15.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارش تصویری
دوشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۲
سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دامغان
🔴📘 آیین رونمایی از کتاب آموزش گیتار ۱ اثر هنرمند شایسته دامغانی سید رضا تقوی
با حضور دکتر ابوالفضل صادقی نژاد معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، ابراهیم پورتقی سرپرست اداره ارشاد و جمعی از اهالی فرهنگ و هنر
🎬 محمد علی موذنی سمنانی خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری دامغان نما
📌توصیههای رئیس پلیس دامغان برای پیشگیری از سرقت موتورسیکت
🔰فرمانده انتظامی شهرستان دامغان با اشاره به نقش شهروندان در پیشگیری از وقوع جرایم بویژه سرقت موتورسیکلت گفت: راکبان موتورسیکلت، وسیله نقلیه خود را با قفل و زنجیر مناسب در پارکینگهای مخصوص پارک و از رها کردن آن در کنار خیابان خودداری کنند.
♦️سرهنگ غلامحسین عرب اظهار داشت: راکبان موتورسیکلت از متوقف کردن وسیله نقلیه خود در اماکن عمومی، حاشیه خیابانها و مقابل منازل خودداری نموده و در شرایط اضطراری آن را به افراد مطمئن بسپارند.
🔹وی تاکید کرد: مالکان موتورسیکلت در زمان پارک آن در حیاط یا پارکینگ منزل نیز آن را به شیئی محکم و ثابت قفل و زنجیر کنند و از پارک کردن آن در محیطهای خلوت و تاریک که زمینه را برای ارتکاب عمل مجرمانه فراهم میکند، خودداری شود.
🔸فرماندهی انتظامی دامغان در پایان خاطر نشان کرد: شهروندان از خرید موتورسیکلت بدون انتقال سند در دفاتر رسمی یا به اصطلاح سوئیچی خودداری کنند و به هیچ وجه موتورهای قولنامهای و فاقد پلاک را خریداری نکنند و در هنگام خرید، شماره موتور و شاسی آن با اسناد مالکیت را مطابقت داده و از مخدوش نبودن اسناد اطمینان حاصل نمایند.
#حدیث
امام حسن عسکری علیه السلام: مبادا [سرگرم شدن به] روزى ضمانت شده، تو را از كار واجبى باز دارد
📚ميزانالحكمه، جلد۴، صفحه۴۳۰
🍁گلبرگی از نگارستان ادب پارسی
یک قصّه بیش نیست غمِ عشق، وین عجب
کز هر زبان که میشنوم نامکرّر است
ما آبرویِ فقر و قناعت نمیبریم
با پادشه بگوی که روزی مقدّر است
#حافظ
┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄
✨یا اَرْحَمَ الرّاحِمین✨
🌸سلام بر همراهان عزیز🌸
💫 سهشنبه 💫
☀️ ۱۴ آذر ۱۴۰۲ هجری شمسی
🌙 ۲۱ جمادیالاولی ۱۴۴۵ هجری قمری
🌲 ۰۵ دسامبر ۲۰۲۳ میلادی
#رسم_ایستادگی
🔺گزیدهای از وصیتنامه شهدای استان سمنان؛
🌷ما باید خود را برای اسلام، انقلاب و اماممان وقف کنیم
🔹 شهید ابراهیم رجببیکی نوشت: ما برای مملکت، خاک و پول با ابر قدرتهای کافر و ستمگر در ستیز نیستیم؛ زیرا ما برای اسلام، انقلاب و اماممان خمینی بتشکن است که شب و روز خود را باید وقف کنیم تا بلکه در دنیای ابدی یعنی بعد مرگ آسوده خاطر باشیم.
#کنگره_بزرگداشت_سه_هزار_شهید_استان_سمنان
🔶بازدید حجتالاسلام و المسلمین سید رضا تقوی رئیس مجمع نمایندگان استان تهران و دکتر اکبری رئیس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی از گروه خودروسازی سایپا- 13 آذرماه 1402
🔷تصاویر بیشتر در آدرس:
📎https://seyedrezataghavi.ir/tvl7
🌐پایگاه اطلاعرسانی حجتالاسلام و المسلمین تقوی
#هم_اکنون
❇️ مدیر کل کمیته امداد استان سمنان در گردهمایی مراکز نیکوکاری استان سمنان در مشهد مقدس
🔹 فعالیت ۱۶۳ مرکز نیکوکاری در استان سمنان
🔹 ۷۵ مرکز نیکوکاری به صورت تخصصی در حال فعالیت هستند
🔹از ابتدای سال جاری تا کنون: تحویل ۲۶۰ واحد مسکونی به مددجویان
🔹 ثبت نام ۱۳۲۷ خانوار از مددجویان کمیته امداد استان سمنان در طرح نهضت ملی مسکن و تخصیص پروژه به ۶۷۵ خانوار
🔹توزیع ۳۶۰ سری جهیزیه و سه هزار لوازم ضروری به ارزش ۱۰ میلیارد تومان
🔹 بیش از ۵۷۰۰ لوازم تحریر و ۴۵۰۰ کمک هزینه تحصیلی در سال جاری به دانش آموزان پرداخت و اهدا شده است
🌐روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره( استان سمنان
#گزارش_تصویری
📸 دومین گردهمایی مراکز نیکوکاری استان سمنان در مشهد مقدس
با حضور مدیر کل، معاونت مشارکت، معاونت اداری مالی کمیته امداد استان سمنان
دکتر محسن ذاکریان، دبیر قرارگاه کشوری طرح نفس (نجات فرزندان سقط)
حجت الاسلاموالمسلمین رستمیان امام جمعه شهرستان دامغان و سایر مسئولان و مراکز نیکوکاری استان
🌐 روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان
☑️بررسی مسایل و مشکلات رسانه ها در دامغان
🔘سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دامغان در نشستی مسایل و مشکلات رسانه ای را مورد بررسی قرار داد.
🔗مشروح خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بی احترامی به قانون ، بازی با جان مردم
┄┄┅═✧❁❁✧═┅┄┄
«پایگاه خبری دامغان نما» پرمخاطب ترین رسانه _دارای پروانه انتشار از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی_ در فضای مجازی شهرستان دامغان «با اعضای واقعی»
@Damghan_nama_ir
اشرف مخلوقات و بهانه خلقت کائنات است و در وصف او آیات مهر نشسته و دست روزگار از اشارت به او خسته است که آدمی، سوگلی خلقت است و شایسته تبارک الله احسن الخالقین...
امّا در این حوالی از او استفاده ابزاری میکنند و به نرخ زمین او را چه ارزان میخرند و چه بیبها میفروشند که آدمی اگر در حیطه عقل و تفکر و احساس بر پای خود نباشد؛ کمترین ارزش بر جان او نمینشیند و نامی از او به شایستگی، ماندگار نخواهد شد.
آدمی باید به تقدیر نیز به حکم تعقل، بتازد و خود را به بام استقلال و کفایت در آدمیت برساند که اگر از او به مثابه ابزار کار کشند پس بیگمان با کیسه خالی از شوق و ایمان راهی دیار فردا خواهد شد که آنجا بی همرهی خود، نتواند به مقصد عالی سلام دهد.
آدمها ابزار نیستند... این را به همه دنیا بگویید تا بدانند؛ انسان آن سان است که بی بال میپرد و بر وجود خویش چنان حکومت دارد که کسی را یارای توهین به او نیست که آلت دست دیگری باشد.
سیدرضا جزءمومنی
نگاهی کوتاه به نقش و جایگاه اسب در عصر باستان و اشکانی در دامغان
بهانه ای برای تکریم از برگزاری مسابقات پرش با اسب در دامغان
این فصل را با من بخوان باقی فسانه ست
(قسمت اول)
ایرانیان از زمان ورود به صحنه تاریخ، اسب را به عنوان یاری وفادار، هوشمند، چالاک، زیبا و سرافراز ستوده اند و در این میان مردمان سرزمین تاریخی و باستانی دامغان نیز از این رهاورد بی نصیب نبوده و همواره اسب در نزد آنان بویژه در عصر اشکانی دارائی خجسته ای محسوب می شده است و بی گمان فرهنگ مردم این سرزمین در این دوران تا حد زیادی مستقیما زیر نفوذ و تاثیر این حیوان نجیب بوده است، در واقع تاریخ این سرزمین پیوندی تنگاتنگ با اسب دارد و نقش اسب در دلیری ها و جنگاوری های مردم گذشته ما هرگز فراموش نمی شود.
قدیمی ترین اطلاعات و یافته های ما از حضور و نقش اسب در دامغان، مبتنی بر یافته های باستان شناسان از آثار به جا مانده از تنبوشه های سفالی در تپه حصار و تپه های نقاره خانه در روستای قوشه است. چنانچه بر روی ظروف سفالی به جا مانده از تاریخ این سرزمین افسانه ای به نقوش فراوانی از مردانی بر می خوریم که سوار بر اسب های بالدار و تیز تک هستند که با این اسب ها به فراسوی مرزها و دنیاهای ان دوران در حال تاختن هستند. وجود لگام های اسب و پیکرک های کوچک گلی یافت شده در تپه های باستانی شهرمان حکایت و گویای ارجمندی اسب در فرهنگ دامغان باستان دارد.
اما از حضور اسب در دوره باستانی این شهر که بگذریم، بیشترین نقش و حضور اسب در دوران تاریخی دامغان را می توان در عصر اشکانیان جستجو کرد. با حضور اشکانیان در دامغان و قرار دادن این شهر به عنوان پایتخت خود، فرهنگ استفاده از اسب وارد مرحله نوینی می شود، زیرا به دشواری می توان اشکانیان را بدون پیوند تنگاتنگ با اسب به تصور درآورد.
اشکانیان فقط، روی زین اسب بود که خویشتن خویش را می یافتند. آنان همواره سوار براسب بودند، با اسب به کارزار می شتافتند، به میهمانی می رفتند، به کارهای اجتماعی و شخصی خود می رسیدند، با اسب می رفتند، می ایستادند، داد و ستد می کردند و با یکدیگر سخن می گفتند و در حوزه نظامی نیز، قدرتشان در سواره نظام انان بود نه در پیاده نظام.
شیوه اشکانیان در جنگ ها استراژدی حمله ناگهانی با اسب به دشمنان و فرار از برابر آنها به هنگام خطر بود. آنان به جنگ تن به تن یا محاصره کردن دشمن و دیگر تاکتیک های جنگی چندان توجهی نداشتند. ارتشتاران و رزمیان اشکانی برای رویارویی با دشمنان نیازمند به اسب هایی تیزرو، قوی و چالاک بودند، بنابراین با توجه به این استراتژی جنگی، ناگزیر از پرورش اسب و آموختن سوارکاری بودند.
آنان برای دست یازیدن به این مهم مکان هائی را در سطح وسیع، جهت پرورش و نگهداری و آموزش سوارکاری ایجاد کرده بودند که از مهمترین این مکان ها می توان به منطقه و چشمه اسپری زیان در بالا دست دانشگاه علمی کاربردی در مسیر جاده دامغان به چشمه علی و دامنه های کوه فیل پیشانی اشاره داشت.
اسپری زیان به زبان اوستایی به معنای میدان اسب دوانی و محل پرورش اسب است، زیرا در این مکان اشکانیان و شاید هخامنشیان به نگهداری و انجام مسابقات با اسب می پرداختند و ناگفته نماند که منطقه اسپریزیان در دامغان و منطقه آهوانو با تاریخ هخامنشیان و سقوط این امپراطوری بزرگ پیوندی تاریخی دارد و به واقع اسپریزیان محل پایان بخشیدن به بزرگترین امپراطوری تاریخ یعنی هخامنشیان است و در واقع طومار این امپراطوری متاسفانه در دامغان برچیده می شود.
مصطفی سعیدی (ادامه ماجرا در بخش بعدی)
🔸فصل مشترک
دیشب یک مهندس از تهران مأموریت آمده بود اینجا بالای کوه. برای تعمیر فرستنده. توی اتاق مهمان جایش دادم و صبح کارمان شروع شد. روی فرستندهای عرق میریختیم و هن و هن میکردیم تا ایرادش را پیدا کنیم. اولینبار بود که همدیگر را میدیدیم و برای هم غریبه بودیم. همهچیز بینمان رسمی بود و محترمانه. از این احترامهایی که زیادیست. مثلاً بهجای اینکه یک کلمه بگوییم پیچگوشتی ساعتی ، میگفتم مهندس عزیزی میشود آن پیچگوشتی ساعتی را لطف کنید یا مهندس کسائیان لطف میفرمایید فلان. کلماتمان مثل مردی بود که کت و شلوار اتوکشیده داشت و شق و رق راه میرفت. هربار هم که از در میخواستیم خارج شویم میایستادیم تا اول دیگری برود. از اینجور احترامهای شیک که برایم ملالآور است ، زندگی را برایم خشک و کُند میکند و هیچ گریز و گزیری ندارم از آن.
دربارهی هیچ هم حرف نمیزدیم جز فرستنده. فرستنده فصل مشترکمان بود. یک جعبهی فلزی یکمتر در یکمتری که بخیههای پیچیاش را باز کرده بودیم و دل و رودهاش را ریخته بودیم بیرون. با زبان مشترک فرستندهای که قبلاً خوانده بودیم. کدهای آشنا به هم میدادیم. از آر اف و ترانزیستور و این ولتاژ از اینجا میرود آنجا و بایپس و مدولاسیون و از اینجور مفاهیم مشترک. بدون توضیح اضافه.
توی هر وسیلهی برقیای هم انگار پیچی هست که یا اضافیست یا خون به جگرت میکند تا باز شود و با انبرقفلی و چکش باید بیفتی بهجانش یا باز میکنی و تق میافتد روی زمین و مثل توپ پینگپونگ میرود یک جای فحشآور که باید سینهخیز شوی تا درش بیاوری. اصرار زیادی هم دارد که جای غیر قابل دسترس بیفتد. این آخری نصیبمان شد. رفت زیر میز. آن گوشهی تاریکاش. موبایلش را پیدا نمیکرد تا چراغقوهاش را روشن کند. گفت میشود شمارهی من را بگیرید؟ گرفتم و رفت پی صدا. آهنگ پیشوازش بهار دلکش استاد شجریان بود. یک آخ عمیق و ریزی ته دلم گفتم. موبایل را که آورد گفتم میشود شمارهی من را بگیرید؟ شمارهام را گرفت. سالهاست آهنگ پیشواز من بهار دلکش استاد شجریان هست. همان آخ ریز و عمیق ته دلم را بر زبان آورد و گفت آخخخ. من بعضی وقتها عرقم در آمده و چند پاراگراف آخهایم را توضیح دادهام و طرف مقابل مثل دیوار من را نگاه کرده. اما این آخ خود خودش بود. بی هیچ تقلا و توضیح اضافهای. دیوارهای اضافی بینمان فرو ریخت. انگار توی شلنگ آبی که گیر کرده فوت کنی. و ماجرایمان شروع شد.
الان که دارم مینویسم ساعت هشت شب است. مهندس عزیزی وسایلش را از اتاق مهمان به اتاق من آورده و مسعود و میثم شدهایم برای هم. با پیژامه روی فرش ولو شده و دارد سعدی منرا میخواند. نه که مسعود که کلماتمان هم ساعتهاست کت و شلوارشان را درآوردهاند و پیژامهای شدهاند. راه به راه از احسان عبدیپور و فهیم عطار و هوشنگ ابتهاج توی موبایلهایمان برای هم میگذاریم یا میخوانیم.
من و مسعود فهمیدهایم جز آن جعبهی فلزی فصل مشترک دیگری هم بینمان هست.
فهمیدهایم درست است دل ، فرستنده نیست که بازش کنیم آن قطعهی سوخته یا آتشگرفته را بهجایش نو بگذاریم ؛ که فهمیدن درد دردی را دوا نمیکند اما آدم را از تنهایی در میآورد.
ساعتهاست دل و رودهی دلمان را بیرون ریختهایم. با کدهایی که زبان مشترکمان است. بیهیچ توضیح اضافهای. حتی آنجاهایی که بخیه خورده است. از فاصله و رنج و عشق و این دنیا زندان است و میوهی ممنوعه و وصال و از این تاولها و پمادها.
از دل این فصل مشترک.
#ميثم_كسائيان
🇮🇷پایگاه خبری دامغان نما 🇮🇷
🔹راهاندازی مجدد پایانه مسافربری شهید شاهچراغی 🔸به گزارش پایگاه خبری دامغان نما به نقل از روابط عمو
حالا که کم کم امکانات مسافربری را که قبلا در این شهر وجود داشته را آقایان مسئول زحمت میکشند به شهر برمیگردانند ، بفرمایید که این شهر تا چهار یا پنج سال قبل دو یا بعدها یک دستگاه اتوبوس در مسیر سمنان - دامغان تردد میکردند که مسئولیت ایاب وذهاب مسافرهای این مسیر توسط آن انجام میشد (که البته یادی کنیم از مرحوم آقای حمید جوادی نژاد خوش برخورد و دوست داشتنی که سالها در این مسیر زحمت مسافرین دامغان را میکشیدند روحشان شاد) اگر امکان داره آقایان مسئول نسبت به راه اندازی مجدد آن اقدام کنند.
واقعا پسندیده نیست که برای رفت و آمد در این مسیر که خیل زیادی از مسافران که شامل دانشجویان و کارمندان آخر هفته ها در بلاتکلیفی یا با اتوبوسهای شاهرود و یا با اتوبوسهای بسیار اندک دامغان - تهران تردد میکنند
سواری ها هم بشکلی ست که پاسخگوی این خیل مسافر را ندارد ، ضمن آنکه بحث هزینه آن برای آنها که تردد بالایی دارند مقرون بصرفه نیست.
ممنون
🍃🔻دیدار حجةالاسلام والمسلمین قریببلوک امام جمعه شهر دیباج و حجةالاسلام والمسلمین قدمی امام جمعه سابق دیباج با حضرت آیتالله اعرافی مدیریت حوزههای علمیه کشور
در این دیدار که حجج اسلام و المسلمین جعفر عینالکمال، ابوالفضل غزالی و محمد فرمانی نیز حضور داشتند در مورد مشکلات حوزه علمیه امام صادق علیهالسلام شهر دیباج گفتگو به عمل آمد
🍃🔻دیدار اعضای داوطلب جمعیت هلال احمر شهرستان و خانه هلال احمر دیباج با امام جمعه
این دیدار به مناسبت ۱۴ آذرماه «روز داوطلب» انجام گرفت. حجةالاسلام والمسلمین قریببلوک ضمن قدردانی از زحمات اعضای داوطلب جمعیت هلال احمر، این نهاد را یک نهاد انسانی دانست و گفت: نوع دوستی و خیرخواهی برای تمام انسانها سرلوحه کار اعضای داوطلب است که در روایات اهلبیت علیهمالسلام مورد تمجید قرار گرفته است.
🇮🇷پایگاه خبری دامغان نما 🇮🇷
☑️🌷استان سمنان در ایام فاطمیه میزبان پنج شهید گمنام است 🔰مدیرکل بنیاد حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس
🌹مراسم استقبال و تشییع
🌷پیکر مطهر ۵ شهید گمنام
▫️شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۲ ساعت ۹ صبح
▫️از حسینیه حضرت ابوالفضل علیه السلام
به سمت امامزادگان جعفر و محمد علیهماالسلام
🔹ستاد گرامیداشت شهدای گمنام شهرستان دامغان
#حدیث
🔻 امام على عليه السلام: لباس تو بر تن دیگری ماندگارتر است تا بر تن خودت
📖 غررالحكم، جلد۱، صفحه ۳۳۳
🍁گلبرگی از بوستان ادب پارسی
بر این رواقِ زبرجد نوشته اند به زر
که جز نکوییِ اهلِ کرم نخواهد ماند
ز مهربانیِ جانان طمع مَبُر حافظ
که نقشِ جرم و نشانِ ستم نخواهد ماند
#حافظ
┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄
✨یا حَیُّ یا قَیّومُ✨
🌸سلام بر همراهان عزیز🌸
💫 چهارشنبه 💫
☀️ ۱۵ آذر ۱۴۰۲ هجری شمسی
🌙 ۲۲ جمادیالاولی ۱۴۴۵ هجری قمری
🌲 ۰۶ دسامبر ۲۰۲۳ میلادی
✍کوتاه درباره علامه حاج شیخ کاظم مهدوی دامغانی، فقیه و مدرس آستان قدس رضوی
🔸شیخ محمدکاظم اصالتا اهل دامغان بود و به همین دلیل به «دامغانی» شهرت داشت. وقتی نوجوان بود در دامغان تحصیل را شروع کرد و تا سن دوازده سالگی، قرآن و مقداری از صرف و نحو مقدماتی را در مدرسه مطلب خان دامغان فرا گرفت. او به همراه کاروانی با پای پیاده به مشهد مقدس آمد تا در جوار مرقد ملکوتی حضرت علی بن موسی الرضا (ع) به ادامه تحصیلات خود بپردازد.
دیدگاه رهبر معظم انقلاب درباره حاج شیخ کاظم دامغانی
رهبر معظم انقلاب فرمودند: «آقای حاج شیخ کاظم دامغانی در میان عناصر حوزه به فضل اشتهار داشتند.» همچنین ایشان در سخنان خود در جمع مردم دامغان، ضمن تجلیل از ایشان بیان کردند: «در مشهد هم مرحوم آیت ا… دامغانی از مدرسان معروف مشهد و شخصیت برجستهای در زمان جوانی ما بود.»
متن کامل مقاله را 👈اینجا بخوانيد
♿️ هفته جهانی معلولان
🔺بازدید تعدادی از اعضاء هیئت مدیره مجموعه خیریه متوسلین به چهارده معصوم علیهم السلام و فرمانده محترم قرارگاه محرومیت زدایی شهرستان دامغان از مرکز نگهداری از معلولان جسمی و ذهنی الزهرا شهرستان به مناسبت هفته جهانی معلولان و تجلیل و اهدای کارت هدیه به این عزیزان
https://eitaa.com/motavaselinbe14masoom