پیامبر (ص) در روز #غدیر چه مسئولیتی را بر دوش والدین گذاشتند؟
✔️✔️پیامبر از اجتماع بزرگ حاضر در غدیر خواست تا
به امامت دوازده امام اعتراف و
با امام علی علیه السلام بیعت کنند .
هیچگاه از فرمان علی علیه السلام سرپیچی نکرده و به او وفادار بمانند.
با دوستان علی علیه السلام دوست و
با دشمنانش دشمن باشند و
حاضران حادثه روز غدیر را به غائبان ابلاغ کنند.
✅ علاوه بر این تکالیف رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم بر همه پدران و مادارن تا روز قیامت واجب نمود تا حماسه غدیر را به فرزندان خویش بشناسانند و فرمان خدا را نسل به نسل برسانند. «آنچه را به رساندنش مامور بودم رساندم و این حجتی است بر هر حاضر و غایب و بر هر کس که در این جا حضور داشته یا نداشته تاکنون زاده شده یا هنوز زاده نشده است؛ پس هر حاضری به غایب و هر پدری به فرزند تا روز قیامت برساند.»
احتجاج ،ج1، ص150 تفسیر صافی،ج2، ص62 تفسیبر نورالثقلین، ج5، ص194، ح33
📚مؤسسه تحقیقات و نشر معارف اهلالبیت علیهمالسلام
@Dastanqm
هدایت شده از بشارت میدهم خوشروزگاری
https://www.aparat.com/v/jBL5S
عملیات مرصاد
@besharat_ir
https://www.aparat.com/v/Fv2Cy
دوبله فارسی انیمیشن بسیار زیبای " عاشوراییان : مسلم بن عقیل "
@Dastanqm
⛳️تيرانداز بي نظير امام باقر علیه السلام
🔴 خليفه يک مسابقه تير اندازي ترتيب داده بود وبراي تحقير کردن#امام_باقر (عليه السلام)که به سن پيري رسيده بودند به اصرار از ايشان خواستند تادر مسابقه شرکت کنند اما امام در برابر چشمان بهتزده حاضران هفت تير پيدرپي را به هدف نشاند در حالي که هر تير ،تير قبلي را ازوسط به دونيم کرده وسپس به هدف نشستهبود .
کانال تلگرامی وبلاگ قرآن مبین:
https://telegram.me/QURANMOBIN110
تلگرام
@Dastanqm
https://www.telewebion.com/episode/1504298
#امام_باقر علیه السلام را از طریق پوست مسموم کردند و به شهادت رساندند.
@koodakAliAsghar
نامه کوفیان و دعوت از امام برای قیام
مدت چندانی از ورود حسین(ع) به مکه نگذشته بود که شیعیان عراق خبر مرگ معاویه را دریافت کردند و از بیعت نکردن امام حسین(ع) و ابن زبیر با یزید باخبر شدند. از این رو در منزل سلیمان بن صُرَد خُزاعی گرد آمدند و اقدام به نوشتن نامهای به امام و دعوت از ایشان به کوفه نمودند. دو روز پس از ارسال این نامه، کوفیان ۱۵۰ نامه (که هر نامه شامل امضای یک تا چهار نفر بود) به سوی حسین(ع) فرستادند. دو روز بعد نیز نامههایی نزد حسین(ع) فرستاده شد. محتوای همه این نامهها درخواست از حضرت برای آمدن به کوفه بود.
حسین(ع) از پاسخ دادن به نامهها خودداری میکرد تا اینکه حجم نامهها بسیار زیاد شد، آنگاه حسین(ع) نامهای نوشت.
در این نامه آمدهاست که:
...من، برادرم، عموزادهام و فرد مورد اعتماد از اهل بیتم را میفرستم. به او گفتهام تا از حال و کار و عقیده شما مرا آگاه سازد. اگر او به من نوشت که آرای شما همان است که در نامههایتان آمده، نزد شما خواهم آمد... امام، فقط کسی است که به کتاب خدا عمل کند، عدالت را اجرا نماید، به دین حق باور داشته باشد و خود را وقف خداوند کند.
📚ویکیشیعه
@Dastanqm
حرکت از مکه به سمت کوفه
امام حسین(ع) پس از چهار ماه و پنج روز اقامت در مکه، در سهشنبه، ۸ ذیالحجه (همان روزی که مسلم در کوفه قیام کرد) به همراه ۸۲ نفر (که ۶۰ نفر آنان از شیعیان کوفه بودند)، مکه را به سوی کوفه ترک کرد.
برخی از مورخان و محدثان از جمله شیخ مفید نوشتهاند امام حسین(ع) برای خارج شدن از مکه، نیت خود را از حج به عمره مفرده برگرداند و از احرام خارج شد؛ اما برخی با تکیه بر شواهد تاریخی و روایی گفتهاند امام حسین از ابتدا نیت عمره مفرده کرده بود و پس از انجام اعمال آن، از مکه خارج شد.
در یک ماه آخر اقامت امام حسین(ع) در مکه که احتمال سفر آن حضرت به کوفه میرفت، برخی از جمله عبدالله بن عبّاس نزد حضرت آمدند تا ایشان را از سفر به کوفه منصرف کنند؛ ولی توفیقی نیافتند.
پس از خروج امام حسین(ع) و یارانش از مکه، یحیی بن سعید فرمانده پاسبانان عمرو بن سعید بن عاص -فرماندار مکه - با گروهی از یارانش، راه را بر حسین(ع) بستند؛ ولی حضرت اعتنایی نکرد و به راهش ادامه داد.
امام 39 نوقف در این مسیر داشت در هر منزل برای جذب افراد یا روشنکردن ذهنها تلاش میکرد
📚ویکیشیعه با تغییراتی
@Dastanqm