اصالت تصویر علیرغم تمام توسعه در تکنولوژی رنگها هنوز هم به دستان با کفایت دو رنگ است که اعتبار تمام رنگهاست.
سیاه و سفید که در ادبیات اساطیری یکی نماینده سپیده است و روشنایی و دیگری سرمه سود ظلمانی است که خطاپوش آمده...
و زمستان تمام اصالت سپیدی بر تمام ابهت سیاه است و مروارید نرم آسمان تمام کائنات را به پیری میکشاند تا ققنوس وار از دل آتش سرد روزگار، شکوفههای طراوت سرزند.
بهار از رهگذر زمستان به دل مینشیند و پارادوکس سپید و سیاه، فلسفه تمام زندگی در عیار نمودار سینوسی است که ان مع العسر یسرا
و حیات به شرط بالا و پایین؛ دارایی و نداری؛ کم و بیش و داشتن و نداشتن زیباست که اگر زندگی بر مدار خط راست بی دستانداز بود تفاوتی با خط صاف ضربان نداشتهی قلب نداشت!
از فراز و نشیب زندگی لذت ببرید.
سیدرضا جزءمومنی
برگزاری مسابقات ورزشی به مناسبت دهه مبارکه فجر | دبیرستان ملاصدرا شهرستان دامغان.
🔸جوادی نژاد، معاون پرورشی و تربیت بدنی دبیرستان ملاصدرا شهرستان دامغان ضمن عرض تبریک به مناسب ششمین روز از دهه مبارکه فجر در این باره گفت:با برنامه ریزی های انجام شده بنا بر این شد که کلاس ها را به صورت پایه ای برای مسابقات به سالن ورزشی سپاه ببریم.
🔸جوادی نژاد افزود:هدف ما از برگزاری این برنامه ها ایجاد شور و انگیزه بیشتر در دانش آموزان برای یوم الله و دهه مبارکه فجر است.
🇮🇷#میزان_رای_ملت_است
🎤خبرنگار کسری خداوندی
❌Rave
ریو چیست؟
✅ ریو به معنای پرت و پلا گفتن، دیوانگی و... می باشد.
اصطلاحی است که جدیدا در بین جوانان در حال ترویج است، تحت عنوان با دوستانمون ریو می کنیم ولی ما معتاد نیستیم.
جشن های ریو معمولا به مهمانی هایی گفته می شود که جوانان با حضور در آنها از طریق مصرف فراوان الکل و مواد مخدر مست می کنند و با پخش موسیقی های الکترونیک سنگین می رقصند و هم چنین رفتارهای جنسی و خشونت آمیز نیز از خود نشان میدهند.
افراد با مصرف زیاد الکل و مواد مخدر قصد تخلیه هیجان خود را دارند.
عموما هم مکانهای برگزاری این جشن ها در مناطق خارج از شهر و کمتر در دسترس است.
در کشورهای اروپایی برگزاری چنین جشن هایی ممنوع است و شامل جریمه های نقدی و حبس می باشد.
سعی کنیم با آگاهی بالای خود ، از ترویج بیشتر و عادی شدن این اصطلاحات و جشن ها جلوگیری کنیم.
✍️ریحانه ناهیدی (دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی)
مأموریت رفته بودیم. کارمان طول کشید و راه زیاد بود شب ماندیم. گفتیم صبح برمیگردیم. دهیار نبود. مردی از اهالی ما را برد خانهاش. یک خانهی یکخواب. نه از این خانههایی که هال و پذیرایی و آشپزخانه و توالت و حمام دارند با یک اتاق. نه! یک خانه که فقط یک اتاق سیچهلمتری داشت. توالت و حمام و آشپزخانه بیرون بودند. سقفشان ایرانیت کهنه بود و دیوارها چهلتکه. با آجر و بلوک و سنگ و هر چه دستشان آمده بود بالا برده بودند. درهاشان هم نه آهنی بود نه چوبی ، پارچهای بود. یک درخت خرما هم بود.
وارد که شدیم مرد رفت پردهی کلفت وسط اتاق را از عرض کشید و خانهی اتاقیشان را دو قسمت کرد. خودش و خانوادهاش آنور ، ما اینور. داخل که رفتم ایستادم و یک قدم به عقب برگشتم. یک جاگلدانی کنار در بود که با برگ نخل بافته شده بود. تویش گلدانی پلاستیکی بود با یک گل طبیعی. چشمم را قاپید. بلند گفتم : «چه جاگلدانی قشنگی. جاگلدانی از گلش قشنگتره.»
شام نان خوردیم و خرما. و مهیای خواب شدیم. مرد هم رفت آنطرف پرده تا بخوابد. بقیه خوابیدند. خوابم نمیبُرد. اتاق توی سکوت مطلق بود و تاریکی محض که صدایی از آنور پرده آمد. معلوم بود و مجهول. شبیه صدای کشیدهشدن نخی که دارد تشک میدوزد. کمی ضخیمتر. تا دوساعت هرچندثانیه یکبار آن صدای معلوم مجهول آمد. بعدش خوابم برد. صبح زود بیدار شدیم. صبحانه نان خوردیم و خرما. تشکر کردیم و خواستیم برویم که مرد آمد و با دو دست یک جاگلدانی جلویم آورد و گفت مال شما. لنگهی همان جاگلدانی کنار در. چشمهایم گرد شد از ذوق. داشتم تشکر میکردم که صدای دیشب یادم آمد. پرسیدم نکند آن صدای دیشب صدای بافتن این جاگلدانی بود؟ لبخندی زد و سری تکان داد که یعنی بله. چشمهایم گردتر شد از ذوق. صدای تشکرم رفت بالاتر و غلیظ گفتم ممنونم که بافتید.
که مرد پرده برداشت. هم از ماجرا. هم از وسط اتاق. گفت کار من نیست ، کار دخترم مهدیه است، دیشب که داخل شدید دخترم مهدیه پشت پرده بود ، شنید که از جاگلدانی تعریف کردید ، ذوق کرد. گفت که صبح زود شما میروید همان شب برگهای نخل را برداشت و شروع کرد به بافتن.
چشمهایم بیشتر گرد شد از ذوق و نمیدانم چرا پرسیدم توی آن تاریکی چطور این را بافته مهدیه خانم؟
دستم را گرفت و داخل اتاق بیپرده برد. دختری ۱۴ ، ۱۵ ساله انتهای اتاق ایستاده بود. ما را انگار میدید و نمیدید. مرد به دختر اشاره کرد و گفت: «دخترم مهدیه ، نابیناست.»
لال شدم. خشکم زد.
دستهای نازکش را گرد کرده بود توی هم و روی هم میچرخاند. لبخند زده بود و گونههایش ذوقی شده بود.
چشمهایم توان گردتر شدن نداشت. بستم. کامل بستم...
بیستسال از آن ماجرا میگذرد و تکهای از جانم وصل است به این جاگلدانی. این جاگلدانی که حالا روبروی چشمانم هست و دارم برایش مینویسم. ارزانترین و ارزشمندترین هدیهی عمرم. هربار که میبینمش صدای آنشب را میشنوم. صدای هدیهام را. هدیهای که منقّش است به نقش زمان و نقش معنی.
هدیهی مهدیه.
#ميثم_كسائيان
بمناسبت دهه مبارک فجر "یادواره خانگی شهداء" با حضور سرهنگ خان محمدی مسئول بسیج اقشار ، سرهنگ علیزاده فرمانده حوزه مقاومت بسیج اصناف ، ریاست اتاق اصناف مهندس خورسی و نائب رئیس اتاق اصناف مرشد پور در منزل ابوالفضل باقریان (خانواده معظم شهید) برگزار گردید
#کارگروه_فرهنگی_اجتماعی
#حوزه_مقاومت_بسیج_اصناف
#اتاق_اصناف_شهرستان_دامغان
#مرکز_نیکوکاری_کمیل_اصناف
آماده شلیک میشود به توپ و تشر یک اراده مستحکم و تیر و گلوله یک ملت رشید و صمیمی که در قالب برگ برگ آرا میرود تا دیوار فتنه را بریزد و حصار خویش را مستحکم سازد که رای دادن در حیطه احساس مطرح نمیشود که در دایره عقل و منطق یک ضرورت تامه است.
شاید در حریم خانواده دلخوری باشد ولی در رقابت با همسایه نمی توان بی خیال سایه سار نگاه خویش به ساحت خانواده باشیم که در تحریم خانه، سکه را به برد همسایه باختهایم!
#من_رای_میدهم
دامغان نما
حدیث روز
امام على عليه السلام: كسى كه ديگرى را به آنچه ندارد بستايد [در واقع] او را مسخره مى كند
غررالحكم حدیث 9780
گلبرگی از بوستان ادب پارسی
گفتم مگر ز رفتن غایب شوی ز چشمم
آن نیستی که رفتی آنی که در ضمیری!
سعدی
روزشمار دفاع مقدس (۱۸ بهمن)
• شهادت حسن ممتازی (شهرستان دامغان) (۱۳۶۱ ه. ش)
• شهادت قدرتالله علی محمدی (شهرستان دامغان، روستای حداده) (۱۳۶۱ ه. ش)
┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄
✨یاحیُّ یا قیوم✨
🌸سلام بر همراهان عزیز🌸
💫 چهارشنبه 💫
☀️ ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۲ هجری شمسی
🌙 ۲۶ رجب ۱۴۴۵ هجری قمری
🌲 ۰۷ فوریه ۲۰۲۴ میلادی