eitaa logo
🍃🍓[کدبانوگری و ایده پردازی]🍓🍃
12.7هزار دنبال‌کننده
9.5هزار عکس
21.1هزار ویدیو
17 فایل
کلی ایـــده و ترفنــــــــــد و آشـــپزی های لاکچری قراره یاد بگیریم جیگرااااا 😍🦋🌸 ‌‌‌ 👒 👒 👒 👒 💰جهت امور تبلیغاتی: @sepanta_tb
مشاهده در ایتا
دانلود
ایده چیدن هفت سین 🌺🌺🌺 عیدتون مباااااررررکککک❤️❤️ ✨@Daily_Idea🌱
🔷 کردن گوشت 👈1. برای طعم دار کردن گوشت، اول از همه باید بدانید که گوشت را می‌خواهید کبابی کنید یا خورشتی یا استیک! . 2. بهتر است گوشت قرمزی را که می‌خواهید کباب کنید، از 3 ساعت قبل در کیوی رنده شده، نمک، فلفل قرمز، کمی سس مایونز یا ماست و کره بخوابانید. . 3. گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آب‌لیمو، فلفل دلمه‌ای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و نمک قرار دهید. . 4. برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی پیش از طعم دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمی باز و نرم کنید. . ❁🍟🥦🍔
🍧🍨 🍘موادلازم: 🍮🍮پودر ژله ۱بسته 🍮🍮ماست‏ شیرین ۳/۴ پیمانه 🍮🍮خامه‏ صبحانه ۱ قاشق غذا خوری 🍧🍦طرز تهیه: پودر ژله با طعم دلخواه را با یک لیوان آب جوش خوب حل کنید تا شفاف بشه. ماست و خامه رو با قاشق خوب بزنید تا روان بشه و به دمای محیط برسه. ماست و خامه زده شده رو با ژله که باید هم دما باشند مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یک دست بشه. در قالب مورد نظر بگذارید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد سپس از قالب خارج کرده و در ظرف سرو برگردانید.
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 خمیر مایه ۱ ق. غ شکر ۸ ق. غ ( که ۱ ق. غ شکر به خمیر مایه اضافه کن) ۱/۲پ شیر ولرم تخم مرغ ۳ عدد که زرده ی ی تخم مرغ فقط اضافه کن روغن ۲ ق. غ نمک ۱ ق.م آرد ۳ تا ۴ پ( ممکنه کم یا زیاد بشه) ماست ۲ ق.غ ❁🍟🥦🍔
شیر یک لیوان بستنی وانیلی یک‌لیوان کره ی بادوم زمینی دو ق غ خ موز یخ زده سه عدد بزرگ سس شکلاتی و بادام زمینی برای تزیین همه ی مواد رو تو‌ میکسر بریزید و‌میکس کنید،کناره های لیوان شکلات بریزید و میلک شیک رو‌تو لیوان بریزید ‌ با بادام زمینی و خامه تزیین کنید ✨@Daily_Idea🌱
توپک خرما و سویق🌸 مواد لازم: خرمای بدون هسته : 250 گرم کره : 20 گرم سویق کامل (یا سنجد یا گندم یا جو) : 1/4 پیمانه مقداری گردو یا مغزهای خرد شده گلاب : 1 قاشق غذاخوری دارچین : 1/2 قاشق چایخوری کمی پودر هل یا زنجفیل (اختیاری) پودر نارگیل، پسته، گردو، کنجد، گل سرخ و... به مقدار دلخواه برای غلتاندن مراحل تهیه: سویق را درون ماهیتابه ریخته و به آن کره را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا کره آب شود خرمای بدون هسته را اضافه کنید و با قاشق بخوبی هم بزنید و گلاب را اضافه کنید سپس پودر دارچین و هل را اضافه کنید مواد را با گوشت کوب بخوبی بکوبید تا به خورد هم بروند همچنین مغزها را به دلخواه اضافه کنید و ماهیتابه را از روی حرارت بردارید مواد را بخوبی مخلوط کنید و اجازه دهید کمی از حرارتش کم شود (نه به اندازه ای که سرد شود) در پایان به مواد شکل داده یا در قالب بگذارید سپس در پودر های انتخاب شده بغلتانید و در ظرف بچینید. ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
فوت کوزه گری ته چین اگر به ازای هر 1 لیوان برنج آبکشی شده 1 لیوان ماست خامه ای اضافه کنید طعم فوق العاده ای از ته چین خواهید داشت👌 باماباشیدبا یه دنیا ایده وترفند آشپزی 😍 ❁🍟🥦🍔
برگرسیب زمینی سیب زمینی ۵عدد پخته رنده شده سیر۲حبه پنیر فتا یا پیتزا۱لیوان قارچ خرد شده سرخ شده ۱لیوان تخم مرغ۱تا۲عدد نمک ،فلفل سیاه،زردچوبه، رزماری،پاپریکا،انواع ادویه های اینالیایی،کمی جوز رنده شده تخم مرغ برای کاور ۳عدد آرد سفید ۱ق غ پودر سوخاری سیب زمینی پخته ی خنک شده رو رنده کنیبن .همراه قارچ تفت داده ، سیر له شده،تخم مرغ ،ادویه ها و به قاشق آرد سفید کاملا مخلوط کنید.نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدین.روی تخته کار کمی آرد بپاشین این خمیر سیب زمینی رو پهن کنیبد و با کاتر گرد ساده با هر وسیله ی دیگه ایی کاتر زده یا اصلا بدون دنگ و فنگ کف دستون شکل بدین .تخم مرغ ها رو هم بزنیبن تا از لختگی دربیاد. برگر ها رو در تخم مرغ زده داخل پودر بزنیبن و در روغن داغ سرخ کنید. ❁🍟🥦🍔
🍃🍓[کدبانوگری و ایده پردازی]🍓🍃
مواد لازم: شیر ولرم : ۱ لیوان آب ولرم : ۱ لیوان آرد سفید : ۱/۵ لیوان +۲ ق غ شکر : ۱ ق غ خمیر مایه : ۱ ق غ بکینگ پودر : ۱ ق م نمک : نصف ق چ همه مواد خشک رو داخل ظرفی ریخته شیر و اب رو بهش اضافه کنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید مواد و از الک رد کنید تا یکدست بشه روشو سلفون بکشید بمدت نیم ساعت بزارید کنار تا حجمش دوبرابر بشه. در این فاصله شربت و مواد میانی رو اماده میکنیم مواد لازم برای مواد میانی : پودر گردو : نصف لیوان پودر پسته : ۳ ق غ پودر قند : ۲ ق غ پودر نارگیل : ۲ ق غ پودر دارچین : ۱ ق چ گلاب : ۲ ق غ همه مواد و با هم مخلوط کنید تا بشکل خمیری بشه بزارید کنار(مواد میانی سلیقه ایه میتونید از هر نوع پنیر یا کرمی استفاده کنید)من اینا رو دوست داشتم بعد از استراحت خمیر تابه ای نچسب رو رویحرارت ملایم بزارید تا داغ بشه از مایه با ملاقه کوچک مثل پنکیک بریزید(من دو ملاقه ریختم)اگه ملاقه تون بزرگ بود یک ملاقه بریزید اجازه بدین حبابهای روش ظاهر بشه و همینکه زیرش کمی طلایی شد و روش خشک شد و خودشوگرفت کافیه(دقت کنید زیاد نمونه اگه زیاد بمونه و برشته بشه نمیتونید شکل بدین)سریع لای پارچه نخی بزارید تا خشک نشن وقتی همه آماده شدن از مواد میانی به اندازه یک ق غ وسط خمیر بزارید و لبه خمیر را محکم فشار بدین تا فیکس بشه(حتما محکم فشار بدین تا موقع سرخ شدن باز نشن)داخل روغن ذاغ و شناور سرخش کنید بلافاصله تا داغه داخل شربت خنک بندازید(ده دقیقه بمونه تا شربت جذب بشه)داخل صافی بزارید تا شربت اضافه کشیده بشه. بافتش اول ترد هستش تا بیشتر بمونه نرمتر میشه. مواد لازم برای شربت شکر: ۲ لیوان اب : ۱ لیوان زعفرون دم کرده : ۱ قاشق غذاخوری گلاب ۳ ق غ هل : سه عدد آبلیمو : ۱ ق چ شکر را با آب و هل مخلوط کنید و روی حرارت بزارید تا بجوشه لازم نیست غلیظ بشه زعفرون و گلاب رو اضافه کنید در اخر ابلیمو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید بزارید خنک بشه. با این مقدار ۱۸ عدد قطایف درست شد 🌺🍃