⚫️ پیام معنادار مقام معظم رهبری پیرامون کارنامه مجلس دهم و عملکرد لاریجانی!
▪️سرگیجه سیاسی معدود حامیان حوزوی لاریجانی از پیام تاریخی رهبری
🔳 کوتاه بود و حکیمانه؛ فراز پایانی پیام رهبر حکیم انقلاب اسلامی پیرامون کارنامه آقای علیلاریجانی را میگویم!
بار دیگر با هم بخوانیم؛
«لازم میدانم از نمایندگان محترم دورهی پیش بویژه از رئیس پُرانگیزه و پُرتلاش آن جناب آقای دکترلاریجانی قدردانی کنم و اجر و ثواب الهی را برای هر عمل صالح آنان مسألت نمایم.»
▪️این تمام آن چیزی است که معدود حامیان سینه چاک آقای لاریجانی سر دست گرفتهاند و در گروههای حوزوی به دورهگردی و جرزنی مشغول شدهاند تا مثلا این تعابیر را با تأویلات نیش غولی، بعنوان امضای رهبری بر مطلق عملکرد و تمام کارنامه ۱۲ساله لاریجانی(با همه فراز و فرود)جاسازی کنند!
▪️حالا به جای #واقعبینی_سیاسی و صحهگذاری بر تحلیل دقیق جریان انقلابی نسبت به عملکرد غیرقابل قبول آقای لاریجانی، ژست طلبکارانه گرفتهاند و انگار نه انگار که مراد سیاسی آنها ۱۲ سال بر مصدری تکیه زده که به فرموده امام خمینی، قرار بود در رأس امور باشد اما به برکت سهلانگاری و لابیگریها و برخی از موانع و مفاسدی که در پیام امروز رهبر انقلاب بدان انذار داده شد، دوران او از ضعیفترین ادوار مجلس شورای اسلامی بوده است و لذا جناب لاریجانی و همه حامیان او، اکنون در مقام متهماند نه شاکی!
آنان باید پاسخگوی عملکرد و اختیاراتشان باشند نه آنکه در مقام مطالبهگر، صدایشان بلند باشد!
واقعیت آن است که در پیام تاریخی مقام معظم رهبری، #هیچ اشارهای به #جهتگیری درست مجلس دهم وجود نداشت!
▪️هیچ محوری نیست که در آن رهبری معظم، از مجلس فعلی خواسته باشد که بعنوان نقطه قوت مجلس دهم، در حفظش کوشا باشد!
انصاف و دقت و حکمت و اشراف حداکثری مقام معظم رهبری، مقبول همگان است و باوجود این قرینه حالیه مهم، و نظر به اینکه رهبری در مقام بیان بودهاند، عدم اشاره آقا به محاسن احتمالی دوره دهم، پیام روشنی را برای همگان(از منتقدان و طرفداران لاریجانی تا نمایندگان فعلی) ارسال کرده است.
این وضع را مقایسه کنید با دوره انتقال دولت قبلی به دولت فعلی، که باوجود همه ضعفها و کاستیها، رهبری معظم دولت روحانی را توصیه فرمودند که نقاط قوت دولت قبل را حفظ و نقاط ضعف را جبران کند.
اما انگار #مجلسدهم #هیچ نقطه قوت چشمگیر و قابل ذکری نداشته که نمایندگان فعلی به حفظ آن توصیه شوند!
▪️این وضعیت برای آقای لاریجانی اصلا خوب نیست و بهتر است ایشان به حلقه کوچک حامیان دوآتشهاش توصیه کند که بجای تلاش برای گرفتن تمجید و تقدیر از بزرگان و سران و یا لابی برای جانمایی وی در پست جدید(در دانشگاه یا آن نهاد مهم حاکمیتی)، فکری به حال علتیابی شکست فعلی وی و عدم اقبال مردم قم در طی ۳دوره انتخابات، نموده تا او را احیانا به مدار مردم و خط اصیل انقلاب اسلامی بازگردانند.
▪️برخی دوستان سادهدل، تحت تأثیر القائات حلقه حامیان حوزوی لاریجانی که کاری جز ستایشنامه نویسی قجری بلد نیستند، دلشان به حال آقای لاریجانی سوخته و توصیه میکنند ایشان را طرد نکنید! ایشان را جذب کنید! نکند جریان اصلاحات او را جذب کند!
در پاسخ به این عزیزان هم باید عرض شود که اولا امثال آقای لاریجانی که از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون، در اغلب دوران حیات سیاسیشان، صدرنشین پستهای متنوع بودهاند، جا پایشان محکم است و از ساختارهای نظام به این زودیها جدا نمیشوند! اصلا چه جایی بهتر از موقعیت فعلیشان!
از این گذشته، اقلا بر اساس ستایش نامههای نزدیکان ایشان، امثال لاریجانی صاحبخانه و مالکاند و این انقلابیون هستند که باید توسط حضرات اربابان سیاسی(!!) جذب شوند!
جریان انقلابی کدام کرسی سیاسی و کدام منصب و موقعیت و امکانات و اختیارات را دارد که بخواهد کسی را جذب یا طرد کند؟!
مگر همین روشنگری و نقد عملکردها و دیدهبانی حقوق مردم که البته بزرگترین سرمایه انقلابیون است و هزارها بار مهمتر از آن مناصب موسمی است.
از این گذشته، دوستان نیاز نیست نگران باشند؛ جناب لاریجانی مدتهاست که در اردوگاه اصلاحات نقشآفرینی سیاسی دارد. از کارنامه وی در #فتنه۸۸ که بگذریم، در انتخابات مجلس دهم، در جرگه #تکراریها بود و با #لیست_بنفش توانست وارد مجلس شود.
در مورد #برجام هم حلقه حامیان او از نقش محوری وی در تحمیل برجام، غزل سراییها کردهاند!
پس در صحنه عمل هم کاملا همسو با جریان غرباندیش داخلی بوده است.
از این رو، جدایی او از جریان انقلابی، و جذب او توسط جریان غربگرا، #تحصیل_حاصل است! در تحقق این وضع هم، هیچکس مقصر نیست جز خودش.
🔳 نکته پایانی آنکه، بجای فرافکنی، مظلومنمایی و فرار به جلو، حضرات بهتر است مردانه در محافل نخبگانی حوزوی و دانشگاهی حاضر شوند و نسبت به عملکردشان پاسخگو باشند.
منبع:یاثارالله
دفاع همچنان باقیست
@defa_baghist
قالیباف رئیس مجلس یازدهم شد
🔹با شمارش آراء نمایندگان، محمدباقر قالیباف با ۲۳۰ رای به عنوان رئیس یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی انتخاب شد./فارس
🔴قاضیزاده و نیکزاد نواب اول و دوم هیأت رئیسه مجلس یازدهم شدند
🔹امیرحسین قاضیزاده هاشمی با ۲۰۸ رأی و علی نیکزاد با ۱۹۶ رأی به ترتیب به عنوان نواب اول و دوم هیأت رئیسه موقت مجلس دهم انتخاب شدند.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔻 بازگشایی حرمین شریفین در دمشق
🔹️ دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در سوریه: حرم مطهر حضرت زینب سلامالله از صبح پنجشنبه درهای خود را به روی زائران خواهد گشود.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امریکا به سوریه نیرو و تجهیزات جدید فرستاد
🔹ارتش اشغالگر امریکا مجددا با نقض قوانین بینالمللی، یک کاروان حامل تجهیزات نظامی و لجستیک به استان "الحسکه" سوریه اعزام کرد.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
شهر مینیاپولیس در آمریکا به صورت کامل از کنترل نیروهای امنیتی این کشور خارج شده است. پس از جنایتی که دو روز پیش پلیس این شهر علیه یک سیاه پوست انجام داد و او را به شکل بسیار فجیعی به قتل رساند! مردم شهر در اعتراض به این جنایت به خیابانها ریخته و عملاً همه چیز را به آتش کشیدند.
متاسفانه در کشور ما رسانهها به هیچ عنوان به این نکته اشاره نکرده و به سادگی از کنار آن عبور میکنند، در حالی که اگر کوچکترین اتفاقی از این دست در ایران روی میداد؛ مطمئن باشید رسانههای وابسته به سازمان جاسوسی انگلیس آمریکا و پترودلارهای سعودی و اماراتی تا الان هزاران لیتر بنزین بر این آتش ریخته بودند.
منبع: نودسیاسی
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔸پیام تبریک رییس قوه قضاییه به رییس مجلس یازدهم
🔹انتخاب جنابعالی بعنوان رئیس مجلس با رای اکثریت قاطع نمایندگان مجلس که نشانه وحدت و همدلی منتخبین ملت میباشد را تبریک عرض مینمایم.
🔹قوه قضائیه آمادگی خویش را در جهت تعامل برادرانه با مجلس اعلام و امیدوار است در پرتو این تعامل و همکاری بتواند با قانونگذاری صحیح و اعمال نظارتهای قانونی و موثر و کارآمد نسبت به مرتفع نمودن مشکلات جامعه و مردم به وِیژه در حوزه اقتصاد و فرهنگ و از بین بردن زمینههای فساد نقش موثرتری ایفا نماید.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔀 بروز نشانههایی از تغییر رویکرد در سیاست خارجی ایران
💯 محمولهای که مناسبات اقتصادی- سیاسی را تغییر میدهد
یکی از تاکتیکهای این راهبرد تلاش برای ترساندن شرکای تجاری ایران است، موضوعی که سبب شد تا کشورهای مختلف از خرید نفت و مبادله کالا با کشورمان صرفنظر کنند. این ترس به حدی واقعی است که نفتکش سانچی با پرچم کشوری دیگر و تحت مدیریت یک فروشنده صوری و البته با جیپیاس خاموش حرکت میکرد و تاکنون مشخص نشده که خریدار آن محموله کدام کشور بود.
حرکت همزمان پنج ابرنفتکش ایرانی به سمت کشور ونزوئلا برای تامین سوخت در این کشور بحرانزده را باید مهمترین خبر اخیر رویدادهای بینالمللی دانست؛ اتفاقی که برخی کارشناسان از جمله شیرین هانتر، عضو شورای روابط خارجی آمریکا از آن به عنوان «نشانگر دوره جدید در مناسبات قدرت جهانی» یاد کرده است.
⁉️به راستی اهمیت این حرکت و پیامدهای آن چیست؟
💢 سیاست و اقتصاد؛ دوقلوهای ناهمسان
از جمله مباحث تخصصی در حوزه بینارشتهای را باید اقتصاد سیاسی برشمرد، موضوعی که به تاثیر متقابل تصمیمات اقتصادی و سیاسی بر حوزه عملکردی یکدیگر میپردازد. در کشورمان اما گویا مسئولان طی چهار دهه گذشته اعتقاد چندانی به این موضوع نداشتند و بسیاری از تصمیمات اقتصادی و سیاسی آنها در بستری شکل گرفت که به صدمه در سایر حوزهها منتهی شد.
در دولت سازندگی و تمرکز دولت وقت بر توسعه اقتصادی، شاهد این بودیم که اقتصاد به عنوان نقطه ثقل تصمیمات کلان تعریف شد. تلاش برای عضویت رد سازمانهای بینالمللی اقتصادی همچون بانک جهانی و سازمان تجارت جهانی سبب شد تا برنامههای پولی و مالی از سوی این نهادها به کشورمان تحمیل شود که در نهایت به تورم 50درصدی و حوادث ناگوار اوایل دهه هفتاد منجر شد. همچنین سیاست خارجی ایران در منطقه نیز تحت تاثیر این موضوع قرار گرفت! به حدی که شائبه معامله بر سر گروههای مقاومت برای حضور ایران در بازارهای جهانی منتشر شد.
در پایان دولت سازندگی نیز شاهد بودیم که عدم توازن این دو موضوع؛ سبب شد ✘نه توسعه اقتصادی را شاهد باشیم و ✘نه آرزوهای دولت وقت در حوزه سیاست خارجی که به واقعیت نپیوست.
در دوره #اصلاحات این مسیر ادامه داشت به حدی که #صادق_خرازی به نمایندگی از رئیسجمهور وقت در نامهای محرمانه به طرفهای آمریکایی از آمادگی #خلع_سلاح گروههای #مقاومت در مقابل تصویب پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی خبر داد. از سویی دیگر، تلاش برای به دست آوردن دل اروپاییها باعث شد تا #فرصتهای #اقتصادی در حوزه آسیاس میانه #از_بین_برود.
در #دولت_احمدینژاد اما با چرخشی 180 درجه، این سیاست بود که برای اقتصاد تعیین تکلیف میکرد. دولت وقت با اتخاذ #راهبرد_گسترش_حوزه ریالدیپلماتیک به منظور افزایش توان جبههای برای مقابله با تحریمها؛ به سمت ارتباط به کشورهایی رفت که زمینه #اتحاد_علیه_آمریکا را داشتند و یا در راستای منافع اقتصادی، حاضر بودند با جمهور اسلامی مشارکت داشته باشند. گسترش صنایع تبدیلی ایرانی در #آفریقا، صدور فناوریهای زیرساختی به #کشورهای_آمریکای_لاتین و #سرمایهگذاری_مستقیم در کشورهای مختلف از جمله ابعاد این سیاست بود.
نکته مهم در این میان طولانی بودن پروسه بهرهبرداری اقتصادی از این سرمایهگذاریهای سیاسی و همچنین عدم توجه به تغییرات سیاسی در کشورها بود. موضوعی که سبب شد تا زیرساختهای دیپلماتیک ایران در برخی کشورهای آمریکای لاتین با تغییر روسای جمهور بلااستفاده شود.
🔂 روحانی و بازگشت به بیست سال پیش!
از همان دوره تبلیغات ریاستجمهوری سال 92 مشخص بود که حسن روحانی تمایل به احیای رویکرد دولت سازندگی در استفاده از سیاست برای اهداف اقتصادی دارد. بازگشت به همین رویکردباعث شد تا دولت وی برای #خرید_چند_هواپیما صنعت هستهای کشور را به تعطیلی بکشاند!
طی هفت سال گذشته، دولت اعتدال با نگاهی افراطی در این حوزه حاضر شد و تمام دستاوردهای سیاسی (اعم از داخلی و خارجی) را به پای اقتصاد #قربانی کند؛
🔸صنعت موشکی
🔸سرمایهگذاری دیپلماتیک در آمریکای لاتین
🔸مناسبات تجاری نادعادلانه
🔸و در نهایت گره زدن همه امور داخلی حتی آب خوردن به ثمرات اقتصادی برجام؛ از جمله نتایج این رویکرد افراطی است. در نهایت آن چه بعد از هفت سال نصیبمان شد! #اقتصادی به شدت #صدمه_دیده و #سیاست_خارجی #فشل است. نه چرخ کارخانهها چرخید و نه سانتریفیوژها!
در واقع باید گفت از دهه هفتاد بدین سو؛ هیچکدام از دولتها نتوانستند میان اقتصاد و سیاست تعادل و تعامل برقرار کنند، یا به خاطر اقتصاد حاضر شدند دستاوردهای کلان سیاست خارجی را قربانی کنند و یا با برجستهسازی جنگ دیپلماتیک فرصتهای اقتصادی را از دست دادند.
ادامه دارد...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
دفاع همچنان باقیست
🔀 بروز نشانههایی از تغییر رویکرد در سیاست خارجی ایران 💯 محمولهای که مناسبات اقتصادی- سیاسی را تغی
⁉️چرا فروش بنزین به ونزوئلا در حوزه سیاست هم اثرگذار است؟
حرکت پنج ابرنفتکش به سمت ونزوئلا برخلاف نگاههای ساده برخی کارشناسان و فعالان فضای مجازی، دارای عمق و پیشینه بسیار مهمی است.
طی ۳سال گذشته به گفته برایان هوک، سرپرست گروه ویژه ایران در وزارت امورخارجه آمریکا، تمام سعی این کشور علیه کشورمان در #نابودی_اقتصادی و #سرریز_کردن_تبعات_آن به #حوزه_اجتماعی و #ایجاد_آشوب متمرکز شده است.
به بیان دیگر، تشدید مشکلات اقتصادی این ظرفیت را دارد که به آشوبهای اجتماعی گسترده و تهدید امنیت ملی ختم شود. براساس همین نگاه است که تحریمهای دولت ترامپ (ناگفته نماند که این تحریمها بر پایه ساختاری انجام میشود که در دولت اوبامای مودب طراحی شده است) به سمت مسدودسازی مسیرهای دسترسی ایران به بازارهای جهانی حرکت میکند.
✔️یکی از تاکتیکهای این راهبرد، تلاش برای ترساندن شرکای تجاری ایران است، موضوعی که سبب شد تا کشورهای مختلف از خرید نفت و مبادله کالا با کشورمان صرفنظر کنند.
این ترس به حدی واقعی است که نفتکش سانچی با پرچم کشوری دیگر و تحت مدیریت یک فروشنده صوری و البته با جیپیاس خاموش حرکت میکرد و تاکنون مشخص نشده که خریدار آن محموله کدام کشور بود.
با نگاه به این پیشینه باید به موضوع #فروش_بنزین به #ونزوئلا نگاه کرد. حرکت نفتکشها با پرچم رسمی کشورمان و با جیپیاس روشن، اعلام صریح نوع محموله و مقصد را باید جدی گرفت. در واقع میتوان گفت این حرکت جمهوری اسلامی اعلام رسمی به آمریکا و کشورهای دیگر مبنی بر #پایان_صبر ایران #در_برابر این #تحریم است.
انتخاب ونزوئلا، جدای از نیاز این کشور به این محموله بزرگ، یک پیام دارد و آن اینکه #فروپاشی_تحریمها با استفاده از #حیات_خلوت_سنتی_آمریکا آغاز شده است.
رسیدن این محموله یکونیم میلیون بشکهای به سواحل این کشور، پهلوگیری و در نهایت تزریق خون تازه در رگهای اقتصاد ونزوئلا به نمونه جدیدی از مناسبات ایران با کشورهای دیگر بدل خواهد شد.
🔺شک نداشته باشید که انتقال موفق این محموله مقدمهای برای خرید بنزین از سوی کشورهای مختلف است.
🇮🇷 از سوی دیگر این اقدام به بازگشت جایگاه یاران در منطقه آمریکای لاتین منجر خواهد شد؛ جایگاهی که محمود احمدینژاد علیرغم پایهگذاری آن، نتوانست بهره لازم را ببرد. کشورهای مختلفی در این منطقه حضور دارند که منتظر نتیجه این حرکت هستند، یعنی اگر موفقیت کامل حاصل شود، کشورهای دیگر نیز به سمت احیای روابط خود با کشورمان و بهرهبرداری از کمکهای اقتصادی ایران سوق پیدا خواهند کرد.
همچنین کشورهای دیگر از جمله #چین، #روسیه، #کره_جنوبی و #هند نیز با نمایش اولین تصاویر از #شکست_دیوار تحریمها به سمت #بازگشت به بازار ایران و احیای روابط اقتصادی چرخش خواهند داشت.
👀 ترامپ چارهای جز تماشا کردن ندارد
همه این اتفاقات در حالی رخ میدهد که ترامپ در وضعیت بغرنجی به سر میبرد. در حوزه داخلی، #کرونا سبب شده تا دستاوردهای چهارساله وی طی دو ماه از بین برود، #جبهه_مخالفان_سیاسی و #اجتماعی وی گسترش پیدا کند و شانس پیروزی مجدد وی در انتخابات ریاستجمهوری پیشرو #کاهش پیدا کند.
در حوزه سیاست خارجی نیز #شکست #پروژههای_دولت_وی را شاهد هستیم.
❇️ تعیین نخستوزیر عراق
❇️ بینتیجه ماندن مذاکرات صلح افغانستان
❇️ وضعیت بغرنج بزرگترین شریک منطقهای وی در منطقه یعنی رژیم سعودی
❇️ و در نهایت شکست طرح «توافق قرن» باعث شده از سویی اعتماد همپیمانان به دولت آمریکا متزلزل شود و ترس رقبایی همچون چین و روسیه از کلهشق بازیهای ترامپ فرو بریزد.
✅ در این وضعیت توافق ایران و ونزوئلا برای تبادل #بنزین و #طلا (ونزوئلا یکی از پنج ذخیرهکنندگان اصلی طلا در جهان است) باعث شده تا سیاست خارجی وی عملا به سخره گرفته شود، در حالیکه وی هیچ چارهای جز تماشای عبور نفتکشهای ایرانی از مقابل پایگاه نظامی آمریکایی در منطقه کارائیب نداشته باشد!
در پایان میتوان گفت که آنچه در حال رخ دادن است؛
#پایان_صبر_ایران در برابر تحریمها،
#تغییر_رویکرد_سیاست_خارجی از #گوشهنشینی_اجباری به #مقاومت فعال
و در نهایت #ترسیم_فضایی_جدید از #مناسبات_اقتصادی و #سیاسی در جهان است.
اینبار قرار است سیاست و اقتصاد به کمک یکدیگر آمده و دیوار تحریمها را نه از طریق مذاکرات برجامی که با #عملیات_تجاری در اقیانوس آرام از بن ببرند.
بعید نیست طی روزهای آینده، کشتیهای حامل سوخت، دارو و غذا مقابل چشمان بنسلمان وارد آبهای یمن شوند و این کشور نیز همانند آمریکا نتواند غلطی بکند!
✍ سعید درویشی؛ کارشناس مسائل امنیتی
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 محتکران خودرو نقره داغ شدند
🔹 رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران از کشف ۱۰۸۴ دستگاه خودرو در پارکینگ های عمومی خبر داد.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
♦️۴۰ خانه سازمانی مجلس توسط نمایندگان تصرف شده است
ابطحی: ۴۰خانه سازمانی در سعادتآباد، قسطی و به ثمن بخس واگذار شد، اما قرار است برای رهن خانه، به هر نماینده مجلس یازدهم، نیم میلیارد تومان داده شود"
🔹 ۶ خرداد ۹۹ | سیدمحمدجواد ابطحی، نماینده اصولگرای مجلس دهم اعلام کرد "۴۰ واحد خانه سازمانی مجلس در مساحت ۳۰۰ تا ۳۵۰ متر در سعادتآباد که قیمت کنونیشان دستکم ۱۰ میلیارد تومان است، توسط برخی نمایندگان مجلس اصولگرای هفتم که برای مجلس اصولگرای هشتم رای نیاورده بودند، به مدت ۱۲ سال است که تصرف شده؛ این نمایندگان، خانههای سازمانی مجلس را تحویل نداده و در نهایت بهصورت قسطی و با قیمت اندک آن را تصرف کردند"
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
کابوس کاراکاس برای قاتلان حاج قاسم
🔹آمریکایی ها می گفتند ایران پس از ترور ژنرال سلیمانی، از سوریه عقب می نشیند.
♦️اما رویای آنها کابوس شد، وقتی دیدند ایران وارد کاراکاس (پایتخت ونزوئلا) ونزوئلا شده و ونزوئلایی ها تصویر سردار سلیمانی را کنار قهرمانان آمریکای لاتین گذاشته اند.
🔹چی فکر می کردند و چی شد؟ به تعبیر قرآن کریم "ام یریدون کیدا. فالذین کفروا هم المکیدون. آیا می خواهند مکر بورزند؟ پس کافران، مورد مکر الهی هستند".
♦️کریس مورفی سناتور آمریکایی 14 دی ماه 98 (پس از ترور سردار سلیمانی) گفته بود «ژنرال سلیمانی به عنوان یک شهید، میتواند برای آمریکا به مراتب خطرناکتر باشد. سؤالی که باید از خود بپرسیم این است که او زمانی که زنده بود، خطرناک تر بود یا الان که کشته شده؟»
🔹همین سناتور درباره پرتاب موشک ماهوارهبر گفت «پرتاب ماهواره نظامی، سندی بر این واقعیت است که سیاست دولت ترامپ، فقط به تقویت ایران انجامیده و باعث شده تا تهاجمیتر عمل کند. در مقایسه با ۴ سال گذشته، ایران در خاورمیانه تقریبا از هر جهت قدرتمندتر، و آمریکا ضعیفتر شده است»/ محمد ایمانی
@defa_baghist