نادر_ابراهیمی_ما_برای_پرسیدنِ_نامِ.mp3
3.91M
📢صوت| #استاد_محمد_نوري:
ما برای جاودانه ماندن این عشق پاك
خون دلها خوردهایم، خون دلها خوردهایم
ما برای آنكه ایران، خانه خوبان شود
رنج دوران بردهایم ، رنج دوران بردهایم
➖ شعر از: نادر ابراهیمی
┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄
💠 جنگ در نگاه نادر ابراهیمی
▫️ این نویسنده فقید در بخشی از کتاب «با سرودخوان جنگ در خطه نام و ننگ» که سفرنامه او به مناطق جنگی جنوب کشور است نوشته است: «بارها از کنارشان گذشتهام و صدای نارسایشان را شنیدهام. روشنفکران اخته ما کسانی هستند که - بدون شوخی - ادعای عشق به مردم، به ملت، به طبقه کارگر، به آزادی و به زحمتکشان جامعه دارند؛ اما ذرهای، ذرهای، ذرهای از این عشق را در چنته روح شرحهشرحه خویش ندارند و اگر خطری، کمترین خطری میهن، ملت، مردم، طبقه کارگر، آزادی، دردمندان، روستاییان و توده ملت را تهدید کند، بلافاصله با شتابی که برازنده وقار و تبار ایشان نیست، یکصد و پنجاه دلیل برای ضرورت عدم حضور اختگان دانا - یا شبهروشنفکران - در خطرگاه ارائه میدهند.
و من باز میاندیشم؛ شبهروشنفکران ما - این اختگان دانا - همان انقلابهای ملی، مردمی، طبقاتی، جامعهگرایانه و جملگی جنگهای استقلالطلبانه، آزادیخواهانه، تدافعی، و ضداستعماری تمام ملتهای جهان را به دلیل آنکه خطری برای خود ایشان ندارد، میستایند؛ آن هم با چه مجذوبشدگی شهوانی و خماری شگفتانگیزی؛ اما نوبت به میهن خوب خودشان و مردم دلدار مؤمن آگاه خودشان که میرسد، اگر مردمیترین جنگ و جهاد جهان در جریان باشد، از آنجا که اگر بخواهند بستایند، ناگزیرند به شکلی مشارکت کنند و اگر چنین کنند دیگر از دیدگاه عیاشان گریخته از وطن «روشنفکر و هنرمند بزرگ متعهد» به شمار نمیآیند، نه فقط سکوت اختیار میکنند ـ که کاش میکردند ـ بلکه سنگ بنا را بر این میگذارند که «بله... انگلیسیها این جنگ را به راه انداختهاند. من خبر موثق دارم. آمریکاییها دستور دادهاند که ما حمله کنیم. من میدانم. آلمانیها و فرانسویها از حکومت ما خواستهاند که با یک جهان اسلحه درگیر شویم. من... من... دقیقاً روشن است که آمریکاییها، روسها، من... رادیو اسرائیل را گوش کنید... بله آقا... .» و چنین است که به راستی روشنفکران اخته و اختگان دانای ما مایه شرمساری و بیآبرویی ملت و مردم خود هستند.
روشنفکر اخته دقیقاً همان کسی است که وقتی در ویتنام، ویتکنگهای شجاع، با کمک ده، دوازده شمعک و تیرک که دیگران دور تا دورشان زده بودند و محکم کرده بودند، علیه استعمار فرانسویها - و نه هر دو با هم - میجنگیدند، او، یعنی همین روشنفکران اخته و ذلیل میهن من با همه شور و هیجان و اعتقاد و مردانگی و غیرت و همت و حمیتش، برای ویتکنگها کف میزد، جیغ میکشید، تحریک میشد، عرق میریخت، عرق میخورد، سیگار میکشید، میجوشید، میخروشید، به خود میپیچید، میلولید و مرتباً در شبکافههای بیکارگی خود میگفت: به! مبارز یعنی ویتکنگ، قهرمان یعنی ویتکنگ، مرد یعنی ویتکنگ، زن یعنی ویتکنگ، وطنپرست استقلالطلب آزادیخواه یعنی ویتکنگ، قهرمان یعنی ویت کنگ، معتقد به مرام یعنی ویتکنگ... ! ایوای! کاش که یک موی ویتکنگها در تن این ملت بود! کاش که یک جو از غیرت ویتکنگها در مردم ما بود! افسوس... افسوس... .
و چون دور به دلاوران سربلند بیباک غیرتمند هوشمند آگاه به راستی مؤمن میهن خویش - ایرانِ قدسی - رسید و هموطنان صاحبمرامِ از هستی خود گذشتهاش، در سردترین سرما و گرمترین گرما، در کویر، در باتلاق، در مرداب، در جنگل، در کوه، در برف، در باران، در رودخانه، در طوفان و در ظلمت شبها، نه فقط با آمریکاییهای مصرفکننده ال ـ اس ـ دی و نوکران درمانه ایشان، زیر نام عراقیها، بل آشکارا و مسلما با تمامی جهان ستم و استعمار این عصر - از آن سوی غرب تا این سوی شرق - درگیر شدند و جنگیدند و از پا درنیامدند و درهمکوبیده نشدند و نشکستند. این روشنفکر اخته، این اخته ناجوانمرد بزدل، صدها تهمت به تکتک رزمندگان وطن زد، و صدها زخمزبان، و هرگز دلش به خاطر آنهمه نامردی و نامردمی که در حق هموطنان مبارز خویش کرد و آنهمه بلا که بر سر بچههای معصوم ما آوردند، و آنهمه جنایت و فساد که در این خاک مطهر کردند، به درد نیامد و وجدان لهشده خفته معتادش - از ترس - بیدار نشد، و حتی یکبار نگفت: «تبارکالله احسن الخالقین» و نگفت کجا هستند ویتکنگها تا ببینند که مردان ما در حرارتی بین ۲۲ درجه زیر صفر تا ۵۱ درجه بالای صفر میجنگند و خم به ابرو نمیآورند.
باکی نیست.
چیزی به نام شرمساری تاریخی هم وجود دارد.»
11.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دشمنی جریان روشنفکری با نادر ابراهیمی از کجا شروع شد؟!
#روایتی_کوتاه
┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄
🌴کانال "دفاع مقدس"
هدایت شده از دفاع مقدس
📅 17 خرداد 1364-سالروز عملیات ظفر ۱
🔹عملیات ایذایی ظفر1 در جزیره مینو توسط ارتش انجام گرفت. پس از عملیات بدر در بهمن ماه ۱۳۶۳،ایران به عملیات گشتی رزمی محدود و نفوذی اقدام کرد. مهم ترین دلیل برای انتخاب این منطقه، فراهم آوردن زمینه مناسب برای انجام عملیات بزرگ والفجر ۸ بود.
🔸رزمندگان اسلام در جهت ایجاد زمینه برای انجام عملیات سرنوشت ساز والفجر ۸ و شناسایی راه کار دشمن، به اجرای چند عملیات تاکتیکی کوچک دست زدند. برای رسیدن به این مهم، سلسله عملیات های کوچک قدس و عاشورا توسط سپاه و سلسله عملیات ظفر توسط ارتش به اجرا درآمد. اهداف این عملیات ها، آزادسازی مناطقی از خاک میهن اسلامی، ایجاد تحرک در جبهه ها، قرار دادن دشمن در حالت یاس و نومیدی، مختل کردن ماهواره های اطلاعاتی، فریب و گمراه کردن نیروهای دشمن و پراکندن یگان های آنان، جلوگیری از تمرکز دشمن در نقاط حساس، شناسایی مناطق عملیاتی و نشان دادن عزم راسخ رزمندگان در تعقیب جنگ و مجازات متجاوز بود.
▪️در این راستا بود که عملیات ایذایی ظفر یک در شامگاه 17 خرداد در منطقه عملیاتی جزیره مینو، با هدف انهدام بخشی از نیروهای دشمن به اجرا درآمد. در این حمله، تلفات و خساراتی بر دشمن وارد شد و تعدادی از سنگرهای انفرادی و اجتماعی دشمن منهدم گردید.
دفاع مقدس
📅 17 خرداد 1364-سالروز عملیات ظفر ۱ 🔹عملیات ایذایی ظفر1 در جزیره مینو توسط ارتش انجام گرفت. پس از
⚪️ در طول جنگ تحمیلی، عملیاتی دیگری به همین نام (عملیات ظفر ۱) توسط سپاه انجام شد. این عملیات کوچک در تاريخ 27 شهريور 1366 در عمق دويست كيلومتري خاك عراق و در استان دهوك و سليمانيه عراق انجام گرفت.👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عمليات ظفر 1 در استان دهوك عراق توسط سپاه
عمليات كوچك ظفر 1 در تاريخ 27 شهريور 1366 در عمق دويست كيلومتري خاك عراق در استان دهوك و سليمانيه عراق با هدف انهدام مراكز نظامي رژيم بعثي عراق به اجرا درآمد. رزمندگان تحت امر قرارگاه رمضان سپاه، با حمله به شهرهاي اين منطقه، موفق به آزادسازي آنها شده و نيروهاي دشمن را منهدم ساختند. رزمندگان در ادامه، 60 پايگاه دشمن را به آتش كشيدند و پس از آن، منطقهاي به وسعت 30 كيلومتر مربع را تحت كنترل خود درآوردند. رزمندگان اسلام در شب دوم عمليات، مرحله دوم حمله را با يورش به قرارگاهها، پلها و محلهاي استقرار دشمن در عمق 200 كيلومتري خاك عراق آغاز كردند و ضربات سنگيني به دشمن وارد نمودند. در اين حال نيروهاي بعثي براي بازپسگيري مناطق از كف داده، با پشتيباني تعداد زيادي تانك، هواپيما، هليكوپتر و بهرهگيري از نيروهاي ويژه وارد عمل شدند كه با مقابله شديد رزمندگان اسلام، تعداد زيادي كشته و زخمي و اسير بر جاي گذاشتند. در اين عمليات علاوه بر انهدام دهها دستگاه تانك و نفربر و تعدادي خورو و انواع سلاح سبك و نيمه سنگين و چندين انبار مهمات، تعداد هزار نفر از نيروهاي دشمن كشته و زخمي و پانصد تن ديگر به اسارت قواي اسلام درآمدند.
🌿 ساده و بی آلایش
⚪️ اطلاعات مهمی داشتم. گفتند بنی صدر آمده جبهه. رفتم به دیدار او . . .
❗️آنقدر تشكیلات و از این اتاق به آن اتاق داشت كه پشیمان شدم.
⁉️ پیش خودم گفتم: یعنی جنگ را اینها میخواهند پیش ببرند؟!
➖ با ناراحتی برگشتم رفتم نزد نمایندهی امام (آیت الله خامنهای)
🚪دنبال رئیس دفتر و... میگشتم برای هماهنگی.
✅ در اتاق را كه باز كردم، دیدم روی تخت سربازی نشسته
و كارهایش را انجام میدهد.
... ساده و بی ادعا
🔆 آرامشش، آرامم كرد.
🎤 راوی: شهید حجت الاسلام #شیخ_عباس_شیرازی
📖 برگرفته از کتاب پرتوی از خورشید، ص۱۶۵.
#سیره_رهبر
————————-——
📡 کانال "دفاع مقدس"
دفاع مقدس
🌿 ساده و بی آلایش ⚪️ اطلاعات مهمی داشتم. گفتند بنی صدر آمده جبهه. رفتم به دیدار او . . . ❗️آنقدر
🌷 ۱۷ خرداد ۱۳۶۴ - سالروز شهادت #شیخ_عباس_شیرازی ، قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی — مسئول تبلیغات جبهه و جنگ
ا▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
علامه مصباح یزدی:👇
▫️از اولین کسانی که با مؤسسه علمی-تبلیغی "در راه حق" همکاری میکردند و شهید شدند، مرحوم #شهید_شیرازی بودند. از آن مردان مخلص، پاک، صاف و زلال.
مرحوم آقای شیرازی خیلی منبر خوب و جالب و شیرینی هم داشت.
ا▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️
💢شهید حجتالاسلام «عباس شیرازی»؛ مرد بصیرت و روشنگری
🔶شهید شیخ عباس شیرازی تمام زندگی پربار خود را وقف تبلیغ اسلام و روشنگری مردم کرد که سرانجام پس از عمری مجاهدت در هفدهم خرداد سال ۱۳۶۴ در حوالی شهر «دزفول» به شهادت رسید..
🌹🌹🌹🌹🌹
دفاع مقدس
🌷 ۱۷ خرداد ۱۳۶۴ - سالروز شهادت #شیخ_عباس_شیرازی ، قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی — مسئول تبلیغات
📅 17 خرداد 1364- شهادت حجت الاسلام #شیخ_عباس_شیرازی
🔸قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی
▫️کشاورز زادهای که در سال ۱۳۳۶ جهت تحصیل علوم دینی به قم عزیمت نمود و به علت هوش و استعداد فوق العادهای که داشت به سرعت (سطح) را تا سال ۱۳۴۳ به پایان برد. بعد از آن در محضر علمایی چون امام خمینی و دیگر مراجع به کسب علوم دینی پرداخت. پس از قیام 15خرداد فعالانه در صحنه مبارزه علیه رژیم پهلوی شرکت داشت و با سخنرانیهای پر شورش مردم را با اهداف انقلاب آشنا مینمود. او غالبا مناطق محروم را برای انجام فعالیتهای تبلیغی بر میگزید. بارها ممنوع المنبر شد اما هر بار در راه خود مصمم تر می شد تا این که دستگیر و زندانی می شود. پس از آزادی باز لحظهای آرام نگرفت. با پیروزی انقلاب ، از سوی رهبر به امامت جمعه تنکابن و سپس خمین انتخاب گردید و مدتی بعد به قم بازگشت و با یاری جمعی از روحانیون دبیرخانه ائمه جمعه را تأسیس نموده و بعد از مدتی به سمت دادستان کل انقلاب منصوب شد. در سال ۵۹ به عنوان قاضی انتخاب گردید و بر اثر فعالیتهای بی نظر او به بازرسی دادگاههای انقلاب سراسر کشور معرفی گردید. سر پرشور او ماندن در پشت جبهه را برنمیتابید از این رو راهی منطقه شد. در جبهه ماند تا سرانجام در ظهر جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۶۴ بر اثر حادثه رانندگی به شهادت رسید و پیکر مطهرش در حرم مطهر حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد.
▪️خاطرهای از زبان برادر شهید: با عباس از محل کار به خانه باز میگشتیم که او گفت: «بیا به دنبال دخترم برویم.» مدرسه در خیابان ایران بود. ما در همان کوچه ماشین را پارک کردیم تقریبا همه دانشآموزان به خانههایشان رفتند، اما دختر برادرم مشغول صحبت با دوستش بود، این گفتگو حدود نیم ساعت طول کشید و ما همچنان منتظر نشسته بودیم. در این نیم ساعت، اخوی حتی یک کلمه هم اعتراض نکرد، با وجودی که خیلی خسته بود و مشغلههای دیگری مثل جلسه، سخنرانی، نماز جماعت و ... داشت، او آرام در ماشین نشست تا صحبت فرزندش تمام شد و من به این همه صبر او غبطه خوردم.
12.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 ۱۷ خرداد ۱۳۶۴ - سالروز شهادت #شیخ_عباس_شیرازی ، قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی — مسئول تبلیغات جبهه و جنگ
ا▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#ببینید
📽 #کلیپ ☝️| شرح مبارزات و مجاهدت های حجت الاسلام شهید عباس شیرازی — روحانی و عالم فاضل و مجاهد از خطه کرمان
📄 پیام آیت الله خامنه ای بمناسبت شهادت ایشان- ۱۷خرداد۶۴
🎤 سخنان شهید حاج قاسم سلیمانی(فرمانده لشگر ثارالله-ع-کرمان) در مورد سردار گمنام جبهه فرهنگی انقلاب، شهید شیخ عباس شیرازی
🎞 فرازی از سخنرانی شهید ☝️
ا🌱▫️🌱▫️🌱▫️🌱▫️🌱▫️🌱
قابلیتها، توانمندیها و شایستگیهای بروز یافته در شخصیت شهید شیرازی از عوامل انتصاب او به مسئولیت های مهم در دوران انقلاب و اوایل دهه 60 بود. شهید شیرازی در طول جنگ تحمیلی با نقش آفرینیهای درخشان و تاثیرگذار خود در سنگر تبلیغات جبهه و جنگ همواره در تعامل با آحاد فرماندهان و همنشینی و خدمت رسانی به رزمندگان اسلام به ویژه جوانان رزمنده بود به گونهای که در بین آنها جایگاه معتبر و مورد احترامی داشت.
┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄
📡 کانال "دفاع مقدس"
اینجا بیت شهداست☝️☝️
🌷 ۱۷ خرداد ۱۳۶۴ - سالروز شهادت #شیخ_عباس_شیرازی ، قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی — مسئول تبلیغات جبهه و جنگ در دوران #دفاع_مقدس
او در زمره الگوهای موثر #جهاد_تبیین و مجاهدت در تبلیغ دین و ارزش های اسلامی است.
ا▫️▫️▫️▫️▫️
همت، اراده، پشتکار، جدیت و نگاه انقلابی و غیرمحافظه کارانه از روحانی مومن و ولایی شهید حجت الاسلام و المسلمین شهید شیخ عباس شیرازی، شخصیتی نافذ و تاثیرگذار در سنگرها و جبهههای دفاع مقدس ملت ایران برابر جنگ تحمیلی استکبار جهانی و رژیم بعثی عراق ساخته بود که بسیار مورد اقبال و توجه رزمندگان اسلام قرار داشت
مشکینی
آن روحانی مخلص و ساده زیست در طول دفاع مقدس با نقش آفرینیهای درخشان و تاثیرگذار خود در سنگر تبلیغات #جبهه_و_جنگ همواره در تعامل با آحاد فرماندهان و همنشینی و خدمت رسانی به رزمندگان اسلام به ویژه جوانان رزمنده بود به گونهای که در بین آنها جایگاه معتبر و مورد احترامی داشت.
سه عنصر ایمان، اخلاص و صداقت از شهید شیرازی یک مجاهد شجاع و شور آفرین در دفاع مقدس ساخته بود که محصول زیست انقلابی و معنوی او در مکتب انقلاب و امام خمینی ( ره) بود
┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄
📡 کانال "دفاع مقدس"
اینجا بیت شهداست☝️☝️
🌱 انتشار مطالب، صدقه جاریه است