🗓۳۱ خرداد ۱۳۶۰
💠رأی مجلس درباره عدم کفایت سیاسی بنی صدر
🔹مهمترین دلیل بر عدم کفایت سیاسی بنی صدر، موضعگیری وی علیه نظام جمهوری اسلامی و اتحاد نامقدس با کلیه نیروهای ضد انقلاب وابسته به شرق و غرب جهت نابودی نظام اسلامی و همچنین مخالفت مستمر وی با مجلس شورای اسلامی از بدو تأسیس و حتی پیش از افتتاح آن، دخالت صریح در قوه قضاییه و عدم درک صحیح از بدیهیترین اصول قانون اساسی و نیز عدم اعتقاد به اصل تفکیک قوا عنوان گردید. در نتیجه، این طرح با 177 رأی موافق، 1 رأی مخالف و 12 رأی ممتنع به تصویب رسید و یک روز پس از تصویب طرح عدم کفایت سیاسی بنی صدر، حضرت امام خمینی(ره)، وی را از ریاست جمهوری اسلامی ایران نیز عزل کردند. این در حالی بود که حضرت امام، پیش از این وی را در بیستم خرداد 1360، از فرماندهی کل قوا نیز عزل کرده بودند. پس از برکناری بنی صدر از ریاست جمهوری، فعالیتهای خرابکارانه و براندازانه بر ضد حکومت و دولت آغاز شد که عمدتاً از طرف منافقین موسوم به سازمان مجاهدین خلق سازماندهی میگردید. از جمله در هفتم تیرماه 1360، دفتر حزب جمهوری اسلامی منفجر شد و طی آن، آیتاللَّه بهشتی و شماری از وزرا و نمایندگان مجلس شورای اسلامی به شهادت رسیدند. همچنین در هشتم شهریور 1360، دفتر نخست وزیری منفجر شد و در آن، رجایی، رییس جمهور و باهنر، نخست وزیر و تعدادی از شخصیتها شربت شهادت نوشیدند. این وقایع میتوانست به سادگی منجر به سقوط یک نظام سیاسی شود، اما بازتاب آن در مردم، نتیجه معکوس داشت چرا که با سخنرانیها و پیامهای امام که به نحو هوشمندانهای به مردم امید میدادند، آنان را انسجام میبخشیدند و گروههای سیاسی ضدِ نظام را بی اعتبار میساختند، اثری وصف ناشدنی در ملت مسلمان برای مقاومت بیشتر ایجاد میکرد. از این جهت بود که نظام اسلامی از این دوران پرخطر و پرآشوب با توکل بر خدا، رهبریهای حضرت امام و مقاومت و پایدار مردم گذشت و به مسیر خود ادامه داد.
🗓 خرداد ۱۳۶۱ — اعزام نیروهای محمد رسولالله (ص) به فرماندهی #حاج_احمد_متوسلیان به لبنان
🔹شرکت قوای محمدرسولالله(ص) دوشادوش مردم سوری در نماز جمعه مسجد اموی شهر دمشق بعد از مانور نظامی
⏳ ۲۸ خرداد ۱۳۶۱
⛔️ اوایل انقلاب — بهار 1358 — سرآغاز ناآرامی های خوزستان توسط عوامل بیگانه🔥🔥
🔺29 خرداد 58 — فاجعه آفرینی گروهک خلق عرب در خرمشهر — تخریب و آشوب
ا🔹🔺🔹🔺🔹🔺🔹
🔺 شکلگیری گروهکهای تروریستی در خوزستان
🔹سرمنشأ ترور و فتنهگری در خوزستان، گروهکي به نام "جبهه التحرير" بود که در سال 1347 با تأثيرپذيري از مرامنامه حزب بعث عراق، آلت دست بیگانگان قرار گرفت.
🔸به اذعان حسين فردوست، قائممقام ساواک، تأسيس جبهه التحرير يک طرح درازمدت بود تا اگر روزی محمدرضا پهلوي قادر به تأمين منافع غربی ها در خوزستان نبود، آمريکا و انگليس رأساً از طريق اين گروهک با حمايت ناسيوناليستهاي عرب، خوزستان را از ايران جدا کنند.
🔺این حرکت در اوایل پیروزی انقلاب، با نام سازمان موسوم به خلق عرب به توطئه های خود ادامه داد از جمله حمله به مردم و غیرنظامیان، ترورهای کور و جنایتهایی مانند آن که ماهیت ضد مردمی آنها را نشان میداد.
🔹در بهار 1358، به تدریج شدت برخوردها و تعارضات بین مردم و ضدانقلاب در خوزستان بالا گرفت. در سحرگاه 9 خرداد 58 یک اتومبیل سواری با چند سرنشین در خیابانهای خرمشهر به حرکت در آمد و با شلیکهای پیاپی، آرامش شهر را بر هم زد. در پی این اقدام، تروریستها در شهر شروع به سنگربندی کرده، پمپ بنزین و خیابان فردوس را به آتش کشیده و دو یا سه انبار مخابرات را طعنه حریق ساختند.
▪️سپس فرمانداری شهر مورد حمله مسلحانه قرار گرفت.ساعت 8 صبح آنها با پاسداران درگیر شده و به دلیل آتشسوزی، برق و تلفن قسمتهایی از شهر قطع شد. ساعت 10:30 افراد خلق عرب از طریق کارون به پایگاه دریایی خرمشهر حمله کردند و هنگام ظهر، سه کشتی هزار تنی را به آتش کشیدند. در این حمله تروریستی، 21 نفر شهید و 76 نفر زخمی شدند
⭕️ همچنین در تاریخ 29 خرداد 58 جنایت دیگری توسط این گرهک تجزیهطلب صورت گرفت. در پی شهادت 2تن از پاسداران بوسیله عناصر ضدانقلاب، مردم با حضور حداکثری خود(50 هزار نفره) در مراسم تشییع شهدا شرکت کرده و خواستار برخورد قاطع با تروریستها شدند. بدین منظور مردم در مسجد جامع دست به تحصن زده تا جنایتکاران بسزای اعمال خود برسند.
🔸حدود ساعت 4 و نیم صبح 29 خرداد صدای شلیک رگبار گلولهها مردمی را که در مسجد بخواب رفته بودند وحشتزده بیدار کرد. سپس مسجد با کوکتل مولوتوف و مسلسل مورد حمله قرار گرفت. آنگاه به روی شهربانی گشودند. وضع شهر کاملا متشنج شد و به ناگهان چندین نقطه حساس شهر مانند انبارها و پمب بنزینها و مغازههای بزرگ مورد آتشسوزی و حمله مهاجمان قرار گرفت.
🔹اقدام دیگر این گرهک انفجار لولههای نفت در آبادان، خرمشهر و اهواز (11مهرماه 58) و نیز انفجار در قطار راهآهن نزدیک خرمشهر بود که همگی با پشتیبانی مالی و تسلیحاتی استخبارات رژیم بعث عراق و همکاری برخی مرتجعین عرب صورت گرفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 ۲۹ خرداد سالروز شهادت اسوه استقامت و وفاداری شهید علی غیوری زاده گرامی باد.
♦️امام خمینی (ره): «تنها آنهایى تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت و استضعاف را چشیده باشند. یک موی سر این کوخ نشینان و شهید دادگان به همه کاخ ها و کاخ نشینان جهان شرف و برتری دارد. اگر همراهی این توده های محروم نبود، حکومت نمی توانست برقرار باشد.»
🔸دیدن این کلیپ به آقای محمد جواد ظریف توصیه می شود تا بداند وقتی که دم از جبهه مقاومت می زنیم منظورمان چه کسانی است. آقای ظریف، ادامه دهندگان راه اینها کاسبان تحریم هستند؟ ایرادی ندارد، به شما خرده نمی گیریم. تقصیری ندارید، شما آن زمان در آمریکا بودید و در حال دریافت معارفی مغایر با اهداف جبهه مقاومت!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 غائله #پاوه
⏳ #مرداد_۵۸
🔹یک هفته از پیروزی انقلاب نگذشته بود که زمزمه خودمختاری توسط گروهکهای وابسته شرق و غرب در کردستان شنیده شد.
گروه های چپ از جمله حزب دمکرات، کومله و ... با سلاحهایی که از مقرهای نظامی و انتظامی در روزهای منتهی به پیروزی انقلاب بدست آورده بودند تلاش نمودند پادگانها را به تصرف خود درآورند. آنها در23بهمن لشکر سنندج و سپس پادگان مهاباد را اشغال و تمام مهمات و تجهیزات نظامی آن را در به غنیمت بردند.
سپس از آنجا راهی دیگر شهرها از جمله: سردشت، سقز، مریوان، پاوه، نوسود و دیواندره شدند و زمینه سقوط دیگر بقیه کُردنشین را فراهم کردند.
در تهران نیز دولت موقت بازرگان سیاست مذاکره را با سران گروهک ها را در پیش گرفت و و اعتقاد به برخورد شدید با مسلحین را نداشت.
در این راستا چندین هزار نفر از افراد حزب دموكرات با همکاری و پشتیبانی افراد حزب بعث عراق در روز 21 رمضان 1357 (24 مرداد 1358) به قصد تصرف پاوه تمام راههاي ورودي شهر را به محاصره و كنترل خود درآورده و به گروهانها و مراكز سپاه يورش بردند.
در این شرایط بحرانی دکتر چمران (معاون نحست وزیر و نماینده امام در شورای عالی دفاع) با بالگرد خود را به میان حلقه محاصره رساند تا در کنار معدود مدافعین شهر قرار گیرد. او به کمک شهید اصغر وصالی (فرمانده دستمال سرخ ها) علی ذوالفقاری (از تیپ نوهد ارتش) و برخی افراد ژاندارمی به همراه تعدادی نیروهای بومی سنگرهای دفاع از شهر را ایجاد کردند.
در این حال ضدانقلاب بر نقاط حساس و ارتفاعات مهم منطقه مسلط شد و دست به جنايات متعددي زد از جمله تصرف بیمارستان. آنها با یورش به مرکز درمانی، 25 پاسدار بستری را از روی تخت به سمت محوطه بیمارستان کشیده و پس از شکنجه، تیرباران کردند و 18 نفر از آنها را سر بریدند‼️
دشمن با ایجاد جو رعب و وحشت سعی در شکستن مقاومت تعداد محدود مدافعان شهر را داشت. امید آنها زمانی بالا رفت که هلیکوپتر اعزامی برای رساندن مهمات به محاصره شدگان، دچار سانحه شد و سقوط کرد. ولی با حضور دکتر چمران، این مصائب و فشارها نتوانست روحیه تعداد اندک افراد را شکسته و آنها وادار به تسلیم نماید.
در تهران اخبار حوادث خونین پاوه به جماران رسید. حصرت امام در 24 رمضان 1358 (27 مرداد 58) در طی فرمانی تاریخی، به دولت و ارتش و ژاندارمری اخطار کردند اگر با توپها ، تانکها، قوای مجهز تا ۲۴ ساعت دیگر حرکت به سوی پاوه نشود من همه را مسئول می دانم”
این فرمان صحنه نبرد را به کلی دگرگون کرد. امکانات و ساز و نظامیبسوی پاوه سرازیر شد و سیل انبوه داوطلبان راهی پاوه شدند. بارقه امید در میان تعداد قلیل مدافعان شهر ایجاد شد و از طرفی ترس و وحشت در دل دشمن افتاد و آنها بدون درگیری وادار به فرار کرد.
-------------------------------------------
🍂 کانال دفاع مقدس
🌱 نشر مطالب، صدقه جاریه است🌱