📆ا 15آذر #سال_1359
💠 سالروز شهادت #کشوری، خلبان شجاع هوانیروز
🌸 احمد کشوری، روستازادهای که استعداد بالایی در درس، ورزش و هنر داشت ولی به علت فقر نتوانست وارد دانشگاه برود. او در @سال_1351 وارد ارتش شد و به بخش هوانیروز رفت. او در هدایت هلیکوپترهای «کبری» و «جت رنجر» آموزش تخصصی دید.
🍀 او جوانی مؤمن، بااخلاق، اهل خیر و علاقمند به روحانیت بود. با آغاز انقلاب اسلامی، فعالیت سیاسی-انقلابی او شدت گرفت.
🌼 به فاصله یک هفته پس از پیروزی انقلاب57، ضدانقلاب در کردستان پادگان مهاباد را به غارت نمود و این آغاز ناامنی در آنجا بود. کشوری داوطلبانه به یاری مردم مظلوم کُرد شتافت و در طی عملیاتی به شدت مجروح شد ولی هلیکوپترش را به مقصد رساند.
🌿 با آغاز جنگ تحمیلی نیز در کنار شهید #شیرودی، شهید #سهیلیان و... با از جان گذشتگی خود در برابر ارتش تا دندان مسلح عراق مقاومت کردند و نگذاشتند دشمن به پیشروی خود در خاک کشورمان ادامه دهد.
🌷 سرانجام فرزند غیور ملت در 15 آذر 1359 در حال نبرد با دشمن، هلیکوپتر او مورد اصابت موشک میگ عراقی قرار گرفته و به شهادت میرسد. (در تنگه بینا - منطقة عمومی میمک - استان ایلام)
💠 خاطره ای از شهید احمد کشوری
🌴 #ذکر_یازهرا(س)
🔹در کردستان درگیری شدیدی بین ما و ضد انقلاب شامل کومله و دمکرات به وقوع پیوست و من از هوانیروز درخواست کمک کردم، دو خلبان که همیشه داوطلب دفاع بودند یعنی شهیدان کشوری و شیرودی لبیک گفته و لحظاتی بعد بالای سر ما بودند که به آنها گفتم؛ کجا را زیر آتش خود بگیرند.
🔸پس از آنکه مهمات هلی کوپترها تمام شد متوجه شدم که شهید کشوری علی رغم کمبود سوخت منطقه را ترک نکرده است! وقتی با او تماس گرفتم گفت: من باید کارم را به اتمام برسانم، لحظاتی بعد با دوربین دیدم که شهید کشوری خود را به جاده ای رساند که یک ماشین جیپ سیمرغ پر از عناصر ضد انقلاب از آنجا در حال فرار بودند، هلی کوپتر را به آن خودرو نزدیک کرد و آنقدر پایین رفت که با اسکیت هلی کوپتر به آنها کوبید و همه این جنایتکاران به دره سقوط کردند.
▪️پس از آن طی تماس به او گفتم: با توجه به تأخيرى که کردی سوخت هلی کوپتر برای آنکه خود را به قرارگاه برسانی کافی نیست و همینجا فرود بیا، او گفت: هلی کوپترم را هدف قرار می دهند و با اینکه چراغ هشدار دهنده سوخت هلی کوپتر روشن شده و به هیچ وجه خطا نمی کند، شهید کشوری گفت: با ذکر یا زهرا (س) خود را به قرارگاه می رسانم.
▫️ساعتی بعد در حالیکه ناامیدانه با قرارگاه تماس گرفتم تا سراغ احمد کشوری را بگیرم گفتند: او به سلامت و با ذکر یا زهرا (س) در حالیکه هلی کوپترش هیچ سوختی نداشته به قرارگاه رسیده است.
─(راوى: شهيد على صياد شيرازى)
شهیدکشوری_تا_آخرین_قطرۀ_خون_از_انقلاب،.mp3
1.18M
پانزدهم آذر ماه برابر با چهلمین سالروز شهادت یکی از فرزندان نامی ایران زمین، شهید احمد کشوری است. خلبان جان برکف هوانیروز ارتش قهرمان ایران که در هفتههای آغازین جنگ تحمیلی به همراه همرزمان خودش از پایگاه یکم هوانیروز ارتش فداکار ایران در برابر تهاجم ارتش بعث صدام جانانه ایستادند و با نثار خون خود ثابت کردند که ایران کنام شیران است و مهد دلیران....
این روز به نام هوانیروز نامگذاری شده است
اگر نبود حماسههای ماندگار هوانیروز قهرمان بدون شک جنگ به شکل دیگری در همان روزهای اول رقم میخورد تیزپروازان هوانیروز در کنار عقابان تیزچنگ نیروی هوایی ارتش قهرمان در ماههای نخست جنگ کاری کردند کارستان و با نثار خون سرخ خود درخت پایدار ایران را پر ثمر نگه داشتند
جاویدان باد نام شهدای سرافراز وطن...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایتی از لحظه شهادت احمد کشوری، خلبان شجاع هوانیروز ارتش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #ڪلیپ
🎥 مصاحبه تلوزیونی خلبان شهید احمد کشوری و جمعی از همرزمان
🌴 دوران #دفاع_مقدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽| ببینید ڪلیپ
🎤 مصاحبه با مادر #شهید_احمد_کشوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عمليات طریق القدس
برادر مرتضی قربانی فرمانده تیپ ۲۵ کربلا
قسمت اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عمليات طریق القدس
برادر مرتضی قربانی فرمانده تیپ ۲۵ کربلا
قسمت دوم
دفاع مقدس
شهید عباس کردآبادی
با این حال اگر بدنم پیدا شد و خواستید تشییع کنید، (اما) باز میگویم نمیخواهم بدنم پیدا شود؛ اما اگر پیدا شد و خواستید تشییع کنید؛ دستانم را از تابوتم بیرون بگذارید تا آنهایی که شب و روز دنبال خوردن حق مستضعفین جهان هستند، ببینند که با دست خالی بسوی خدایم میروم، و چشمانم را باز بگذارید تا آنهایی که کورکورانه به راهی میروند ببینند من کورکورانه راهم را انتخاب نکردم.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
۱۲ محرم سال ۱۳۵۹ عباس کردآبادی».
دفاع مقدس
شهید عباس کردآبادی
🌷 شهید عباس کردآبادی
متولد ۱۳۳۴ بود از همان کودکی در کتابخانه پدرش مطالعه میکرد؛ البته در چوپانی و کشاورزی هم به پدرش کمک میکرد؛ عباس کرآبادی؛ دیپلم خود را گرفته بود که برای خدمت به هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران در اصفهان رفت و در آنجا در دوره چتربازی شرکت کرد؛ او که مدرک تربیت معلمی هم داشت به سربازانی که سواد چندانی نداشتند آموزش میداد.
اما هنگامی که امام خمینی(ره) فرمان فرار از سربازخانههای شاهی را صادر فرمودند عباس هم با فرار به فعالیتهای انقلابی پرداخت؛ اما بعدها دوره سربازی خود را تمام کرد و در روزهایی که انقلاب در اوج خود بود به همراه مردم شیراز اسلحه خانه ارتش را راه اندازی کرد و در خانه اجارهای خود درحالی که ممکن بود او را به جرم فعالیتهای سیاسی مجازات کنند به پخش اعلامیههای امام خمینی(ره) میپرداخت و گاهی آنها را در پادگان پخش میکرد.
او که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در کمیته شهری فعالیت داشت و در راستای مبارزه با سلطه جویان در شهرهایی همچون سمیرم فعالیت میکرد از نخستین افرادی بود که با تشکیل سپاه پاسداران وارد سپاه اصفهان شد؛ مدت زیادی نگذشته بود که برای دوره آموزشی سه ماه به تهران رفت تا بتواند بسیجیانی که به جبهه غرب رفته بودند را آموزش دهد؛ او پس از بازگشت به اصفهان مرکز آموزشی سپاه پاسداران غدیر را پایه گذاری کرد و خود به آموزش سلاح و تاکتیک به سربازان پرداخت.
با این همه، عباس که در تأسیس پادگان آموزشی ۱۵ خرداد نقش بسزایی داشت به همراه افرادی همچون احمد فروغی، خلیفه سلطانی و اکبر آقابابایی وقتش را صرف خدمت به انقلاب اسلامی کرد و از آنجایی که در زمینه آموزشهایی همچون پرش از ماشینهای نظامی فعال بود بدنش آسیب دیده بود؛ اما به خاطر مهارتش در زمان جنگ تحمیلی در عملیات ثامن الائمه آزادسازی شمال آبادان به عنوان مسئول محور عملیاتی انتخاب شد و آن زمان هم به آموزش دادن رزمندگان ادامه داد.
اینجاست که روحالله صالحی یکی از دوستانش، در خصوص این شهید بزرگوار می گوید «عباس در حالی که در آموزش بچه ها بسیار جدی و سخت گیر بود اما قلبی نرم و دلسوز داشت یادم می آید در دوران آموزش نیروها به ما دستور می داد چراغ های آسایشگاه را خاموش کنیم و از مواد منفجر دودزا، صوتی و گاز اشکآور هم زمان با هم استفاده کنیم تا نیروهای تحت آموزش بتوانند شرایط سخت را تجربه کنند و برای جنگ آموزش ببینند به گونه ای که آن هنگام که از پادگان می رفتند مانند یک چیریک مهارت داشتند اما با این حال هنگامی که دوره آموزش پاسداران تمام میشد، عباس از آنها حلالیت میطلبید».
تا اینکه در عملیات طریق القدس در هشتمین روز از آذرماه ۱۳۶۰، سه ساعت پیش از عملیات با برخورد ترکش گلوله به کمرش به جمع شهدا پیوست، اما به خاطر علاقه بسیاری که دیگر رزمندگان به او داشتند شهادت عباس را تا پایان عملیات، مخفی نگه داشتند تا روحیه دیگران برای جنگیدن، ضعیف نشود.
او که اکنون در میان دیگر ستارگان آسمانی در گلستان شهدای اصفهان میدرخشد با وصیتنامه با ما سخن میگوید؛
✍️ «وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقونَ؛ هرگز گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شدند، مردگانند! بلکه آنان زندهاند، و نزد پروردگارشان روزی داده میشوند.
برادر، پاسدار اسلام و انشاالله ادامه دهنده راه حسین(ع) باشید؛ انشاالله اگر به درجه شهادت نائل شوم، خواست خودم بوده و این تنها آرزوی من و میدانم آرزوی مسلمان شیعه است، این راه را خودم انتخاب کردم چون میدانم (این) راه، راه سعادت است و (این) راه، راه انبیا و راه حسین(ع) است و راه، راه خمینی کبیر است و با افتخار میگویم شهادت را پذیرفتهام و امیدوارم با ریختن خون ما شهدا، انقلاب اسلامی ایران تداوم بخشد.
از پدر و مادر عزیزم میخواهم پس از مرگ من، به هیچ وجه ناراحت نباشند و حتی یک قطره اشک هم نریزند؛ چون با ریختن اشکتان آمریکا، شوروی، انگلستان و همه استعمارگران و همه استبدادگران را خوشحال خواهید کرد؛ اما میتوانید برای امام حسین(ع) بگریید.
مادرم هیچگاه آن لحظهای که در اتاق نشسته بودیم و گفتم میخواهم بروم مأموریت (و تو) گفتی برو به امید خدا را فراموش نمی کنم با این کلمهات پای ورق سرخ شهادتم را امضاء کردی و متشکرم از تو که این آخرین امضاء را دادی.
سخنی کوتاه با برادران عزیز فداکارم؛ ای ادامه دهندگان راه حسین(ع)؛ ای یاری دهندگان مستضعفین و ای فریاد رسان مظلومان؛ برخیزید؛ دست ابرقدرتها را از ممالک اسلامی و مستضعف کوتاه کنید.
سخنی کوتاه با خواهران عزیزم؛ شما ای ادامه دهندگان راه زینب(س)، امیدوارم که شما خود را با جامعه اسلامی تطبیق دهید و از خود یک زن واقعی بسازید زینب گونه زندگی کنید و بدانید که حجاب شما کوبندهتر از خون ماست.
دفاع مقدس
شهید عباس کردآبادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید عباس کردابادی
فرمانده محور لشکر امام حسين عليه السلام
📄 روزنامه #جمهوری_اسلامی - مورخه 11 آذر 1366 -
آزمایش موفق موشک بالستیک ساخت ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلمی بسیار زیباوعملیاتی از سردار کوهستانها شهید محمود کاوه شامل
زدن آرپی جی،اموزش،سرداری بربلندای قله،و کمین گاه لشگرویژه شهدا
به یاد شهدای ارتش
دلاور گمنام نیروی زمینی ارتش
قهرمان نبرد با اشرار و منافقین
🇮🇷"شهید محمود بیگلری فر"
متولد : خرم آباد
دارای شصت و شش ماه سابقه کار عملیاتی
در دفاع مقدس و بعد از جنگ در جهت مقابله
با نفوذ اشرار و گروهک های ضد انقلاب به کشور
- فرمانده گروهان گردان ۷۴۹
- فرمانده گردان ۷۴۰
- رئیس رکن سوم گردان ۷۴۹
لشگر ۸۴ پیاده خرم آباد (لرستان)
نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران
شهادت : ۱۳۷۲/۱۲/۲۶
سومار / درگیری با عناصر مسلح
گروهک تروریستی منافقین
نثار روح مطهر و ملکوتی
شهید محمود بیگلری فر
و همهٔ شهدای دلاور خرم آباد
30.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"بگذار اغيار هرگز در نيابند.."
که اين همه در کام ما چه شیرین است و سرِ، ما، در هوای كدامين يار خود را از پا نمیشناسد.
"بگذار اغيار هرگز در نيابند."
#خاطرات_جنگ
ارتباط تلفنی راه دور ارتش (FX)
⏳ چندی بود که ارتباط 24 کاناله بین سایت قلاجه (ایلام) و سایت مخابراتی گیلانغرب به عللی قطع شده بود.
این سایت را که شرکت مخابرات راه اندازی کرده بود، ارتباطات FX ارتش (سرهنگ تقدیسی) را تأمین میکرد، لذا میبایستی توسط ایشان رفع عیب شده و مجدداً راه اندازی میشد. گروه تکنسین نگهداری مخابرات باختران به قلاجه رفتند و معلوم شد آنتنها به علتی، از مسیر خارج شده است. آنتنها را که دوبل بودند، مجدّداً در راستای مسیر انتشار، فیکس نمودند ولی ارتباط برقرار نشد. در مرحلهای دیگر، اکیپ مجهزتر نگهداری سیستمهای مخابراتی از تهران آمدند و آنها هم نتوانستند مشکل را حل کنند. کلّ ارتباط FX ارتش در گیلان غرب کشور، قطع بود. در نهایت با پیگیری مکرر از سوی مخوال ارتش، سرهنگ حسینی (معاون مخابراتی صیاد شیرازی) از تهران خواسته شد در اسرع وقت پیگیر رفع خرابی FX ارتش در غرب شوند. این بار اکیپ کاملتری از سوی نصب و راه اندازی مرکز (شامل: ماکس مَن، رادیو مَن، پاور مَن، دکل مَن و ...) ، از تهران عازم منطقه شدند
(مخابرات باختران نصب سیستم را انجام نمی داد و این کار به عهده تهران بود که البته با هزینه هنگفتی که صرف آنها می شد، از حق مأموریت راننده و عوامل فنی گرفته تا خورد و خوراک و هزینه های جانبی - البته با توجه به مزایایی که به آنها تعلق می گرفت خیلی هم مایل نبودند کار را زودتر تمام کنند و باز گردند. البته استثنائاتی در آنها وجود داشت من جمله برادر شفاهی (ماکس من)، مرحوم صلاحی (دکل بند) که شاید از صداقت و وجدان کاری آنها بعدها بنویسم)
خلاصه اکیپ تهران همه چیز را در قلاجه و محل سایت ارتش در نزدیکی گیلانغرب بررسی کردند: ایرادی از رادیواکس پیدا نکردند. پاور مشکلی نداشت، آنتن وات برگشتی نداشت .... و همه چیز نرمال بود، ولی باز ارتباط برقرار نمیشد!! اکیپ مزبور ناامیدانه به تهران بازگشت. و حالا بیش از دو هفته بود که FX ارتش قطع بود. دقیق به خاطر ندارم. مهندس ظهوری فر (از شرکت مخابرات) و یا سرهنگ تقدیسی (از مخابرات ارتش) تماس گرفتند و قرار شد ما هم سری به دستگاهها بزنیم، شاید بتوانیم کاری کنیم. به لحاظ تعاملی که با هر دوی اینها داشتیم، پذیرفتیم. در آن موقع به نظرم نیروهایمان در مأموریت بوده یا در مرخصی به سر می بردند و لذا خدو به تنهای با همراه داشتن تعدادی وسایل و ابزار مورد نیاز با تویوتا عازم قلاجه شدم. در آنجا همه چیز را چک کرده، هیچ مشکلی وجود نداشت، در گیلانغرب هم همینطور؛ ولی با این حال دو طرف AGC دریافت نمی کردند. این بار دقیق تر شده، مسیر انتقال امواج را بررسی کردم. با مشاهده آنتن های دو طرف به ایراد و اِشکال کار پی بردم. جهتهای آنتن ها درست بود ولی پلاریزاسیون آنها با یکدیگر تفاوت داشت!!! آنتن های هر دو طرف می بایست عمودی یا افقی باشند که متأسفانه اینطور نبود. با ابزاری که همراه داشتم، پلاریزاسیون آنتنها را تنظیم کرده، پایهها را فیکس نموده، به پایین آمدم، AGC بالا آمده بود و ارتباط برقرار شد.
وقتی تهران و باختران از موضوع باخبر شد از مخابرات سپاه قدردانی و تشکر کردند. موضوع برای شرکت مخابرات و ارتش خیلی جالب بود که بچههای سپاه با این که مدت زیادی نبود با این دستگاهها کار میکردند ولی توانایی خود را نشان داده بودند. (بعدها نیز که سایت مخابراتی کوثر-واقع در ارتفاعی در کنار جاده جوانرود به پاوه- را ایجاد کردیم، به دلیل دید عالی این ایستگاه به باختران و منطقه تحت پوشش خود، شرکت مخابرات تمایل یافت در آن مکان، دکل و سایت رله احداث نماید.)
یک باری که به مقرّ مخابرات ارتش رفته بودیم، سرهنگ تقدیسی بچههای ما را خیلی تحویل گرفت و از گذشتهها تعریف می کرد. او با حسرت میگفت: در زمان شاه، افسران مخابرات، دروس مخابرات و الکترونیک را در مراکز آموزشی ارتش میآموختند و حتی برای گذراندن دورههای تخصصی، عازم آمریکا شدند. این آموزشها که هزینه هنگفتی هم برای کشور داشت، در عمل حاصلی نداشته و نیاز ارتش را برآورده نکرده است. وی اذعان داشت، همین بچههای سپاه با لباس و سر و وضع ژولیده و خاکی (که همسن فرزندان او بودند) و از قبل هم آموزشهای آنچنانی ندیده بودند، بدون کمک دیگران، با تلاشهای تحسین برانگیز خود نیازهای ارتباطی FX جبهه را به خوبی مرتفع میسازند.
در آن زمان ارتش، سیستم انتقال خطوط تلفن راه دور FX را نداشت و در طول جنگ بخش رادیوماکس سپاه به آنها خدمات می داد. ارتش فقط از رادیورله استفاده می کرد که مختص انتقال خطوط هات لاین HOT LINE بود.
📆 17 آذرماه1359 - سالگردشهادت حُرّ انقلاب، شاهرخ ضرغام
┄──┄──┄──ا
💠 #شاهرخ_ضرغام ، کابارهرویی که عاقبت بخیر شد
🔺 جوانی بِزنبهادُر که کار او خوشگذرانی، لَهو و لَعِب و جمع کردن نوچه به دور خود بود.
🔹 او در عالم اَلواتگری، تمام پلها را پشت سرش خراب نکرد. لااقل ماه رمضان و محرّم، به احترام روزه و امام حسین، دست از کارهای خلاف میکشید.
🔸 او با آغاز انقلاب و با شنیدن نام سیّدی به نام خمینی، تحولی در او پیدا شد. پس از آن دیگر لب به زهرِماری نزد و به عشق آقا، عکس او را در سینهاش خالکوبی نمود.
▪️ از قدرتِ ضربِ بازویش برای مقابله با ساواکیها و مزدورانِ آدمکُشِ شاه استفاده میکرد. با پیروزی انقلاب57 نیز در صحنه بود و با عناصر مُعاند و مزدورِ بیگانه برخورد میکرد.
⚪️ با شروع جنگ به گروه #فداییان_اسلام به فرماندهی شهید #مجتبی_هاشمی پیوست. او طیف وسیعی از به اصطلاح اخراجیها!! تا آدمها دانشگاهی و درسخوان را دور خود جمع کرده بود. نمونۀ آن، شهید #اصغر_شعله_ور که به محض شنیدن خبر جنگ، درس و محیط راحتِ آمریکا را رها نمود و خود را به ایران رساند و در آبادان به گروه هاشمی پیوست.
🌹 شاهرخ ضرغام، رشادتهای فراوانی از خود نشان داد تا این که پاک شد و لیاقت شهادت را پیدا کرد. او در #17_آذر ماه #سال_1359و در جبهۀ #ذوالفقاری #آبادان در صحنهای نزدیک به مواضع دشمن، به کفّارِ بعثی یورش برد تا این که ناگهان، گلولهای سرکِش سینۀ او را شکافت و با چهرهای خونین به ملاقات پروردگارش شتافت. پیکر مطهر او نیز هرگز به وطن بازنگشت.
┄──┄──┄──ا
➖...و شاهرخ ضرغام حجّتی شد برای تمامجوانهایی که از سرِ جهالت، سرگرم گناه و غفلت بوده و از عاقبت اعمال خلاف خود بیخبرند