سلام مهربونا 👩🍳🙋
#کیک_اسفناج_با_کرم_کاسترد(پری بانو)😊☺️
مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد،
آرد 180 گرم
شکر دو سوم لیوان
روغن مایع 50 گرم
کره 50 گرم
بکینگ پودر یک ق م
وانیل یک سوم ق چ،
ماست نصف لیوان،
اسفناج پخته پوره شده نصف لیوان
طرز تهیه :
اول کره و روغن شکر میزنیم تا پوک بشه و بعد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه میکنیم بهمراه وانیل و هر تخم مرغ یک دقیقه میزنیم
ماست را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.بعد اسفناج رو میریزیم و مجدد با همزن میزنیم. آرد و بکینگ پودر و نمک را مخلوط والک اضافه کرده و با قاشق به صورت دورانی مخلوط میکنیم.
قالب تارت را چرب کرده و آردپاشی می کنیم بمدت سی دقیقه تا زمانی که پخته بشه در فر 180 درجه میپزیم.
بعد ار خنک شدن با کرم کاستردپر میکنیم و با میوه تزئین میکنیم😊😋
#کرم_کاسترد
یک و نیم لیوان شیر سرد رو با دو قاشق پودر کاسترد و سه قاشق شکر مخلوط میکنیم میذاریم روشعله انقدر هم میزنیم تا ب غلظت فرنی برسه بعد داغ میریزیم رو کیک سرد😉
پ ن 1: اسفناج رو بخار پز کنید بعد ب راحتی پوره میشه
پ ن 2: پودر کاسترد رو رها نکنید چون خیلی زود غلیظ میشه
پ ن3: میتونید اگر دوس داشتید یک قاشق گلاب بریزید تو کرم (من طعم خود کاسترد رو بیشتر دوس دارم)
پ ن 4 : همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه
پ ن 5: فر رو 15دقیقه قبل روشن کنید
پ ن 6 : میتونید یه قطره رنگ خوراکی سبز اضافه کنیدک پررنگتربشه اما اجازه بدید با حذف رنگ بچه هامون یه کیک سالم نوش جان کنن 🙃
پ ن 7: آرد از قبل سه بار الک بشه بعد با بکینگ مخلوط کنید
نوش جان
#ایده🍃🌈
#خلاقیت🍃☂
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♥️
#کیک_سمولینا_مارمالادی
مواد لازم :
ارد سمولینا ۱ لیوان
ارد سفید ½ لیوان
روغن مایع ½ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد درشت
شکر ½ لیوان ( بیشتر بریزید با مارمالاد خیلی شیرین میشه )
بیکینگ پودر ۱.۵ ق چایخوری معادل ۷.۵ گرم
آب جوش ½ لیوان
وانیل نصف ق چایخوری
تخم مرغ + شکر و وانیل با همزن ۱۰ دقیقه بزنید بعد روغن اضافه کنید کمی هم بزنید سپس طی ۳ مرحله مخلوط الک شده ی ارد و بیکینگ پودر اضافه کنید .
در آخر آب جوش کم کم بریزید .
کف قالب ۲۵×۳۵ کاغذ روغنی بزارید و چرب کنید مایه کیک بریزید و ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید و ۵ دقیقه هم گریل کنید .
بعد از سرد شدن کامل کناره ها رو ببرید از وسط کیک دو قسمت کنید با شیر مرطوب کنید و روی لایه ی اول مارمالاد دلخواه تون بریزید ، برش بزنید و پودر قند بپاشید .
من از مارمالاد زردآلو خونگی استفاده کردم.
#کیک_خیس
شکر، روغن مایع و شیر از هرکدوم یک و نیم لیوان
آرد 2لیوان،تخم مرغ 3 تا
ب پ 10 گرم یا 2 ق چ(بکینگ پودر)
وانیل نصف ق چ
پ ک 4 ق غ سرپر یا 50 گرم(پودر کاکائو)
جوش شیرین نصف ق چ
فر رو از قبل روی 180 درجه روشن کنین تا گرم بشه
شکر، روغن، شیر و پ ک رو تو یه ظرف خوب هم بزنین تا مخلوط بشه و یه لیوان از مواد رو کنار بذارین برای سس روی کیک
تخم مرغ ها و وانیل رو دونه دونه به مابقی شیر و روغن اضافه کنین و خوب با همزن بزنید.آرد، ب پ و جوش شیرین رو سه بار الک کرده و به مواد اضافه میکنیم.مواد رو داخل قالب بریزید و 45 دقیقه داخل فر بذارین.بعد از تست پخت کیک رو بیرون بیارید و داغ برش بدین و سس رو روی اون بریزین و اجازه بدین سس کاملا جذب کیک بشه و کیک سرد بشه.بعد از قالب بیرون بیارید و تزئین کنید و سرو کنید.
1.کف قالب رو کاغذ روغنی انداخته و رو و دورش رو چرب و آرد پاشی میکنیم و آرد اضافه رو خارج میکنیم.
2.باید حتما کیک سرد و سس داغ یا کیک داغ و سس سرد باشه تا سس جذب کیک بشه.
3.مدت پخت بسته به هر فر بین 40 تا 55 دقیقه متغیره.حتما خودتون تست پخت رو انجام بدین
روی کیک رو گاناش و ترافل رنگی ریختم.
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده خوشمزه با دونات😋🍩🍩
#ایده🍃🌈
#خلاقیت🍃☂
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♥️ @Daily_Idea ♥️
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♻️سالاد الویه
🔴سالاد الویه از نظر طب ایرانی ، جزو غذاهای کثیف ردی الکیموس قلیل الغذاست و باعث تکوین خون ناصالح و لزج در بدن شده و بلغم مالح تولید میکند.
🔴عوارض جانبی این غذای کثیف شامل بر موارد ذیل است :
❌غلظت خون ایجاد میکند
❌توده های زیر پوستی لیپوم در نواحی مختلف بدن بخصوص پشت کردن بوجود می آورد.
❌ضعف معده و تنبلی روده فراهم میکند.
❌تاخیر در تنفس و دیسترس تنفسی ایجاد میکند
❌چاق کننده است.و کبد چرب به بار می آورد
❌خارش ژنرالیزه ایجاد میکند.مخصوصا در اندامهای دست و پا
❌اگر در منزل تهیه شود حداکثر در همان ساعت باید مصرف شود.
❌اما متاسفانه این غذا نیز بصورت صنعتی تولید میشود با تاریخ انقضای یک هفته❗❗
❌توصیه و تاکید میشود بهنگام مصرف با آویشن فراوان میل شود.
#ایده🍃🌈
#خلاقیت🍃☂
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♥️ @Daily_Idea ♥️
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
#کوکی_شکری
یه کوکیِ ساده و خوشمزه 👌👌
مواد لازم ⤵️⤵️⤵️
تخم مرغ : 2 عدد
روغن مایع : 200 میلی لیتر
آرد : 390 گرم
شکر : 200 گرم
پودر وانیل : یک قاشق چایخوری
شکر درشت : 2 قاشق غذاخوری برای تزیین
🍪
طرز تهیه ⤵️⤵️⤵️
تخم مرغ، روغن مایع رو کمی هم زده، وانیل و شکر رو اضافه کرده و دوباره هم می زنیم. آرد رو با بیکینگ پودر، الک کرده و اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
خمیر رو روی سطح کار، ورز میدیم.
سپس خمیر رو برای نیم ساعت داخل یخچال گذاشته، فر رو با دمای 180 درجه روشن می کنیم.
داخل سینی، کاغذ روغنی گذاشته، خمیر رو تقریبا به اندازه گردو جدا کرده و پَهن می کنیم و با کاتر، روی اون طرح می اندازیم و با شکر دانه درشت رویش رو تنظیم می کنیم.
برای پخت، سینی خمیر رو به مدت 15 دقیقه، داخل فر قرار می دهیم
#ایده🍃🌈
#خلاقیت🍃☂
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•
♥️ @Daily_Idea ♥️
•┈┈┈┈••✾❀◍❀✾••┈┈┈┈•