هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
فرمان_هشت_مادهای_مبارزه_با_مفا.pdf
167.2K
🔴۱۰ اردیبهشت سالروز صدور فرمان هشت مادهاي رهبر انقلاب به سران قوا درباره مبارزه با مفاسد اقتصادي
🌍 @ebratha_ir
متن فرمان هشت ماده
هدایت شده از بیداری ملت
خب جناب قالیباف! وزیر صمت را هم عزل کردید، حالا تکلیف طرح #مالیات_بر_عایدی_سرمایه را مشخص کنید... چرا این طرح در دستور قرار نمیگیرد؟!
#گرانی_مسکن
#گرانی_خودرو
👤 حمید رسایی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از صابرین نیــوز
🛑در مقابل سیل موافقان استیضاح فقط دو نفر مخالف آمدند صحبت کردند!
اما آنچه در رای گیری دیدیم 102 نفر مخالف بودند!
⚠️کجا مخفی شدید؟ چرا رای خودتون رو شفاف نکردید؟؟
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 همیشه مظلوم
همزمان با قتل چند طلبه و حذف آنان از مسیر جنبش فواحش، شهروندی نیز جان خود را در دفاع از یک زن دربرابر اوباشی که درحال عمل به منشور جنبش بودند، از دست داد.
درست مشابه وضعیتی که از جانب حامیان فاسدترین مسؤلان منتخب، ملامت میشویم، وقتی خیانت و خرابکاریشان روزگار همه را سیاه میکند.
۱۴۰۲/۲/۱۰
احمد قدیری
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
⚠️بنز و لکسوس با اون همه تکنولوژی نتونستن ولی ایرانخودرو و سایپا ثابت کردن که میتونن...
📌آرمان های انقلاب یکی یکی داره زیر پای این مافیای کثیف له میشه و کسی هم براش مهم نیست!!!
✍داود پورآقایی
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴مالیات بر عایدی سرمایه یکی از مهمترین ابزارهای قانونی برای کنترل قیمتها و مبارزه با سوداگری است، آیا نمايندگان ذوق زده از استیضاح وزیر صمت در #مجلس_انقلابی پس از ۳سال بازهم برای تصویب این قانون مقاومت میکنند؟!
یا درسال انتخابات، سراغ وزیر بعدی خواهند رفت؟!
چرا از تصویب این قانون ممانعت میشود؟!
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻متفکّر انقلاب در آئینۀ یک تجربۀ عینی:
مسجد بهاضافۀ «شعاع ملّی» و منهای «مجلس ختم»
🖊 مهدی جمشیدی
۱. پس از آنکه استاد مطهری از حسینیۀ ارشاد کنارهگیری کرد، از طرف هیأت امنای مسجد الجواد تهران دعوت شد که امامت جماعت این مسجد را بپذیرد. او این دعوت را قبول کرد و در مدّت اندکی، این مسجد متحوّل گردید و به یکی از مهمترین پایگاههای تفکّر اصیل اسلامی و انقلابی تبدیل شد. ازاینرو، حکومت پهلوی نتوانست بیش از دو سال، حضور استاد مطهری را در این مسجد تحمّل کند و در نهایت، آن را تعطیل کرد. مسألۀ مهمی که در این میان وجود دارد و مغفول مانده است، شرطهای استاد مطهری برای پذیرش امامت این مسجد است. ایشان در تاریخ ۲۶/۴/۱۳۵۰، نامهای به هیأت متولیان مسجد الجواد مینویسد که مشتمل بر نکتههای فکری و فرهنگیِ بسیار تعیینکنندهای است.
۲. وی در ابتدای این نامه تأکید میکند برای این بنده، قبول جایگاه امام جماعت در یک مسجد، «وسیله» است نه «هدف»؛ من از آن نظر این جایگاه را میپذیرم که در محل، امکان ایجاد یک «مرکز اسلامی» که شعاعش از حدود ناحیه و حتّی از حدود یک شهر، وسیعتر باشد وجود داشته باشد(مرتضی مطهری، نامهها و ناگفتهها، ص۱۰۹-۱۱۰). او به دنبال این بوده است که یک «قرارگاه فکری و فرهنگی» ایجاد کند که بر روی جامعه، اثر بگذارد؛ چنانکه این قرارگاه، نهفقط «محله» و «شهر» را در بر بگیرد، بلکه جنبههای «ملّی» نیز داشته باشد. در بیان مطهری، حتّی باید از محله و بلکه شهر نیز فراتر رفت و هدفهای ملّی را دنبال کرد. واکنش حکومت پهلوی در کوتاهمدّت نسبت به این مسجد، گویای این حقیقت است که مطهری توانست منشأ اثر شود و دامنۀ تأثیر خود را بگستراند و برای آنها، چالش جدّی ایجاد نماید.
۳. آنگاه مطهری مینویسد برای اینکه چنین هدفی عملی گردد چند شرط لازم است که نخستین آن، «اختیارات کامل در همۀ شؤون اعم از اداری، مالی، تبلیغاتی و تعلیماتی» است(همان، ص۱۱۰). مطهری میداند که چنانچه زمام و عنان کار در اختیار همگان باشد، کار پیش نخواهد رفت و تجربۀ تلخ حسینیۀ ارشاد تکرار خواهد شد. ازاینرو، در همین نقطۀ آغاز تأکید میکند که لازمۀ ایجاد قرارگاه فکری و فرهنگی، «وحدت فرماندهیِ» آن است. کسی چون او باید بتواند برنامههای حکیمانه و خلّاقانۀ خود را با خیال آسوده و فراغ بال، به اجرا بگذارد و توانش صرف چانهزنی با نیروهای دیگر نشود.
۴. شرط دوّمی که مطهری نگاشته این است که چون وضع «جلسات ختم»، بهخصوص با شرکت بانوان، حیثیّت این مؤسسه را پایین میآورد و هرگز نخواهد گذاشت این مؤسسه، یک مؤسسۀ آبرومند و مورد احترام بشود؛ لازم است از جلسات ختم - که خواهناخواه مستلزم «شرکت بانوان به وضع حاضر» است - صرفنظر شود و بودجۀ دیگری در نظر گرفته شود(همان، ص۱۱۰). بیانشدن این شرط از فیلسوفی همچون مطهری که وجودش غرق در تحقیق و مطالعه و فهم عمیق دین است، بسیار جالب است. شاید در نگاه خام، تصوّر شود که مطهری چنین حسّاسیّتهایی نداشته است و این قبیل دغدغهها، «نازل» و «پیشپاافتاده» هستند، اما مطهری با آن مقام عملی و معرفتی برجسته، آشکارا چنین شرطی را مطرح کرده است. این دقتنظر وی نسبت به «حجاب بانوان» که یکی از شعائر اسلامی است، نشان میدهد که مطهری اگرچه اهتمام به «بنیانهای فکری» دارد، امّا از «ظواهر» و «شعائر» نیز غافل نمیشود و مسیر تساهل و بیتفاوتی و سبکانگاری نسبت به پوستۀ دین را در پیش نمیگیرد.
۵. مطهری در توصیف شرط سوّم مینویسد متأسفانه، بعضی از مقامات دولتی، هر چندی یکبار، برخلاف نظر اولیای مؤسسه، جلسهای در آن تشکیل میدهند که تاحدودی به این مؤسسه رنگ دولتی میبخشد. با توجّه به روحیۀ مردم ما، این کار هر چند هیچ ربطی به اولیای مؤسسه ندارد، اما مانع رشد مؤسسه خواهد شد. این مشکل از مشکل جلسات ختم، کوچکتر نیست(همان، ص۱۱۰). این شرط، حسّاسیّت مطهری را نسبت به «انقلاب» و «انقلابیگری» نشان میدهد؛ تا آنجا که وی در آن شرایط اختناقآلود و مستبدانه، آشکارا آن را در نامه میآورد و حضور خود را در مسجد، مشروط به «ممنوعیّت برگزاری جلسات دولتی» در آن میکند. روشن است که هزینۀ این شرط، در نهایت متوجّه مطهری میشده و ساواک درمییافت که مطهری چنین زاویه و اعتراضی دارد، امّا با این حال، وی پروایی از بیان و مطالبۀ آن ندارد.
🖇متن کامل در:
http://fna.ir/3cbi42
هدایت شده از مستضعفین تیوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹مایکل کوک نویسنده کتاب دوجلدی "امر به معروف و نهی از منکر در اندیشه اسلامی" از ماجرای متروی شیکاگو کشف عجیبی کرد!
🔸در تجاوز به یک زن، ابتدا کسی به کمک هم نرفته بود و فقط بعد از رفتن متجاوز، کایلز او را دنبال و جلوی ماشین پلیس را گرفته و به دستگیری متجاوز می انجامد!
🔹کوک این را -که به یک قربانی کمک شود- "امداد و نجات" میخواند که با وجود "اجماع اخلاقی" برآن باز خوب انجام نمیشود!
🔸او نوشت: "در زندگی روزمره، ما نامی برای این وظیفه نداریم، هنوز به تدوین کلی مواردی که باید آن را به کار بریم و شرایطی که از انجام آن معافیم نپرداختهایم. اما این کاری نیست که فرهنگ ما آن را پرورده یا به آن سامان بخشیده باشد... من نیز چیزی در این مورد نمیدانستم تا این که ضمن تحقیقات اسلامی خود از آن آگاه شدم. اسلام برعکس، نام و تعالیمی ویژه برای چنین وظیفه اخلاقی گسترده ای دارد نام آن "امر به معروف و نهی از منکر" است".(ج۱ص۱۸و۱۹)
➖همین منجر به تحقیق گسترده او درباره امر به معروف و نوشتن این کتاب شد.
🔹کوک: "وظیفه امداد، تکلیفی است برای کمک رسانی به مردمی که دچار مشکلی هستند... اگر آن زن قربانی تجاوز نبود، بلکه در زلزله ای زیر آوار مانده بود در آن صورت رهگذران وظیفه داشتند به یاری او بشتابند. به عکس، امر به معروف وظیفه ای برای کمک به مردم گرفتار نیست، بلکه تکلیفی است برای جلوگیری از کار زشت (حتی اگر از سر رضایت باشد)".(ج۲ص۹۲۸)
🔺پ.ن: نهی از منکر، #پیشگیری از قربانی شدن هاست. اگر آن رفت، امداد و نجات هم نمیماند!
📝 محسن قنبریان
#شهید_حمیدرضا_الداغی
🆔 @m_ghanbarian
🎬 @Mostazafin_TV
هدایت شده از احمد نبویان
آقای خسروانی هستن
از سلاطین بازار خودرو
و دارای نفع مستقیم از دلاری کردن اقتصاد و واردات خودرو
و خوشحال از رفتن وزیری که در تلاش بود جلوی #سلطه_دلار در اقتصاد کشور بایستد؛
مثل همه لیبرالهای نشاندار که اینروزها تمام تلاششون رو برای زدن فاطمی بکار بردن؛
💠 احمد نبویان 🇮🇷
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از تحلیلگران
32.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بخش_اول
غنی نژاد، لیبرالی که نگران فقه اسلامی شد!
نکاتی درباره مناظره جهان آرا
#جدال
" اشتراک گذاری ویدیو از تحلیل مسائل سیاسی "
آدرس تحلیلگران :
@tahlilgaraan1
هدایت شده از تحلیلگران
34.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بخش_دوم
غنی نژاد، لیبرالی که نگران فقه اسلامی شد!
نکاتی درباره مناظره جهان آرا
#جدال
" اشتراک گذاری ویدیو از تحلیل مسائل سیاسی "
آدرس تحلیلگران :
@tahlilgaraan1
هدایت شده از تحلیلگران
12.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تیزر برنامه بررسی مناظره غنی نژاد و درخشان
#جدال
" اشتراک گذاری ویدیو از تحلیل مسائل سیاسی "
آدرس تحلیلگران :
@tahlilgaraan1