فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستی شمام این مدلیه؟:))
۰
😍🧇@Delicious_foods🧇😍
18.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آشپزی روستایی غذای گیاهی
بادمجان شِکم پُر
.
Stuffed eggplant, known as "Dil Dokoneh" in Gilan, is an authentic and festive dish that can be a unique choice for hosting guests during Nowruz.
بادمجان شکم پر یه غذای اصیل و مجلسیِ گیلانه که میتونه یه انتخاب بی نظیری برای پذیرایی از مهمونات تو ایام نوروز باشه.
.
Cr: Rural_Cuisine
.
🔴Ingredients for 5 Servings:
5 Medium Eggplants
5 Tomato
400 gr Walnut
40 gr Mint
40 gr Eryngium planum Leaves
40 gr Parsley
40 gr Basil
40 gr Satureja
4 Cloves Garlic
1 Onion
2 Tablespoons Pomegranate Paste
1 Tablespoon Tomato Paste
1 Tablespoon Mountain Caraway Powder
1 Teaspoon Black Pepper Powder
Salt as Needed
.
🔴مواد لازم برای ۵ نفر:
۵ عدد بادمجان متوسط
۵ عدد گوجه
۴۰۰ گرم گردو
۴۰ گرم نعنا
۴۰ گرم چوچاق
۴۰ گرم جعفری
۴۰ گرم ریحان
۴۰ گرم مرزه
۴ حبه سیر
۱ عدد پیاز
۲ قاشق غذا خوری رب انار
۱ قاشق غذاخوری رب آلوچه
۱ قاشق غذا خوری رب گوجه
۱ قاشق غذا خوری زیره کوهی (گاو زیره)
۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه
نمک به میزان دلخواه
۰
😍🧇@Delicious_foods🧇😍