#آشپزی
#آش_مصطفی( غذای محلی اراک)
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
برنج ۲۰۰ گرم
نخود ۱۰۰ گرم
برگ چغندر ۵۰۰ گرم
کشک ۱۵۰ گرم
پیاز داغ ۴ ق غ
نعنا داغ یک ق غ
طرز تهیه:
ابتدا پیاز داغ را داخل قابلمه ریخته و کمی حرارت میدهید و بعدنخود را که از شب قبل خیس کرده اید با مقداری آب روی حرارت قرار دهید.
پس از یک ساعت، برنجی که از قبل خیس کردهاید را اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج کاملا پخته و نرم شود.
سپس سبزی برگ چغندر که بیشتر به صورت
خشک استفاده میشود و آن را خیس نمودهاید به آش اضافه کنید.
هنگامی که سبزی پخته شد، نعنا داغ را به آش بیفزایید.
این کار باعث میشود تا آش شما طعم بهتری داشته باشد.
کشک را در آخر اضافه و شعله را خاموش کنید.
نوش جان😋
✔️برای تزیین میتوانید مقداری پیاز داغ،نعنا تهیه کنید.
✔️میتوان به سلیقه خود سبزی خرفه نیز به این آش اضافه کرد.
💠درمانخانه اسلامی💠
💠 @Darmaneslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کربلا برا من نالایق یه حس جدیدی بود شدم عاشق.....😭☝️🏼
روزی همه بشه ان شاءالله #اربعین نجف وکربلا
#التماس_دعا 💔
✅ برگ چغندر ✅
⛔️ ریشه و ساقه چغندر ❌
💠درمانخانه اسلامی💠
💠 @Darmaneslami
پاییز چقدر فصل با برکت و پر از میوه هست عالیه
میوه هایی که تو پاییز هست برای ریستارت یه ادم قراضه و به قول یک دوست عزیز زاغارت😁 کافیه
زنجان پر از میوه
یه منطقه ای هست ب نام طارم
خیلی جای پر برکت و عالی هست
انار طارم زیتون طارم برنج زیتون انجیر هر چیزی ک فکرشو بکنید سیب طارم کدوی طارم
عالیه عالی
طارمی داریم ؟؟؟
خرماهای جنوب
پسته کرمان
انگور وکلی نعمت درجه یک
⬅️ انواع #کندر ⬇️
👈🏻 کندر نر (جویدنی - خوراکی) >>>
شیرین، سفید و کشیده
👈🏻 کندر ماده (دود کردنی) مخصوص قاطی کردن با #اسپند
تلخ، زرد و کدر
💠درمانخانه اسلامی💠
💠 @Darmaneslami
↩️ روش صحیح گرفتن ناخن 👆🏻
— کوتاه کردن ناخن به شکل خط راست باعث میشود ناخن داخل گوشت فرو نرود و مشکلات بعدی را به دنبال نداشته باشد.
💠درمانخانه اسلامی💠
💠 @Darmaneslami
🔴 علل گرفتگی عروق و سکته
♦️ آب سرد فراوان
♦️ روغن های صنعتی
♦️ رب گوجه فرنگی صنعتی
♦️ گوشت #مرغ صنعتی
♦️ نمک های تصفیه شده ید دار
💠درمانخانه اسلامی💠
💠 @Darmaneslami
🌱از امام صادق علیهالسلام پرسیدند
بهترین دیدنی در بهشت چیست؟
امام صادق علیهالسلام فرمودند:
تماشا کردن #حسین ما
لذت بخشترین دیدنیِ بهشت اسـت.
💠 @Darmaneslami