eitaa logo
🍃🍓[کدبانوگری و ایده پردازی]🍓🍃
12.8هزار دنبال‌کننده
9.5هزار عکس
21هزار ویدیو
17 فایل
کلی ایـــده و ترفنــــــــــد و آشـــپزی های لاکچری قراره یاد بگیریم جیگرااااا 😍🦋🌸 ‌‌‌ 👒 👒 👒 👒 💰جهت امور تبلیغاتی: @sepanta_tb
مشاهده در ایتا
دانلود
شیرینی ارده شیره🌸 کره ۱۰۰گرم ارده ۱۰۰ گرم شیره خرما ۵۰ گرم روغن مایع ۸۰گرم آرد ۲۷۰ گرم پودر کاکایو ۳۰ گرم زرده ی تخم مرغ ۱ عدد شکر ۸۰گرم بیکینگ پودر نصف ق چ شکر و زرده تخم مرغ رو چنددقیقه بزنین.بعد همه مواد بجز آرد و کاکایوو بکینگ پودر رو اضافه کنین و با همزن بزنین.آرد و‌کاکایو رو الک کنید وآرام آرام اضافه کنین تا خمیر نرمی ب دست بیاد ک چسبنده نباشه.بعد توپ هایی با اندازه گردو(من با اسکوپ ساز که مخصوص بستنی خیلی راحت توپ های ی اندازه ای زدم)بزنین بعد توی سینی فر ک کاغذانداختین با فاصله بچینین.میذاریم توی فر از قبل گرم شده با دمای۱۶۰ درجه بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه‌.بعداز این زمان بذارین شیرینی کاملا سرد بشه بعد از سینی جدا مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد. رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
✏مواد لازم 🔸وانیل‏   ۱/۴ قاشق چای خوری 🔸خامه‏   ۲ قاشق سوپ خوری 🔸شکر   ۱۱۰ گرم 🔸آرد   ۳ قاشق سوپ خوری 🔸کره   ۵۰ گرم 🔸پودر بادام   ۶۰ گرم ♨طرز تهیه 🔹کره رو روی حرارت آب کنید, بلافاصله شکر, خامه و وانیل رو اضافه کنید و همه مواد رو مخلوط کنید. بعد پودر بادام (بادام درختی) و آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شیرینی یکدست شود. 🔹حالا از مواد به اندازه ۱ قاشق  بردارید و به فاصله توی سینی  که کف اون کاغذ روغنی انداختید, بذارید و سینی رو در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت حدود ۵ دقیقه بذارید تا شیرینی طلایی شود. 🔹بعد اجازه بدید تا کاملا توی سینی خنک بشه و بعد اونا رو جدا کنید. 💡سایر نکات 🔸اگر کره شما خوش عطر باشه, خیلی در کیفیت شیرینی شما تاثیر دارد 🔸بادام باید پوست کنده باشه, یعنی بادام رو در آب جوش قرار بدید و بعد از ۱ ساعت پوست قهوه ای روی اون رو بکنید. بادام پوست کنده  باید ۶۰ گرم باشد. 🔸این شیرینی کاملا توی سینی پهن میشه و اگر فاصله بین اونا حداقل ۶ تا ۷ سانتی متر نباشد, به هم میچسبند. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ پنج شنبه جمعه از اموات فراموش نکنیم علاوه بر خیرات معمول میشه هر کار خوب و مثبتی که انجام میدید نیت کنید برسه به اموات مثلا تو خیابون چند تا اجر افتاده، برید به نیت امواتتون اونها رو بردارید از کف خیابون اموات به تکه استخوانی که ما بندازیم جلوی یک حیوان به خیرات ما نیاز دارن به دادشون برسیم🖤
🍲 ♦️مواد لازم برای۳ نفر ◻️لوبیا چیتی ۱ پیمانه ◻️پیاز خردشده ۱ عدد ◻️رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری ◻️قارچ متوسط ۴ عدد ◻️آبلیمو ، نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم ♦️طرز تهیه ۱- لوبیا را به مدت 2 ساعت در آب ولرم میخیسانیم ۲- بعد از این مدت با شعله ی کم به روی اجاق گاز قرار میدهیم. ۳- بعد از حدود 2 ساعت لوبیا پخته میشود.سپس پیاز را در روغن سرخ کرده و فلفل زرد چوبه و نمک را به آن اضافه مینماییم و بلافاصله رب گوجه را درون محتویات ریخته و تفت میدهیم ۴- بعد از انجام این عملیات مواد را با لوبیا مخلوط مینماییم و قارچ ها را که به صورت دلخواه بریده ایم به خوراک اضافه میکنیم به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار میدهیم. 🎀 🌸 🎀 ✨@Daily_Idea🍇
سالاد پاستا و کرفس😋 ✍مواد لازم پاستا:نصف بسته برگ اسفناج خرد شده:یک پیمانه ساقه کرفس تازه وترد به صورت خام:یک پیمانه ابلیمو:نصف پیمانه پودر سیر:یک ق م پودر اویشن:یک ق م روغن زیتون:دو ق غ پودرجعفری وگشنیز:از هرکدام دو ق م هویج:یک عدد رنده شده گوجه گیلاسی:به مقدار لازم نمک وفلفل سیاه:به مقدار لازم 🍜طرز تهیه هویجو رنده کنید با ساقه های کرفس تازه که خرد کردید واسفناج های تازه وریز که خرد شده اماده کنیدگوجه ها رو هم افزوده وبعد پاستا رو در اب جوش ریخته بانمک بذارید خوب پخته بشه وابکش کنید وبه موادتون اضافه کنید چاشنی ها را اضافه کرده خوب مخلوط کرده(من دو ق غ سس مایونز اضافه کردم که کاملا اختیاریه) یکی دو ساعت در یخچال بذارید وبعد نوش جان
مواد لازم سیب زمینی :650 گرم سیر :2 حبه روغن زیتون :2/3 پیمانه سرکه سفید:2 ق غ آب لیموترش :½ق چ زرده تخم مرغ :1 عدد فلفل سیاه و روغن زیتون :برای سرو کردن سیب زمینی ها را پوست بکنید و به شکل مکعب خرد کنید. سپس سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه کوچک قرار دهید و روی آن را با آب سرد بریزید و روی شعله ی زیاد قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد بگذارید تا 10 دقیقه بپزد و نرم شود. سپس آن را آب کش کنید. سیب زمینی ها را داخل یک کاسه بریزید. سیر را له کنید و به آن اضافه کنید. سپس مخلوط سیب زمینی و سیر را به مدت 10 دقیقه با سرعت متوسط همزن بزنید تا یکدست شوند. در این فاصله ، روغن، سرکه، نمک، آب لیموترش و زرده تخم مرغ را با یک چنگال هم بزنید و در حالی که همزن روشن است، مخلوط روغن را کم کم به سیب زمینی ها اضافه کنید تا خوب ترکیب شوند. سپس مخلوط بدست آمده را داخل یک ظرفی که هوا داخلش نفوذ نکند بریزید و یک شب تا صبح در یخچال نگهداری کنید. هنگام سرو ، دیپ را داخل چند کاسه بریزید و روی آن مقداری فلفل و روغن زیتون بریزید نوش جان فواید روزه گرفتن ✍دانشمند ژاپنی: روزه‌داری باعث از بین رفتن سلول‌های معیوب و سرطانی مکانیسم اتوفاژی یا خودخواری سلولی، تخریب و بازیافت اجزا سلول توسط خود سلول است که در هنگام "روزه گرفتن" و گرسنگی طولانی روی می‌دهد.
مواد لازم: شیر ۲ پ پودرقند ۹ ق‌ ن پودر‌کاکائو ۲ ق‌ ن نسکافه ۱ ق‌ ن خامه‌صبحانه ۲۰۰ گرم موز‌خرد‌شده ۳عدد پودر‌ژلاتین ۲/۵ ق‌ ن دنت‌شکلاتی ۱‌ عدد ‌به‌دلخواه پودر‌ژلاتین+ ۲/۳ پ‌ آبسرد>>بن‌ماری‌شود. طرز تهیه: کاکائو‌و‌نسکافه‌وپودر‌قند‌را‌با‌شیر‌ولرم مخلوط‌کرده‌همزده‌تا‌یکدست‌شود. محلول‌ژلاتینِ‌ولرم‌را‌به‌شیر‌افزوده با‌مفتول‌هم‌میزنیم. اجازه‌ میدهیم ‌‌مایه‌دسرکمی‌غلیظ‌شود‌ و ‌بعد ‌خامه، دنت‌و ‌موز ‌خرد ‌شده‌را‌میریزیم‌ ۴-۵ ساعت‌در‌ یخچال‌استراحت‌میدهیم. میزان ‌پودر ‌قند‌را‌باتوجه‌ به‌ ذائقه‌تان‌ کم‌ و ‌زیاد‌ کنید
براى آماده كردن اين پيراشكى من از خمير نانوايى (نان بربرى) استفاده كردم. كمى روغن به خمير زدم وخمير رو كمى وَرز دادم و با وردنه پهن كردم و قالب زدم. پياز فراوانى رو تفت دادم با كمى روغن و كره بعد اسفناج پخته شده رو با نمك وفلفل تفت دادم. پنير پيتزا هم اضافه كردم و گاز رو خاموش كردم. اسفناج رو روى خمير گذاشتم و خمير رو لا زدم وبا چنگال يا هر چيز ديگه خمير رو ميبنديم. زرده تخم مرغ و كمى شير و زعفران آب كرده مخلوط ميكنيم و با برس روى خمير ميزنيم وكمى كنجد يا سياه دونه ميريزيم. من داخل تنور گازى پختم. فر ٢٠٠درجه به مدت تقريباً ٣٠ دقيقه پيراشكى ها رو كف سينى فر ميذاريم تا پخته بشه انتهاى كار گريل رو روشن ميكنيم تا طلايى بش
جهت ایده باماهمراه باشید ❤️ 🌺🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🔹نورانی ترین پیوند هستی مبارک سالروز ازدواج حضرت علی علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها مبارک باد . 💐💐💐 🌺🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
روےسخنــم‌بازوجین‌است🌹 فضایی محترمانه برای گلایه!" 🍃 هنگام عنوان کردن اشتباهات همسرتان، ملایمت رفتاری و گفتاری را فراموش نکید. سر او داد نکشید. با توهین یا کلمات نامناسب اشتباهش را یادآور نشوید. تنها گفتن این که «‌من از این کارت خوشم نیومد» کافی نیست و ممکن است زمینه ساز لجبازی هم بشود. علت ناراحتیتان را عنوان کنید تا اگر سوتفاهمی ایجاد شده، برطرف شود. اگر همسرتان پی به اشتباهش برد، لازم نیست دیگر ادامه بدهید و موضوع را پشت سر هم تکرار کنید. وقتی اشتباهی عنوان شد و همسرتان آن را پذیرفت، آن را پایان یافته بدانید و بار دیگر در مساله‌ی دیگر و اشتباه دیگری که ربطی به این موضوع ندارد، آن را پیش نکشید.