🔴واکنشهای بینالمللی به ترور شهید «فخریزاده»
🔹وزارت خارجه آلمان: ترور دانشمند ایرانی باعث تشدید تنش در منطقه میشود
🔹گزارشگر ویژه سازمان ملل: قتل هدفمند فرامرزی، نقض قانون بینالمللی حقوقبشر است
🔹وزیر خارجه آفریقای جنوبی، ترور شهید فخریزاده را قویاً محکوم کرد
🔹وزیر خارجه ونزوئلا با انتشار بیانیهای، ترور دانشمند هستهای ایران را قویا محکوم کرد
🔹فراکسیون حزبالله: آمریکا و اسرائیل با عوامل ترور شهید «فخری زاده» ارتباط ریشهای دارند
🔹ائتلاف ۱۴ فوریه بحرین: در پاسخ به جنایت ترور «محسن فخریزاده» کنار ایران هستیم
🔹جهاد اسلامی فلسطین: ترور دانشمند ایران پیشرفت علمی در ایران را هدف گرفته است
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
رییس سابق اداره امنیت حفاظت قوه قضائیه دستگیر شد
محمدجواد رشیدی رییس سابق اداره امنیت حفاظت قوه و رییس فعلی حفاظت شوراهای حل اختلاف به اتهام اخذ رشوه در پرونده طبری از نیازآذری دستگیر شد!
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
50.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 #انتقام_سخت گرفته نشده؛ حاج قاسم ما را زدند و ما به یک سیلی اکتفا کردیم!
🔻کنایههای سیدحسن نصرالله رو ببینید توی مستند که میگه بنا نبود برای انتقام ما یک پایگاه و تپه و حلبی را بزنیم!
این مستند کوتاه را ببینید؛ تا متوجه بشید چرا میگوئیم انتقام سخت گرفته نشده و بهمین دلیل دشمن جری شده است و بعد از #حاج_قاسم_سلیمانی، دشمنان در قلب تهران دست به ترور #شهید_محسن_فخری_زاده میزنند!
@defa_baghist
دفاع همچنان باقیست
♦️جیشالخلافةالاسلامیة دومین انشقاقی که بعد از بیعت ابوعمرو با رهبر داعش در جیش المهاجرین و الان
♦️اسامی و مشخصات 20 گروه، جریان و حزب سیاسی کُرد سوریهای در کنار برخی جهتگیریها و مواضعشان در قبال بحرانسوریه به ترتیب زمان تأسیس آنها خواهد آمد:
1) حزب دمکرات کُردستان سوریه (1957) سابقهی تأسیس این حزب به اواخر دههی 1950 بازمیگردد که توسط «عثمانصبری» تأسیس شد. این حزب در دههی 1960 متأثر از تحولات همسایهی شرقی سوریه، یعنی عراق و تحت حمایت جنبش ملامصطفیبارزانی قرار داشت. حزب مذکور افت و خیزهای زیادی در طول سالهای طولانی فعالیتش داشته و در برخی سالها، جز نامی کم اثر نداشته است.
چند دستگی در میان رهبران حزب باعث شد تا در سال 1998 این حزب دچار انشعاب شود و عملاً به دو شاخهی طرفداران «عبدالکریمبشار» و طرفداران «نصرالدینابراهیم» تقسیم شود.
شاخهی نخست نشریهای با نام «صوتالاکراد» (صدایکُردها) را منتشر میکند و جناح دوم نیز «دنگیکورد» (صدایکُرد) را بعنوان نشریهی رسمی خود، اما بصورت نامنظم، منتشر میکند. از دیگر چهرههای سیاسی معروف این حزب میتوان به «بهزاددورسن» و «نزالسلیم»، دو تن از اعضای دفتر سیاسی، اشاره کرد که ربوده شدن آنها توسط نیروهای مسلح وابسته به اتحادیهی دمکراتیک باعث افزایش تنش میان احزاب کُرد سوری شد. همچنین امروزه حزب وحدت دمکراتیک کرد سوریه، به رهبری «اسماعیلعمر»، انشعابی دیگر از حزب دمکرات محسوب میشود. در حال حاضر، مواضع حزبالپارتی و زیرشاخههای آن بطور کلی تحت تأثیر تصمیمات اتخاذ شده در اربیل با محوریت مسعودبارزانی است. به این ترتیب، این حزب در قبال بحران سوریه، همانند معارضین سوری، خواهان سقوط دمشق است و سعی دارد با نوعی میانجیگری بارزانی در برابر ترکیه، از شدت سیاستهای خصمانهی ترکها در قبال تحولات کردهای شمال سوریه بکاهد. احتمال همکاری این حزب با معارضین و اپوزیسیون سوری بیشتر از وضعیت بیطرفی آن است. همچنین این حزب و مجموعهی زیرشاخههای آن نوعی موافقت اولیه برای تشکیل ارتش آزاد کُرد ابراز کردهاند، اما در مسئلهی الحاق این نیروها به سایر گروههای معارض محتاط هستند و دیدگاهی مثبت ندارند و در توجیه آن، خواهان ایفای نقش تدافعی و برقراری امنیت توسط ارتش آزاد کُرد در مناطق کُردنشین سوریه هستند. حکومت اقلیم کُردستان عراق، با محوریت مسعودبارزانی، تلاش بسیاری کرده تا با استفاده از بحران سوریه تبدیل به بازیگری منطقهای و تأثیرگذار در تحولات شمال سوریه شود. مجموعهی این تلاشها تا کنون منجر به تشکیل چندین جلسه میان رهبران مختلف کُرد سوریهای شده است.
2) حزب دمکراتیک پیشروی کُرد (1965) حزب مذکور، که نام اصلی آن «الدیمقراطیالتقدمیالکردی» است، در اواسط دههی 1960 میلادی تأسیس شده است و در میان احزاب نسبتاً شناخته شدهی کُرد سوری، از جمله قدیمیترین آنها به شمار میرود. وظیفهی دبیرکلی این حزب بر عهدهی «عبدالحمیددرویش» است؛ فردی که بیش از 5 دهه در عرصهی سیاسی مسائل کُردهای سوریه فعالیت پرفراز و نشیبی داشتهاست. در خصوص مواضع حزب مذکور در قبال بحران سوریه باید گفت موضعی نزدیک با جریان تحت رهبری الپارتی دارد. به همین دلیل، درویش حملهی واحدهای نظامی وابسته به حزباتحاددمکراتیک به احزاب کُردی را محکوم کرد و در نتیجه خواهان تغییر نظام سیاسی در سوریه است.
3) حزب اتحادیهی خلق کُرد سوریه (1980) یکی دیگر از احزاب قدیمی در سوریه حزباتحادیه یا «یکیتی گهل کوردی سوریه» نام دارد. حزب مذکور، در اوت 1980، توسط افرادی از جمله «صلاح بدرالدین» تأسیس شد. هماینک رهبری حزب بر عهدهی «د. محمد رشید»، استاد حقوق در دانشگاه صلاحالدین اربیل و «ریحان رمضان»، مقیم اتریش و مدیر انجمن فرهنگی کُرد کاوه، است. لازم بذکر است که حزب اتحادیهی خلقکُرد در سال 2009 یک ائتلاف با دو حزب «چپکُرد» و «آزادی» تشکیل داد که این اتحاد تنها چند ماه دوام آورد. این حزب نیز در زمرهی احزاب حاضر در نشستهای اربیل و جناح نزدیک به الپارتی در قبال تحولات جاری سوریه محسوب میشود.
(51) ادامه در پُست بعدی....
فرقهها و ادیان جهان اسلام
https://eitaa.com/joinchat/1739522124Ca6c226e120
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 فیلمی از عملیات تروریستی روزگذشته و شهادت سردار فخریزاده و محافظان ایشان.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
رئیسی: طراحان ترور «تحریم» میکنند، با کراوات پای میز «مذاکره» میآیند و در خیابان آدم میکشند
🔹تاوان این جنایتها، نابودی لکه نجس صهیونیستی از جغرافیای منطقه است.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دانشمندان هستهای در دولت روحانی کشاورزی میکنند!
🔺️صحبتهای تکاندهنده فریدون عباسی؛ رئیس سابق انرژی اتمی درباره اخراج دانشمندان هستهای در دولت روحاني
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🚨 خط داخلی تروریستها
⚫️ اگر دیدید که هر ابلهی توئیت زد یا جایی نوشت که ما داشتیم با #بایدن به #توافق میرسیدیم اما اسرائیل برای تحریک تندروهای داخلی و بستن راه #مذاکره دست به ترور زد، بدانید آن آدم ابله هم بخشی از تروریستها و خط داخلی آنهاست که پروژه #مهار_از_درون رو دنبال میکند.
🔹 یادتان باشد ترور همه دانشمندان هستهای کشورمان در زمان دولت دموکراتها که #اوباما رئیسجمهور و #بایدن معاونش بود اتفاق افتاد.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔴 یکی از عوامل ترور که شناسایی شده و در صورت مشاهده به مراجع اطلاع دهید.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
💬 سارا معصومی، خبرنگار دیپلماسی و بینالملل:
1️⃣ سرقت اسناد هستهاي از قلب تهران
2️⃣ ترور شهيد قاسم سليماني
3️⃣ خرابكاري در تاسيسات هستهاي
4️⃣ تهديد مشخص به هدف قراردادن تاسيسات يا حمله موردي به ايران
🔹سوال اين است كه نهادهاي امنيتي و سرويسهاي اطلاعاتي دقيقاً مشغول چه كاري هستند؟جاسوسهاي اسرائيل تا كجا نفوذ كردند؟
🔹محسن فخريزاده سالها سوژه ترور اسرائيل بود و حالا درست در سالگرد ترور شهداي هستهاي و در شرايطي كه ايران بايد در آمادهباش كامل امنيتي به دليل تهديدهاي آمريكا و اسرائيل و توطئه سعودي باشد ترور شد. دوستاني كه از اشراف امنيتي و اطلاعاتي ايران تا قلب تلآويو سخن ميگفتند،كجا هستند؟
✍حاج رسول: جالب توجه اینکه، ترور شهید فخریزاده و نبود اشرافیت اطلاعاتی، همزمان شده با شکستهای اطلاعاتی و عملیاتی سریال «خانه امن» که نیاز به تحلیل کارشناسانه دارد!!!!
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
⭕️ برسد به دست تیم مذاکره کننده...
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist