⭕️جنگ آینده، نزاع بر سر آب است
عربستان سعودی رقم خیره کننده 500 میلیارد دلار برای إيجاد تكنولوژي هاي سبز نوين و پنل های خورشیدی در فضایی به وسعت 26 هزار کیلومتر مربع سرمایه گذاری کرده است تا جایگزین سوخت های فسیلی کند.
عربستان سعودی هم اکنون بزرگترین و مدرن ترین تاسیسات آب شیرین کنی منطقه را دارد و اخیرا قراردادی به ارزش 7.2 میلیارد دلار با BNP Paribas امضا کرده است تا 9 مرکز بزرگ دیگر را در کرانه دریای سرخ راه اندازی کند.
امارات متحده عربی با تخصیص 163 میلیارد دلار سرمایه گذاری عظیمی انجام داده است تا سال 2050 میلادی بیش از 50 درصد نیاز انرژی اش را از منابع تجدیدپذیر تامین کند. سرمایه گذاری در منابع انرژی تجدیدپذیر یعنی هم کاستن از هزینه های انرژی های گران قیمت فسیلی و کاستن از آلودگی و اثرات هولناک تغییرات اقلیمی از جمله خشکسالی است که هستی کشورهای خاورمیانه را نشانه گرفته است. همچنین امارات تسهیلات ویژه ای برای استفاده از خودروهای الکتریکی و رسیدن به چشم انداز شهر carbon-freeبدون-کربن اعمال کرده است.
در کره جنوبی تدوین و اجرای توسعه بدون کربن و سبز در سال 2008 هماهنک با دغدغه های زیست محیطی و با هدف کاهش وابستگی به سوخت های فسیلی و مقابله با چالش تغییرات اقلیمی تصویب و در دست اجرا قرار گرفت. براساس این طرح تا سال 2025 کره جنوبی جزو 5 کشور اول دنیا درصنایع و تکنولوژی های سبز قرار می گیرد و همزمان قراراست شغل های مرتبط با تکنولوژی های سبز ایجاد شود.
سنگاپور نیز طرح مبارزه با تغییرات اقلیمی را از سال 2005 آغاز کرده است. تقریبا همه 1650 برج و ساختمان های بزرگی که از سال 2005 تا کنون ساخته شده اند براساس انرژی های سبز ساخته شده اند. براساس سند چشم انداز 2030 میلادی سنگاپور 35 درصد منبع انرژی هاي شهري و حمل و نقل باید انرژی های نو و تجدیدپذیر باشد و 80 درصد ساختمان ها باید گواهینامه سبز دریافت کنند.
هلند، الگوی توسعه کشاورزی
کشور هلند و مدیریت خیرکننده آن را می توان از عجایب دنیای مدرن نامید. کشور کوچک هلند 41 هزار کیلومتر مربع که فقط یک چهلم وسعت ایران است با بهره گیری از تکنولوژی فوق پیشرفته کشاورزی و صنعتی اش دومین صادرکننده مواد غذایی دنیا بعد از آمریکاست.
راندمان تولید محصولات کشاورزی هلند فاصله خیره کننده ای با کشورهای پیشرفته حتی آلمان و آمریکا دارد ! هلندی ها در سال 2000 میلادی با شعار " تولید محصول دوبرابر با استفاده از نصف منابع انرژی و آب" جنبشی را آغاز کردند که با بهره گیری از شرکت های دانش بنیان و start-up های کشاورزی صنایع غذایی پیشرفته خود را بسیار پیشرفت تر کردند.
هلند سالانه 79 میلیارد دلار---تقریبا 2 برابر صادرات نفتی ایران— محصولات غذایی و کشاورزی صادر می کند و علی رغم وسعت بسیار کوچکش از آلمان و فرانسه و چین و ژاپن بسیار جلوتر است.
کافی است راندمان تولید گوجه فرنکی در هلند را با چین مقایسه کنیم. هلند در هر مایل مربع 144000 تن گوجه فرنکی تولید می کند درحالیکه این رقم برای چین 3860 تن در هر مایل مربع است که 38 برابر بیشتر است.
دانشگاه WUR هلند که مغز متفکر پشت نوآوری های کشاورزی است به ده ها کشور مشاوره ویژه ارایه می کند که البته کشور ما جزو آنها نیست!
بنابراین برای نجات ایران از خشکسالی حتی نیاز به توقف کشاورزی نیست و فقط کافی است از الگوی توسعه کشورهایی مثل هلند پیروی کرد.
ایران امروز باید شعار " Big drought is coming” یعنی " خشکسالی بزرگ می آید" را بر همه شعارهایش اولویت دهد و همه امکانات کشور را با نگاهی آینده نگر معطوف دشمن بزرگ خشکسالی کند که از مرزهایش گذشته است و شهرهایش را یکی پس از دیگری با بی رحمی در می نوردد.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
💢 دور جدید گفتگوهای استراتژیک بغداد-واشنگتن
🔸 دستیار موقت وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد که صرفنظر از خواستههای همسایگان عراق، روابط واشنگتن با بغداد همواره برای آمریکا مهم بودهاست.
🔸 «جوئی هود» افزود که جلسات گفتوگوهای استراتژیک با عراق طی روزهای آتی برگزار خواهد شد و بر توسعه همکاری آمریکا و عراق تمرکز دارد.
👈 این اظهارات از واشنگتن گویای این است که آمریکاییها کماکان قصدی برای توجه به مصوبه پارلمان عراق مبنی بر خروج نیروهای بیگانه از این کشور ندارند.
👈 گفتنی است که طی دو دور گفتوگو میان واشنگتن و بغداد، نتیجه ملموسی حاصل نشده و اعتراض شخصیتهای سیاسی و گروههای مقاومت را در کوتاهی و بیتوجهی دولت بغداد به خواسته مردم این کشور در پی داشته است.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
🔴 یادداشت شریعتمداری درباره اظهارات اخیر روحانی
گل بهکدام دروازه؟!
آقای روحانی که نتیجه مذاکرات چند سالهشان به گواه واقعیتهای موجود «تقریباً هیچ» بوده است، در سخنان دیروزشان، تصویب طرح «اقدام راهبردی برای لغو تحریمها» در مجلس شورای اسلامی را مانع لغو تحریمها معرفی کردند!
گل بهکدام دروازه؟!
به گزارش جهان نيوز، حسین شریعتمداری طی یادداشتی نوشت:
۱- دیروز آقای روحانی در جلسه هیئت دولت بار دیگر و درپی صدها بار قبلی، به افتخاری که دولت ایشان در توافق هستهای آفریده است اشاره کرد و به گلایه گفت: « وقتی تیم ملی ما در مذاکرات پیروز میشود و سه تا گل میزند، چرا سختمان است کف بزنیم، چرا سختمان است آفرین بگوییم، چرا سختمان است در برابر بازیگران قوی صحنه بینالملل تعظیم کنیم، چرا...»؟!
کاش جناب رئیسجمهور به جای تعریف و تمجید همیشگی از برجام، فقط در چند کلمه برای مردم توضیح میدادند که توافق هستهای مورد تمجید ایشان غیر از « فاجعه» اقتصادی و سیاسی و برباد دادن امکانات و ظرفیتهای ۸ ساله کشور، چه نتیجه دیگری داشته است؟! و آن سه گُل که از آن یاد میکنند به کدام دروازه وارد شده است؟! آیا این درخواست از جناب ایشان، انتظار زیادی است؟! و آیا مردم حق ندارند بیرون از شعارهای کلی و بیسند، از فرجام برجام با خبر شوند؟! و از جناب روحانی و یا اعضای ارشد تیم مذاکرهکننده کشورمان بخواهند به جای اظهارنظرهای یکطرفه و بدون ارائه شاهد و نمونه و سند، دستکم برای یکبار هم که شده در مقابل یکی از کارشناسان منتقد بنشینند و به پرسشهای او که سؤال همه مردم -چه موافق و چه مخالف برجام- است بیرون از شعار و کلیگوییهای بیسند، پاسخ گویند؟! تا همگان به وضوح ببینند که برجام برایشان چه دستاوردی داشته و یا چه بلایی بر سرشان آورده است!
۲- ماجرا اصلاً پیچیده نیست. و در یک گزاره کوتاه خلاصه میشود و آن اینکه، هدف از مذاکرات هستهای لغو همه تحریمها بود اما، نه فقط هیچ تحریمی لغو نشد بلکه صدها تحریم دیگر نیز به آن اضافه شد! آیا غیر از این است؟! اگر چنین بوده -که غیر از این نبوده است- از مردم انتظار دارید برایتان کف بزنند و یا بخاطر امکانات و ظرفیتهای ۸ سالهای که بر باد دادهاید ابراز تاسف کنند؟! ملامت و انتظار پاسخگویی، بماند!
۳- روز ۲۳ تیرماه ۱۳۹۴ و بعد از امضای توافق هستهای میان ایران و کشورهای ۱+۵ آقای روحانی در قاب تلویزیون ظاهر شده و مژده دادند که «عیدانه فراوان شد تا باد چنین بادا!» و فرمودند؛ «ما در این مذاکرات 4 هدف را دنبال میکردیم. هدف اول آن بود که توانمندی هستهای و فناوری هستهای و حتی فعالیت هستهای را بتوانیم در داخل کشور ادامه دهیم. هدف دوم این بود که تحریمهای غلط و ظالمانه و غیرانسانی را لغو کنیم. هدف سوم این بود که کلیه قطعنامههایی که از دید ما قطعنامههای غیرقانونی بود در شورای امنیت سازمان ملل آنها را لغو کنیم و هدف چهارم این بود که پرونده هستهای ایران را از فصل 7 منشور ملل متحد و از شورای امنیت خارج کنیم که در توافق امروز و در این برنامه جامع اقدام مشترک هر 4 هدف حاصل شده است.»!!
باید از جناب روحانی پرسید کدامیک از اهدافی که اشاره فرمودید تحقق یافته است؟!
۴- آقای روحانی که نتیجه مذاکرات چند سالهشان به گواه واقعیتهای موجود «تقریباً هیچ» بوده است، در سخنان دیروزشان، تصویب طرح «اقدام راهبردی برای لغو تحریمها» در مجلس شورای اسلامی را مانع لغو تحریمها معرفی کردند! و حال آنکه با تصویب این طرح، گردونه انفعال دولت جای خود را به قاطعیت مقابله به مثل برای حفظ منافع نظام داد. این طرح، دولت را موظف میکرد که برای وادار کردن آمریکا و اروپا به انجام تعهدات خود، طی چند مرحله پیدرپی، میزان تعهدات برجامی کشورمان را کاهش دهد. حریف با شروع این حرکت و کاهش تدریجی تعهدات برجامی کشورمان، ابتدا به تهدید و رجزخوانی روی آورد و هنگامی که جمهوری اسلامی ایران را در انجام آن مصمم و جدی دید، به واسطهها متوسل شد! و مذاکرات وین از این نقطه شکل گرفت. اگر این طرح و موظف شدن دولت به اجرای آن نبود، همان حالت انفعالی دولت در مقابل حریف ادامه مییافت و به بیان دیگر، مجلس با تصویب این طرح، مانع یکهتازی آمریکا در چالش هستهای شد و در قبال بدعهدی آمریکا تعهدات برجامی ایران را نیز کاهش داد و این حرکت ادامه دارد. حالا باید از جناب آقای روحانی پرسید؛ مگر مسیر چند ساله شما در مذاکرات دستاورد و نتیجه دیگری هم داشته است، که مصوبه مجلس مانع آن شده باشد؟! مصوبه مجلس چالش هستهای را به یک دوراهی تعیینکننده رسانده است. آمریکا و اروپا باید به تعهدات خود عمل کنند و در
غیر اینصورت، ایران نیز تعهدات برجامی خود را نادیده خواهد گرفت. این روال قانونی و شناخته شده در تمام معاهدات است که متاسفانه دولت محترم از آن غفلت ورزیده است.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/de
🔴 فوتبال با یک دروازه !!
🔹حسن روحانی : چرا وقتی تیم ملی ما در #مذاکرات سه تا گل زد کسی کف نزد؟!!
جوابش خیلی ساده است چون ده تا گل هم خورده اید!!!
آقای مربی ما که سه تا گل شما را یادمان نمی آید اما اگر هنوز نمی دانید ، بدانید که فوتبال دو دروازه دارد و علاوه بر گل زده ، گل خورده هم در نتیجه مسابقه تاثیر می گذارد ...
✍"قاسم اکبری"
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷ورود پیکر ۴۳ شهید از مرز شلمچه به کشور
فرمانده کمیته جستجوی مفقودان ستاد کل نیروهای مسلح:
🔹️ پیکرهای این شهدا با تلاشهای انجام شده در دو ماه گذشته در مناطق عملیاتی فکه، جزایر مجنون، شرق دجله و شلمچه کشف شدند.
دفاع همچنان باقیست
https://eitaa.com/defa_baghist