با سلام ✋
دوستان ما بسیار خوشحال ☺️ میشویم نظرات، انتقادات ، پیشنهادات و... را به صورت ناشناس👤 به ما بگویید.😊
لینک حرف ناشناسمون👇😊👇
https://harfeto.timefriend.net/16164023412676
طبق قرار روزانمون😊
خواندن 💚دعای عهد 💚
همه گویند، به امید ظهورش صلوات
کاش این جمعه بگویند، به تبریک
ظهورش صلوات🌹🌹🌹
التماس دعا 🙏
💚در مـحــضــر شـهــدا💚
@DarMahzarSHohada313
⚠️
به دڪتر گفتم: هـمه داروهامـو
میخــورم اما #تاثــــــیر نداره!
گفت: سـر وقــت میخـــوری؟؟
تازه فهمیدم چرا #نـــــمازهام
تاثـیر نداره!
┄┄┅┅❅❁❅┅┅┅┄
💚در مـحـضــر شـهـــدا💚
@DarMahzarSHohada313
سلام امام زمانم✋🌸
اگربه دیده ظاهر
تو را نمی بینم
ولی تو را ز جان
ودل جدا نمی بینم
چنان که شیفته ی
آن جمال زیبایم
به هرچه مینگرم
جز تو را نمی بینم
┄┄┅┅❅❁❅┅┅┅┄
💚در مـحـضــر شـهـــدا💚
@DarMahzarSHohada313
حادثه بمب گذاری در حسینیه شیراز
انفجار در شهر شیراز در روز شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۷ (برابر با ۱۲ آوریل ۲۰۰۸) و در ساعت ۲۱ و ۱۵ دقیقه (به وقت ایران) در حسینیه شهدا وابسته به کانون رهپویان وصال در شهر شیراز مرکز استان فارس ایران رخ داد و ۱۴ نفر در آن کشته شدند. سه نفر با عنوان اعضای انجمن پادشاهی ایران به اتهام این انفجار محاکمه شدند.
حادثه و علت اعلام شده آن
در روز شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۷ (برابر با ۱۲ آوریل ۲۰۰۸) و در ساعت ۲۱ و ۱۵ دقیقه (به وقت ایران) انفجاری در حسینیه شهدا وابسته به کانون رهپویان وصال در شهر شیراز مرکز استان فارس ایران رخ داد و چهارده نفر در آن کشته شدند. احتمال بمبگذاری در اظهار نظرهای اولیه منتفی اعلام شد و در ساعات بعدی نیز فرمانده انتظامی استان فارس اعلام کرد این انفجار خرابکاری نبوده و احتمالاً علت این حادثه به دلیل سهلانگاری بودهاست، زیرا چندی پیش در همین محل یک نمایشگاه در وصف جنگ ایران و عراق برپا شده بود و احتمال میرفت مهمات باقیمانده در محل عامل این انفجار بوده باشد.
در ۲۸ فروردین ۱۳۸۷ (۱۶ آوریل ۲۰۰۸) شورای امنیت کشور با صدور اطلاعیهای اعلام داشت که مطالعات و بررسیهای انجام شده نشان میدهد که عامل انفجار در حسینیه سیدالشهدا در شهر شیراز وجود برخی از مهمات جنگی در این محل بودهاست و انفجار هرگونه بمب یا انتقال مواد انفجاری از بیرون توسط «عوامل و عناصر معاند اعم از داخلی و خارجی» در این حادثه منتفی است.
دستگیری، محاکمه و اعدام متهمان
در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۷ (۱۳ مه ۲۰۰۸) سخنگوی قوه قضائیه ایران از بازداشت دوازده عامل انفجار خبر داد و گفت که این افراد، اسلحه، مهمات، تجهیزات ساخت بمب و سیانور داشتند.
در ۲ آذر ۱۳۸۷، جلسهای علنی به ریاست قاضی صلواتی برای سه متهم اصلی پرونده برگزار شد (در اخبار از آنها با نامهای مخفف و مستعار نام برده شده بود). در کیفرخواست به انجمن پادشاهی ایران نیز اشاره شده بود.
در ۲۱ فروردین ۱۳۸۸، این سه تن، به نامهای محسن اسلامیان (دانشجو)، علیاصغر پشتر (دانشجو)، و روزبه یحییزاده (کارگر تراشکار) در زندان عادل آباد شیراز اعدام شدند. خانوادهٔ روزبه یحییزاده درخواست کرده بودند عبدالفتاح سلطانی وکالت او را در دادگاه تجدیدنظر بهعهده بگیرد، ولی «شعبهٔ اول دیوان عالی کشور اجازهٔ تنظیم وکالتنامه و ملاقات با متهم» را به سلطانی نداد در سال 1389 شبکه پرس تی وی در مصاحبه با یک زندانی به نام علی موسوی مطلق مدعی شد که وی یکی از عوامل بمب گذاری بوده است و خبر از اعدام وی داد. اما بعدها مشخص شد که این اعترافات ساختگی بوده و این زندانی آزاد شده است. زندانی نامبرده یکی از نویسندگان ضد صهیونیست بوده و بعد از آن اطلاعی از سرنوشت وی در دسترس نیست.