#خاطرات شهید عباس خورشیدنام
💠 عباس به عرفان اسلامی خیلی علاقه داشت. یک روز، بعد از نماز جماعت صبح، مقالهاش را که درباره عرفان اسلامی بود خواند، آن هم با یک حالت عجیب. همه نمازگزاران جذب مقاله او شده بودند. در مقالهاش نامی هم از منصور حلاج برده بود.
ا▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
💠 برای کارهای جهادی به روستای کذاب رفته بودیم. ما در یک مدرسه راهنمایی ساکن بودیم. یک روز عباس نگاهش به ساختمان حمام مدرسه افتاد که لولههای دودکش آن کنده شده بود.
به من گفت: «بیا لولهها را درست کنیم تا بتوانیم حمام را روشن کنیم.»
گفتم: لولهها بلند است و ما دستمان نمیرسد.
گفت: «بیا کنار دیوار بایست.» بعد هم از دوش من بالا رفت و لولهها را نصب کرد و توانستیم حمام را روشن کنیم.
(راوی: جلیل باقری فهرجی)
ا▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
💠 اواخر بهمن ماه سال60، یک مأموریت فوری پیش آمد. به صورت ضربتی 90 نفر از پاسداران یزد نام نویسی شدند. فرماندهی این گروه به عهده من گذاشته شد. عباس هم که مسئول بسیج دانشآموزی بود، بهعنوان مشاور فرهنگی گروهان و مسئول یکی از دستهها انتخاب و همراه با ما به منطقه اعزام شد.
در طول یک ماه و نیم مأموریت، تلاش زیادی برای کارهای فرهنگی داشت. دعا میخواند، کارهای روابط عمومی را پیگیری میکرد و امور مربوط به دستهاش را هم انجام میداد.
صبح اول وقت بچهها را جمع کرده بود و یک دعایی را میخواند که خیلی عارفانه بود. من آن دعا را هرگز نشنیده بودم. شاید از دعاهای حضرت سجاد (ع) بود. شبها بیشتر بیدار میماند؛ حتی وصیت نامهاش را در شب نوشت. از وقتش به بهترین نحو استفاده میکرد.
با اینکه امکانات بهداشتی خیلی کم بود؛ ولی نماز شب را حتماً میخواند.
(راوی: محمدمهدی ریسمانیان)
شهید خورشیدنام پس از تلاش طاقتفرسا و کار جهادی در سراوان، بر اثر ابتلا به بیماری حصبه به یزد بازگشت و پس از بهبودی، همکاری نزدیک خویش را با شهید محمدمهدی اخباریه در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان، آغاز کرد و دوباره راهی سنگر مدرسه شد.
سال آخر دبیرستان برای او سالی پر تلاش و در عین حال سرنوشتساز است؛ سالی شروع جنگ تحمیلی...
برای روح سرکش و پرشور عباس ماندن در شهر و مدرسه و تحمل مشکلاتی که امثال بنی صدر و منافقین به وجود میآوردند، سخت بود؛ برای همین پس از مدتی، آماده هجرت و جهاد میشود.
با وجود اینکه خود را برای امتحان نهایی دبیرستان آماده میکرد، پرتلاش و خستگیناپذیر، در انجمن اسلامی دبیرستان و هم چنین اتحادیه انجمنهای اسلامی، صادقانه و بیریا در دفاع از خط امام و رسوا ساختن خطوط التقاطی، لیبرالی و .. میکوشد. اواسط سال در بسیج ثبت نام کرد و هفتهای چند شب برای گشت، بیرون در خانه میماند و در همان ایام، بالاخره تصمیم خود را گرفت و راه فردای خویش را روشن ساخت و همچون همه آنها که به نور معرفت، راه عبودیت و بندگی و حقیقی حیات را دریافتند، در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یزد ثبت نام میکند تا پس از اخذ دیپلم، به سپاه وارد شود. با آنکه قصد نداشت به دانشگاه راه یابد و تصمیم گرفته بود پس از دیپلم به عضویت سپاه درآید، با جدیت، تحصیل خویش را ادامه و با معدل خوب از عهده امتحانات نهایی برآمد.
عباس در بهمن ماه سال 1359 در حالی که درگیر درس و آمادهسازی خویش برای امتحانات نهایی بود، دنیایی دیگر را پیش روی خود می دید....
بالاخره پس از اتمام درس و امتحان، آرزوی دیرینه عباس برآورده میشود و او بلافاصله وارد اردوی آموزشی سپاه شده و قدم در راهی میگذارد که خود، شهادت را نزدیک به آن میداند. اخلاص و بیریایی او در اردوی آموزشی و علاقه بیحدش او به کار، زبانزد برادران همدوره اوست. پس از طی دو ماه آموزشی، با اینکه بسیار مایل بود به جبهه نبرد اعزام شود؛ ولی بنا به ضرورت در واحد * #پذیرش سپاه مشغول به کار شد و پس از چندی نیز مسئولیت بسیج دانشآموزی به وی سپرده شد. بسیج دانشآموزی واحد تازه تأسیسی بود که برای سازمان یافتن، احتیاج به کار فراوان داشت و عباس که بر اهمیت و حساسیت کار واقف بود، همه توان خویش را به کار برد تا این نهال نو پا، جان گیرد و دانشآموزان مشتاق و مسلمان را سازمان دهد. در عین حال بارها به مسئولین سپاه مراجعه کرد و با اصرار از آنها خواست تا به جبهه اعزام شود؛ ولی هر بار به علتی با اعزام او به جبهه مخالفت شد. یکی از برادران سپاه نقل میکند:
▫️ «روزی عباس به اتاق من آمد، در را از پشت بست و بدون اینکه هیچ حرفی بزند، حدود ده دقیقه گریه کرد و سپس با التماس خواست با رفتن او به جبهه موافقت کنم. وقتی عباس در حال اعزام به جبهه بود، گفت: «خیلی زجر کشیدم به جبهه بروم تا امروز که موفق شدم.»
این عاشق دلسوخته سرانجام در 4 فروردین 61 به محبوب پیوست و خون مقدس خویش را در جبهه رقابیه و در عملیات غرور آفرین فتح المبین بر آسمان عشق پاشید و پر کشید.
پ.ن:
✍️ در آن زمان واحد #پذیرش از قسمت های حساس سپاه بشمار می رفت چون وظیفه سنگین گزینش و ارزیابی نیروها به عهده آن بود، لذا افراد ناب، خالص و با تقوا در آنجا مشغول به خدمت بودند و به بررسی سوابق و پرونده های محرمانه افراد می پرداختند. دقت در گزینش افراد، لازمه ورود به نهاد مقدس #سپاه بود . . . . امری که اکنون نیز، لازم و ضروری ست.
لذا افراد گزینش و ارزیابی، کمتر اجازه حضور در جبهه می یافتند و حضور آنها در پشت جبهه، واجب تر بود.
ا┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄
ایتا http://eitaa.com/DefaeMoqaddas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم کوتاهی از حضور #حاج_احمد_متوسليان در سوریه
سال ۶۱
خیبر خیبر یا صهیون
جیش محمد ص قادمون...
📸 👆برگه اعلام ورود #متوسلیان به تهران در تاریخ ۳ تیر ۶۱
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
در همین سفر به وی مأموریت داده شد تا شناسایی دقیقی از مناطق شیعه نشین جنوب #بیروت به عمل آورد.
ا▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#حاج_احمد_متوسلیان برای کسب اجازه نهایی برای حمله به #اسرائیل ، [روز ۳ تیر۶۱] از دمشق به تهران مراجعت کرده و خدمت امام رسید. امام با لبخند فرمود: المؤمن کَیس فِتَن؛ مؤمن باید زرنگ باشد. ما نباید بازی بخوریم. این یک توطئه است.(کشاندن نیروها از جبهه جنگ با صدام، بسوی لبنان و سوریه--- گرچه آنجا هم نیاز بود...ملی اول باید تکلیف رژیم تجاوزگر بعث عراق روشن می شد)
✔️پس از مطرح شدن مباحثی در شورای عالی دفاع در رابطه با نحوه ورود و فعالیت نیروهای ایرانی در #لبنان و مذاکراتی که در این زمینه با حافظ اسد رئیس جمهور وقت #سوریه صورت گرفت و همچنین اخباری که از عدم آمادگی نیروهای سوری در همکاری و معاضدت با نیروهای ایرانی به حضرت #امام_خمینی رسید، سرانجام ایشان با جملهای که در این رابطه بیان فرمودند، تکلیف همگان را روشن کردند؛ حضرت امام (ره) فرمودند: "راه #قدس از #کربلا می گذرد" ؛بدین معنا که اگر فردی میخواهد با #رژیم_صهیونیستی بجنگد،لازمه اش پیروزی در نبرد با صدام است.
〰〰〰〰〰〰〰〰
البته گروهی از نیروهای سپاه در لبنان ماندند که همینها بودند که هسته اولیه حزب الله را تشکیل داده و به آنها آموزش دادند که ثمره آن اسطوره های چون عماد مغنیه بود
«««‹««««««««««««»»»»»»»»
در این سفر،واقعه تاسف بار به اسارت درآمدن متوسلیان بود که توسط مزدوران اسرائیل صورت گرفت .... که تا کنون نیز خبری از سرنوشت او و همراهانش وجود ندارد
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بشنوید
💠 ″مدل چمران″
◇ اینمدلزندگیکردن،آساننیست⁉️
#روایتگری
#شهیددکترمصطفیچمران 🌷
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┅☫🇮🇷 کانال دفاع مقدس 🇮🇷☫┅┄
✅مرجعنشرآثارشـهدا و دفاعمقدس
دفاع مقدس
۳ تیر ماه ۱۳۶۶ 🌷 سالروز عملیات نصر ۵ - در منطقه سردشت 💠 اهداف و نتایج عملیات نصر۵ ▫️ تکمیل خطوط
عملیات نصر 4 در ادامه عملیات کربلای ۱۰ و با طراحی و فرماندهی سپاه پاسداران در منطقه جبهه شمالی: سلیمانیه و ماووت، در چهار محور از تاریخ ۳۱/۳ الی ۱۴/۴/۱۳۶۶ اجرا شد.
در این عملیات که با هدف پیشروی به سوی سلیمانیه و تصرف ماووت انجام شد، رزمندگان خودی در دو شبانهروز موفق شدند به اکثر اهداف موردنظر دست یابند.
متقابلاً نیروهای دشمن در روزهای بعد چندین بار پاتک کردند که همه به شکست انجامید. در جبهه خودی نیز با اعزام یگانهای تازهنفس به منطقه، چند عملیات بهمنظور رفع نواقص محورهای قشن و تپه دوقلو انجام شد.
این عملیات پس از ۱۵ روز پایان یافت و نتایج آن آزادسازی شهر ماووت و ارتفاعات ژاژیله، قشن، یال غربی ارتفاع گلان، تپه دوقلو (بالوکاوه) و دشت بالوسه و نیز ترمیم برخی خطوط پدافندی عملیات کربلای ۱۰ بود.
دفاع مقدس
عملیات نصر 4 در ادامه عملیات کربلای ۱۰ و با طراحی و فرماندهی سپاه پاسداران در منطقه جبهه شمالی: سلیم
✍ روایت یک رزمنده
🔴 استقبال با نارنجک !!
💠 در عملیات نصر ۴ که به آزادسازی شهر ماووت عراق منجر شد، من در گردان حمزه سید الشهدا (ع) لشکر ۲۵ کربلا بودم.
این عملیات با سایر عملیاتها فرق داشت، چون تا قبل از اینکه ما وارد عمل شویم، عراقیها تپهای را که نیروهای ما روی آن مستقر بودند، گرفتند (تپه سبحان).
وقتی ما به تپه رسیدیم، دیدیم سه، چهار نفر از بچهها دارند مقاومت میکنند و چیزی نمانده که عراقیها تپه را بگیرند. در همان لحظه اول، معاون گردان حمزه سیدالشهدا (ع)، سردار شهید غلام رضا فلاح نژاد، شهید شد و خیلی از نیروهای کیفی گردان هم مجروح و شهید شدند.
دو ساعتی عملیات عقب افتاد تا دوباره گردان سازماندهی شود. دستور عملیات دوباره صادر شد و ما داخل یک کانال به سمت قله های قشن حرکت کردیم. قلههای قشن که پشت سر هم قرار داشت، سه تا بود و فاصله تپه سبحان با قشن حدود ۷۰۰ متری میشد.
وقتی وسط راه بودیم، عراقیها متوجه عملیات ما شدند و منورها بالای سرمان به رقص درآمدند و منطقه را مثل روز روشن کردند.
بچهها بدون وقفه به راه خودشان ادامه دادند و عراقیها با دوشکا ما را زیر آتش گرفتند. خیلی از بچهها مجروح شدند ولی به هر زحمتی بود، تا پای قله رفتیم.
نزدیک صبح بود که من از چند ناحیه مورد اصابت نارنجک قرار گرفتم، چون وقتی به بالای قله رسیدیم، عراقیها با نارنجک به استقبال ما آمدند.
فرمانده به من گفت: هر طوری هست، خود را به عقب ببر، چون کسی به عقب برنمیگردد. من کشانکشان راه کانال را گرفتم و به عقب برگشتم.
بین راه یکی از مجروحها را دیدم که از ناحیه شکم مجروح شده بود. از من خواست کمکش کنم و من با چفیه محکم شکمش را بستم و چفیه دیگری را در قسمت سینه او گره زدم تا هنگام کشیدنش، در زیر بغلگیر کند.
یک سر چفیه را به پای چپم که مجروح شده بود، بستم. پای راستم را که سالم بود، محکم به زمین فشار میدادم و او را به همراه خود به بالای تپه میکشیدم.
نزدیکهای صبح چند نفر را دیدم که دارند به سمت ما میآیند. گفتم شاید عراقی باشند. به آن مجروح گفتم: خودت را به مردن بزن. احتمال دارد عراقیها باشند. وقتی به نزدیکیهای ما رسیدند، دیدم فارسی صحبت میکنند. نفس راحتی کشیدم و آنها را صدا کردم.
وقتی خواستند من را بالای برانکارد بگذارند، گفتم: اول این برادر را ببرید، چون اصلاً حالش خوب نیست. همین کار را کردند و من با گروه دیگری از بچهها به عقب منتقل شدم.
منابع:
۱-رشید، محسن، اطلس جنگ ایران و عراق، تهران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، چاپ چهارم، ۱۳۹۹، ص ۹۴
۲-جعفر زاده، حسن، نبرد ماووت (شرح عملیات نصر ۴)، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، تهران، ۱۴۰۰، صص ۴۷۷، ۴۷۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایتی کوتاه از زندگینامه شهید قاسم تهیدست
رزمنده نوجوان که در عملیات نصر ۴ آسمانی شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 نماهنگ زیبای
ای لشکر صاحب زمان
ایام هجران به پایان می رسد
یوسف دل ها به کنعان می رسد
با نوای حاج صادق آهنگران
هم خوانی گروهی با نوجوانان
صدابرداری و اجرا: مشهد مقدس حرم مطهر امام رضا علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆🎥 یادمان شهدای دزلی و دالانی در استان کردستان
روستای دزلی با در محاصره سلسله ارتفاعات مرزی قرار دارد .... با دره های عمیق که در زمستان های دهه ۶۰ پوشیده از برف سنگین تا ارتفاع هفت هشت متر بود ❄️🌨
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
🎙خاطره ای از آن دوران سخت و طاقت فرسا از زبان استاد یارمحمدی، رزمنده قدیمی و از مسئولین وقت لشکر ۱۷ علی بن ابی طالب (ع)
👇👇👇