دافوسمدیا
🇮🇷چهارم مهر ماه، روز سرباز گرامی باد.
🎖️ @Dafoosmedia | دافوس مدیا
📸 #گزارش_تصویری | مراسم آغاز سال تحصیلی دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی دافوس آجا
🔹امروز پنجم مهرماه، مراسم آغاز سال تحصیلی دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش، در این دانشگاه برگزار شد.
🎖 @Dafoosmedia | دافوسمدیا
▪️۸ مهارتی که به رشد شما در محیط کار کمک میکند.
▫️رشد و پیشرفت در محل کار صرفا به سختکوشی و تلاش و انگیزه افراد وابسته نیست و مهارتهایی وجود دارد که میتواند به رشد افراد در محیط کار کمک کند. در این پست به ۸ مهارت که میتواند باعث پیشرفت در حوزه کاری شما شود اشاره شده است.
▪️حل مسئله
▫️اگر بتوانید یک مشکل را شناسایی و برای حل آن ایدهپردازی کنید به موفقیت تیم خود کمک خواهید کرد.
▪️همکاری
▫️همکاری و مشارکت موفقیت آمیز به بهبود کار تیمی کمک میکند و احتمال دستیابی به اهداف را افزایش میدهد.
▪️وقتشناسی
▫️وقت شناس بودن نشان میدهد که شما به کار خود احترام میگذارید معتمد و قابل اتکا هستید.
▪️سازگاری با تغییر
▫️کارکنان سازگار و وفقپذیر میتوانند به سرعت شرایط را بفهمند و رویکردهای خود را به خوبی تطبیق دهند.
▪️فعالانه گوش دادن
▫️فعالانه گوش دادن، چیزی بیشتر از شنیدن حرف افراد است و به معنای درک واقعی دیدگاه آنهاست.
▪️حل تعارض
▫️مهارت حل تعارض مؤثر این امکان را به افراد میدهد تا از طریق برقراری ارتباط شفاف به حل اختلافات بپردازند.
▪️حرفهایگری
▫️حرفهایگری چیزی بیشتر از پوشیدن کت و شلوار است. رفتار با صداقت و درستکاری حرفهای بودن را نشان میدهد.
▪️مدیریت زمان
▫️کارکنانی که میتوانند اولویت بندی کنند و وظایف را مدیریت و سازماندهی کنند از استرس جلوگیری میکنند.
🎖️@Dafoosmedia | دافوسمدیا
💬نه تنها «ادراک از تهدید» اسرائیل و آمریکا از حزبالله تغییر کرده است، بلکه حزبالله تهدیدات خود را در عمل نیز نشان داده است.
▫️نظریههایی در روابط بینالملل وجود دارند که با وام گرفتن از روانشناسی، مساله ادراک از تهدید (Threat Perception) را در کنشگری بازیگران فراتر از نیت و حتی عمل به تهدید میدانند. با استفاده از چارچوبی که این نظریهها در اختیار تحلیلگر میگذارند میتوان جنگ امروز اسرائیل علیه لبنان را بهتر تحلیل کرد.
▫️ادراک بازیگران در محیط آنارشیک بینالملل از تهدیدهای علیه آنها یکی از مهمترین مولفههایی است که اقدامات امنیتی/نظامی را در پی دارد. ادراک از تهدید یک بازیگر میتواند در ازمنه و امکنه مختلف تفاوت داشته باشد. برای مثال امروز ادراک از تهدید قدرت موشکی انصارالله چون در مکانی به فاصله ۲۰۰۰ کیلومتری از سرزمینهای اشغالی قرار گرفته با ادراک از قدرت موشکی حزبالله و حماس و جهاد اسلامی در نقطه صفر مرزی با اسرائیل یکسان نیست.
▫️یا اینکه ادراک از تهدید حزبالله در ۲۰۲۴ با ادراک از تهدید حزبالله در ۲۰۰۶ به کلی تفاوت کرده است. به عنوان مثال دیگر ادراک از تهدید ایران در دهه ۱۳۷۰ با ایران دهههای ۱۳۹۰ و ۱۴۰۰ به هیچ وجه نباید یکسان دیده شود، به دلیل همین ادراک متفاوت از تهدید ایران برای غرب، امروز شاهد فراگیرترین فشارها علیه ایران پس از انقلاب اسلامی هستیم.
▫️در نظریههای مرتبط با ادراک از تهدید، بازیگران با بسط مولفههای قدرت خود موازنه تهدید را به هم میزنند. در اینجا اصلیترین مولفه قدرت همان مولفه کلاسیک یعنی قدرت نظامی است؛ هر چند که مولفههای دیگر قدرت مانند اقتصاد، عمق گفتمانی، همبستگی اجتماعی و... هم مهم هستند.
▫️حزبالله لبنان در طول دو دهه اخیر مولفه اصلی قدرت خود یعنی قدرت نظامیاش را به طور کمی و کیفی ارتقا بخشیده است که نیاز به توضیح ندارد، کافیست که به کیفیت و کمیت عملیاتها در پسا ۷ اکتبر دقت بیشتری داشته باشیم. این افزایش قدرت در کنار عمق راهبردی مقاومت که پس از بهار عربی کمک بزرگی به مولفه کلاسیک قدرت یعنی توان نظامی کرده، باعث شده که هم ادراک اسرائیل از تهدید حزبالله تغییر پیدا کند و هم اینکه حزبالله توانسته ضربات اساسیتری به اسرائیل وارد کند.
▫️در طوفان الاقصی اسراییل با تهدید موجودیتی از جانب مقاومت روبهرو شد و یکی از شدیدترین آسیبهای نظامی/امنیتی حیات نکبتوار خود را تجربه کرد. از این رو به سبب تغییر در ادراک از تهدید حزبالله و مقاومت نزد سران اسرائیل و آمریکا، امروز شاهد این هستیم که اسرائیل نسبت به سال ۲۰۰۶ حملات بسیار شدیدتری در جنوب لبنان انجام میدهد.
▫️بر اساس آمارهای منتشر شده از جنگ تمام عیار ۳۳ روزه در تابستان ۲۰۰۶، تعداد کل شهدا (نظامی و غیرنظامی) در حداکثریترین حالت ۱۵۰۰ نفر بوده است، این در حالی است که تعداد شهدا بر اثر حملات اسرائیل در کمتر از ۴۸ ساعت قریب به ۵۰۰ نفر است. گستردگی اهداف در جنوب لبنان تا بیروت، هدف قرار دادن فرماندهان در چند روز اخیر ماجرای پیجرها و همچنین نسلکشی اسرائیل در غزه همگی مؤید این مساله است که امروز با ۲۰۰۶ تفاوت عمده دارد.
▫️با چنین نگاهی به وقایع جنوب لبنان و به طور کلی ۷ اکتبر، نباید حملات ویرانگر اسرائیل به لبنان دور از ذهن باشد. امروز که ادراک تهدید از حزبالله و مقاومت تا این حد تغییر کرده است، قطعا سران رژیم حاضر هستند تلفات و هزینههای بسیار بیشتری نسبت به ۲۰۰۶ متحمل شوند و هدف قرار گرفتن یک ناوچه یا به درک واصل شدن چند ده سرباز، آنها را از راهبردهای خودشان برای از بین بردن تهدید منصرف نمیکند.
▫️نگارنده بر این نظر است نه گفتگو و مصالحه بین مقاومت و غرب، نه انتخابات آمریکا، نه اجماع داخلی اسرائیل (که البته نه خبری از آن است و نه مردم اسرائیل چنین چیزی میخواهند)، نه تجربه ناشی از جنگ ۳۳ روزه، نه ترس از اجماع جهانی علیه اسرائیل و فشار افکار عمومی و... نمیتواند جلوی عملیات گسترده اسرائیل در لبنان را بگیرد.
▫️معتقدم جز توان نظامی حزبالله و پشتیبانی کامل محور مقاومت و عبور از خط قرمزها و قواعد تحمیلی و نانوشته میان مقاومت و آمریکا و صد البته خواست خداوند متعال هیچ گزینهی دیگری جلوی اسرائیل را نخواهد گرفت.
🖊️به قلم میرجواد بیات
🎖️@Dafoosmedia | دافوس مدیا
20.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #تیزر | ایستاده در آتش
▫️پخش مستند کوتاه ایستاده در آتش،
روایتی از رشادتهای شهید ولیالله فلاحی
⏰زمان پخش: شنبه ۷ مهرماه ساعت
۱۰:۰۰
🎖️@Dafoosmedia | دافوس مدیا
▫️آشنایی با ۲۰ پوستر معروف ارتش کشورهای مختلف با موضوع جنگ
۱۰. War Savings Stamps
▪️ این #پوستر که مربوط به دوران جنگ جهانی اول است، در سال ۱۹۱۷ توسط جیمز مونتگومری فلگ طراحی شد. در این پوستر بخشی از تلاشهای دولت آمریکا برای جلب حمایت عمومی، بهویژه از کودکان، در تامین مالی جنگ را میبینیم که شخصیت عمو سام از کودکان میخواهد «تمبرهای پسانداز جنگ» خریداری کنند.
▪️از آنجا که کودکان نمیتوانستند اوراق قرضه جنگی را خریداری کنند، دولت به جای آن تمبرهای پسانداز جنگ را معرفی کرد. این تمبرها به قیمتهای ۱۰ سنت و ۲۵ سنت فروخته میشدند و مانند اوراق قرضه، بهرهدار بودند. این اقدام نه تنها به تامین مالی جنگ کمک میکرد، بلکه به کودکان درسهای مهمی درباره میهندوستی و اهمیت پسانداز میآموخت.
🎖️@Dafoosmedia | دافوسمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📸تصویری از انفجار امروز در ضاحیه بیروت که هدف رژیم صهیونیستی ترور سیدحسن نصرالله بود.
▫️این حمله با بمب های سنگرش برای اهدافی در عمق زمین صورت گرفت.
🎖@Dafoosmedia | دافوسمدیا
▪️ما چگونه توسط رسانهها مهندسی شخصیت میشویم؟
همگی بر اینکه رسانه تغییر دهنده سبک زندگی ما است، اتفاق نظر داریم. اما این فرایند چگونه به وقوع میپیوندد؟
▪️برای ایجاد تحول در ما و سبک زندگیمان، سه لایه باید دچار تغییر شود:
۱-لایه ذهن و شناخت، که با ساخت انگاره و مدیریت تصاویر ذهنی تغییر میکند.
۲-لایه احساسات، که ذائقههای ما در این لایه ایجاد میشوند.
۳-لایه ایجاد رفتار، که تغییر ترجیحات و عادتسازی و عادیسازی در این لایه رخ میدهد.
▪️آنچه در مهندسی شخصیت ما و ایجاد تحول در سبک زندگیمان دارای اهمیت است دربرگیرنده این ۴ شاخص است:
۱. تغییر نظام مطلوبیت
۲. تغییر ساختار هویتی
۳. تغییر انگارهها و الگوها
۴. اتخاذ تصمیمات و بروز رفتارها
🖊️به قلم معصومه نصیری
🎖️@Dafoosmedia | دافوس مدیا