🟥 (بخش دوم) : نظریه کنش ارتباطی هابرماس بُمب زائید؛ هابرماس همان کیسنجر است !
باید از ژنرال هابرماس پرسید مگر نه اینکه استادان ونخبگان علوم اجتماعی وعلوم سیاسی ایران و دیگر دانشگاههای شبه مدرن در توصیف او و در اعزاز فکر و اندیشه او و در نوشتن رسائل باصطلاح علمی در وصف اش گوی سبقت را از یکدیگر ربودند و می ربایند ؛ پس کجاست تواضع علمی تو !؟ چرا به یکباره کلام تو یادآور فاشیسم و نازیسم شده است ؟!
مگر نه اینکه پیش تر گفتی و نوشتی که انسان باید از کنش های عقل ابزاری ، عقل راهبردی و یا دیگر کنش های عقلی دولت محور بسوی کنش های معطوف به تفاهم جمعی و جهانی از طریق عقلانیت پیشرفته ارتباطی و تفاهمی حرکت کند ؟! مگر نه اینکه در نظریه خویش گفته بودی کار انسان آنگاه بسامان می شود که از کنشگری حسابگرانه ، ابزاری و خودمحور عبور کند و به یک جهان زیستِ ( Lif World) بین الاذهانی برسد ؟! اینک اما چرا به مقتضای فطرت عمل نمی کنی و به طبع خشن انسان متجاوز و استخدام گر غربی بازگشتی ؟! مگر نمی بینی که تمامی جهان برخاست و قیام کرد و به کنش ارتباطی هدفمند و دیگرخواهاته و معطوف به تفاهم با فلسطینی دست زد؟! همه ی خیابان ها در آمریکا و اروپا و خود موطن تو از سوی "فاعلانِ کنش ارتباطیِ" فتح شد و معطوف به "تفاهمِ" مورد نظر مندرج در نظریه تو کنش گری کرده است ؛ اما رژیم صهیونیستی و جعلی اسراییل مستظهر به "عقلانیت راهبردی" که آن را عقلی ارتجاعی می خواندی در حال کشتار بی پناهان و سالخوردگان و کودکان و زنان فلسطین است ؛ مگر نه اینکه تو در نظریه کنش ارتباطی وعده داده بودی که وقت ، وقت گذار از عقلانیت راهبردی و حسابگرانه و زمان ، زمان تفاهم جمعی برای وفاق و حصول به تفاهم است ؟! ملت های جهان با عبور از طبع خشن لیبرال دموکراسی یکصدا عبور از صهیونیسم را فریاد می کنند و به یک تفاهم جمعی و بین الادهانی رسیدند و تورا ؛ صاحب نظریه کنش های معنادار ارتباطی را جا گذاشتند ؛
اینک ما نیز بر طریق مثال همان حرف عمیق سید مرتضی آوینی علیه الرحمه که درباره پوپر گفته بود را تکرار می کنیم که آری ! دنیای عجببی است ؛ هابرماس فیلسوف مدعی کنش ارتباطی جنگ می آفریند ژنرال گالانت و نتانیاهو فلسفه می بافند ؛
از اصحاب شبه مدرن علوم اجتماعی و علوم سیاسی ایران که در دوره ریاست جمهوری سید محمد خاتمی هابر ماس را همانند یک منجی به دانشگاهها و نیز محفل های مخفی خانگی برای گذار ایران بسوی سکولاریسم رونمایی کردند و هنوز هم در بسط آرای او سراز پا نمی شناسند می پرسیم که آیا می شود با هابرماس از خشونت های بی حد و حصر لیبرالیسم برای ایرانی پیشرفته واساسا برای جامعه ای آباد و آزاد فکر کرد ؟! اساسا آیا با هابرماس می توان جامعه ای آزاد و دموکراتیک را برای حصول به تفاهم تصور کرد ؟! کدام کنش ارتباطی ؟! کدام تفاهم جمعی و کجاست جهان زیستِ مشترک انسانی با فهم متقابل ؟! آیا می توان با عقلانیت تفاهمیِ غیر قدسی که چشمان خود را بر نمادهای جهانشمولی بیمارستان بسته به جهانی عاری ازعقلانیت صرفا ابزاری رسید ؟! هابرماسِ شما اینک به نوعی فتوا داده که بکشید فلسطینی را فقط اما در کشتن اسراف نکنید!!
از قول استاد عالی مقام اعوانی حفظه الله به مضمون نقل می کنم که غرب حتی در باره حکمت عملی نیز فقط کتاب نوشت و حرف زد اما جهان نیازمند حکمت مشرقی و حکمت متعالیه ای است که کار جهان را از عمل به حکمت متعالی نظری بسامان کند ؛
بیایید همه باهم از فلسفه سیاسی غرب بخاطر ذات ریاکارانه و پارادوکسیکال و تبعیض آمیرش عبور کنیم ؛
همه دیدیم که طبع لطیف هابرماس یک دروغ بزرگ بود !
#دکتر_مجتبی_زارعی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
https://splus.ir/asatid_enghelabi
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
کارگران بیشتر کار کنند تا ورودی صندوق ها افزایش یابد و منابع لازم برای حمایت از بورس (دارندگان سرمایه و پس انداز)، سفته بازان و شرکتهای کارگزاری تأمین شود و برخی نورچشمی ها هم حقوقهای بی حساب و کتاب دریافت کنند.
هیس!
کارگر داد نمیزند...
https://eitaa.com/DrRezaGholami
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🔴جنگ جهانی سوم و ماجرای «گردان حرمله» (یادداشت روز کیهان)
✍محمد ایمانی
۱- «خاک آمریکا، بامداد امروز از مرزهای جنوبی، هدف حملات زمینی و موشکی قرار گرفت». تعجب کردید؟ چنین خبری اگر برای شما غافلگیرکننده و دور از انتظار است، از نگاه برخی تحلیلگران در آمریکا، یک احتمال جدی محسوب میشود. آمریکا، چند دولت اروپایی و رژیم صهیونیستی، پس از جنگ جهانی دوم، برای ۵۰ سال عادت کرده بودند کنار گود بنشینند، جنگ و جنایت راه بیندازند، و نابودی دیگران را تماشا کنند. حالا اما نظم پیشین دگرگون شده، تا جایی که پریروز، نشریه تخصصی «فارین پالیسی» در آمریکا، احتمال حمله از مرزهای مکزیک را جدی دانست:
«آمریکا ممکن است در جنگ جهانی قریبالوقوع از چند جبهه، شکست بخورد. اگر چین تصمیم حمله به تایوان بگیرد، میتواند به سرعت به جنگ در سه جبهه تبدیل شود. تعبیر «مخمصه» شاید مخاطبان را نگران کند. اما همچنان که روسیه برای جنگ طولانی در اوکراین آماده میشود و جبهه جدیدی در منطقه شام (غزه) باز شده، وسوسه چین برای حمله به تایوان رو به افزایش است. ارتش ما برای چند جنگ همزمان طراحی نشده. برخلاف آمریکا که باید در هر سه جبهه قوی باشد، چین، روسیه و ایران، فقط باید در منطقه خود بجنگند. دشمنان آمریکا توانایی تشویق یا مدیریت اجرای حملاتی به سبک حماس را در خاک آمریکا دارند، و چنین حملهای احتمالا با توجه به وضعیت مرزهای جنوبی، آسانتر است. این، وحشتناک است. جنگ جهانی، دیگر صرفا یک احتمال نظری نیست و اگر قریبالوقوع نباشد، احتمالش جدی است. باید از همین حالا وضعیت خود را سامان دهیم».
۲- چند روز قبل هم، استفن والت سردبیر فارین پالیسی تاکید کرده بود: «جهان بعد از جنگ غزه، جهان قبلی نخواهد بود. قبل از حمله غافلگیرانه حماس، آمریکا و متحدانش در حال جنگ نیابتی برای تضعیف روسیه بودند؛ اما خوب پیش نرفت و توازن نظامی به نفع روسیه چرخید. آمریکا همچنین در حال تدارک جنگ اقتصادی علیه چین بود تا از ابرقدرت شدن بازدارد. دولت بایدن سعی داشت عربستان را از نزدیکی به چین منصرف کند، اما معلوم نبود به نتیجه مطلوب میرسد. منتقدان همچنین هشدار میدادند نادیده گرفتن فلسطین و اقدامات خشن فزاینده اسرائیل، خطر انفجار را در پی دارد؛ تا اینکه ۷ اکتبر فرا رسید. معنی تراژدی مداوم برای دیپلماسی آمریکا چیست؟ جنگ غزه، چوب لای چرخ تلاش برای عادیسازی روابط عربستان و اسرائیل گذاشت و با برنامه تمرکز بر شرق آسیا به جای خاورمیانه، تعارض دارد. این، برای تایوان خبر خوبی نیست. همچنین، یک فاجعه برای جنگ فرسایشی شده اوکراین است. آمریکا قادر به تامین مهمات اوکراین نبوده و مجبور شده آن را از انبارها در کره جنوبی و اسرائیل تامین کند. اسرائیل هم سلاح میخواهد. جنگ غزه تا مدتها وبال گردن آمریکا خواهد شد. دستگاه دیپلماسی، این حمله را پیشبینی نکرد و پاسخش هم کمکی نکرده. اگر این شکست با نتیجه ناخوشایند در اوکراین همراه شود، دیگر کشورها نه فقط اعتبار، بلکه فهم آمریکا از مسائل را هم زیر سؤال خواهند برد».
۳- معادله ۷۰ ساله، چنان دگرگون شده که لیبراسیون و رویترز مینویسند: «آمریکا مراقب است به جنگی تازه، از جمله با ایران سُر نخورد». پایگاههای آمریکا در منطقه، از ۷ اکتبر دستکم ۶۱ بار هدف حمله قرار گرفتهاند. آمریکا منطبق بر واقعیتهای میدانی ترجیح میدهد جبهه و درد سر جدیدی فعال نشود. موقعیت همیشگی جنگ، جا به جا شده. اگر در جنگ تحمیلی، خرمشهر، مظلومانه در حال دفاع بود، یا فقط بیروت و دمشق و فلسطین، آماج جنگ بودند، امروز اعماق جبهه غرب، میدان جنگ شده و ممکن است گستردهتر هم بشود. این تغییر موازنه شگرف، نتیجه یک یا دو رویداد نقطهای نیست، بلکه روندی است که پس از انقلاب اسلامی، در اثر رواج منطق مقاومت، بسط پیدا کرده است. و گرنه، کاخ سفید باید تا به حال بر مبنای پروژه «قرن جدید آمریکایی»، چین و روسیه و دیگر رقبا را تسلیم کرده بود.
۴- کشور سوریه، ۱۲ سال قبل گرفتار جنگ شد؛ اما ماجرا محدود به سوریه نبود. آمریکا و متحدانش در سالهای ۱۳۸۹- ۱۳۹۰، دو پروژه همزمان، یعنی «تحمیل جنگ نیابتی به سوریه و عراق»، و «اِعمال تحریمهای فلجکننده» را برای قیچی کردن ایران به اجرا گذاشتند. فتنه سال ۱۳۸۸، آنها را امیدوار کرده بود. تحریم و تحمیل جنگ، نقشه بینقصی به نظر میآمد. دو سال بعد، طیف غربگرا روی کار آمد. ترکیب «فشار/ انفعال»، اگر درست پیش رفته بود، میتوانست
ادامه👇👇
https://kayhan.ir/fa/print/277596
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از اخبار ویژه
🔻دهنکجی به خون شهدای امنیت/ توماج صالحی آزاد شد!
🔹توماج صالحی، خواننده زیرزمینی، که در جریان بلوای سال گذشته با دعوت به ایجاد آشوب و اغتشاش در سطح کشور و حمله به حوزههای علمیه و پاسگاههای پلیس، به یکی از لیدرهای شورشیان تبدیل شده بود، به قید وثیقه آزاد شد!
🔹توماج صالحی هفتم آبانماه سال ۱۴۰۱ در استان چهارمحالوبختیاری دستگیر و سپس به استان اصفهان منتقل شد.
🔹سید محمد موسویان، دادستان اصفهان اتهامات اولیه که منجر به دستگیری این فرد شد را «فعالیت تبلیغی علیه نظام، همکاری با دولتهای متخاصم و تشکیل گروه غیرقانونی به قصد برهمزدن امنیت کشور» عنوان کرده و گفته بود: «متهم در ایجاد اغتشاشات و دعوت و تشویق به اغتشاش و آشوبهای اخیر در استان اصفهان و در شهرستان شاهینشهر نقش کلیدی داشته است».
🔹در تیرماه سال جاری حجتالاسلام اسدالله جعفری رئیس کل دادگستری استان اصفهان، «حکم بدوی» پرونده توماج را اینگونه اعلام کرد: متهم از تعداد ۸ عنوان اتهامی، برایی دو مورد حکم برائت صادر شد و در شش عنوان دیگر، دادگاه وفق قانون تعیین مجازات کرده است.
🔹او در یکی از عناوین اتهامی از بابت اتهام افساد فیالارض به ۶ سال و ۳ ماه حبس محکوم شد. البته تسنیم در گزارشی اعلام کرده بود که حکم اولیه او به دلیل افساد اعدام بوده که به دلیل همکاری مؤثر با مسئولین به حبس تقلیل داده شده است.
🔹جمع کل محکومیت توماج صالحی در شش عنوان اتهامی ۱۸ سال و ۳ ماه حبس، پرداخت ۲۳۰ میلیون ریال جزای نقدی، تحمل چهل ضربه شلاق (بهخاطر اخلال در نظم عمومی) و اعمال مجازاتهای تکمیلی بوده است؛ اما باتوجه به تعدد جرم و تعدد مجازات، طبق قانون مجازات اشد بهعلاوه یکچهارم، یعنی پنج سال حبس بهعلاوه یک سال و سه ماه حبس، جمعاً شش سال و سه ماه حبس در این پرونده برای متهم در نظر گرفته شد. او البته از اتهامات توهین به بنیانگذار انقلاب و رهبری و ارتباط با دول متخاصم تبرئه شده بود.
🔹اما با گذشت چند ماه دیوان عالی نهتنها حکم بدوی را نقض بلکه او را مستحق عفو هم در نظر گرفت تا یکی از لیدرهای داخلی ضدانقلاب بهراحتی و با یک سال زندان دوباره آزاد شود!
🔹نکته منفی ماجرا اما جایی است که بر اساس گزارشهای واصله، نیروهای ناجا که سال گذشته بهصورت جانبرکف در صدد حفاظت از امنیت شهروندان بودند؛ اما به در درگیریها به هر نحوی دچار تخلفهایی شدهاند، مورد عفو قرار نگرفته و در حال سپریکردن دوران محکومیت خود هستند.
🔹معلوم نیست قوه قضاییه با چه هدفی این رویکرد را در پیش گرفته است. رویکردی که باعث ناراحتی خانواده شهدا و فدائیان ناظام و سرکشی ضدانقلاب شده است؛ چراکه قاتلین شهدای امنیت خیلی زود محکومیتشان را سپری کرده و حتی برخی با وساطت افراد ذینفوذ از مجازاتهای سنگین گریختهاند اما خانوادههای شهدا، عزیزان خود را با دستان خود خاک کردهاند.
🔹این دهنکجیهای متعدد به خون شهدا و برخوردهای لطیف با قاتلین شهدا و برهمزنندگان امنیت قابلچشمپوشی نیست و بهتر است قوه قضاییه بابت این نوع کنشها به افکار عمومی توضیح دهد.
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتابپیوندید👇.
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Cd2916ef4d3
هدایت شده از احمد نبویان
دولتی که به بهانه مقابله با رشد تورم در برابر افزایش مؤثر حقوق کارگر و کارمند، بشدت مقاومت میکند
با گشادهدستی، ۶۲ همت(بیش از نیمی از خلق پول ۶ ماهه سالجاری) را به چاه ویل #بانک_آینده میریزد
الحق که مملکت را سرمایهداران اداره میکنند و دولت هم کارگزار و پیشکار ادارهی امورات آنان است
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
قانون مربوط به #بازنشستگی ناراحتتون کرده؟
نمی دونید به کی باید فحش بدید؟
من میدونم...
هشتگ #ناترازی رو دنبال کنید...!
ناترازی اسم رمز دزدی از جیب مردمه که توسط نئولیبرالهای ریشو در دولت و مجلس طراحی شد.
اگر نیاز باشه به وقتش اسمشون رو هم میاریم!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از اندیشکده قصد
11.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بنزین-مترو
✍️این روزها دائما حرف این است که باید بنزین گران شود. مصرف سوخت در ایران زیادست. عده ای از یارانه بنزین استفاده میکنند و دیگران محرومند. قیمت بنزین از آب معدنی کمتر است. آلودگی هوا بسیار زیاد شده. ترافیک سرسام آور است.
اما نکته مهم ماجرا این است که تنها گزینه ای که برای حل مشکل شنیده می شود این است: گران کن!
صرف نظر از اینکه آیا گران کردن راهکار درستی است یا خیر بیائید ببینیم آیا استدلالی که برخی با شعار عدالت طرح می کنند چقدر می تواند درست باشد!
توجه: مقایسه بالا برای این نیست که بر مردمی که از مترو استفاده می کنند منت گذاشته شود. این مقایسه فقط برای این است که متوجه شویم اقتصاد، حسابداری، ریاضی و ماشین حساب دست گرفتن نیست. این محاسباتی که در این کلیپ شد از جنس همان محاسباتی است که برخی برای گران کردن بنزین انجام می دهند و غلط است.
برابری همیشه عدالت نیست. اگر برابری عدالت باشد باید هزینه مترو را هم حساب کنیم و به حساب کسانی که از آن استفاده نمی کنند بریزیم. باید نفت، گاز، آهن، مس، طلا، آلومینیوم، گوگرد، دریا، جنگل و... را هم برابر تقسیم کنیم بین مردم. حتی هزینه ای که برای آموزش یک دانشمند می کنیم در دانشگاه دولتی باید حساب کرده و معادلش را به همه مردم بدهیم!
منطق برابری می گوید که باید در مجموع مردم کشور از مواهب گوناگون متناسب با نیازشان برای رسیدن به رفاه و آرامش و تکامل برخوردار شوند. به یکی ممکن است زمین داده شود به یکی امکان تحصیل. به یکی مترو. به یکی بنزین!
اما راهکار مساله بنزین چیست؟
به زودی در مورد آن در قصد بخوانید!
💠 اندیشکده قصد
💡@qasdna_ir
هدایت شده از احمد نبویان
از دولت و مجلسی که برای رفع مشکلات بورسی #سرمایهداران، مبالغ هزار میلیاردی از بیتالمال هزینه میکنند
انتظار نداشته باشید برای رفع مشکل پرداخت حقوق بازنشستگان ( #مشکل_مردم ) از بیتالمال مایه بگذارند
از نگاه #نئولیبرالها، اساساً منابع کشور متعلق به اقلیت سرمایهدار است نه اکثریت مردم
#بازنشستگی
💠 احمد نبویان👈 عضو شوید
🔗@ahmad_nabavian🇮🇷
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
رئیس کل بانک مرکزی گفته ارز کالای عمومی است. این سخن درست بلاتردید مورد هجمه ذینفعان عدم اعمال مدیریت حاکمیت بر منابع ارزی قرار خواهد گرفت. شهریور ۹۹ طی مقالهای استدلال کردم چرا ارز حاصل از هر صادراتی، جزو منابع عمومی کشور است و باید به مصارف عمومی برسد.
این مقاله را میتوانید در لینک زیر مطالعه فرمائید.
http://www.javann.ir/004H7x
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
42.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پادکست: افزایش نرخ ارز، بجای صادرات، تورم را افزایش میدهد.
نه تنها آمار و اطلاعات و شواهد تجربی نشان دادند، بلکه رئیس دولتهای یازدهم و دوازدهم و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس به صراحت اعتراف کردند که افزایش نرخ ارز، تورم شدیدی را به کشور تحمیل کرده ولی صادرات را افزایش نداده است. با این وجود، هنوز برخی بظاهر اقتصاددان معتقدند که باید برای افزایش صادرات، نرخ ارز را افزایش داد....
لطفأ تجربه شده را تجربه نکنید...
https://eitaa.com/DrRezaGholami
هدایت شده از اخبار ویژه
🔷 پاسخ امام خامنهای به ادبیات دشمن شادکن آقای حدادعادل!
سوگمندانه شاهدیم دوستانی که در بزنگاههای حساس یا غائبند یا بسیار کم فروغ و کنج عزلت می گیرند و حتی جرات واکنش ساده علیه فتنه گران را ندارند، در آستانه انتخاباتها به یک باره نُقل محافل و مجالسند و در صدر اخبار خبرگزاریها و جالب اینجاست، در این ایام هم که حاضرند، مهمترین محور سخنانشان نه تنها هجمه علیه فتنه گران نیست بلکه بدنبال تخریب کسانی است که در بزنگاهها کنار امت حزبالله برای دفاع از ولایت و حقوق مردم سینه سپر کردهاند و برای حفظ آرمانهای انقلاب شمشیر زدهاند و با شکایت و تیترهای اصحاب زر و زور و تزور زخمی شدهاند.
این دوستان غائب در اغتشاشات و حاضر در انتخابات و منفعت طلب، از جمله تکه کلامهایی که برای تخریب و کُند کردن شمشیر جریان انقلاب دارند، منزه دانستن خود و اطلاق اصطلاح #تندرو و اخیرا استفاده از اصطلاح #سوپر_انقلابی به مدافعان ارزشهای انقلابی است.
فارغ از اینکه در میان ناسزاهای سیاسی، این ناسزا مایه افتخار شمشیرزنان جبهه انقلاب است، اما نیّت این جماعت در استفاده از این ادبیات، تخریب این نیروهاست. ادبیاتی که کاملا همسو و منطبق با ادبیات دشمن است و بارها از سوی امام خامنهای نهی شده که خطاب به همینها فرمودند از ادبیات دشمن استفاده نکنید.
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتابپیوندید👇.
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Cd2916ef4d3
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨ مبارزه با قاچاق؛ کدام رویکرد؟
درباره بحث قاچاق، دو رویکرد متباین و متضاد وجود دارد که دو روش و دو نتیجه متفاوت از آن ناشی میشود.
ما معتقدیم موثرترین شیوه مبارزه با قاچاق، کور کردن منابع مالی قاچاق است. چه، قاچاقچی ارز مورد نیاز خود را یا از محل صادرات کشور تامین میکند یا از بازار داخل. بر این اساس، راهکار مبارزه با قاچاق، اجرای دقیق سیاست پیمانسپاری ارزی، اشراف کامل دولت بر جریان ارز، و هدایت مصارف ارزی توسط دولت در جهت منافع عمومی است. وقتی ارز حاصل از صادرات، تحت اشراف دولت قرار گرفت و تحت هدایت دولت تخصیص یافت، قاچاقچی اساسا ارزی در اختیار نخواهد داشت که صرف کالای قاچاق کند.
اما نئولیبرالها قاچاق را یک مسئله اخلاقی قلمداد میکنند و میگویند قاچاقچی قاچاق میکند، چون تعرفه واردات بالاست. اگر تعرفه را پایین بیاوریم، قاچاقچیها واردات خود را از مبادی رسمی انجام خواهند داد و مسئله قاچاق حل خواهد شد. مثل اینکه برای جلوگیری از وقوع تخلف "عبور از چراغ قرمز"، همه چراغها را سبز کنیم یا محدودیت را از سرعت در جادهها برداریم تا هیجکس مشمول جریمه سرعت بیش از حد مجاز نشود!
این جماعت اساسا نمیخواهند بفهمند که اگر برای کالایی تعرفه گذاشته میشود، یا واردات آن ممنوع میشود، هدف، حمایت از تولید داخلی است! اینها از پشت عینک ایدئولوژیک و متصلب تجارت آزاد به عالم مینگرند و نسخهشان برای همه مسائل پیچیده، همین رهاسازی است. نئولیبرالها به همین دلیل و برخی دلایل دیگر که ریشه در منافعشان دارد، با پیمانسپاری ارزی نیز به شدت مخالفند.
@syjebraily