eitaa logo
دارالقرآن فاطمیون ملارد
717 دنبال‌کننده
14.3هزار عکس
7.1هزار ویدیو
110 فایل
#لینک_کانال_جهادی_نیکوکاری_فرهنگی_دارالقرآن_فاطمیون_ملارد_در_ایتا @Darolghoranfatemion آیدی جهت انتقادات و پیشنهادات @DarolQoranfatemion
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✖️توییت جالب پزشک و روزنامه نگار کویتی: "عجیب است که یک واکسن ایرانی به نام شفافارمد هم تا ۳-۴ ماه دیگر خواهد آمـد. عرب ها چه دارند.!😏 🌷 🌷 👇👇👇 https://eitaa.com/Darolghoranfatemion
فکر میکنید چرا گزینه حمله نظامی به ایران همیشه خاموشه؟ چرا مشکلی برای ساخت موشک و تجهیزات نظامی نداریم؟ چرا هرچی در مسائل نظامی خوبیم، در اقتصاد داغونیم؟ چرا مردم میدونن که هیچوقت جنگ نمیشه؟ جواب فقط در ۲کلمه خلاصه میشه: "منطق مقاومت" با سازش و تا ابد شکست میخوریم! 🌷 🌷 👇👇👇 https://eitaa.com/Darolghoranfatemion
🦋🌱🌈 دعای«یا مَن تُحِلُّ بِهِ عُقَدُ المکارِه» 🌹✨دعای هفتم صحیفه سجادیه✨🌹 يَا مَنْ تُحَلُّ بِهِ عُقَدُ الْمَكَارِهِ، وَ يَا مَنْ يَفْثَأُ بِهِ حَدُّ الشَّدَائِدِ، وَ يَا مَنْ يُلْتَمَسُ مِنْهُ الْمَخْرَجُ إِلَى رَوْحِ الْفَرَجِ. ذَلَّتْ لِقُدْرَتِكَ الصِّعَابُ، وَ تَسَبَّبَتْ بِلُطْفِكَ الْأَسْبَابُ، وَ جَرَى بِقُدرَتِكَ الْقَضَاءُ، وَ مَضَتْ عَلَى إِرَادَتِكَ الْأَشْيَاءُ. فَهِيَ بِمَشِيَّتِكَ دُونَ قَوْلِكَ مُؤْتَمِرَةٌ، وَ بِإِرَادَتِكَ دُونَ نَهْيِكَ مُنْزَجِرَةٌ. أَنْتَ الْمَدْعُوُّ لِلْمُهِمَّاتِ، وَ أَنْتَ الْمَفْزَعُ فِي الْمُلِمَّاتِ، لا يَنْدَفِعُ مِنْهَا إِلَّا مَا دَفَعْتَ، وَ لَا يَنْكَشِفُ مِنْهَا إِلَّا مَا كَشَفْتَ وَ قَدْ نَزَلَ بِي يَا رَبِّ مَا قَدْ تَكَأَّدَنِي ثِقْلُهُ، وَ أَلَمَّ بِي مَا قَدْ بَهَظَنِي حَمْلُهُ. وَ بِقُدْرَتِكَ أَوْرَدْتَهُ عَلَيَّ وَ بِسُلْطَانِكَ وَجَّهْتَهُ إِلَيَّ. فَلَا مُصْدِرَ لِمَا أَوْرَدْتَ، وَ لَا صَارِفَ لِمَا وَجَّهْتَ، وَ لَا فَاتِحَ لِمَا أَغْلَقْتَ، وَ لَا مُغْلِقَ لِمَا فَتَحْتَ، وَ لَا مُيَسِّرَ لِمَا عَسَّرْتَ، وَ لَا نَاصِرَ لِمَنْ خَذَلْتَ. فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ افْتَحْ لِي يَا رَبِّ بَابَ الْفَرَجِ بِطَوْلِكَ، وَ اكْسِرْ عَنِّي سُلْطَانَ الْهَمِّ بِحَوْلِكَ، وَ أَنِلْنِي حُسْنَ النَّظَرِ فِيمَا شَكَوْتُ، وَ أَذِقْنِي حَلَاوَةَ الصُّنْعِ فِيمَا سَأَلْتُ، وَ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً وَ فَرَجاً هَنِيئاً، وَ اجْعَلْ لِي مِنْ عِنْدِكَ مَخْرَجاً وَحِيّاً. وَ لَا تَشْغَلْنِي بِالِاهْتِمَامِ عَنْ تَعَاهُدِ فُرُوضِكَ، وَ اسْتِعْمَالِ سُنَّتِكَ.فَقَدْ ضِقْتُ لِمَا نَزَلَ بِي يَا رَبِّ ذَرْعاً، وَ امْتَلَأْتُ بِحَمْلِ مَا حَدَثَ عَلَيَّ هَمّاً، وَ أَنْتَ الْقَادِرُ عَلَى كَشْفِ مَا مُنِيتُ بِهِ، وَدَفْعِ مَا وَقَعْتُ فِيهِ، فَافْعَلْ بِي ذَلِكَ وَ إِنْ لَمْ أَسْتَوْجِبْهُ مِنْكَ، يَا ذَا الْعَرْشِ الْعَظِيمِ. 💫توصیه 😍 برای شکست بیمارے منحوس 😷
آموزش حلوای سه آرد با شیر
مواد لازم آرد گندم: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار (بهتر است از آرد سنگک استفاده کنید) آرد برنج: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار آرد نخودچی: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار روغن مایع: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار کره: ۲ قاشق غذاخوری سرپر شکر: یک و نیم الی ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار آب: ۲ و نیم لیوان فرانسوی گلاب: ½ لیوان زعفران دم کرده غلیظ: ۲ قاشق غذاخوری پودر هل: ۱ قاشق چایخوری (اختیاری است)
طرزتهیه:ابتدا آردها را به صورت جداگانه ۲ الی سه بار الک کنید تا حسابی صاف و یکدست شوند. یادتان باشد منظور از ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار آرد، مقدار آرد الک شده بعد از ۲ الی سه بار الک است. حالا شهد حلوا را آماده کنید. آب و شکر را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود. به محض این‌که شکر در آب حل شد شعله را خاموش کنید (در مجموع شربت هیچ نوع حلوایی نیاز به جوشیدن ندارد و همین که شکر در آب حل شود کافی است). سپس گلاب، زعفران دم کرده و هل را به شربت اضافه کنید و دوباره هم بزنید. لازم نیست شربت تبدیل به یک شهد غلیظ شود.
یکی از فوت و فن‌های طلایی حلوا سه آرد این است که ابتدا بدانید کدام آرد را تفت دهید. نخستین آرد، آرد گندم است چون دیرتر از دو آرد دیگر از خامی درمی‌آید. روی شعله بسیار ملایم گاز آرد گندم یا همان سنگک را تفت بدهید تا رنگ آرد از سفیدی به کرمی روشن دربیاید. سپس آرد برنج را اضافه کنید. یک فوت طلایی خوشمزه شدن این حلوا استفاده از آرد برنج و آرد نخودچی مرغوب و تازه است تا عطر مطبوعی به حلوای شما بدهد. کمی که آرد برنج را با آرد گندم تفت دادید (حدود ۳ دقیقه) سپس آرد نخودچی را اضافه کنید. آرد نخودچی زود می‌سوزد پس نهایتا دو دقیقه روی شعله ملایم تفت بدهید.
بعد از ۲ دقیقه ابتدا روغن را اضافه کنید و به سرعت هم بزنید. تمام آرد که به روغن آغشته شد کره را هم اضافه کنید و باز هم بزنید. روی شعله ملایم گاز این ترکیب را آنقدر هم بزنید تا حلوا به رنگ قهوه‌ای-طلایی دربیایید. حالا با دقت شربت حلوا را در سه مرحله اضافه کنید. مراقب باشید شربت یا حلوای داغ به سر و صورت‌تان نپاشد. در همین حین مرتب حلوا را هم با یک قاشق چوبی هم بزنید. (یک فوت دیگر تهیه حلوا سه آرد و هر حلوای دیگری این است که دمای شهد و آرد تفت داده باید یکسان باشد یا هر دو ولرم باشند). وقتی حلوا به غلظت مناسب رسید و یک بافت منسجم پیدا کرد حلوا آماده است. نکته مهم آماده شده حلوا این است که وقتی هم می‌زنید یا در زمان به اصطلاح گهواره کردن حلوا به راحتی از تابه جدا شود و به کف ظرف نچسبد. اگر در حین گهواره کردن حلوا تکه تکه شد دلیلش این است که شربت آن کم است و در نتیجه حلوا خشک است. در این صورت کمی شربت اضافه کنید. بعد از سرو حلوا در ظرف مناسب برای تزیین حلوای مجلسی سه آرد  از پودر نارگیل، انواع پودر پسته یا بادام و یا پودر گل محمدی استفاده کنید. از قیف ماسوره هم برای تزیین حلوا می‌توانید استفاده کنید.
نکته مهم برای درست کردن حلوای سه آرد با شیر باید برای درست کردن شربت حلوا نیمی آب و نیمی دیگر را شیر اضافه کنید. به همان ترتیب شکر را در ترکیب شیر و آب حل کنید و نگذارید به دمای جوش برسد. سپس هل، گلاب و زعفران را به شربت اضافه کنید.