#نکات_خانه_داری
اگه خیلی چدنات چربی گرفته باشه 😂میدونین که خیلی منظورم چیه😂از سرکه و جوش شیرین و مایع یا پودر ماشین میتونین تمیزش کنین اگه تمیزم باشه میتونین با مایع خالی بسابینش🥰
JOIN➣
#ایده🍃🌈
#خلاقیت🍃☂
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♥️ @Daily_Idea ♥️
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نگهداری مواد غذایی🌸🥕🍇🥬🥒
#ایده🍃🌈
#خلاقیت🍃☂
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♥️ @Daily_Idea ♥️
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
ایده 🍀
#خلاقیت
#خلاقیت_با_پوم_پوم_رنگی
🌸تزئین کفش با پوم پوم های رنگی🤩🥳🥰
┅✿❀☆🌺🏘🌺☆❀✿┅
15.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زولبیا
#ویژه_ماه_رمضان
✍مواد لازم
آرد قنادی ۱/۲ لیوان
نشاسته گندم یا نشاسته گل هم بهش میگن (از این دونه درشتها) ۱/۲ لیوان
آب ولرم ۱/۲ لیوان
ماست پرچرب ۴ ق غ
در مورد ماست خیلی سخت نگیرید اگه ماست کم چرب داشتید ۳ ق غ بریزید
روغن جامد یا کره ۱ ق م
گلاب ۱ ق غ
زعفران غلیظ ۱ ق م
خمیرمایه ۱ ق چ
شکر ۱ ق چ
طرز تهیه
یکساعت بعد از استراحت هم میتونید زولبیا رو سرخ کنید
ولی این استراحت ۸ ساعته باعث میشه زولبیا خیلی ترد و با کیفیتی داشته باشید بنابراین توصیه میکنم حتماً زمان استراحت رو رعایت کنید
اگه روغن داغ نباشه زولبیا پف نمیکنه و توخالی نمیشه
مایه زولبیا رو رو از بیرون به سمت مرکز بریزید اینطوری زولبیا شکیل تری خواهید داشت
بلافاصله بعد از سرخ شدن زولبیا رو بندازید توی شهد گرم
دقت کنید کنید شهد باید گرم باشه نه داغ یعنی باید از داغی اولیه افتاده باشه اگه خیلی داغ باشه زولبیا نرم میشه
بعد از یک دقیقه زولبیا رو از شهد خارج کنید و تو صافی بزارید تا شهد اضافه ش بریزه
زولبیاها رو بعد از خنک شدن تو ظرف در دار و داخل یخچال نگا دارید اینطوری تا چند روز هم تازه و ترد میمون
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فقط با ۳ قلم مواد😮
ازون میاونوعدههای دلچسبیه که
میشه گفت بخور تا جون بگیری *-*
#باعث_تحسین_همه_باش☺️😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاچه شلوارتو اینجور تا کن👌
#ایده🍃🌈
#خلاقیت🍃☂
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♥️ @Daily_Idea ♥️
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•