eitaa logo
🍃🍓[کدبانوگری و ایده پردازی]🍓🍃
12.4هزار دنبال‌کننده
9.6هزار عکس
21.7هزار ویدیو
18 فایل
کلی ایـــده و ترفنــــــــــد و آشـــپزی های لاکچری قراره یاد بگیریم جیگرااااا 😍🦋🌸 ‌‌‌ 👒 👒 👒 👒 💰جهت امور تبلیغاتی: @sepanta_tb
مشاهده در ایتا
دانلود
تونیک‌های ساده‌ای که جیب دارند رو میشه با گلدوزی از سادگی درآورد. بسیار بسیار زیبا میشه. با گل‌های ساده هم حتی قشنگ میشه.🥰 🍃❤️🍃 🍃🌈 🍃☂ ‌•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️ @Daily_Idea ♥️ •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
۱۰ اسفند ۱۴۰۱
زیباترین روش چیدمان گل و گیاه آپارتمانی چیدمان در فضاهای مختلف خانه :اتاق نشیمن، اتاق خواب، اتاق کار، حمام و سرویس بهداشتی و آشپزخانه 🍃❤️🍃 🍃🌈 🍃☂ ‌•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈• ♥️ @Daily_Idea ♥️ •┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
۱۰ اسفند ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۰ اسفند ۱۴۰۱
۱۰ اسفند ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۰ اسفند ۱۴۰۱
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر سیب😍😋 مواد لازم: سیب🍎 شکر 🍚 دارچین خامه🧁 پنیر فتا(یا پنیر خامه ای)🧀 شیر عسلی 🍯🥛 بیسکوییت پتی بور 🧇 ༺🍉
۱۰ اسفند ۱۴۰۱
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍫کیک موکا موادلازم کیک شکلاتی👇 تخم‌مرغ : سه عدد شکر : ۱۲۰ گرم (ازنصف‌پیمانه‌یکم‌بیشتر) وانیل : نصف ق‌چ روغن : ۳ ق‌غ شیر : ۳ ق‌غ آرد : ۱۲۰ گرم (ازنصف‌پیمانه‌یکم‌بیشتر) بکینگ‌پودر : نصف ق‌غ پودرکاکائو : ۲ ق‌غ (۲ق‌غ‌ازآردکم‌کنید) چیپس‌شکلاتی : ۶ ق‌غ (برای تزئین) . مواد لازم خامه نسکافه‌ای👇 شیر : یک لیوان نشاسته‌ذرت : ۲ ق‌غ نسکافه‌گلد : دو ق‌غ خامه‌قنادی : ۲۵۰ گرم . نکات 👇 🔺بعد از اینکه قالب رو داخل فر از قبل گرم شده گذاشتید تا نیم ساعت اول به هیچ وجه درب فر رو باز نکنید ، بعد از نیم ساعت با سیخ چوبی یا چاقو کیک رو تست کنید اگر نپخته بود ۱۰ دقیقه دیگه بزارید داخل فر بمونه . 🔺اجازه بدین کیک کاملا هم دمای محیط بشه بعد برش بزنید وگرنه خمیر میشه . 🔺خامه قنادی رو حداقل نیم ساعت داخل محیط بزارید تا غلظتش شبیه به بستنی آب شده بشه ، اگر تجربه فرم نگرفتن خامه قنادی رو دارید میتونید از خامه های پر چرب استفاده کنید ༺🍉 ⃟
۱۰ اسفند ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۰ اسفند ۱۴۰۱
۱۰ اسفند ۱۴۰۱
توپک خرما و سویق🌸 مواد لازم: خرمای بدون هسته : 250 گرم کره : 20 گرم سویق کامل (یا سنجد یا گندم یا جو) : 1/4 پیمانه مقداری گردو یا مغزهای خرد شده گلاب : 1 قاشق غذاخوری دارچین : 1/2 قاشق چایخوری کمی پودر هل یا زنجفیل (اختیاری) پودر نارگیل، پسته، گردو، کنجد، گل سرخ و... به مقدار دلخواه برای غلتاندن مراحل تهیه: سویق را درون ماهیتابه ریخته و به آن کره را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا کره آب شود خرمای بدون هسته را اضافه کنید و با قاشق بخوبی هم بزنید و گلاب را اضافه کنید سپس پودر دارچین و هل را اضافه کنید مواد را با گوشت کوب بخوبی بکوبید تا به خورد هم بروند همچنین مغزها را به دلخواه اضافه کنید و ماهیتابه را از روی حرارت بردارید مواد را بخوبی مخلوط کنید و اجازه دهید کمی از حرارتش کم شود (نه به اندازه ای که سرد شود) در پایان به مواد شکل داده یا در قالب بگذارید سپس در پودر های انتخاب شده بغلتانید و در ظرف بچینید. نخواب ،اشپزی کن یک نسخه مجرب و عالی که حتما خیلیهامون تجربه ش کردیم میدونیم صبح بخوابیم افسرده میشیم،غذا نپزیم همه خانواده افسرده میشن نه فقط خودمون
۱۰ اسفند ۱۴۰۱
۱۰ اسفند ۱۴۰۱
کشک بادمجان کبابی😍 ✏️مواد لازم برای۴ نفر 🔸بادمجان ۵ عدد 🔸سیر ۵ حبه 🔸پیاز ۲ عدد 🔸نعنا خشک ۲ قاشق غذا خوری 🔸کشک ۱/۲ لیوان 🔸گردو ۱/۲ لیوان 🔸نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم 🔸روغن به مقدار لازم ♨️طرز تهیه 🔹ابتدابادمجانهاراکبابی می کنیم وبعدیک ظرف روی بادمجان های کبابی میگذاریم تاسردبشه وبعدراحت پوستش جدابشه وقتی سردشدپوستش رامیکنیم وزیرآب سردمیگیریم تادیگه اثری ازپوست بادمجانهانباشه 🔹پیازرابه صورت نگینی خوردکرده وسرخ میکنیم وزردچوبه بهش میزنیم بعدهم سیررنده شده رابه پیازاضافه میکنیم سپس نعناع خشک رااضافه کرده درحدمخلوط شدن باموادچون نعناع اگرزیادحرارت ببینه میسوزه 🔹تواین مرحله بادمجان های کبابی راکه پوره کردیم( باچنگال یاگوشتگوب )رابه پیازوسیرونعناع داغ اضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم وتفت میدیم کشک راکه باآب به مدت بیست دقیقه جوشاندیم به بادمجانها اضافه کرده ومیگذاریم تاپخته بشه وجابیفته وطعم موادبه خوردهم دیگربرود 🔹بعدازپختن کشک وبادمجان درلحظه آخرنمک رااضافه میکنیم چون ممکن هست کشک شورباشه وکشک وبادمجان شوربشه سپس کشک وبادمجان راداخل ظرف کشیده وبانعناع وپیازوسیرداغ وکشک وگردو تزیین میکنیم . 🔺سایر نکات 🔸بادمجانهارامیتوانیدروی شعله ی اجاق گاز یا منقل ذغالی کباب کنید اضافه کردن گردواختیاری هست ولی طعم کشک وبادمجان را خیلی خوشمزه ترمیکنه مقدارروغن برای سرخ کردن پیاز نعناع وسیرخیلی کم هست برای همین میزان سلامت این غذاخیلی بیشترازکشک وبادمجان سرخ شده است چون اصولا برای سرخ شدن بادمجان روغن زیادی مصرف میشود
۱۰ اسفند ۱۴۰۱