فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای دکتر عبدالرحمن رستمیان
استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران و فوق تخصص روماتولوژی درباره رای اعتماد مجلس به دکتر ظفرقندی گزینه پیشنهادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
🔸دکتر ظفرقندی شخصیتی است که جامعه پزشکی از جهت تعهد، تقوا و نیروی علمی که قبولدار ایشان هستند
🔹دکتر ظفرقندی انشاءالله با رای خوبی که میآورد و پشتیبانی بعد از آن در مجلس قوانین و منابع سلامت و نتایج خوبی شاهد باشیم.
@Damghan_nama_ir
17.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چهارشنبه ۲۴ مرداد ماه ۱۴۰۳
🔴 آئین گرامیداشت روز خبرنگار (ویژه اعضای خانه مطبوعات ) تالار همایش های دانشگاه سمنان
📌 اجرای بسیار زیبای گروه عرفان
🎬 محمد علی موذنی سمنانی خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری دامغان نما
@Damghan_nama_ir
🔺 معرفی رشته های دانشگاهی
🔹 پذیرش دانشجو مهارت محور براساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان در رشته شیمی
🔸 در مقاطع کاردانی و کارشناسی
🔗سامانه ثبتنام :
www.azmoon.org
📌 برخی از مزیتهای تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی دامغان:
🔹 امکان تحصیل همزمان در ۲ رشته با پرداخت یک شهریه ثابت
🔹 ارایه وام های قرض الحسنه و دانشجویی و تقسیط شهریه
🔹 تضمین آینده شغلی دانشجویان با اجرای طرح پویش
♦️همین الان برای اخذ مشاوره تماس بگیرید 👇
☎️ ۰۲۳۳۵۲۲۵۰۰۶
☎️ ۰۲۳۳۵۲۲۵۰۳۳
🔸روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان
@Damghan_nama_ir
🇮🇷پایگاه خبری دامغان نما 🇮🇷
نا کارآمدی صنعت گردشگری در دامغان ⁉️چرا گردشگران به دامغان نمی ئیند؟ (قسمت چهارم) شاید هراس واقع
توسعه پایدار با توسعه گردشگری در دامغان
(قسمت پنجم)
همه می دانیم که مشکلات گردشگری در دامغان جدا از دیگر مشکلات موجود در شهرمان نیست منتهی یک خرده بیشتر. زیرا غالب مسئولین گردشگری و حتی غیر گردشگری مانند شورای شهر، نمایندگان شهر و فرمانداری در زمینه امکانات موجود گردشگری و استفاده بهینه از آنها فقط خوب حرف می زنند، خوب برنامه سازی می کنند و بسیار وعده می دهند و از خلف وعده های خود و یا عدم اجرای برنامه هایشان نگران و ناراحت نیستند، چون به درستی می دانند و حتی کمتر دیده و شنیده شده است که در طول دوران مسئولیت انها و یا در پایان حاکمیت آنان از سوی ارگان و یا مقام بالاتر و ببخشید مردم محافظه کار و غیر مطالبه گر دامغانی مورد پرسش واقع گردند که چرا وعده های شما انجام نگرفته است؟ و یا چقدر از برنامه ها و پروژه های مورد ادعا شما به مرحله اجرا درآمده است؟
عموما آمدن آنها با طرح ها و برنامه ها و پروژه های چشم پرکن و وعده های سرخرمن آغاز می شود و با جابجائی مدیرانی دیگر و رفتن و خداحافظی آنها در سکوت و آرامشی ناشی از سعه صدر دیگران و مردم آرام دامغان انجام می پذیرد. نه آمار و ارقامی، نه بیلان کاری و نه حسابرسی که جناب مدیر نتیجه وعده های شما چه بود و چه شد؟
از برای نمونه و تنویر افکار عمومی، ما در دامغان شوراهای شهری و نمایندگان فراوانی داشته ایم. واقعیت این است که در غالب شهرها شوراهای شهر و نمایندگان مردم، آثار فرهنگی و گردشگری شهر خود را ارج می گذارند، زمینه توسعه گردشگری را فراهم می آورند و در این راستا سازمان های خصوصی و افرادی که در این زمینه فعالیت دارند را مورد تکریم، نکوداشت و حمایت خود قرار می دهند و تلاش وافر می کنند تا وضعیت گردشگری شهر و منطقه خود را به نیکوترین و شایسته ترین حالت ساماندهی کنند.
اما متاسفانه در سرزمین ما، برخی از نمایندگان و اعضای شورای شهر قبل از انتخابات در بروشورهای انتخاباتی خود بر قابلیت های بزرگ گردشگری تاریخی و طبیعی دامغان و ضرورت توجه و استفاده بیشتر از سرمایه های گردشگری در دامغان تکیه فراوان داشته اما موضع و عملکرد آنها پس از انتخابات بیانگر این است که حرف های آنها صرفا شعار انتخاباتی بیش نبوده است.
در هر حال و شوربختانه عدم توجه به آثار زیبا، دیدنی و با شکوه شهر عزیزمان و تخریب بسیاری از آنها چون عمارت مولود خانه، دبیرستان پروین، گنبد زیبای تکیه معصوم زاده، مدرسه حاج فتحعلی بیک، یخچال ها، حمام ها، آسیاب ها و بیمارستان زیبای برادران رضایی بیانگر این است که آثار گردشگری، باستانی، تاریخی و طبیعی شهرمان بازیچه ندانم کاری کسانی قرار گرفته که میراث فرهنگی و طبیعی این دیار کهن و باستانی را به هیچ انگاشته اند و تنها به آمار و ارقام و گزارشات و صورتجلسات واهی خود اکتفا ورزیده اند.
حکایت های عجیبی در این شهر داریم که باید بر این وقایع هم خندید و هم گریست. در واقع چرا گردشگری و میراث فرهنگی، تاریخی و طبیعی ما، دستخوش چنین وضعیت ناگواری شده است؟
چه کسی متولی واقعی این وضعیت است؟
چرا نظارت و کنترلی بر این عملکرد نابخردانه نیست؟
چرا درصد بسیار کمی از بودجه های استانی سهم دامغان است؟ و...
و آیا اگر چنین آثار ماندگار و بزرگی در سمنان بود، متولیان گردشگری سمنان چنین با با سرمایه های گردشگری خود می کردند؟
(برای آگاهی بیشتر در این زمینه با صاحب قلم همراه باشید.)
مصطفی سعیدی (ادامه دارد)
@Damghan_nama_ir
باقیمانده بخش کوچکی از بیمارستان برادران محترم رضایی
این بیمارستان زیبا که متعلق به دهه بیست می باشد و با توجه به جایگاه آن در مرکز شهر می توانست به عنوان موزه پزشکی، نگار خانه، سرای فرهنگی و... به حیات خود ادامه دهد و باعث رونق فعالیت های فرهنگی شهرمان باشد، اما متاسفانه بواسطه سهل انگاری مدیران پزشکی و غیر پزشکی به حال و روزی افتاده است که حسرت و سرشک هر دامغانی عاشق را به سرای پدری خود در می آورد.
مقصر این ناهنجاری ها در شهرمان چه کسی است؟
@Damghan_nama_ir
تصویر بالا... نمونه ای از بناهای ناهنجار و غیر متناسب با بنای زیبای بیمارستان برادران رضایی که بصورت شتر گاو پلنگی ایجاد شده است
تصویر پائین... نمونه ای تماشایی از آجر کاری بیمارستان که با ذوق و هنر معماران و بناهای دامغانی دهه ۲۰ ساخته شده است.
چی دادیم و چی گرفتیم
اگر قرار بر ایجاد درمانگاهی جدید بود می توانستید از باغ پشت بیمارستان استفاده کنید و بنای زیبای بیمارستان را حفظ می کردید.
@Damghan_nama_ir
تصویر بالا فضای حیاط بیمارستان است که بواسطه سو؛ مدیریت با نخاله های ساختمانی رها شده است.
باغ بیمارستان در زمان حیات مرحوم حاج محمد حسین رضائی آن گونه که از دوران نوجوانی و جوانی خود به یاد دارم باغی بسیار زیبا و شکوهمند با درختان میوه و گلکاری فراوان بود و غالب بیماران برای سلامتی خود در این باغ به گردش می پرداختند.
تصویر پایین نمونه ای دیگر از آجرکاری و تزئینات آجری بیمارستان است که توسط معماران هنرمند دامغانی عصر پهلوی ایجاد شده است.
@Damghan_nama_ir
تصویر بالا پرفسور یورگنسن همینگ پژوهشگر برجسته دانمارکی در فضای بیرونی یخچال روستای برم.
تصویر پائین حضور پرفسور در بیابان های اطراف حسن آباد.
پرفسور ۳ روز در دامغان مهمان نگارنده بود و به تصویر برداری و پژوهش در زمینه یخچال های مناطق جنوبی دامغان می پرداختند و همواره حسرت یخچال های داخل شهر را داشتند که چرا این آثار ارزشمند که بخش مهمی از فرهنگ فن آوري آب در سرزمین های خشک است، تخریب شده اند؟
کتاب پرفسور با عنوان یخچال های ایران و با ترجمه خانم کلاره مرادی بعنوان کتاب سال ایران چاپ و معرفی شد. چندین صفحه از کتاب بزرگ ایشان به یخچال های دامغان تعلق دارد.
@Damghan_nama_ir
یخچال زیبای روستای علی آباد مطلب خان
آثار تاریخی، معماری و طبیعی سرزمین ما، شاهدان زنده از تاریخ و گذشته طولانی و پر فراز و نشیب شهرمان می باشند و سرمایه های ارزشمند در گردشگری محسوب می شوند.
@Damghan_nama_ir
تصویر بالا... ساختمان رها شده و در حال تخریب ابراهیمی
تصویر پایین... بنای ارزشمند اما رها شده ی، پدر آقای دکتر مهدی هوشمند پزشک شهیر دامغانی در روستای امروان.
توسعه گردشگری روستایی یکی از گزینه های مناسب برای کسب درآمد و ایجاد تغییرات مثبت درآمد روستائی تلقی می شود.
@Damghan_nama_ir
تصویر بالا فضای بیرونی قلعه شوکت آباد که توسط جناب آقاي حاج رمضانعلی شوکت آبادی مرمت شده است.
تصویر پائین بخش داخلی قلعه باشکوه چهار قلعه دولت آباد، اما رها شده و در حال تخریب.
دامغان با توجه به فرصت ها و قابلیت های بالقوه و بالفعل گردشگری متاسفانه هنوز نتوانسته جایگاه مناسبی در میان شهرهای دیگر ایران در عرصه گردشگری داشته باشد.
@Damghan_nama_ir
دلم دلواپس شوق قناری است در این فصل بی برگ و بار عاطفه،
و کمی برگ در هوای بی برگی خویش به حراج مهر گذاردهام در مسیری زرد از ترانه خزان و فرصتی اندک و خریداری که نیست!
دل به رویا دارم و شور شیدایی از شنیدن ترانه لالایی مادر بزرگ و شمیم مهربان چادر نماز مادرم و نسیم محبت که از کوچه احساس میوزد و پلکی که خسته، همتای خویش را درک میکند.
شانه میخواهم که زلف دل را آرایه زنم و دانه میخواهم که در باغ احساس بکارم و از شاخههای آن سیب سهراب بچینم و در سبد جان بگذارم و چون دوره گردی در کوی جانان شوم و همه را مهمان کنم که بی تکلف، گاز بزنند و آب شیرین سیب بچکد بر چشم روزگار تنهایی من و به این شهد از خواب بیدار شوم و صدای آشنای خسرو که سیب سهراب را به حراج گذارده در کوچههای مهربانی...
"روزی خواهم آمد و پیامی خواهم آورد.
در رگ ها نور خواهم ریخت.
و صدا خواهم در داد: ای سبدهاتان پر خواب!
سیب آوردم، سیب سرخ خورشید.
خواهم آمد، گل یاسی به گدا خواهم داد.
زن زیبای جذامی را، گوشواری دیگر خواهم بخشید.
کور را خواهم گفت: چه تماشا دارد باغ!
دوره گردی خواهم شد، کوچه ها را خواهم گشت."
سیدرضا جزءمومنی
@Damghan_nama_ir