🔰 به مناسبت ایام الله دهه فجر:
🔺هم اکنون؛ برگزاری میز خدمت با حضور حمید صالحی رئیس اداره صنعت ، معدن و تجارت شهرستان دامغان و همکاران این اداره به میزبانی مسجد امام هادی(ع) شهرک انقلاب
✍در این میز خدمت حمید صالحی رئیس اداره صنعت؛ معدن و تجارت شهرستان دامغان بین الصلاتین برای نمازگزاران به تبیین عملکرد این اداره طی سال جاری پرداخت.
👈سه شنبه: ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ مسجد امام هادی (ع) شهرک انقلاب شهرستان دامغان
✅ سید علی میر عمادی خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی دامغان نما
@Damghan_nama_ir
🔸️بسیج دانشجویی بمناسبت ۲۲ بهمن برگزار میکند
📸مسابقه عکاسی در راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن
⏱مهلت ارسال آثار تا ۲۴ بهمن
لطفا آثار خود را به اکانت های زیر بفرستید:
@sz4598
@mkh_4121
@Amirhossein_kefayati
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
@Damghan_nama_ir
🔖میز خدمت
با حضور:
مدیر کل پست استان سمنان
معاون اجرایی پست استان
ریاست اداره پست شهرستان دامغان
در جهت نهضت پاسخگویی به مردم شریف شهرستان دامغان
زمان : چهارشنبه۱۴۰۱/۱۱/۱۹
(از ساعت ۱۱_۱۲ )
مکان: اداره پست شهرستان دامغان
📨روابط عمومی اداره پست شهرستان دامغان
@Damghan_nama_ir
🇮🇷پایگاه خبری دامغان نما 🇮🇷
❇️ با حضور هادیان مدیرکل دفتر شهری و شوراهای استانداری سمنان : در حاشیه جلسه علنی امروز شورای اسل
مدیرکل دفتر شهری و شوراهای استانداری سمنان خبر داد:
📊۵۰ درصد بودجه سال جاری شهرداری ها تحقق پیدا کرد/ افزایش ۲۵ تا ۳۰ درصدی تعرفه و عوارض سال آینده
👈دامغان _ مدیر کل دفتر شهری و شوراهای استانداری سمنان با اشاره به اینکه این استان ۲۱ شهرداری دارد گفت: بر اساس دستورالعمل وزارت کشور شهرداری های استان سمنان برای تعرفه و عوارض سال ۱۴۰۲ موظفند ۲۵ تا ۳۰ درصد افزایش قیمت داشته باشند.
🔺به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی دامغان نما؛ همت هادیان شامگاه سه شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ در نشست با اعضای شورای اسلامی شهر دامغان به میزبانی سالن جلسات شورا اظهار داشت: در افزایش تعرفه و عوارض سال آینده شرایط جامعه نیز باید مورد توجه قرار گیرد به طوری که کمترین فشار به مردم دیده و رضایت مندی مردم نیز را به همراه داشته باشد.
🔗مشروح خبر را 👈اینجا بخوانید
✅سید علی میر عمادی خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی دامغان نما
@Damghan_nama_ir
▪️هجدهم بهمن ماه، سالروز ارتحال عالم فرزانه، آیتالله میرزاآقا عالمی دامغانی رضوان الله علیه -از شاگردان آخوند خراسانی و سید یزدی رحمهالله علیهما- گرامی باد.
به روح آسمانی آن مدّرس برجسته حوزههای علمیه صلواتی اهدا نماییم.
پ ن: تصویری از اقامه نماز بر پیکر آیتالله عالمی به امامت مرحوم آیتالله مهدوی دامغانی در صحن امامزادگان جعفر و محمد علیهما السلام دامغان
@Damghan_nama_ir
⁉️خان و کدخدا یا نماینده و شورا...!؟
🔸دموکراسی مثل بسیاری از پدیدههای دنیای مدرن، در فرآیند مدرنیزاسیون، میهمان ناخواندهی جوامعی چون ایران شد و نظامهای سیاسی سنتی را مجاب به پذیرش حق رای شهروندان نمود.
🔸بدیهی است برای این دست از نظامهای اجتماعی که سیر تاریخی لازم برای نیل به مدرنیته و دستاوردهای آن را طی نکرده بودند، هضم و بهره از دموکراسی، احزاب، انتخابات، مشارکت و... به معنای اصیل و کارای آن دشوار و ناممکن مینمود.
🔸در این شرایط مدرنیته و نهادهای آن، همان لباس گشادی است که برتن لاغر و نحیف جوامع سنتی پوشیدهاند که هرطرفش را که میگیری طرف دیگرش آویزان است.
🔸انتخابات نماد نمایانِ مردم سالاری و معرّفِ جامعهای است که میخواهد مبتنی بر آراء مردم سامان یابد و جامعهی ایران بدون تردید در برگزاری منظم و متعدد انتخابات پس از انقلاب اسلامی، نامدار و جلودار است.
🔸حال با این فرض که انتخابات در جامعهی ما با شروط لازمی چون آزادی در انتخاب، حضور متنوع افکار و افراد، امنیت در فرایندها و صیانت از آراء برگزار میگردد، آیا برای انتخاب شایستگانی که در مسئولیت و خدمت، مشکلات مردم و جامعه را کمتر کنند و بسترهای توسعه را فراهم آورند، کافی است یا خیر!؟
🔸هرچند پاسخ به این سوال نیاز به بررسی و تحلیل دقیق آماری و مقایسهای دارد، ولی نمای کلی جامعه و همچنین عملکرد نهادها و شخصیتهای برخاسته از انتخابات در سالهای اخیر نشان میدهد، صندوق آراء معبر مناسبی برای گزینش نمایندگان مستعد، متعهد، متخصص و توانمند نبوده است.
🔸مطالعهی رفتار انتخاباتی شهروندان و نامزدها و نتایج برآمده نشان میدهد، ملاک انتخاب همچنان در اغلب مواقع معیارهای ایدئولوژیک، تاریخی، قومی، قبیلهای، حماسی، احساسی و هیجانی است و کمتر گروههایی به شاخصهای پراهمیتی مانند تخصص، تعهد، دانش و برنامه در گزیش افراد توجه کافی و دقیق دارند.
🔸در این شرایط است که داوطلبان قدرت نیز با رویههای پوپولیستی از زمینههای مذهبی، علایق سنتی و تاریخی، مشکلات واقعی و دردهای عمیق مردم برای جذب آرای آنان بهره میبرند و پس از انتخاب نیز توانمندی لازم برای حل مسائل جامعه را نخواهند داشت.
🔸حال سوال اصلی اینجاست؛
آیا باید منتظر گذار تاریخی و تحقق فرماسیون اجتماعی مدرن در جوامعی مانند ایران بود تا انتخابات نقش خود را در گزینش انسانهای شایسته به معنای واقعی کلمه ایفا کند؟ یا میتوان در همین دوران نیز به آگاهی و انتخاب بهتر شهروندان امید بست!؟
و به نظر شما در شرایط کنونی احتمال ظهور شایستگان در مناصب سیاسی و اجرایی از طریق انتصاب "خان و کدخدا" ممکنتر است یا انتخاب "نماینده و شورا" توسط ما...!؟
البته تاریخ پاسخ را داده و خواهد داد.
✍دکتر سید محمد شاهچراغ _ جامعه شناس
@Damghan_nama_ir
#حدیث
حضرت علی علیه السلام: فكر تو گنجايش هر چيز را ندارد، پس آن را براى آنچه «مهم» است، فارغ گردان
📚غررالحكم حدیث 3638
┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄
◽️یاحی و یا قیوم◽️
🌸سلام بر همراهان عزیز🌸
💫 چهارشنبه 💫
☀️ ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ هجری شمسی
🌙 ۱۷ رجب ۱۴۴۴ هجری قمری
🌲 ۸ فوریه ۲۰۲۳ میلادی
🇮🇷شهدای دفاع مقدس در روز ۱۹ بهمن
🌷•شهید سیدرمضان راستبود (استان سمنان، شهرستان دامغان، شهر کلاته) (۱۳۶۶ ه. ش)
من و خورشید و دل مست و شکیبا همگی
به تمنای نگاهت شدهایم همدم صبح
تو و تاج سحر و لطف و کمال و قمرت
زدهاید ضربت کاری به دل ما دم صبح
صبح شما شادمانه باد و بی بهانه سرشار از شوق و شور و شعف و شادی
سیدرضا جزءمومنی
@Damghan_nama_ir
ساختمان شهرداری مردم دامغان...
عکس از آرشیو مرحوم حاج غلامحسین برناکی
@Damghan_nama_ir
مراسم یادبود در دامغان دهه ۵۰
عکس از آرشیو مرحوم حاج غلامحسین برناکی
@Damghan_nama_ir
مراسم یادبود در دامغان دهه ۵۰
عکس از آرشیو مرحوم حاج غلامحسین برناکی
@Damghan_nama_ir
رژه دانش آموزان دامغانی
عکس از آرشیو مرحوم حاج غلامحسین برناکی
@Damghan_nama_ir
ساخت دیوار و نرده پارک ملت و هتل جهانگردی دهه ۵۰
عکس از آرشیو مرحوم حاج غلامحسین برناکی
@Damghan_nama_ir
مراسم کلنگ زنی ساختمان مرکز برق دامغان ۱۳۴۵/۸/۹
عکس از آرشیو مرحوم حاج غلامحسین برناکی
@Damghan_nama_ir
💥محل اولین کارخانه برق در دامغان
در حدود هفتاد سال قبل اولین موتور مولد برق در دامغان مستقر گردید که برق بیش از پانصد خانواده و ادارات و.... را تامین میکرد. این کارخانه در سمت جنوبی فلکه شاه یا میدان امام امروزی در مکان بانک تجارت فعلی مستقر گردید. برق تولیدی این نوع کارخانه ها مثل برق امروز میزان نرمال نبود. فشار برق در هر ساعت بالا و پایین میرفت و مدام چراغ ها کم نور و پر نور میشدند و آن برق برای لوازم برقی اصلا مناسب نبود.
صدای کارخانه تا فاصله نسبتا زیادی همیشه شنیده میشد. جالب است که در دقایق پایانی سحر ماه مبارک برای اطلاع مردم از پرهیز در خوردن چراغها علامت می دادند یعنی لحظه ای کم نور یا پر نورتر می شدند و این جریان را با گاز دادن موتور برق مادر انجام میگرفت.
در آن زمان فقط سی درصد مردم منازلشان از نعمت بر خوردار بودند و دیگران توانایی مالی برای استفاده از برق در خانه هایشان را نداشتند و از چراغهای نفتی استفاده می کردند.
بله جوان امروز باور کند که گذشتگانمان چطور زندگی می کردند و شهر چقدر کوچک بود که کارخانه برق شهر در مکان فعلی بانک تجارت در میدان امام قرار داشت.
سید ابراهیم برهانی
@Damghan_nama_ir
گمان مبر که بپايان رسيد کار مغان
اگر زمانه هزاران جفا از آستین
بیرون آورده
و این دیر مغان را به
سکون آلوده
اما این تاک کهن سال
نو به نو
باده مستانه مهمان مان میکند.
سرمستی
بالندگی جوانان این کهنه دیر
که قد میکشند
و سایه گستر ساکنین این دیار میشوند
و به جای جلای دیار
فارغ از سودا زدگیهای روزگار
و زمانه غدار
ماندن را برمی گزینند
و کمر به خدمت مردمان میبندد
دلگرممان میکند
که هنوز؛
هزار باده ي ناخورده در رگ تاک است
#دکتر_محسن_رهبری
#دکتر_عاطفه_رشیدی
@Damghan_nama_ir
ناگهان بال و پرم را باد برد
برگهای دفترم را باد برد ...
فکر عشقت تیغ می شد بر سرم
تا نیندیشم ، سَرم را باد برد !
خویش را در بَر گرفتم ، هم خودم _
_هم خیال در بَرم را ، باد برد ...
اشکهایم شوره زاری سرد شد
تا نگاه پرپرم را باد برد
آشنای فصلهایم شد خزان
آفتاب باورم را باد برد !
مادرم دنبال یادم میگریست،
اشکهای مادرم را باد برد ...
غرق آتش بودم از مهر مَهی،
ناگهان خاکسترم را باد برد
هر غزل در دفترم یک آه بود !
شعرهای دفترم را باد برد ...
#میثم_کسائیان
@Damghan_nama_ir
اجرای کریدور ۵۰ ساله شمال به جنوب چه شد؟
طرحی که با مرگ تدریجی ضربه به اقتصاد و توسعه کل ایران زد.
در مقدمه باید بپذیریم که اکثر چنین طرح هایی قربانی طمع لابی ها و منطقه گراهای افراطی می گردد. مثل همین پروژه عظیم کریدور شمال به جنوب که مصوب پنجاه سال قبل است و مسیر این پروژه به توسط متخصصان چندین کشور که با بررسی و محاسبات دقیق مثل در نظر گرفتن نزدیکترین و کم مانع ترین مسیرها مشخص شد؛
از همان زمان عَلَم مخالفت لابی های درون استانی به خصوص شهرهای همجوار دامغان شروع شد. آنها سرسختانه مانع این طرح شدند چرا که روزی دامغان گوی سبقت را از آنان خواهد ربود. متأسفانه دولتمردان هم تابع خواست پلید آنها شدند و منافع عموم مردم را رعایت نکردند. برای مثال فرودگاه های بی مصرف سمنان و شاهرود که با هزینه گزاف دولت ساخته شد و در مقابل خودداری از احداث یا تعریض جاده شمال به جنوب از مسیر دامغان که به دلیل نبود استانداردهای لازم هزینه اتلاف وقت مسافر، مصارف خودرو مثل سوخت، استهلاک، و بدتر از همه حوادث که سالانه منجر به جرح و مرگ هموطنان شده است... ادامه دارد
سید ابراهیم برهانی
👈انتشار مطالب فقط با ذکر منبع (پایگاه خبری دامغان نما) مجاز است
@Damghan_nama_ir
اجرای کریدور ۵۰ ساله شمال به جنوب چه شد؟
همه این را میدانیم که مسیر بندر امیرآباد به بندر عباس تنها کریدور شمال به جنوب نیست سرخس به چاه بهار؛ که کشورهای آسیای میانه را از طریق ریل و جاده ترانزیت به اقیانوس وصل می کند و مسیر بنادر آستارا و بندر انزلی و نوشهر به بندر عباس که تهران و اصفهان را در مسیر خودش دارد! راه های دسترسی بر اصولی احداث می گردند که مسافتها و موانع طبیعی و غیر طبیعی و دیگر محاسبات علمی و مهندسی لحاظ گردد؛ تا کمترین هزینه را در بر داشته باشد. احداث راه آهن و جاده ترانزیتی که قرار است یک سر این راه از شمال به دریای بالتیک متصل شود و از جنوب به مرز دریایی خلیج فارس و دریای عمان در جوار بندر عباس و تنگه هرمز؛ و در ادامه به اقیانوس هند و سایر کشورهای جهان و کشور ایران در این مسیر به عنوان پلی عمل میکند که اقتصاد کل کشور را متحول میسازد.
شما فکر کنید روزانه چندین کشتی با کالاهای تجاری در بنادر خزر و خلیج فارس پهلو بگیرند و بعد از تخلیه به توسط واگن ها و کامیونها به آبهای شمال و جنوب ترانزیت شوند و از این راه مبلغ زیادی ارز وارد کشور می گردد که می تواند اقتصاد کشورهای مسیر از جمله ایران را متحول کند.
حداقل در این مسیر صد کشور مطرح دنیا به خصوص شمال و شمال غرب دور اسکاندیناوی و شوروی تردد می کنند... و همچنین کشورهای جنوبی مثل شبه قاره هند یاشبه جزیره آسیای جنوبی و همچنین ٫٫کشورهای فارس جنوبی٫٫ مثل قطر و امارات و عمان از این جاده ها آمد و شد می کردند.
همانطور که گفتیم خاک ایران در این کریدور به منزله پلی هست که دریای کاسپین (خزر) را به بنادر دریای عمان و خلیج فارس وصل میکند و بنادر امیرآباد ؛ انزلی و نوشهر در شمال ایران آغاز کریدور و در طرف دیگر خلیج فارس در جنوب پایان کریدور در خاک ایران تعیین شده بود. آنچنان که در نقشه مشاهده میکنیم این جاده از دریای بالتیک از طریق زمینی آغاز شده و تا بندر زیبای آستراخان روسیه در شمال خزر راه زمینی پایان می یابد و در ادامه راه آبی شروع میشود و در بنادر آمیر آباد و انزلی تخلیه می گردد و دوباره راه زمینی شروع شده مثلأ کالاهایی که در بندر امیرآباد تخلیه شود از مسیر زمینی امیرآباد؛ بهشهر؛ یا (گلوگاه) دیباج؛ دامغان؛ جندق؛ چوپانان؛ یزد؛ شهر بابک؛ سیرجان؛ حاجی آباد؛ بندر عباس (تنگه هرمز) به وسیله قطار و کامیون حمل و نقل می گردد و شهرستان دامغان طبق نقشه پنجاه سال قبل در جوار این کریدور ریلی و بزرگراهی قرار دارد و این امتیازی است که شهرهای مجاور دامغان نمی توانند تحمل کنند.
متأسفانه لابی گری و منطقه نگری در ایران به خصوص در کارهای عمرانی؛ فرهنگی؛ و اقتصادی؛ نظامی؛ ورزشی؛ و بهداشتی و درمانی و...... هر چیزی که منافع منطقه ای خودشان را پر رونق کند حاکم شده است هر چند که این منافع از راه نادرست و نا مشروع تأمین گردد و در مقابل منافع عمومی را پایمال نمایند. اگر این کریدور به شکل واقعی و درست احداث می شد تحول بسیار عظیمی در شهرستان دامغان و سایر شهرستانهای مسیر اتفاق میافتاد ؛ و به تبع آن مشکلات و کمبودهای این شهرستان بهبود می یافت...
سید ابراهیم برهانی
👈انتشار مطالب فقط با ذکر منبع (پایگاه خبری دامغان نما) مجاز است
@Damghan_nama_ir
کریدور شمال _ جنوب؛ فرصتی طلایی برای اقتصاد ایران...
فاصله دریای خزر (بندر آستاراخان) تا شهر بزرگ و زیبای سن پترزبورگ ۲۷۰۰ کیلومتر و تا دریای بالتیک ۳۴۰۰ کیلومتر است......
👈انتشار مطالب فقط با ذکر منبع (پایگاه خبری دامغان نما) مجاز است
@Damghan_nama_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بازخوانی پرونده حماسه سازی دامغانی ها در دوران انقلاب
☑️پرونده تاریخ مبارزات دامغان در دوران انقلاب نشان می دهد اولین جرقههای عملی ایستادگی و مبارزه با رژیم شاهنشاهی در دامغان در روزهای محرم زده شد.
🔘به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان، محرم اوج حرکت انقلابی مردم دامغان بود و مبارزه با رژیم ستمشاهی از خیابان شهدا آغاز شد.
◾️دو ماه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی طبق یک سنت دیرینه هیاتهای عزاداری شهر و روستاهای اطراف دامغان به سوی آرامگاه بکیر ابن اعین حرکت کردند.
▪️در میانه راه این دسته سوگواری حسینی تبدیل به راهپیمایی ضد رژیم شاهنشاهی و درگیری ماموران شاه با مردم شد
شهرستان دامغان ۱۳ شهید و ۶ جانباز در راه مبارزه با رژیم ستم شاهی تقدیم انقلاب کرده است.
@Damghan_nama_ir
رئیس دانشگاه دامغان تاکید کرد؛
🔴 تورم، مانع رشد درآمدزایی قراردادهای ارتباط با صنعت/ مشکل کنونی دانشگاهها محدودیت بودجه است
👈رئیس دانشگاه دامغان گفت: تعداد قراردادها و مبالغ درآمدزایی آنها در سالهای اخیر افزایش قابل توجهی داشته است؛ اما به دلیل تورم رشد چندانی دیده نمیشود. بررسی ارزش قراردادها در طول چند سال این موضوع را نشان میدهد.
✍به گزارش پایگاه خبری دامغان نما؛ سید سعیدالرضا اسلامی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، با بیان این که دانشگاهی که استقلال مالی داشته باشد، میتواند در تصمیمگیری هم مستقل عمل کند، اظهار کرد: اما خلاف این قاعده درست نیست. یعنی این عبارت که اگر دانشگاهی استقلال مالی ندارد، نمیتواند استقلال رای داشته باشد، دقیق نیست.
🔗مشروح خبر را 👈اینجا بخوانید
@Damghan_nama_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽پردیس سینمایی خلیج فارس دامغان
🎞اکران فیلم ها همزمان با تهران
🇮🇷از یکشنبه ۱۶ الی ۲۳ بهمن ماه (بمناسبت دهه مبارک فجر) بلیط ها نیم بها می باشد
👈آدرس کانال ایتا:
https://eitaa.com/cinemakhalijefars1
👈آدرس کانال تلگرام:
https://t.me/cinemakhalijefars1
👈آدرس پیج اینستاگرام:
https://instagram.com/cinemakhalijefars?igshid=ZmZhODViOGI=
@Damghan_nama_ir
26.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 در هشتمین روز از ایام الله دهه فجر
🔻دکتر بهروز زارع رئیس آب و فاضلاب شهرستان دامغان در نشست خبری با خبرنگاران عنوان کرد:
🔹۱۴ پروژه آب و فاضلاب شهرستان دامغان با اعتبار بیش از ۳۴ میلیارد ریال افتتاح و مورد بهره برداری قرار می گیرد
🔸عملیات اجرایی ۱۶ پروژه با اعتبار ۱۶۰ میلیارد ریال آغاز می شود
🔺اولین پروژه آبرسانی روستایی شرق کشور در کویر دامغان با اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریال
✅ سید علی میر عمادی خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی دامغان نما
@Damghan_nama_ir
🇮🇷پایگاه خبری دامغان نما 🇮🇷
◽️سخنان دکتر ملاکاظمی عضو شورای اسلامی شهر دامغان با مردم پیرامون حواشی سفر وزیر نیرو به دامغان 🎥
30.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ در نشست خبری با خبرنگاران مطرح شد:
⁉️سوال محمد علی موذنی سمنانی خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی دامغان نما از رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان دامغان درباره علت کامل افتتاح نشدن تصفیه خانه فاضلاب در سفر هفته گذشته وزیر نیرو و عدم بازدید کامل وزیر از این پروژه و پاسخ رئیس آبفای دامغان
✅ سید علی میر عمادی خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی دامغان نما
@Damghan_nama_ir
🔻معرفی ظرفیت های گردشگری و صنایع دستی دامغان در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری
🔰حضور گروه چوب بازی ستارگان کویر روستای حسن آباد دامغان و اجرای برنامه های متنوع
🔹🔸میزبان شما هستیم در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران سالن ۱-۴۴ و غرفه های صنایع دستی در سالن های ۸ و ۹
🔹🔸۱۸ تا ۲۱ بهمن ساعت ۸ الی ۱۷
🖌 روابط عمومی اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان دامغان
@Damghan_nama_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻اجرای گروه چوب بازی ستارگان کویر روستای حسن آباد دامغان در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران
🖌 روابط عمومی اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان دامغان
@Damghan_nama_ir
🔻معرفی ظرفیت های گردشگری و صنایع دستی دامغان در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری
🔰غرفه اقامتگاه بوم گردی آقا جان بیک روستای تویه رودبار دامغان
🔹🔸میزبان شما هستیم در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران سالن ۱-۴۴ و غرفه های صنایع دستی در سالن های ۸ و ۹
🔹🔸۱۸ تا ۲۱ بهمن ساعت ۸ الی ۱۷
🖌 روابط عمومی اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان دامغان
@Damghan_nama_ir
🔻معرفی ظرفیت های گردشگری و صنایع دستی دامغان در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری
🔰حضور مدیریت مهمانسرای جهانگردی دامغان در غرفه انجمن حرفه ای هتل ها و مراکز اقامتی استان سمنان
🔹🔸میزبان شما هستیم در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران سالن ۱-۴۴ و غرفه های صنایع دستی در سالن های ۸ و ۹
🔹🔸۱۸ تا ۲۱ بهمن ساعت ۸ الی ۱۷
🖌 روابط عمومی اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان دامغان
@Damghan_nama_ir
🔻معرفی ظرفیت های گردشگری و صنایع دستی دامغان در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری
🔰حضور فعال راهنمایان گردشگری همراه با ارائه توضیحات به بازدیدکنندگان و بررسی راهکارهای ایجاد تعامل و همکاری با راهنمایان دیگر استان ها
🔹🔸میزبان شما هستیم در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران سالن ۱-۴۴ و غرفه های صنایع دستی در سالن های ۸ و ۹
🔹🔸۱۸ تا ۲۱ بهمن ساعت ۸ الی ۱۷
🖌 روابط عمومی اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان دامغان
@Damghan_nama_ir
🔻معرفی ظرفیت های گردشگری و صنایع دستی دامغان در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری
🔰غرفه فروش محصولات صنایعدستی شرکت گوهر تراشان پارسیان دامغان
🔹🔸میزبان شما هستیم در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران سالن ۱-۴۴ و غرفه های صنایع دستی در سالن های ۸ و ۹
🔹🔸۱۸ تا ۲۱ بهمن ساعت ۸ الی ۱۷
🖌 روابط عمومی اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان دامغان
@Damghan_nama_ir