گفتگوی اسلام و مسیحیت
﷽؛ 📌⛔️ #مسیحیان ویرانگر/ #مسیحیان فرصت طلب اول کشور را مسیحیان صهیونیست با همراهی #صهیونیست ها وی
📌 بررسی روند عملکرد مسیحیان صهیونیست و سپس بهربرداری از عملکرد آنان توسّط مسیحیان کاتولیک دربردارنده نکته ای مهم است که با اتّکا به چند نمونه تاریخی به آن اشاره می کنیم:👇
1. امریکا با همراهی انگلیس و فرانسه در بالاترین سطح ممکن و چند کشور دیگر به افغانستان حمله می کنند.
غارت افغانستان، ویرانی فراوان که با نیم قرن سال تلاش هم به حالت طبیعی برنخواهد گشت و از بین بردن امید و آرزوهای یک یا دو نسل در این کشور بخشی از خروجی حمله امریکا، انگلیس و فرانسه به افغانستان است! (سران این کشورها مسیحی هستند و رابطه بسیار نزدیکی با مسیحیان #صهیونیست و صهیونیست ها دارند.) پس از اینکه یقین نمودند این کشور دیگر تا چندین سال سربلند نخواهد کرد و درگیر مسائل مختلف؛ فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و .. است از آن خارج می شوند یا به نوعی ادعای پایان جنگ می نمایند!
پس از آن اتّفاق مهمی رخ می دهد:👇
حال مسیحیت کاتولیک و جماعت تبلیغ مسیحیت با ادّعای امور خیریه، کمک به مردم، تعامل بین #ادیان و... وارد می شود!
2. عراق آماج حملات وحشیانه ای به سرکردگی سه کشور امریکا، انگلیس و فرانسه قرار می گیرد، صدها هزار نفر جان خود را ازدست می دهند، اماکن توریستی و گردشگری آن ویران می شود، غارت آثار باستانی و منابع تا سال ها در این کشوررواج می یابد و عراق به ویرانه ای تبدیل می شود که سال ها نیاز به سرمایه های سنگین و بازسازی دارد.
باز هم البته آرزوی حدود دو نسل را از بین رفته است!
عجیب نیست؛ مجدّدا مسیحیت کاتولیک و این بار پاپ هم در راس با ادعای تعامل ادیان، بازسازی عراق و.. وارد میدان می شوند!
3. نقش تجزیه طلبانه و غارتگر امریکا و فرانسه را در جریان اتّفاقات دو کشور سودان و کنگو می توان به وضوح ملاحظه کرد. دو کشور افریقایی که هر یک به نوعی درگیر دسیسه های امریکا و فرانسه و در نگاه کلی غرب شدند و سالیان درازی درگیر جنگ و مشکلات فراوان اقتصادی و ... بوده اند.
پاپ اکنون به کنگو وس ودان می رود تا از خوبی های خود بگوید و از بدی قتل و غارت و جنایت!
اول کشور را مسیحیان صهیونیست با همراهی صهیونیست ها ویران و غارت می کنند و بعد از آن پاپ و کاتولیک ها برای بهره برداری هایی مسیحی سازی دنیا در آن مناطق حضور می یابند و بهره برداری خود را دارند!
🌐antisect
☪✝ eitaa.com/Debate
﷽؛
💚 روزی شعار کلِّ جهان می شود "عَلی"
💐 میلادِ مبارکِ آقا، حضرت امیرالمومنین علی بن ابیطالب علیه السلام بر امامِ زمان ارواحنافداه و شیعیانشان تهنیت باد ✨
☪✝ eitaa.com/Debate
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽؛
🌯🌯🌯🌯 چهار تا کوکو سیب زمینی در آلمان فقط ۳.۸ یورو 😉
☪✝ eitaa.com/Debate
﷽؛
یک مرد 66 ساله برزیلی بنام Inri Cristo فکرمی کنه روح مسیح در بدنش حلول یافته و در 35 سال گذشته در حال موعظه مردمه، گروهی نیز از او پیروی می کنند.
☪✝ eitaa.com/Debate
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽؛
مرور یک حقیقت زیبا:
امام زمان و حضرت #عیسی علیهم السلام در کنار هم👆
☪✝ eitaa.com/Debate
﷽؛
📌سه پلن از اهداف مشترک « #صهیونیسم سیاسی» و « #مسیحیت انجیلی»
۱. بعد از جنگ جهانی اول: تشویق مهاجرت #یهودیان به #فلسطین
۲. بعد از جنگ جهانی دوم: رسمیت بخشیدن به دولت یهودی اسرائیل
۳. بعد از جنگ جهانی سوم: احیای معبد سلیمان و ظهور ماشیح و مسیحا
به فضل الهی آرزوی سوم، اتّفاق نخواهد افتاد و حکومت جهانی مهدی موعود، و خاورمیانه بدون رژیم اسرائیل شکل خواهد گرفت.
☪✝ eitaa.com/Debate
هرکجانامپدرپرسیدهاندگفتمهمین
یاعلیمرتضیحیدرامیرالمؤمنین🤍
﷽؛
🔸 نامهای امیرالمؤمنین علیه السلام نزد #ادیان اقوام و افراد مختلف به نقل از خود ایشان 🔸
◀️ أنا اسمي في الإنجيل " اليا " وفي التوراة " برئ " وفي الزبور " أري " وعند الهند " كبكر " وعند الروم " بطريسا " وعند الفرس " جبتر " وعند الترك " بثير " وعند الزنج " حيتر " وعند الكهنة " بويئ " وعند الحبشة " بثريك " وعند أمي " حيدرة " وعند ظئري " ميمون " وعند العرب " علي " وعند الأرمن " فريق " وعن أبي " ظهير "
📝 ترجمه: امیرالمومنین علیه السلام: در انجيل نام من « اليا » و در تورات « بريء » و در زبور « أرىّ » و در زبان مردم هندوستان « كبكر » و نزد روميان « بطریسا » و نزد پارسى نژادان « جبتر » و نزد تركها « بثير » نزد زنگباريان ( نام گروهی است در آفريقا ) « حيتر » و نزد دانشمندان يهود « بويء » و نزد حبشیها « بثريک » و نزد مادرم « حيدره » و نزد دايه ام « ميمون » و نزد عرب « على » و نزد ارمنیها « فريق » و نزد پدرم « ظهير » میباشد.
📚 معاني الأخبار - الشيخ الصدوق - صفحه ۵۹
☪✝ eitaa.com/Debate
﷽؛
🏴❤️آنتوان بارا؛ #مسیحی #حسینی!
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
آنتوان بارا، نویسندهای مسیحی است که بیش از بیست سال از عمر خود را صرف تدوین دو کتاب «حسین در اندیشه مسیحیت» (الحسین فیالفکر المسیحی) و «زینب صرخة أکملت مسیرة» (زینب؛ فریاد تکمیلکننده راه) کرده است و تاکنون ۷ بار به زیارت #کربلا رفته و یکبار هم در پیادهروی #اربعین شرکت کرده است!
آنتوان بارا در مصاحبهای با خبرگزاری تسنیم درباره نقش #زینب_کبری در حرکت #امام_حسین (ع) میگوید:👇
«معتقدم اگر دین #اسلام توسّط حضرت محمّد(ص) به وجود آمد و با امام حسین(ع) استمرار یافت، نهضت عاشورا نیز با امام حسین(ع) به وجود آمد و با حضرت زینب(س) استمرار یافت.
امام حسین(ع) در نهضت و قیام عاشورا میتوانست افراد دیگری را با خود همراه بکند اما حضرت زینب(س) را با خود همراه کرد چون آن شایستگی را در ایشان مشاهده کرده بود.
در قصر یزید و قصر دارالاماره و ابنزیاد این حضرت زینب(س) بود که توانست آن آتش وجد و اشتیاق را همچنان فروزنده نگاه دارد.
این نهضت برای این ادامه پیدا کرد چون یزید میخواست که تمام فرزندان پسر را از بین ببرد و به همین دلیل فکری برای حضرت زینب(س) نکرده بود، بنابراین حضرت زینب(س) از این فرصت استفاده کرد و توانست پیامرسان واقعه کربلا باشد.»
☪✝ eitaa.com/Debate
Hekayat Emam Reza- Zoje Masihi.mp3
10.35M
﷽؛
ای راهـب #کلیـسا دیـگر مـــزن به نـاقـوس
خاموش کن صدا را، نقاره می زند طوس
#حکایت عنایت عجیب #امام_رضا_علیه_السلام و امام زمان علیه السلام به یک زوج #مسیحی
📚مقدّمه ی صحیفه ی رضویه
☪✝ eitaa.com/Debate
﷽؛
✝ کلیسای ایران
⛪️ جریان #تبشیری کلیسای ایران، با فعّالیت فردی به نام بهروز خانجانی آغاز شد.
وی در حالی خود را ناظر و صاحب این #کلیسا معرفی کرد که افکارش از سوی کلیسای رسمی مسیحیت در ایران، بدعتگرایانه خوانده شده و محکوم شد.
✝️کلیسای ایران، آموزههایی مشابه جریان یگانهانگاری در #مسیحیت دارد که خانجانی و دیگر سران کوشیدهاند به نوعی رنگ و بوی بومی بدان ببخشند. با وجود تفاوت عقیدتی در بحث #تثلیث با جریان تبشیری غالب، امّا در دیگر شاخصههای فرقهای با یکدیگر اشتراک دارند.
به عبارت دقیقتر، همچون دیگر فرق تبشیری، جامعه هدف برای جذب در این فرقه نیز اقشار خاص و آسیبدیده اجتماعی، بهویژه معتادان، سرخوردگان خانوادگی، اجتماعی و سیاسی هستند.
🔗کلیسای ایران به صورت تشکیلاتی اداره شده و با تشکیل کلونی ۱۰ تا ۲۰ نفره زیر نظر یک فرد هماهنگکننده با عنوان شبان، در نقاط هدف، عمل میکند. این فرقه در عینحال، از سوی عناصر خارجی، خطگیری داشته و برخی کشورهای همسایه از جمله #آذربایجان و #ارمنستان در تغذیه تبلیغاتی و مالی آن مشارکت دارند.
🌐در کلیسای ایران نیز مانند دیگر فرق تبشیری، از ابزارهای رسانهای و بهخصوص فضای مجازی جهت #تبلیغ و جذب بهره گرفته میشود اما یکی از مهمترین روشهای جذب در فرقه مزبور، تمرکز بر اغواگری و اباحهگری است؛ روابط آزاد، بیقیدی و شریعتگریزی، از جمله این روش هاست.
🌐@roshangarmedia
☪✝ eitaa.com/Debate
﷽؛
📰 روزنامه اسرائیلی:
📌(آیت الله) خامنه ای ده ها هزار نفر از جمله جمعیت معترض به اعتراض #حجاب را عفو کرد.
☪✝ eitaa.com/Debate
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽؛
📌 بازداشت یک گردشگر آمریکایی در حادثه تخریب #کلیسا در سرزمینهای اشغالی
تخریب کلیسا در شرق اورشلیم و افشاگری پلیس رژیم صهیونسیتی از دستگیر شدن یک گردشگر آمریکایی در این حادثه.
علّت و اهداف پشت پرده این فرد آمریکایی در طراحی عملیات تخریب کلیسای مسیحیان هنوز مشخّص نشده است.
☪✝ eitaa.com/Debate
﷽؛
📌 حقوق اقلیت های دینی
مقایسه #ایران با سایر کشورها
🔹این روزها اخراج ایلهان عمر، نماینده کنگره آمریکا از شورای روابط خارجی این کشور خبرساز شده است. وی به همراه رشیده طالب، دو زن #مسلمان - اسمی و شناسنامه ای - هستند که عضو مجلس نمایندگان این کشور می باشند. این در حالیست که بیش از ۸ میلیون یعنی حداقل ۲ درصد جمعیت آمریکا مسلمان هستند و اگر بنا بود به نسبت جمعیت خود در بین ۵۳۵ کرسی کنگره نماینده داشته باشند، باید حدّاقل ۱۰ کرسی به آنان اختصاص می یافت.
🔹در اروپا نیز به همین منوال حقوق مسلمانان تضییع می شود. مسلمانان #فرانسه که ده درصد جمعیت این کشور را تشکیل می دهند، هیچ نماینده ای از ۵۷۷ نماینده و ۳۴۸ سناتور این کشور ندارند. حدود چهارونیم ملیون مسلمان در آلمان که پنج و نیم درصد جمعیت این کشور هستند نیز، نماینده ای در ۵۹۸ نفر مجلس آلمان ندارند. در انگلیس هم تعداد اعضای مسلمان پارلمان نسبت به جمعیت مسلمان این کشور حدود یک سوم است.
🔻🔻🔻
🔹امّا در ایران، چون جمعیت اقلیت های دینی در حدّی نیست که نصاب لازم برای دستیابی به کرسی های مجلس را بدست آورند، قانون اساسی تبعیض به نفع آنان قائل شده است. اصل ۶۴ این قانون، پنج کرسی به آنان اختصاص می دهد. زرتشتیان و کلیمیان (یهودیان) هر کدام یک نماینده، #مسیحیان #آشوری و کلدانی مجموعاً یک نماینده و #مسیحیان #ارمنی جنوب و شمال، هر کدام یک نماینده دارند. یعنی مسیحیان سه کرسی و #زرتشتیان و #یهودیان هر کدام یک کرسی دارند.
🔹این اقلیت ها نه به لحاظ جمعیت و نه از لحاظ آراء نمایندگان شان، قابل مقایسه با بقیه مردم نیستند.
مجموع آراء سه نماینده مسیحی در مجلس فعلی به پنج هزار رای نمی رسد. نماینده یهودیان نیز با هزار و هفتاد رای، و نماینده زرتشتیان با سه هزار و چهارصد رای انتخاب شده است. از این پنج کرسی، چهار کرسی در حوزه انتخابیه استان تهران و یک کرسی دیگر در شهر اصفهان قرار دارد.
🔹شهر اصفهان عملا ۶ نماینده مجلس دارد که مردم اصفهان پنج نفرشان را می شناسند. در کنار امیرحسین بانکی که با ۲۴۵ هزار رای بعنوان نماینده اول انتخاب شد، روبرت بگلریان با کسب هزار و صد رای از مجموع دو هزار و هشتصد جمعیت واجد شرایط رای دادن، برای چهارمین دوره به نمایندگی مجلس انتخاب شده و یک کرسی به خود اختصاص داده و این از برکت تبعیض موجود در قانون اساسی است!
🔹اقلیت های مذهبی یعنی اهل سنّت در ایران مثل سایر مردم در معرض انتخاب شدن قرار گیرند و در مناطق سنی نشین می توانند انتخاب شوند. اهل سنّت در حال حاضر ۱۵ نماینده در مجلس و ۲ نماینده در خبرگان دارند.
🔻🔻🔻
🔹از نظر فقهی، تصدّی سمت های حکومتی برای غیرمسلمانان با ایرادات شرعی مواجه است. قاعده "نفی سبیل" که استیلای غیرمسلمان بر مسلمان را ممنوع می کند، اشکال عمده است که در این خصوص ذکر می شود. علاوه بر آن، نمایندگان اقلیت ها در کشور ما عملا قادر به ایفای وظایف خاص نمایندگی، نظیر قانونگذاری و نظارت و رسیدگی به مشکلات حوزه انتخابیه هم نیستند و کارایی آنها را ندارند. تبعیض موجود اینگونه توجیه می شود که می تواند بعنوان نمادی از رعایت حقوق اقلیت ها در ایران تلقی شده و به لحاظ تبلیغاتی در مجامع بین المللی به نفع کشور باشد، امری که بعید به نظر می رسد.
🔹در نهایت، مقایسه حقوق اقلیت ها در ایران و سایر کشور ها نشان می دهد در دموکراسی های سکولار دنیا که ادّعای بی طرفی نسبت به دین دارند و دین افراد تاثیری در انتخاب شدن ندارد، مسلمانان عملا از دستیابی کرسی های پارلمان محروم نگه داشته شده اند. در حالیکه در ایران علیرغم ایرادات شرعی، بیشتر از جمعیت خود نماینده داشته و کارایی لازم را هم ندارند.
☪✝ eitaa.com/Debate
گفتگوی اسلام و مسیحیت
﷽؛ 📌 حقوق اقلیت های دینی مقایسه #ایران با سایر کشورها 🔹این روزها اخراج ایلهان عمر، نماینده کنگره
﷽؛
📌 #امام_خمینی(ره) احیا کننده حقوق اقلیت های دینی
حضرت امام خمینی ره قبل از وقوع انقلاب اسلامی سال 1357 توجّه ویژهای به موضوع اقلیتهای مذهبی داشتند. ایشان در تمامی فرمایشات خود حقوق و امتیازات لازم و موردنیاز اقلیتهای دینی را در سخنرانیها و مصاحبههای خبری خود چه قبل و بعد از #انقلاب_اسلامی بهطور کامل تبیین نمودند.
🔰 بهعنوان نمونه، در مدّت چند ماهی که حضرت امام خمینی ره در #فرانسه (نوفللوشاتو) حضور داشتند، چندین مرتبه در مورد اقلیتهای مذهبی ساکن داخل کشور نظرات خود را بیان نمودند. در تاریخ 16 آذرماه 1357 در مصاحبه با نشریه لبنانی أمل حقوق اقلیتهای مذهبی در جمهوری اسلامی را مورد تصدیق و شناسایی قراردادند.
▫️ امام خمینی ره در این مصاحبه خبری فرمودند: اسلام همیشه حافظ حقوق مشروع اقلیتهای مذهبی بوده و هست. آنان در جمهوری اسلامی آزادند و آزادانه به مسائل خودمی پردازند و در پناه حکومت اسلامی چون بقیه افراد در اظهار عقیده آزادند. (جلد پنجم صحیفه صفحه 188)
👈 بعد از تحقّق انقلاب اسلامی و اجرای همهپرسی قانون اساسی، امام خمینی ره در جمع دانشجویان سنندج مورخ 28/2/1358 فرمودند: این اقلیتهای مذهبی، از قبیل زرتشتی، از قبیل یهودی، از قبیل نصارا، که در ایران گروههای فراوانی هستند، اینها را هم #اسلام برایشان احترام قائل است، میخواهد که اینها هم به حقوق خودشان برسند.
بنابراین، این تنها دو مورد از فرمایشات حضرت امام خمینی در مورد اقلیتهای دینی بود که قبل و بعد از انقلاب اسلامی هیچگونه تبعیض و تفاوتی میان اقلیتهای دینی و مسلمانان قائل نشده و مشی اسلام ناب محمّدی مبنی بر برابری و برادری در مورد اقلیتهای دینی را بهخوبی پیادهسازی کردند.
☪✝ eitaa.com/Debate
راجی.pdf
784.4K
﷽؛
✅مقایسه #آزادی در #ایران و کشورهای مدّعی دنیا
✅مقایسه آزادی ایران و #غرب
✅وضعیت اقلیت های دینی در ایران
☪✝ eitaa.com/Debate
گفتگوی اسلام و مسیحیت
﷽؛ 📌 #امام_خمینی(ره) احیا کننده حقوق اقلیت های دینی حضرت امام خمینی ره قبل از وقوع انقلاب اسلامی س
﷽؛
جمهوری اسلامی اگر واقعا اسلامی است، چرا به اقلیت های دینی آزادی نمی دهد؟
در آمریــکا مســئله کامــلا متفــاوت اســت. مســلمانان بیــش از 2 درصــد از جمعیــت آمریــکا را تشــکیل می دهنــد و یهودیــان کمتــر از 2 درصــد؛ امّــا ســاختار آرا بــه صورتــی اســت کــه مثــلا در سال های اخیـر تعـداد نماینـدگان مسـلمان در مجلـس فقـط 2 نفـر بـوده اسـت کـه همــان نیــز بــه دلیــل مخالفــت سیاســتمداران تنــدرو بــا حضــور آنهــا در رأس سـاختار سیاسـی کشـور، همـواره بـا چالش هـای خاصّـی همـراه بـوده اسـت؛ امّـا یهودیـان کـه کمتـر از مسـلمانان جمعیـت دارنـد 38 نماینـده در مجلـس آمریـکا دارنـد!
📌👆 ایـن مقایسـه، گوشـهای از توجّـه جمهـوری اسـلامی بـه اقلیت هـا در مقابـل ظلـم آمریـکا و کشـورهای غـرب را نشـان می دهـد.
☪✝ eitaa.com/Debate