خدایا…❤️
بیاموز به من که لحظه ها در گذرند….
بیاموز به من که هیچ حالتی پایدار نیست…
که می گذرد…
اگر دلتنگم…
در تمام این لحظه ها تو در کنار منی…
از نیروی بی پایانت بی نصیبم مگذار ….
نگرانی هایم را بدست تو می سپارم…..
و قدم میگذارم در راهی که تو میخوانی ام…..
و هرچه در این مسیر برایم مهیا کرده ای را با آغوش باز می پذیرم….
هر لحظه با یاد تو خواهد گذشت…
چه سخت و چه آسان…
چه تلخ و چه شیرین…
که با حضور تو همه لحظه هایم
به عشق مبدل میشوند.✨
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عالی
فوقالعاده
╭┈── 『🌱🌸🌱』──
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅«بزرگترین دشمن»
🔺یکی از وظایف منتظران #امام_زمان عج دشمنشناسی است...
اللهم عجل لولیک الفرج
🎙 #استاد_رفیعی
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
13.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استوری ولادت امام زمان عج🌸🌿
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
🇮🇷🇵🇸
﷽
🖼 #عکس_نوشت | روز شمار #انتخابات
🍃🌹🍃
✅ ۱۰ روز مانده تا #انتخابات_مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان
#رای_میدهم | #مشارکت_حداکثری
ـــــــــــــــــــــــ
🚨پایگاه خبری #مقاومت 💠
@passdar
وقتی #هزینه #تسلیم بیشتر از #مقاومت میشود:
تجربه سودان و درس عبرتی که باید ایرانیان بگیرند.
🔸 کشوری بود بنام سودان که ۹۷ درصد مردم آن مسلمان بوده و دومین کشور بزرگ قاره آفریقا و از نظر معادن و ثروت در وضعیت مناسبی بود. دیدگاه های سیاسی این کشور به ایران و جبهه مقاومت و شخص رهبری نزدیک بود.
🔸 کم کم فشارهای بین المللی به این کشور زیاد شد، آمریکا و اروپا تحریمش کردند، اسرائیل به توطئه داخلی کشور دامن زد و کشورهای عربی و خصوصا عربستان به فشار بر او اضافه کرده، بگونه ای که حتی در سال ۱۳۹۲ اجازه عبور هواپیمای او بر فراز آسمانش را ندادند، چون راهی ایران بود!
🔸 عمر البشیر رییس جمهور این کشور بعد از مقاومتی سخت، به خیال خودش تسلیم شد تا بتواند فشارهای بین المللی را کم کرده و از مواهب رابطه با غرب و عرب بهره ببرد و آنها که به ظاهر یک خواسته بیشتر از او نداشتند: دست کشیدن و جدایی از جمهوری اسلامی ایران!
🔸 او تسلیم شد و رسماً با ایران قطع رابطه کرد و در پیمانهای ضد ایرانی عضو شد. اما باز رابطه با کشورهای عربی و غربی بهبود نیافت. او قدمی دیگر برداشت تا بتواند اعتماد سازی کند و آن قدم شوم اسمش رفراندوم بود!
🔸 رفراندوم انجام داد و در کمال تعجب کشور به دو تکه تقسیم شد و سودان شد دو کشور شمالی و جنوبی که سازمان ملل و کشورهای غربی و عربی نیز آنرا با رسمیت شناختند، اما باز ماجرای مصیبت سودان تمام نشد.
🔸 سودان رسماً دشمنی خود با ایران و جبهه مقاومت را اعلام کرد و حتی در دفاع از عربستان به یمن هم لشکر کشی کرد. آمریکا و عربستان و دیگران هم تحریم های خود را برداشتند، اما بهانه ای جدید پیدا شد. اینکه عمر البشیر دیکتاتور بوده و باید از قدرت کناره گیری کند. او هم چاره ای نداشت و از قدرت کناره رفت، اما به جای منزل به زندان انداختنش!
🔸 دیگر نه سودانی بود، نه سیاست خارجی حامی ایران و نه عمرالبشیری که حتی بر خلاف همه دیدگاههایش با اسراییل هم وارد رابطه شده بود اما مصیبت سودان ادامه داشت...
🔸 در سودان کودتا کردند، جنگ داخلی راه انداخته و هزاران نفر کشته و زخمی شدند و جهانی که این همه وعده به سودان داده بود فقط دارد تماشا میکند و از کشته شدن مردم و ویرانی این کشور لذت می برد.
🔹 حال مقایسه کنید سرنوشت سودان را کشورهایی چون ایران، سوریه و یمن که دقیقا همین خواسته ها را داشتند. همین تحریم و فشارها را تحمل کردند اما این سه کشور ایستادند تا نشان دهند هزینه مقاومت بسیار کمتر از تسلیم است.
🔹و سودان شد درس عبرتی برای مردم ایران تا بدانند چطور در پس هر عقب نشینی از محور مقاومت، دیکتاتور دانستن رهبران سیاسی و حتی رفراندوم ادعایی آنان، پایان کار کشوری به نام ایران با تجزیه و جنگ داخلی هدفگذاری شده است.
🔹 اما مقاومت؛ قدرتهای زورگویی را چون عربستان و امارات و غرب به کشورهای جنگ زدهای چون یمن و سوریه باز میگرداند، حتی اگر تا دیروز جز به سرنگونی حاکمان آن راضی نمیشدند.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#معارف_اسلامی 👈
@Islamimaaref
⭕️ مهمترین نکات انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در اسفندماه سال ۱۴۰۲
1. جان انقلاب اسلامی، جمهوریتی است که مستظهر به حمایت مکتب اسلام است.
2. جمهوریت و اسلامیت نظام از هم غیرقابل تفکیک هستند. یعنی تقویت هر کدام به تقویت آن یکی و تضعیف یکی به تضعیف دیگری منجر میشود.
3. به حسب قانون، انتخابات شرایطی دارد، رأی دهنده شرایطی دارد و داوطلبانی که خود را در معرض انتخاب جمهور میگذارند نیز باید واجد شرایطی باشند. #انتخابات_خوب دربرگیرنده جمیع این شرایط است.
4. تجربیات ایران اسلامی در برگزاری انتخابات و مراحل آن اعم از اجرا و نظارت، حداقل در منطقه آسیای غربی بینظیر است.
5. از لحاظ اخلاق سیاسی و حکمرانی، انتخابات یک نعمت است. شکر این نعمت به ادای وظایف ما در قبال آن است. کفران این نعمت هم مثل تضییع هر نعمت دیگری، بدون عقوبت نیست.
6. در قوانین و مقررات اجرایی و نظارتی، صلاحیت داوطلبان را بررسی میشود. اما مهمتر از صلاحیت، موضوع اهلیت است که توسط مردم و با رأی آنها تشخیص داده میشود.
7. داوطلبی اهلیت دارد که حاضر باشد زیر بار امور مردم برود و نه اینکه بر بار آنها اضافه کند!
8. اهلیت را با راستگویی و امانتداری میتوان تشخیص داد. کسی که ادعای حل مشکلات کوچک و بزرگ را دارد، باید به خودش و مردم در مورد توانمندیاش راست بگوید و امانتی را که مردم به او میسپارند را تلف نکند.
9. مردم به کسی که اهلیت دارد، اقبال نشان میدهند ولو اینکه با همه دیدگاههای او کاملاً موافق نباشند.
10. مردم به داوطلب واجد صلاحیت و اهلیت اعتماد میکنند و از او پذیرش خواهند داشت؛ چرا که چنین کسی حق حاکمیتی مردم را کتمان و پایمال نمیکند و در بزنگاهها منافع خود و گروهش را بر منافع ملی ترجیح نمیدهد.
11. در شرایط امروز کشور، واقعنگری لازمه صلاحیت و اهلیت است.
12. واقعنگری یعنی ارزیابی متوازن فرصتها و تهدیدها / امکانات و محدودیتها در کنار همدیگر، نه بیشتر و نه کمتر.
13. واقعنگری و بیان مشکلات و کاستیها، نباید به سیاهنمایی و تخریب امید مردم منجر بشود. کسی که به مردم بنبست بودن مسیر را القاء میکند، سیگنال قدرتطلبی خودش را در فضای سیاسی و جامعه ارسال میکند. چنین فرد یا جریانی، چگونه اهلیت تدبیر و تمهید امور روزمره یا راهبردی کشور را خواهد داشت؟!
14. قبول امانت متضمن قبول مسئولیت و پاسخگویی است. کم نبودند افرادی که متواضعانه به کرسی قدرت رسیدند، اما طلبکارانه و متکبرانه آن را ترک کردند. کسی که فردا، بهطور شفاف و فارغ از بهانهتراشی و مغالطه، حاضر به پاسخگویی در برابر عملکردش نیست؛ چگونه میتواند ادعای امانتداری مردم را داشته باشد؟!
15. کسی اهلیت دارد که در کارنامهاش علم توأم با عملکرد مثبت داشته باشد. توانمندی بر اساس کارنامه قابل اثبات است.
16. کارنامه مثبت افراد داوطلب به مردم نشان میدهد که مسائل جامعه، راهحل دارند و باید کار را به اهلش سپرد تا مسائل کوچک و بزرگ حل بشود.
17. راهحل مسائل و معضلات کشور، در داخل کشور ساخته و پرداخته میشود. مواضع اصولی ایران اسلامی درباره چگونگی سیاست خارحی - که بعنوان یکی از ارکان و ابزار اداره کشور تابع قواعد عقلانیت انقلاب اسلامی و دربردارنده عزت، حکمت و مصلحت است- نیز از تصمیماتی سرچشمه میگیرد که منافع حیاتی و اساسی ایران اسلامی را در کانون توجه خود قرار میدهند.
18. هرنوع مداخله، اثرگذاری و اثرپذیری از ناحیه اجانب که بخواهد حق اعمال حاکمیت مردم و نتایج انتخابات قانونی را مخدوش کند، غیرقابل قبول و مردود است.
19. اجرای مناسب راهبردهای چهارگانه (مشارکت، سلامت، امنیت و رقابت) مورد مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی ضامن تحقق #انتخابات_خوب است. متقابلاً افراد مسئولی که در خصوص این راهبردها قصور و تقصیر داشته باشند، میبایست نسبت به نحوه عملکرد خود پاسخگو باشند.
20. پذیرش نتیجه انتخاباتی که وفق قانون و مقررات برگزار میشود (هر آنچه که باشد)، از آن جهت که انعکاس اراده مردم و مورد تأیید نهاد مکلف نظارتی است؛ برای همه اعم از جریانهای سیاسی، داوطلبان، مجریان و ... لازم الاتباع است.
🔹 توفیق تنها از ناحیه خداوند قادر متعال است.
✍️سعیدشهرابی فراهانی
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅@shohadayeiran57
📸 نسخه های حضور
🔹 همچنان که سلامت جسم از دغدغههای اصیل پزشکان این مرز و بوم است و آن چنان که با دل و جان در ایام سخت کرونا در کنار مردم عزیز ایران بودند. این بار با پویشی به نام «نسخه های حضور» در صدد دعوت از اقشار مختلف مردم برآمدهاند تا نقش بیبدیل خود را در حفاظت از سلامت جامعه در مقابل توطئه ها و بیماری ها القایی دشمن ایفا کنند.
🔹 معاندین همواره با ویروس های فکری به دنبال ایجاد تفرقه و کسالت در جامعه اند. پویش «نسخه های حضور» تجویز پزشکان دلسوز برای مقابله با هجوم این نوع بیماری ها بر جامعه متحد و باایمان ایران است.
#نسخه_های_حضور #انتخابات