💠 خبر شهادت پسر همسایه
تابستان 1364 - تهران
✍️یکی از روزها که برای مرخصی آمده بودیم تهران، رفتیم دم خانه محمدرضا تعقلی در نازی آباد. حرف محمد دستواره و بازیهایش به میان آمد. محمدرضا گفت که یک سر برویم دم خانهشان.
سوار بر موتور، رفتیم به کوچههای تنگ علیآباد در جنوب تهران و خانه آنها را پیدا کردیم. سیدحسین، کوچکترین پسر خانواده در را باز کرد. حسین که مقداری حالت داشمشدی داشت، مثلا خواست قیافه بگیرد و خیلی سنگین و با تکبر داد زد
- داش ممّد، بیا دم در ریفیقات کارت دارن.
که من خندیدم و گفتم: بهبه داداشمون یه پا لاته ها.
که نگاه تندی انداخت و رفت داخل.
محمد که آمد دم در، گیر داد برویم تو. هرچه گفتیم نه، قبول نکرد. خانهای نقلی و داغان که ظاهرا طبقه پایین آن متعلق به حاج رضا دستواره بود که با زن و بچهاش آنجا زندگی میکرد.
به طبقه بالا رفتیم که پدر و مادرشان هم آمدند نشستند. حسین با همان قیافه سنگین آمد کنار محمد نشست. حاج خانم میان صحبتهایش، نگاهی به محمد انداخت و گفت:
- اینم که آبروی ما رو توی محل برده.
وقتی پرسیدیم چی شده؟ خود محمد گفت:
- هیچی بابا. حوصلهام سررفته بود، گفتم یه کاری کنم یه کم بخندیم. رفتم دم خونه عباس همسایه روبهروییمون و گفتم: میبخشید حاج خانم، عباس خونه است؟ که ننهاش گفت: "نه، عباس آقا جبهه است"
که منم گفتم:
"نه آبجی. عباستون شهید شده، فردا هم جنازهش رو میآرن تهران."
همه محل از این شوخی محمد ریخته بود به هم، ولی او خونسرد گفت:
خب حالا خواستیم یه ذره بخندیم.
سیدمحمدرضا دستواره متولد: 1 بهمن 1338 شهادت: 13 تیر 1365 عملیات کربلای 1 مهران. مزار: بهشتزهرا (س) قطعه 26 ردیف 89 شماره 50
سیدمحمد دستواره متولد: 6 اردیبهشت 1343 شهادت: 20 دی 1365 عملیات کربلای ۵ شلمچه. مزار: بهشتزهرا (س) قطعه 26 ردیف 90 مکرر شماره 50
سیدحسین دستواره متولد: 28 فروردین 1348 شهادت: 29 خرداد 1365 منطقه مهران. مزار: بهشتزهرا (س) قطعه 26 ردیف 90 شماره 50
محمدرضا تعقلی متولد: 6 اردیبهشت 1348 شهادت: سهشنبه 27 اسفند 1364 عملیات والفجر 8 در جاده فاو. مزار: بهشتزهرا (س) قطعه 26 ردیف 98 شماره 3
( داودآبادی)
ا┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄
🌴 کانال "دفاع مقدس"
ایتا http://eitaa.com/DefaeMoqaddas
👆اینجا بیت شهداست👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩 فلسفه سرخ بودن پرچم گنبد حرم حضرت عباس(ع) چیست؟ از منظر دکتر شریعتی
ا🌱🌿🌱🌿🌱🌿🌱
📆 ۲۹ خرداد ۱۳۵۶ - سالروز درگذشت دکتر علی شریعتی
ا┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄
ایتا http://eitaa.com/DefaeMoqaddas
دکتر علی شریعتی - درس شهادت (2).mp3
2.72M
📢 صوت| #دکتر_علی_شریعتی
🌸🍀حسین درس بزرگتر از شهادت به انسانها آموخت
📆 ۲۹ خرداد ۱۳۵۶ - سالروز درگذشت دکتر شریعتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆🎙 سخن دکتر علی شریعتی خطاب به پیامبر (ع) و امیرالمومنین(ع)
... زمانه ای را که شریعتی به تصویر می کشد، گویا انعکاس شرایط و روزگار ماست!!
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
دکتر شریعتی:
🔆 علی، نمونه ی اعلایِ همه ی زیبایی هاست.
.
💠 [علی] نمونه است،
رهبر نیست;
راهنماست،
امام مبین است.
امام مبین تنها رهبر اجتماع نیست، رهبر یک جامعه ای که مرا می خواهد رهبری بکند و ببرد به یک طرفی، نباید شکست بخورد; اما «نمونه ی متعالی مطلق» نباید چنین ضعفی را تحمل بکند;
این است که می بینیم علی، قهرمانِ متعالیِ
سخن گفتن و
زیبا سخن گفتن و
پاک سخن گفتن است.
💠 نمونه ی اعلی و متعالی شهامت و گستاخی در جنگ است; نمونه ی عالی پاکی روح در حد اساطیر و تخیل فرضی انسان در طول تاریخ است; نمونه ی اعلای محبت و رقت و لطافت روح است; نمونه ی عالی دوست داشتن در حد نمونه های اساطیری است; نمونه ی عالی عدل خشک دقیقی است که حتی برای مرد خوبی مانند عقیل - برادرش - قابل تحمل نیست; نمونه ی اعلای تحمل است که در جایی که تحمل نکردن، خیانت است; و نمونه ی اعلای همه ی زیبایی هایی است و همه ی فضائلی است که انشان همواره نیازمندش بوده و نداشته.
⭕️امروز مهران فردا تهران !!
در ۲۹ خرداد ماه ۱۳۶۷ ارتش عراق در اقدامی مشترک با منافقین، به مهران حمله و این شهر را به اشغال خود درآوردند. پس از آن نیروهای منافقین با برخورداری از حمایت یگانهای دشمن، طی عملیات «چلچراغ» با شعار «امروز مهران، فردا تهران» وارد شهر شدند.
اما در همان ساعات اولیه اشغال شهر، نیروهای مردمی عشایر، بسیج و لشکر۱۱ امیرالمؤمنین(ع) در منطقه حاضر شده و نیروهای منافقین را در تنگه کنچانچم و سهراهی مهران- دهلران- ترشابه متوقف کردند. در ادامه با اضافه شدن شمار قوای خودی، در روز یکم تیر ۶۷ متجاوزان تا پشت مرزهای بینالمللی عقب رانده شدند.
📸 لحظه ورود منافقین و سقوط مهران
هدایت شده از پایداری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌عذاب خدا در کمین ماست!
اگر در این انتخابات ...
🔷 ۲۹ خرداد سالروز شهادت یا رحلت روشنفکر مظلوم اسلام، دکتر علی شریعتی.
♦️شهید آوینی: «روشنفکران این مرز و بوم، اگر صداقت داشته باشند و شجاعتی که با آن به غرب و شرق و عُجب و کبر ملازم با روشنفکری پشت کنند، آنگاه همچون مرحوم جلال آل احمد و شهید دکتر شریعتی و بسیاری از اقرانشان که هنوز در قید حیات هستند، خواهند توانست هویت تاریخی خویش را بازیابند و از عهده انجام وظیفه ای که درخور آنهاست برآیند.»
🔸منبع: کتاب «حلزونهای خانه به دوش»، مقاله «روشنفکران و معاصر بودن»
💠💠💠💠💠💠
🔷 ۲۹ خرداد سالروز شهادت یا رحلت روشنفکر اسلامی ضد رژیم ستم شاهی، دکتر شریعتی گرامی باد.
♦️شهید آوینی: «كسی نمی تواند انكار كند كه انقلاب اسلامی در رابطه بین مردم مسلمان و مرجع روحانیشان، یعنی امام، شكل گرفته است. روشنفكران با صرف نظر از اختلافاتی كه میان ما در تفسیر این لفظ وجود دارد در این میانه حضوری فعال نداشته اند و البته تلاش های فرهنگی بزرگانی چون شریعتی و جلال آل احمد و بعضی دیگر در آماده كردن شرایط برای به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی بی تأثیر نبوده است، اما همه این تلاش ها و مبارزات در ذیل حضور بی بدیل و بی نظیر مرجعی روحانی كه وجود خود را در نسبت با سنت پیامبر و ائمه معصومین معنا می كرد مؤثر واقع می شود، نه در كنار آن.»
🔸منبع: کتاب «رستاخیز جان»، مقاله «چرا روشنفکران مورد اتهام هستند؟»
29.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 #میگذرد_کاروان
📽 فیلمی بسیار زیبا و دیدنی از دوران دفاع مقدس و حال و هوای رزمندگان اسلام در جبهه های حق علیه باطل با آهنگی شنیدنی و خاطره برانگیز از استاد شهرام ناظری و گفتاری بیادماندنی از سید اهل قلم #شهید_مرتضی_آوینی
🎙میگذرد کاروان ، روی گل ارغوان
قافله سالار آن ، سرو شهید جوان
در غم این عاشقان ، چشم فلک خون فشان
داغ جدایی به دل ، آتش حسرت به جان
خورشیدی ، تابیدی ای شهید
در دل ها ، جاویدی ای شهید
میگرید در سوگت آسمان
میسوزد از داغت شمع جان...
🌸 یاد باد آن روزگاران یاد باد
🎙 #شهید_آوینی : جنگ می آمد تا مردان مرد را بیازماید ، پندار ما اینست که ما مانده ایم و شهدا رفته اند...
اما حقیقت آنست که زمان ما را با خود برده است و شهدا مانده اند..
💢 #قربانی_راه_خدا
.
▪️چند سال پیش رفته بودیم
روستای قراخیل خدمت والدین شهید
صادق نوراللهی بسیجی لشکر ویژه ۲۵ کربلا.پدرش میگفت : عید قربان سال ۱۳۶۷ بود.یک روز قبل گوسفندی رو آوردم خونه مون واسه قربونی...پسرم صادق جبهه بود.
صبح گوسفند و آوردم که ذبح کنم ، گوسفند از دستم فرار کرد.گرفتمش ، ولی باز دوباره فرار کرد ، برای بار سوم گوسفند و آوردم آماده کردم برای قربونی اما دیدم انگار چاقو نمیخواد سر این گوسفند و ببره ، منصرف شدم و
رو به آسمون گفتم خدا چه مصلحتیه.راضیم به رضات ، مثل اینکه تو هم نمیخوای این حیوون ذبح کنم.غروب همون روز برام خبر آوردن صبح همون لحظه که میخواستم قربونی کنم ؛ پسرم صادق تو جبهه در راه خدا قربونی شد و شهید شد.خدا همون یه قربونی رو ازم قبول کرد.
.
چهل و دو سال پیش در چنین روزی
📃#بریده_جراید - #کیهان 30 خرداد 1360
▫️ ایران در غرب و جنوب استحکامات نظامی عراق را در هم کوبید
▪️ عراق در تدارک تهاجم وسیع به تاسیساتنفتی و دریایی ایران است ...
🗓۳۱ خرداد ۱۳۶۰
💠رأی مجلس درباره عدم کفایت سیاسی بنی صدر
🔹مهمترین دلیل بر عدم کفایت سیاسی بنی صدر، موضعگیری وی علیه نظام جمهوری اسلامی و اتحاد نامقدس با کلیه نیروهای ضد انقلاب وابسته به شرق و غرب جهت نابودی نظام اسلامی و همچنین مخالفت مستمر وی با مجلس شورای اسلامی از بدو تأسیس و حتی پیش از افتتاح آن، دخالت صریح در قوه قضاییه و عدم درک صحیح از بدیهیترین اصول قانون اساسی و نیز عدم اعتقاد به اصل تفکیک قوا عنوان گردید. در نتیجه، این طرح با 177 رأی موافق، 1 رأی مخالف و 12 رأی ممتنع به تصویب رسید و یک روز پس از تصویب طرح عدم کفایت سیاسی بنی صدر، حضرت امام خمینی(ره)، وی را از ریاست جمهوری اسلامی ایران نیز عزل کردند. این در حالی بود که حضرت امام، پیش از این وی را در بیستم خرداد 1360، از فرماندهی کل قوا نیز عزل کرده بودند. پس از برکناری بنی صدر از ریاست جمهوری، فعالیتهای خرابکارانه و براندازانه بر ضد حکومت و دولت آغاز شد که عمدتاً از طرف منافقین موسوم به سازمان مجاهدین خلق سازماندهی میگردید. از جمله در هفتم تیرماه 1360، دفتر حزب جمهوری اسلامی منفجر شد و طی آن، آیتاللَّه بهشتی و شماری از وزرا و نمایندگان مجلس شورای اسلامی به شهادت رسیدند. همچنین در هشتم شهریور 1360، دفتر نخست وزیری منفجر شد و در آن، رجایی، رییس جمهور و باهنر، نخست وزیر و تعدادی از شخصیتها شربت شهادت نوشیدند. این وقایع میتوانست به سادگی منجر به سقوط یک نظام سیاسی شود، اما بازتاب آن در مردم، نتیجه معکوس داشت چرا که با سخنرانیها و پیامهای امام که به نحو هوشمندانهای به مردم امید میدادند، آنان را انسجام میبخشیدند و گروههای سیاسی ضدِ نظام را بی اعتبار میساختند، اثری وصف ناشدنی در ملت مسلمان برای مقاومت بیشتر ایجاد میکرد. از این جهت بود که نظام اسلامی از این دوران پرخطر و پرآشوب با توکل بر خدا، رهبریهای حضرت امام و مقاومت و پایدار مردم گذشت و به مسیر خود ادامه داد.