eitaa logo
🍃🍓[کدبانوگری و ایده پردازی]🍓🍃
12.7هزار دنبال‌کننده
9.5هزار عکس
21.1هزار ویدیو
17 فایل
کلی ایـــده و ترفنــــــــــد و آشـــپزی های لاکچری قراره یاد بگیریم جیگرااااا 😍🦋🌸 ‌‌‌ 👒 👒 👒 👒 💰جهت امور تبلیغاتی: @sepanta_tb
مشاهده در ایتا
دانلود
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی عید 😍🌺 🔶 خمیر ها رو کف تابه ای رو چرب کردید بچینید در تابه رو با دمکنی بزارید شعله پخش کن رو ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط بزارید تا داغ بشه بعد تابه رو ۲۰ دقیقه روش بزارید تا شیرینی ها آماده بشن 🔶 برای پخت این شیرینی ها داخل فر اول ۲۰ دقیقه فر رو با دمای ۱۵۰ درجه گرم کنید و بعد به مدت ۲۰ دقیقه هم شیرینی هارو داخل فر بزارید تا آماده بشن . 🔶 زمانی که زیر شیرینی ها طلایی شد آمادست ، بعد از خنک شدن میتونید با هر مربا ، مارمالاد یا کرمفیلی که دوست داشتید تزئین کنید من از مربای آلبالو و هویج استفاده کردم روی شیرینی ها هم میتونید عسل رقیق شده با آب بزنید و با پودر نارگیل ، گل محمدی یا پودر پسته و شکلات آب شده تزئین کنید __ نوش جان❤️
💐🌸🍃🍂❄️🍃🌻🍁🍃❄️🍂 🌼🌿 🌺 گاهی حیران می‌مانم از چه بنویسم؟ و به کدامین اُمید واهی، دیگران را نوید دهم؟به آنکه صبح شده است و خورشید از پشت کوه‌ها به ما سلام می‌کند؟ و یا امروز، روزِ دیگریست و قرار است متفاوت باشد؟ شاید هم باید دیگران را وادار کنم به آرزوهای از دست رفته‌شان نگاه کنند و تلاش کنند که رویاهای بعدی‌شان را حفظ کنند!و یا بهتر باشد، حقیقت سختِ زندگی را به آن‌ها یادآور شوم، روزگارِ سختیست نازنین از هر چه بنویسی، به دیگر اتفاقات ظلم کرده‌ای...! •┈••✾•••✿❀✿•••✾••┈•
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این روش روسری های حریر خیلی راحت فیکس میشن. 🏡 🍃🌈 🍃☂ ‌•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️ @Daily_Idea ♥️ •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتدا یک انار رسیده و سالم را انتخاب کنید حتماً توجه داشته باشید که انار انتخابی کاملاً رسیده باشد، انار رسیده دارای هسته کاملی می‌باشد که بهتر و سبز می‌شود سپس بذرهای رسیده انار را جدا کنید، بعد بذرها را از غلاف گوشتی جدا کنید. کامل بشورید. برای خاک از خاک‌های سبک که تخلخل زیادی داشته باشند می‌توان استفاده کرد مانند پیت ماس با ماسه، یا خاک برگ و ماسه +کود هربان. دو سوم گلدان یا ظرف مورد نظر را از خاک پر کنید. خاک را داخل یک گلدان که زهکش مناسبی دارد بریزید و بذرها را در سطح خاک قرار داده و روی بذرها در حدود یک سانتی متر از خاک ترکیبی داخل گلدان بریزید. خاک را کامل آبیاری کرده به طوری که خاک کاملا خیس شود. گلدان را در دما ۲۰ تا ۳۰ درجه در پشت پنجره نور گیر یا گلخانه قرار دهید. از قرار دادن گلدان در محل تاریک یا زیر نور آفتاب شدید خورشید خودداری کنید. خاک را همواره چک کنید تا رطوبت خود را از دست ندهد. در صورتی که مشاهده کردید رطوبت گلدان کم شده است بر روی آن آب اسپری کنید تا رطوبت تأمین شود. 🍃🌈 🍃☂ ‌•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️ @Daily_Idea ♥️ •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
کیک دو رنگ تابه ای آرد یک لیوان +یک سوم لیوان شکر دو سوم لیوان بکینگ پودر یک و نیم ق چ تخم مرغ دو عدد آب ولرم نصف لیوان روغن مایع یک سوم لیوان پودر کاکائو یک ق غ وانیل نوک ق چ ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل و آب ولرم و روغن رو مخلوط با همزن دستی سه دقیقه میزنیم یکدست بشه بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم و میزنیم تا گلوله های آرد باز بشه حالا مایه کیک رو دو قسمت میکنیم به یک قسمت پودر کاکائو اضافه میکنیم تابه یا قالب رو چرب و آردپاشی میکنیم مابه کیک رو همزمان داخلش میرزیم روی کیک کمی شکلات چیپسی و گردو ریختم شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزاریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین در و دمکنی میزلریم مدت چهل دقیقه بپزه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
😍🍉🍇 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈 🌺🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درست کردن پادری شما با هر رنگی ک ب فرشاتون میاد اینکار رو انجام بدین حتی میتونین برای فروش درست کنین و از این راه ب درآمد برسین اونم تو خونه😍 🍃🌈 🍃☂ ‌•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️ @Daily_Idea ♥️ •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🙋‍♀️ سلام دوستای قشنگم اینم یه ست هفت سین کم هزینه و راحت که همه تون بتونید درست کنید😚 برای این کار از حلقه های دریم کچر استفاده‌ کردم توی سه سایز که کار بیشتر جلوه داشته باشه به جای پروانه میتونید از اکسسوری های برنجی گل ، گنجشک و... هم استفاده کنید 🏡 🍃🌈 🍃☂ ‌•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️ @Daily_Idea ♥️ •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥧 😋 ▫️بیسکویت ساقه طلایی ۱پیمانه ▫️شیرخشک تفت داده ۱پیمانه ▫️خرمابدون هسته ۱/۲پیمانه ▫️پکینگ پودر ۱ ق غ ▫️تخم مرغ ۳عدد ▫️روغن مایع ۱/۲پیمانه ▫️شیر ۱/۲پیمانه ▫️آب ۱/۴پیمانه ▫️وانیل ۱/۴ق چ 🔸اول از هر کاری بیسکویت رو با میکسر خوب پودر میکنیم ‌ شیرخشک رو هم روی حرارت کم تفت میدیم تا به رنگ نخودی دربیاد. هسته وپوست خرما رو میگیریم ودر آب خیس میکنیم. حالا تخم مرغ ووانیل وشیر وروغن مایع وخرمای خیس خورده رو در ظرف میکسر قرار داده تا تمام موادمون خوب مخلوط وخرما خوب له بشه‌. در ظرفی بیسکویت پودر شده وشیر خشک تفت داده وپکینگ پودر رو باهم خوب مخلوط میکنیم. مواد مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم . قالب ها رو چرب کرده و تا سه چهارم قالب مواد میریززم و۲۰الی ۳۰دقیقه در فر ۱۸۰ سانتی گراد میزاریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا