فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢مراسم چهارشنبه های امام رضایی🟢
چهارشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۲
مکان : پارک ملت
🟢 با حضور خادمین کمیل اصناف(خادم الرضا)و جمعی از خادمیاران و یاوران رضوی
🎬 محمد علی موذنی سمنانی خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری دامغان نما
از گذشته ها:
یادی از پهلوان فلاحتی نژاد وزنه بردار دامغانی
👈مردی که رضا زاده را از زمین بلند کرد!!!
در مقدمه؛ بعضیها حتماً خواهند پرسید یاد کردن از گذشته و گذشتگانمان چه فایدهای دارد؛ خواهند گفت که؛ یادآوری از گذشته های تلخ و شیرین برای همه ما یک ٫٫نوستالژیست٫٫ بر خلاف کسانی که میگویند نگاه به قبل سودمند نیست اما در واقع تامل در اوضاع و احوال پیشین خودمان؛ زادگاه مان؛ و کشورمان و حتی کل جهان میتواند فواید مؤثری بر روح و روان ما داشته باشد میتواند ما را خوشبین تر کند و به ما امید بدهد؛ مرحوم محمد علی فلاحتی نژاد زاده ۲۴ تیر ماه ۱۳۵۵ در دامغان و جانسپردۀ مرداد ماه ۹۶ وزنه بردار موفق ایرانی که در مسابقات قهرمانی جهان۲۰۰۳ موفق به کسب مدال طلا گردید. فلاحتی نژاد یکی از ورزشکاران با اخلاق سالهای اخیر تیم ملی ایران بود و مدتی هم مربی تیم ملی وزنه برداری در کشور عراق بودند. ایشان به غیر از اینکه یک بار قهرمان جهان شد مدالهای نقره بازی های آسیایی به خصوص مدال نقره ۲۰۰۲ در بوسان کره جنوبی و نقره رقابت های۲۰۰۳ آسیا را نیز در کارنامه خود داشت؛ و اما داستان بلند کردن رضازاده از زمین در ادامه با هم بخوانیم.
✍سید ابراهیم برهانی
از گذشته ها:
👈به یاد پهلوان فلاحتی نژاد وزنه بردار دامغانی
تنها همشهری بود که قهرمان جهان شد؛
و اما در ادامه ؛ چه کسی توانست با یک حرکت برق آسای رضازاده را از زمین بلند کند؟
در اردوی چابکسر رضا زاده گفت هر کس بتواند پای مرا از زمین بلند کند صد هزار تومان میدهم! وزن بدن رضازاده ۱۷۰ کیلو بود عکاس تیم علی آقای کاوه هم آنجا بود رضا زاده پایش را جلو گذاشت ناگهان پهلوان فلاحتی نژاد بر زمین نشست وبا یک حرکت برق آسا پهلوان رضازاده را از زمین بلند کرد و بر شانههایش نشاند!! عده زیادی از ورزش دوستان کشور او را هم ردیف ٫٫بیتو٫٫ دانستند مرحوم بیت الله عباسپور بزرگترین قهرمان پرورش اندام کشور که مثل هادی چوپان امروز بود؛ مردم او را به بیتو میشناختند! یادم هست پهلوان فلاحتی نژاد را به شبکه سوم تلویزیون دعوت کرده بودند مجری ورزشی از او پرسید پسته دامغان بهتر است یا پسته رفسنجان؟ گفتند پسته دامغان شهرت جهانی دارد و هیچ پسته ای مثل پسته دامغان نیست. او زادگاه خود را هرگز فراموش نکرد ولی متأسفانه دامغان او را فراموشش کرده است !!
و اما سؤال؛ چند نفر از ما دامغانیها فلاحتی نژاد را میشناسیم؟ چه تعداد از جوانان و نوجوانان دامغانی از وجود چنین قهرمان پر افتخار پیشین شهرستانشان آگاهی دارند؟ آیا مکان یادبودی به نامش ساخته اند؟ یا نامگذاری خیابانی ؛ کوچهای ؛ یا سالن ورزشی؟ و یا حداقل باشگاه وزنه برداری شهر دامغان و یا حتی بدنسازی؛ اگر آن قهرمان اهلیت شهرهای همجوارمان بود برایش چه می کردند؛ پس چهره های ماندگار شهرهای مان را پاس بداریم!
✍سید ابراهیم برهانی
#اطلاعیه | آگهی دعوت به همکاری نیروی شرکتی – دانشگاه دامغان
https://du.ac.ir/2023/11/14/jazb-sherkati/
❇️ بازنده اصلی غزه کیست؟
🔹 دکتر عباس نصیری فرد
گفته می شود این سده،قرن پیشرفت چشمگیر بشریت است که انسان توانسته است در بخش های مختلف زندگی، پیشرفت های چشمگیری داشته باشد.
اما جنایت غزه توسط رژیم صهیونیستی نشان داد هنوز هم آدمیان در بربریت زندگی می کنند و به لحاظ احساس و عاطفه، هنوز روح شیطانی بر بشریت غلبه دارد.
غزه نشان داد که بشریت خصوصا در کشورهای مدعی تمدن، تا بحال چهره اصلی خود را پشت ماسک "علم و تمدن" پنهان کرده بودند و حقیقت این است که چهره همراه با "سبعیت" همچنان در بشر باقی است.
🔻غزه نشان داد بشر هر چقدر هم که پیشرفت کرده باشد اما همچنان توحش، درندگی، درنده خویی بر او حاکم است و "حقوق بشر" شعاری برای رسیدن به مطامع مادی است.سازمانها و نهادهای بین المللی حقوق بشر نشان دادند که دفاع از حقوق بشر دروغی بیش نیست.می توان به جرات گفت : "بازنده اصلی جنایت غزه، وجدان بشریت است".
🔻جنایت غزه نشان داد در سیر زندگی بشریت، انجام کارهای هولناک ضد بشری به روشی منظم و سازمان یافته مبتنی بر عادیسازی است و این همان روندی است که بشریت امروز با آن مواجهه است که طی آن اعمال زشت، تحقیر آمیز، جنایتبار و غیرقابل بیان به یک کار عادی تبدیل میشوند و به دلائل مختلف توجیه و تفسیر میشوند.
🔻غزه تابلویی از عبور بشریت از عقلانیت و اخلاق و رسیدن به سبعیت و ریختن قبح جنایت و فساد است.
غزه نشان از مردن وجدان بشریت است و به همین جهت است که اگر هم رژیم صهیونیستی غزه را در تصرف خود بگیرد و زمین آن را از همه اماکن و سکنه خالی کند و آن را تبدیل به یک مزرعه نماید، باز هم او بازنده است. چرا که غزه،قربانگاه اخلاق و شرافت بشری است و در این صحنه، زنان و کودکان رنج کشیده و مردم مظلوم غزه پیروز همیشگی این میدان هستند و این حماسه در تاریخ بشریت ماندگار خواهد بود.
💠جلسه دیدار دادستان عمومی و انقلاب دامغان با سرپرستان خوابگاه های دانشگاه دامغان
◀️مهدی کلامی مقدم دادستان عمومی و انقلاب دامغان با تعدادی از سرپرستان خوابگاه های دانشگاه دامغان در جلسه ای که در دادسرای عمومی و انقلاب دامغان تشکیل شد دیدار و گفتگو کرد. تقوی رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان دامغان نیز در این جلسه حضور داشت و مباحثی پیرامون مواد مخدر و عوارض و تبعات سوء آن مطرح گردید.
🇮🇷پایگاه خبری دامغان نما 🇮🇷
📝با اعلام رسمی ستاد انتخابات کشور ✅صلاحیت «مجتبی ایمانیان شهردار پیشین و عضو چهار دوره شورای شهر دا
📌تشکیل کمیسیون پیشگیری از وقوع جرائم انتخاباتی
🔹با نزدیک شدن به ایام انتخابات، کمیسیون پیشگیری از وقوع جرائم انتخاباتی در دادگستری شهرستان دامغان تشکیل شد.
مشروح خبر
✅بررسی مسایل و مشکلات گروههای تعزیه جوانان در دامغان
♦️سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دامغان، مسایل و مشکلات هنرمندان و هنر تعزیه در این شهرستان را مورد بررسی قرار داد.
مشروح خبر
🌷یادکردی از حاج ابراهیم رجببیکی
🔺شهید جهادگری که دو مزار دارد
🌹سوسنگرد کربلای ابراهیم بود
حاج ابراهیم رجببیکی دو مزار دارد؛ یکی در زادگاهش و یکی هم در محل شهادتش. قبل از اعزام به جبهه اینگونه آرزو کرد: «یا شهادت یا کربلا!» و کربلای ابراهیم، سوسنگرد بود. او در ۲۴ آبان سال ۵۹ در محور حمیدیه- سوسنگرد عاشقانه سوخت و خاکستر شد. فرازی از زندگی این شهید را پیش رو دارید.
✍نرگس انصاری
🔗لینک خبر
✍۲۶ آبان ماه سالروز آزادسازی سوسنگرد را گرامی میداریم و به روح همه شهدای این عملیات بزرگ و راهبردی در سرنوشتساز دفاع مقدس درود میفرستیم.
👤گفتوگو با خواهر شهید حبیبالله سمیعی از شهدای دفاعمقدس
🌷قالب یخ به جای اشکهای مادرانه!
شهید حبیبالله سمیعی سرباز ارتش بود که همراه لشکر ۱۶ زرهی قزوین در عملیات «شهید مدنی» منطقه موسیان سوسنگرد شرکت کرد و در تاریخ ۲۷ شهریور ۱۳۶۰ بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. برشهای کوتاهی از زندگی او را از زبان خواهرش صدیقه سمیعی میخوانیم.
🔗لینک خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️بازنشر
یاد ایام....
تقديم يك قطعه شعر (توسط جناب سرهنگ مهدی خادمیان ریاست پیشین دفتر فرماندهی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در نشست تخصصي تبيين حماسه آزادسازي سوسنگرد) به سردار حاج ابوالفضل حسن بيكي
✍به گزارش پایگاه خبری دامغان نما؛ سردار حاج ابوالفضل حسن بیکی
سابقه سه دوره نمایندگی و نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی و همچنین معاون وزیر ، مشاور وزیر ، مشاور ارشد و رئیس دفتر دکتر فیروزآبادی (رئیس ستاد کل نیروهای مسلح) در مجلس، رئیس سازمان حراست وزارت نفت ، عضو کمیسیون امنیت مجمع تشخیص مصلحت نظام
۸سال فرماندهی قرارگاه (هم رده فرمانده لشکری)
۹۶ ماه سابقه جبهه، جانباز ۵۰ درصد
برادر دو شهید ، و دارای دو مدال فتح از دست مبارک رهبری معظم انقلاب را در کارنامه فعالیت های انقلابی ، جهادی و سیاسی خود دارد.
زمانه چنین است که به پیری آهنگ ناسازی ساز میکند و چهره در هم میکشد و نخ روزگار به تشتت و پریشان حالی بر سوراخ سوزن زندگی نمیرود و چاک سینه بشر را نمیدوزد و دل هیچ کس به حال آدمی نمیسوزد و زمان و زمین، آهنگ نحوست چاق میکنند تا اینکه آدمی به حکم اراده و ارادت به ساحت عشق برخیزد و به آب دهانی کم بها از تقدیر و البته به انگشت تدبیر، نخ روزگار را در هم یکی کند و بر سوراخ مدعا نشاند و توفیق یابد که فرآیند زندگی، تابع زمانی را برنمیتابد و از تمام لحظهها باید به نیکی بهره جست.
پس پیران طایفه را قدرشناس باشیم و به ایشان تا نهایت امکان، احترام بگذاریم که رسم روزگار به تکرار، روزگار را ماندگار کرده و این روز بر جبین هر کس از اولاد آدم درج شده است و دیر یا زود با نهایت دنیا مواجه خواهیم شد.
شب جمعه است؛ رفتگان را به یاد آرید و دعایشان کنید تا خدایشان همگان را به آغوش مهر بدارد.
سیدرضا جزءمومنی
🇮🇷پایگاه خبری دامغان نما 🇮🇷
✊تجمع بزرگ و راهپیمایی مردم شریف شهرستان دامغان در حمایت جهانی از کودکان مظلوم فلسطین 🔴 زمان: شنبه
🔰رئيس پلیس راهوار دامغان خبر داد؛
✅اعمال محدودیت ترافیکی به دلیل تجمع حمایت از مردم غزه
◀️دامغان _ رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان دامغان از اعمال محدودیت ترافیکی به دلیل برگزاری راهپیمائی و تجمع حمایت از مردم و کودکان غزه خبر داد.
⬅️سرهنگ یوزباشی در گفتگو با پایگاه خبری دامغان نما افزود: محدودیت ترافیکی از ساعت ۱۱ الی ۱۳ روز شنبه ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۲ از میدان امام (ره) تا میدان شهدا، اجرا خواهد شد.
مشروح خبر
26.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گزارش_تصویری
نمایشگاه "فتح قریب" با روایت تبیینی از مقاومت تا ظهور
🔹 نمایشگاه "فتح قریب" با محوریت استکبارستیزی، صهیونیسم و ظهور به همت بسیج دانشجویی و هیئت دانشجویی مکتب العباس (ع) دانشگاه دامغان از ۱۴ تا ۲۰ آبان ماه برگزار شد.
#بسیج_دانشجویی_شهرستان_دامغان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اجرای زیبای گروه سرود سراج؛
به مناسبت میلاد باسعادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار
سالن همایش های دانشگاه دامغان
🇮🇷پایگاه خبری دامغان نما 🇮🇷
🏹صعود رستمیان به فینال جام ریاست فدراسیون جهانی 👈در جریان رقابت های جام ریاست فدراسیون جهانی هانیه
✅هانیه رستمیان رتبه دوم جهانی مسابقات تیراندازی را بدست آورد.
🔰بر اساس آخرین ردهبندی فدراسیون جهانی تیراندازی هانیه رستمیان در تفنگ ۲۵ متر در رده دوم جهان قرار دارد.
♻️به گزارش پایگاه خبری دامغان نما براساس آخرین ردهبندی فدراسیون جهانی تیراندازی هانیه رستمیان در تفنگ ۲۵ متر در رده دوم جهان قرار دارد.
♻️طبق آخرین رنکینگ فدراسیون جهانی، هانیه رستمیان در تپانچه ۲۵ متر زنان در رده دوم قرار دارد. او نسبت به آخرین ردهبندی که ۲۱ اوت منتشر شده سه پله صعود داشته است.
در حال حاضر رستمیان تنها تیرانداز ایرانی است که رنکینگ زیر ۱۰ جهان را در اختیار دارد.
🇮🇷پایگاه خبری دامغان نما 🇮🇷
📌تشکیل کمیسیون پیشگیری از وقوع جرائم انتخاباتی 🔹با نزدیک شدن به ایام انتخابات، کمیسیون پیشگیری از و
🔺امام جمعه دیباج:
📌عده ای زود هنگام به جای امید دادن سراغ مشارکت سوزی رفتند / رد صلاحیت ها موجب سوء استفاده دشمنان قرار نگیرد
🔹به گزارش پایگاه خبری دامغان نما ؛ حجت الاسلام و المسلمین حسین قریب بلوک امام جمعه دیباج؛ امروز جمعه ۲۶ آبان ۱۴۰۲ در نماز عبادی سیاسی جمعه این شهر با اشاره به مشارکت در انتخابات و ضرورت همیشگی جامعه اظهار داشت: متاسفانه عده ای خیلی زود هنگام به جای امید دادن به مردم به سراغ مشارکت سوزی رفتند.
🔆حضرت زینب «سلام الله علیها» روشن کننده نور در طوفان سختی ها
🔸امام جمعه شهر دیباج با اشاره به فرارسیدن میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س) از این بانوی اسلام به عنوان روشن کننده نور در طوفان سختی ها یاد کرد و افزود: در دورانی که مدعیان فقاهت و شهامت و آقازاده نماها نتوانستند بفهمند راه حق چیست و گیج زدند ؛ حضرت زینب (س) در جهنم سختی ها ؛ نور ایجاد کرد.
🔹قریب بلوک گفت: پرستاران ، مجاهدین عرصه سلامت کشور هستند و لازم است دولت انتظارات مالی آنها را مورد توجه قرار دهد.
مشروح خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قطار منرا یاد مشهد میاندازد.
راهنمایی که بودم یکروز مدیر آمد و کاغذهایی را بینمان تقسیم کرد. بعد رفت روی سکوی کلاس و با سری بالا گفت هفتهی دیگر اردوی مشهد با قطار ؛ رضایتنامهها را بدهید پدرانتان امضاء کنند...
قطار منرا یاد مشهد میاندازد.
راهنمایی که بودم یکروز مدیر آمد و کاغذهایی را بینمان تقسیم کرد. بعد رفت روی سکوی کلاس و با سری بالا گفت هفتهی دیگر اردوی مشهد با قطار ؛ رضایتنامهها را بدهید پدرانتان امضاء کنند.
کلاس توی سکوت رفت و بهیکباره گلویش ترکید. اردوهایمان استخر سرباز دامغان بود و چشمهعلی برایمان آرزو بود. مشهد را حتی در خواب هم نمیدیدیم. انگار حالا یکی یکهو بیاید و بگوید هفتهی دیگر مریخ یا سفر دور اروپا. چقدر آنروز مدیر بیحوصلهمان مهربان بود. جواب تمام سؤالهای چرتمان را داد. حتی سراغ مجید که گوشهی کلاس کز کرده بود رفت. مجید گفت آقا من که بابا ندارم چی؟ دست روی سر کچلش کشید و گفت به مادرت بگو امضاء کند. و مجید که پا شد و دستهایش را دور کمربند مدیر انداخت و بغلش کرد.
یک مدرسه ، دو واگن. بیخوابیهای ذوق سفر از شب قبل شروع شد و سوار قطار که شدیم خوابمان نبرد تا مشهد. هیچکس خوابش نبرد.
تا چهاردهسالم شد. پدر چندتا زد روی شانهام و گفت دیگر مرد سفر شدهای. راه به راه تنهایی میرفتم مشهد. پنجشنبهها سوار قطار میشدم جمعه برمیگشتم. صندلی را تخت میکردم و خوابم میبرد تا میآمدند در کوپه را میزدند تا ملحفهها را پس بدهیم.
من همهجای قطار را دوست داشتم. تمام پنجرههایش را. هر پنجره ماجرای خودش را داشت. کوپهام را نشان میزدم و از اینسر قطار تا آنسر قطار توی سالن راه میرفتم. پنجرهای را که تا نیمه باز میشد کامل باز میکردم و داستانم را میساختم.
از بوفهچی کلوچه میگرفتم و چای. توی لیوانهای یکبار مصرف که تهش از فرط گرما مچاله میشد. و کلوچههایی که بوی گلاب میدادند و هل. تا میرسیدم مشهد. مشهد مثل خانهی پدریست برایم. تمام خانههای دیگر برایم مسافرخانه و هتل هستند. تنها جای امنی که آرام سرم را میگذارم خانهی پدریست. مثل مشهد که هیچوقت پاهایم با زمینش غریبگی نکرد. پارادوکس غریبیست اینکه پیش غریبالغربا حس غربت نکنی. مشهد ریکاوری میکرد ذهنم را. انگار برای ریستفکتوری باید پانصد کیلومتر میرفتم و برمیگشتم. بهقول مادربزرگ آدم با دل پر میرود مشهد و دست خالی ؛ دلش را خالی میکند و هیچوقت دست خالی برنمیگردد. ترکیب قطار و مشهد شد سیاحت برای میثمی که زیارت تفریحش شد. هنوز هم هست. قطار به من حس امنیت میدهد. مثل گهواره. تلق و تلوقش مثل لالاییست برایم.
حالا بزرگتر شدهام و جنوبنشین. سفرهای زیادی با قطار رفتهام. ایستگاههای زیادی. اما قطاری که مقصدش مشهد نباشد چه قطاری؟ چه ایستگاهی؟ ارابهی غربت است.
مثل یک فیلم نیمهتمام که تا آخرش نساخته باشندش. مثل اینکه این نوشته را همینجا تمام کنم.
#ميثم_كسائيان
عاطفه و عشق در همین حوالی به زبان دیگری معنا میشد که امروز کمتر کسی با آن زبان، سخن میگوید!
دیشلمه قند پهلو در استکان کمر باریک و نعلبکی قجری با تصویر خسرو و شیرین و روسری گل گلی عفت و صدای نی عشق که از حنجره عاشق به گوش معشوق پیوند میخورد؛ ضربآهنگی تولید میکرد که زندگی را مهمان دوام مدام مینمود ولی این روزها، رنگ و نیرنگ و شراب بیخودی و خیانت و خیره سری چنان مشام آدمی را پر کرده که اصلا و اساسا، شمیم عاطفه درک نمیشود!
باید آهنگ برگشت به اصالت را کوک کرد و دوباره در موعدی از آغاز، عشق را بازنگری کرد و ردیفهای موسیقی آن را به خط عاطفه، بازنویسی نمود تا شاید به آهنگ بهتر! بتوان بهتر! زیست.
سیدرضا جزءمومنی
👤عضو هیات علمی دانشگاه دامغان:
📌اگر احدی از بزرگواران شهر با ریاست دانشگاه مشکل دارد بهتر است جایگاه و مصلحت دانشگاه را با این موضوع در رسانه های مجازی پیوند نزند / کسی حق ندارد برای امیال و آرزوهای شخصی خود به جایگاه دانشگاه لطمه بزند
با سلام و عرض ارادت به محضر دامغانی های عزیز
این روزها در برخی از رسانه های مجازی به دلیل برخی از اتفاقاتی که در حوزه حجاب و عفت عمومی و رفتارهای هنجارشکنانه ای که در حاشیه دانشگاه دامغان رخ داده است و حقیقتا دل مؤمنین و همشهریان عزیز دامغانی را رنجور و دلشکسته کرده است، دانشگاه و مدیریت دانشگاه به باد انتقاد گرفته شده است. عزیزان اجازه بدهید در این زمینه چند کلامی با شما بزرگواران سخن بگویم.
1- عزیزان اول بایستی این نکته را بیان کنم که این حقیر وقتی صحبت از دانشگاه به میان می آید، صلاح و مصلحت، قداست و جایگاه دانشگاه را با مدیریت افراد در دانشگاه پیوند نمی زنم، ضمن آنکه برخی از رخدادها که در فضای کالبدی و تاثیرات متقابل دانشگاه و فضای پیرامونی و زیست بوم آن اتفاق می افتد را، جدای از عملکرد مدیریت آن نمی دانم. اما در همه حال وقتی قرار است در زمینه دانشگاه و تأثیرات آن قضاوتی شود، باید مصلحت دانشگاه را بر هر چیز دیگری ارجح بدانیم.
2- اینجانب قبول دارم که دانشگاه دامغان از آنجایی که فینفسه از پایه و بنیان دانشگاهی مردم پایه هست، با دیگر دانشگاه های کشور متفاوت هست و به تمام همشهریان عزیز دامغانی این حق را می دهم که به سرنوشت این دانشگاه حساس باشند، به نوعی اعتقاد دارم که مردم عزیز دامغان سرنوشت دانشگاه دامغان را از سرنوشت شهرشان جدا نمی دانند. لذا حق دارند که نسبت به آن حساس باشند. حتی نسبت به مدیریت آن و آنچه در فضای درونی آن میگذرد. اما حرف این حقیر آن هست که می باست این حساسیت بر مبنای اطلاعات و داده های درست باشد
و اینکه اگر فردی تا کنون حتی یک قدم برای پیشرفت و تعالی این دانشگاه برنداشته است، آیا او حق دارد، به اندازه 2 قدم به دانشگاه بتازد؟ و هر حرف و عمل ناروایی را به دانشگاه نسبت دهد؟
3- عزیزان، دامنه ی حدود و اختیارات رئیس دانشگاه چقدر هست؟ آیا اداره دانشگاه هم همانند اداره سایر نهادها و سازمان هاست؟ به نظر می رسد وقتی با برخی از اظهار نظرها مواجه می شویم، حاکی از آن است که اظهار نظر کننده خیلی مطلع از ساختار اداره دانشگاه نیست. دانشگاه نهادی است که تقریبا می توان گفت، هیچ مقوله اداری آن فردی تصمیم سازی و اجرایی نمیشود و تقریبا اداره دانشگاه متکی بر یک سری شوراها و هیأت هاست. ریاست دانشگاه عملا مجری سیاست های بالادستی و اتخاذ شده در این شوراها و هیات ها هست که گاه ممکن هست این حقیر هم در برخی از این مصوبات به دلیل عضویت نقش داشته باشم از جمله شورای فرهنگی و اجتماعی، به عبارتی ممکن هست در یک شورا ریاست دانشگاه در رأی گیری با یک تصمیم مخالف باشد اما اگر تصویب شد ایشان مکلف به اجراست. پس اینکه هر اتفاقی در ارتباط با دانشگاه بیافتد و ما نوک پیکان حمله را متوجه ریاست دانشگاه بگیریم، آیا درست اقدام کرده ایم؟
4- عزیزان دانشجویی که در مهرماه سال 1402 به کسوت دانشجویی دانشگاه دامغان نائل شده اند، و تقریبا ساختار و داربست و شاکله فرهنگی او شکل گرفته است، اگر در هفته دوم ورود به دانشگاه اقدامی انجام داد که از نگاه ما با عرف فرهنگی ما مغایرت داشت، چه کسی باید پاسخگو باشد، دانشگاه دامغان یا خانواده، یا مراکز آموزشی از پیش دبستانی تا دبیرستان و سایر نهاد فرهنگی و مذهبی ما؟ آیا الان دانشگاه مسئولیت تربیت فرهنگی و دینی ایشان هست؟ یا سایر دیگر نهادهایی که نامبرده شد؟ بر فرض که دانشگاه باشد باید تا چه میزان از روش ایجابی و یا سلبی برای مقابله با این بی هنجاری ها استفاده کند؟ اصلا آیا رئیس دانشگاه رأسا می تواند در این خصوص اقدام کند یا خیر؟
5- عزیزان بر فرص اینکه رئیس دانشگاه مسئول، دامنه و برد این مسئولیت از نظر فضای کالبدی تا کجاست؟ بر فرض اینکه تمام کسانی که در خارج از دانشگاه به رفتاری خلاف عرف و فرهنگ دینداری و دین مداری مردم عزیز دامغان دست می زنند، دانشجو باشند، آیا مسئولیت آن با دانشگاه هست؟ و نهاد دیگری وظیفه ای ندارد و تمام انتقاد را باید متوجه دانشگاه بدانیم؟ بر فرض اینکه متوجه دانشگاه باشد، شاید یک مدیری دیگری در دانشگاه به وظیفه خود عمل نکرده باشد، آیا باز هم رئیس دانشگاه مسئول هست؟ عزیزان اگر چه این حقیر اعتقاد دارم که وقتی برچسب دانشگاه که یک محیط مقدسی هست به کسی خورد چه او استاد باشد، چه کارمند و چه دانشجو بهتر هست در هر فضای خارج از دانشگاه قرار میگیرد شأن دانشگاهی خود را حفظ کند تا قداست دانشگاه از قِبَل رفتار و عمل او لطمه نبیند، اما همه این افراد در خارج از دانشگاه یک شخصیت حقیقی و مستقل دارند، و اگر او رفتار و عملی انجام داد که مغایر با عرف زیست بوم دانشگاه بود، کسی حق ندارد به واسطه این رفتار و کردار دانشگاه و مسئولان دانشگاه را به باد انتقاد بگیرد.
عزیزان دامنه و برد مقررات دانشگاه صرفا حریم دانشگاه هست و خارج از این حریم نه قوانین دانشگاه برد دارد و نه رئیس دانشگاه می تواند و نه حق دارد اعمال قانون کند.
خارج از دانشگاه صرفا نهادهای امنیتی شهر و نهادهای مسئول حق دارند مطابق عرف و قوانین مربوطه از جمله ستاد امر به معروف و نهی از منکر اقدام کنند و اگر حقیقتا کسانی که رفتارهای ناشایست و خلاف عرف انجام می دهند دانشجو هستند طبق مقررات با آنها رفتار شود و قول می دهم که دانشگاه هم از اعمال قانون در این زمینه حمایت کند.
6- و آخرین کلام و سخن این حقیر، اگر هم احدی از بزرگواران شهر با ریاست دانشگاه مشکل دارد بهتر است جایگاه و مصلحت دانشگاه را با این موضوع در رسانه های مجازی پیوند نزند و اگر دلسوز دانشگاه و شهر هست بهتر است این مسائل در فضای گفتمانی حضوری و بدون دامن زدن به اموری که به صلاح و مصلحت دانشگاه نیست حل بفرمایند، حتی اگر نیت این هست که ریاست دانشگاه تغییر کند، راه آن این نیست چون دود آن به چشم دانشگاه و شهر می رود، افراد رفتنی هستند، اما کسی حق ندارد برای امیال و آرزوهای شخصی خود به جایگاه دانشگاه که خیلی ها برای پیشرفت و ماندگاری آن خون دل خورده اند از جمله مردم عزیز شهرستان دامغان، به آن لطمه بزند.
ارادتمند همگی عزیزان دامغانی - دکتر علی اکبر حسن نژاد عضو هیات علمی دانشگاه دامغان
#حدیث
امام علی عليه السلام: كينه، كارهاى نيک را از بين مىبرد
📚غررالحكم، حدیث ۶۴۲
🍁گلبرگی از نگارستان ادب پارسی
با ما شبی نبود که در خون سفر نکرد
این خانه بیهراس ، شبی را سحر نکرد
شد تشت پر ز خون سیاووشها ، ولی
یک تن به پای مردی اینان ، خطر نکرد
چون موریانه ، بیشهی ما را ز ریشه خورد
کاری که کرد تفرقه با ما ، تبر نکرد
#حسین_منزوی
┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄
✨یا رب العالمین✨
🌸سلام بر همراهان عزیز🌸
💫 شنبه 💫
☀️ ۲۷ آبان ۱۴۰۲ هجری شمسی
🌙 ۰۴ جمادیالاولی ۱۴۴۵ هجری قمری
🌲 ۱۸ نوامبر ۲۰۲۳ میلادی