eitaa logo
دانلود
🖼 برشی از پی‌نمای «هدیه‌ای برای خدا» ۳. نبرد جانانه وهب با دشمن 🔍 ادامه👇 khl.ink/f/53435
🖼 برشی از پی‌نمای «هدیه‌ای برای خدا» ۴. جانفدای حسین (ع) 🔍 ادامه👇 khl.ink/f/53435
🖼 برشی از پی‌نمای «هدیه‌ای برای خدا» ۵. شهادت وهب و واکنش مادر وی 🔍 ادامه👇 khl.ink/f/53435
🖼 برشی از پی‌نمای «هدیه‌ای برای خدا» ۶. تحقیر دشمن توسط مادر وهب 🔍 ادامه👇 khl.ink/f/53435
🖼 برشی از پی‌نمای «هدیه‌ای برای خدا» ۷. سرانجام ✏️ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: جوانهاى ما، ایده‌آلشان على‌اکبر است، نوجوانان ما، مظهرشان، سرمشقشان، قاسم‌بن‌الحسن است. پیرمردهاى ما، مى‌روند به طرف حبیب‌بن‌مظاهر و مسلم‌بن‌عوسجه؛ مادرها مى‌روند به طرف مادر آن جوان تازه مسلمان، که جوانش را فرستاد به میدان جنگ، وهب‌بن‌وهب را، یک جوانى تازه که هم مسلمان شده، مسیحى بوده. خودش آمده میدان جنگ، مادرش آمده، همسرش آمده، چه آب حیاتى است این اسلام انقلابى، این چه کیمیایى است. (۱۳۶۲/۰۷/۰۲) 🔍 ادامه👇 khl.ink/f/53435
نکات خطبه امام در منا امام حسین(علیه‌السلام) این خطبه را در سال ۵۸ق، دو سال قبل از مرگ معاویه در منا خواند؛ در این زمان فشار معاویه بر شیعیان به اوج رسیده بود و در فضای اجتماعی سیاسی خفقان حاکم بود. اهمیت این خطبه در منا و در ایام حج، افشاگری‌ امام علیه حکومت معاویه بود. برخی تحلیل‌گران این خطبه را که در حضور صحابه و تابعین قرائت شد نشانه برنامه امام حسین(علیه‌السلام) برای قیام کربلا می‌دانند. در این خطبه امام حسین(علیه‌السلام) حکومت معاویه را توصیف می‌فرمایند و به علما و مسلمین اعتراض می‌کنند که چرا در مقابل این همه فساد و ظلم سکوت کرده‌اند. 
سخنرانی امام در منطقه شراف برای سپاه حرّ امام حسین(علیه‌السلام) در منطقه شراف برای سپاه حر سخنرانی داشتند که نکات مهم آن در ادامه می‌آید. بزرگ‌ترین و مهم‌ترین حادثه که مسیر کاروان امام حسین(علیه‌السلام) را تغییر داد، برخورد سپاه حر بن یزید ریاحی با سپاه امام است. حر با هزار نفر همراه تشنه و خسته به شراف رسیدند. امام فرمان داد آنها را سیراب کنند. وقت نماز ظهر، امام بیرون آمد تا نماز بگزارد، به حر فرمود: تو با یارانت نماز می‌گزاری؟ حرّ گفت: با شما نماز می‌خوانم. پس از نماز عصر امام خطبه خواند و به نامه‌ها اشاره کرد. به حرّ گفت من بنا به دعوت مردم کوفه و این نامه‌ها آمده‌ام. حر گفت: من از نامه‌ها بی‌خبرم اما ماموریم از شما جدا نشویم تا شما را به نزد عبیدالله ببریم. امام فرمود: مرگ از این کار به من نزدیک‌تر است. امام دستور حرکت داد، حر مانع شد، اما قصد جنگ نداشت. زهیر پیشنهاد جنگ به امام داد ولی امام فرمود ما آغازگر جنگ نخواهیم بود. موافقت شد امام به کوفه نرود تا از عبیدالله کسب تکلیف شود و در نتیجه مسیر حرکت کاروان به سمت کربلا تغییر کرد.
علل قیام کربلا، خطبه‌های امام حسین(علیه‌السلام) سخنرانی امام در جمع هزار تن از سپاه حر در این خطبه امام به بیدادگری بنی‌امیه و فرستادن نامه‌های اهل کوفه اشاره دارد. امام در این خطبه خود را اسوه معرفی می‌کند و به سرزنش پیمان شکنان کوفه می‌پردازد و سرانجام این پیمان شکنی را ترسیم می‌کند. این خطبه را نه تنها یاران امام که هزار تن همراهان حر بن یزید ریاحی گوش دادند. مهم‌ترین رویداد در بیضَه، خطبه عمیق و مشهور و پرمحتوای امام است. اباعبدالله الحسین(علیه‌السلام) از زبان پیامبر اکرم نقل کرد که هر کس سلطان ستمگری را ببیند که حرام خدا را حلال و حلال خدا را حرام کرده و پیمان خدا را شکسته و با قانون و سنت پیامبر می‌ستیزد و با چنین کسی به رفتار و گفتار درنیاویزد بر خداوند است که این فرد خاموش ستم‌پذیر را با ستمگر در جهنم قرار دهد. 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔅آیه‌ای از‌ سوره قصص 📖 ونُريدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَي الَّذينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثينَ[قصص/ ۵] اراده ما بر این است که بر مستضعفان روی زمین منت‌بگذاریم و آنها را پیش‌وایان و وارثین زمین قراردهیم، و حکومت آن‌ها را در زمین پابرجابسازیم. 🔹 شیخ طوسی در کتاب الغیبه روایت‌می‌کند که امیرمؤمنان (علیه‌السّلام) پس‌از تلاوت این‌آیه فرمودند: «مستضعفان همان آل‌محمد هستند که خداوند، آنان را پس‌از تحمل مشقت‌ها خواهدفرستاد تا به آنان عزت‌بخشد و دشمنانشان را خوارسازد.» 📚غيبت طوسی/ ص ۱۸۴ معجزه‌ی پیامبر در ایتا👇 eitaa.com/moejezeyepeyambar بشارت در ایتا👇 eitaa.com/besharat_ir داستان‌های قرآنی و مذهبی در ایتا👇 eitaa.com/Dastanqm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا