〽️دانشمندان معترفند كه
✅✨رسول گرامي اسلام (ص) در علم محيط زيست نوين پيشرو بوده است. در تعاليم رسول اكرم (ص) احاديث بسياري مي يابيم كه ما را به حفظ محيط زيست، دوري از اسراف و تخريب زمين امر كرده اند. خانم «فرانسيسكا دوشاتل» كه يك پژوهشگر هلندي است در اين باره مي گويد: «مي توان گفت كه حضرت محمد يكي از رهبران و پيشگامان محافظت از محيط زيست است، زيرا اگر اندكي در احاديث ايشان تأمل كنيم خواهيم ديد كه او يكي از بزرگ ترين مناديان حمايت از محيط زيست بوده است، حتي ايشان در حفاظت از محيط زيست از زمان خود جلوتر بوده و در زمينهء حفظ محيط زيست، توسعهء هوشيارانه و مديريت خردمندانهء منابع طبيعي طليعه دار بوده و يكي از افرادي است كه براي برقراري تعادل و هماهنگي بين انسان وطبيعت كوشيده است.» ما نيز مي دانيم كه تعاليم پيامبر (ص) چگونه براي انسجام و هماهنگي زندگي بشر با محيط زيست آمده؛ از جمله اين كه حضرت رسول به ما دستور داده اند كه به راه ها و خيابان ها توجه كنيم و موانع و آلودگي ها را از آن پاك كنيم و اين كار يكي از انواع صدقه است. و براي صدقه، موانع سنگ و خار و خاشاك و ... را از سر راه برداريد.
📜به قلم: عبد الدائم الكحيل
www.kaheel7.com/fa
💞🤲اللهم عجل لولیک الفرج
▂▃▅▇█▓▒░
💫♥️کانال شیعـہ اهل بیت
@DinAssLamm
〽️☘
❀͜͡♥️➜ #استوری•❅•
❀͜͡🌸➜ #علی_اکبر•❅•
❀͜͡🍃➜ #روز_جوان•❅•
♥️☘💜ولادتحضرت
علۍاڪبرمبارڪ
💞🤲اللهم عجل لولیک الفرج
▂▃▅▇█▓▒░
💫♥️کانال شیعـہ اهل بیت
@DinAssLamm
〽️☘
🌑🔥داوری شریح قاضی و ⚪️✔️امام علی
🌺🌿روزی حضرت امام علی علیه السلام داخل مسجد شد، جوانی از روبروی آن حضرت می آید و می گرید و جمعی بر دور او هستند و او را تسلی می دهند؛ حضرت پرسید: چرا گریه می کنی؟ عرض کرد: یا علی! شریح قاضی، حکمی بر من کرده که نمی دانم درست است یانه؟ این جماعت پدر مرا با خود به سفر بردند، اکنون برگشته اند پدرم با ایشان نیست، چون احوال پدر را از ایشان پرسیدم گفتند: پدرت مرد، گفتم: مال او چه شد؟ گفتند: مالی به جای نگذاشت، پس ایشان را نزد شریح قاضی بردم و شریح آنها را سوگند داد و آنها قسم خوردند و رفتند و حال آنکه من می دانم که پدرم مال زیادی با خود به سفر برده بود.
پس حضرت، آن جماعت و جوان و خود جمعاً نزد شریح آمدند؛ حضرت فرمود: ای شریح! چگونه میان این گروه، حکم کردی؟ شریح گفت: این جوان ادعا کرد که پدرم با اینان به سفر رفت و برنگشت، از آنها پرسیدم گفتند: مرد؛ پرسیدم مالش چه شد؟ گفتند: مالی نگذاشت؛ جوان را گفتم: گواه داری؟ گفت: نه، پس ایشان را قسم دادم.
🌵🎄حضرت فرمود: هیهات! در چنین واقعه، اینطور حکم می کنی؟! والله در این واقعه حکمی بکنم که کسی پیش از من نکرده باشد، مگر داود پیغمبر (صلی الله علیه و آله وسلم)؛ پس حضرت فرمود: ای قنبر! پهلوانان لشکر را بطلب؛ چون حاضر شدند، بر هر یک از آن گروه، یکی از آنها را موکل گردانید، پس نظر به آن گروه کرد و فرمود: چه می گویید؟ گمان می کنید من نمی دانم که شما با پدر این جوان چه کردید؟ اگر این را ندانم، مرد نادانی خواهم بود. پس فرموود: اینها را پراکنده کنید و هر یک را در پشت ستونی از ستونهای مسجد باز دارید و سرهاشان را به جامه هایشان بپوشانید که یکدیگر را نبینند، سپس عبدالله بن ابی رافع، کاتب خود را طلبید و فرمود: کاغذ و دواتی حاضر کن، مردم بر دور آن حضرت جمع شدند، حضرت فرمود: هرگاه من الله اکبر بگویم شما نیز همه الله اکبر بگویید.
پس، حضرت یکی از ایشان را تنها طلبید و نزد خود نشاند و صورتش را گشود و فرمود: ای عبدالله بن ابی رافع! آنچه می گوید تو بنویس؛ سپس شروع به سؤال کردن نمود و فرمود: چه روزی از خانه های خود با پدر این جوان بیرون رفتید؟ گفت: در فلان روز، فرمود: در چه ماه بود؟ گفت: در فلان ماه؛ به کدام منزل که رسیدید او مرد؟ گفت: در فلان منزل؛ فرمود: در خانه چه کسی مرد؟ گفت: در خانه فلان شخص؛ فرمود: چه مرض داشت؟ گفت: فلان مرض؛ فرمود: چند روز بیمار بود؟ و عدد روزهای بیماریش را گفت.
پس، حضرت احوال آن مرده را به تمام سؤال کرد که، چه روز مرد؟ کی او را غسل داد؟ و کی او را دفن کرد؟ و کفن او از چه پارچه ای بود؟ و کی بر او نماز کرد؟ و کی او را به قبر برد، چون حضرت همه را از او سؤال نمود و او جواب گفت: الله اکبر فرمود: مردم هم صدا به تکبیر، بلند کردند. پس رفقای او یقین کردند که این شخص، اقرار به کشتن کرده است.
🍁🍂حضرت دستور دادند رویش را بستند، به جای خود بردند. دیگری را طلبید و نزد خود نشانید و رویش را گشود و فرمود: گمان می کردی که من نمی دانم که شما چه کرده اید؟ او گفت: یا امیرالمؤمنین (علیه السلام)! من یکی از آنها بودم، لکن راضی به کشتن او نبودم و اقرار نمود؛ پس هر یک را که طلبید اقرار کردند و آن کسی را، که اول حضرت از او سؤال کرد، طلبید و او هم اقرار کرد که ما پدر این جوان را کشتیم و مال او را برداشتیم. حضرت مال را از آنها گرفت، به جوان داد و بابت خون بهاء حکم جاری فرمود.(38)
📜قضاوتهای علی ع علامه تستری
💞🤲اللهم عجل لولیک الفرج
▂▃▅▇█▓▒░
💫♥️کانال شیعـہ اهل بیت
@DinAssLamm
〽️☘
💎✨عدالت امام علی
🌕❗️امام علی (ع): در محضر قاضی
🌱شاكی شكایت خود را به خلیفه ی وقت، عمر بن الخطاب، تسلیم كرد. طرفین دعوا باید حاضر شوند و دعوا طرح شود. كسی كه از او شكایت شده بود👈 امیرالمؤمنین امام علی بن ابی طالب علیه السلام بود. عمر هر دو طرف را خواست و خودش در مسند قضا نشست. طبق دستور اسلامی، دو طرف دعوا باید پهلوی یكدیگر بنشینند و اصل «تساوی در مقابل دادگاه» محفوظ بماند. خلیفه مدعی را به نام خواند، و امر كرد در نقطه ی معینی روبروی قاضی بایستد. بعد رو كرد به علی و گفت: «یا ابَاالحسن! پهلوی مدعی خودت قرار بگیر». به شنیدن این جمله، چهره ی علی درهم و آثار ناراحتی در قیافه اش پیدا شد. خلیفه گفت: «یا علی! میل نداری پهلوی طرف مخاصمه ی خویش بایستی؟»
علی:
💕💕ناراحتی من از این نبود كه باید پهلوی طرف دعوای خود بایستم؛ برعكس، ناراحتی من از این بود كه👈 تو كاملا عدالت را مراعات نكردی، زیرا مرا با احترام نام بردی و به كنیه خطاب كردی و گفتی «یا اباالحسن» ، اما طرف مرا به همان نام عادی خواندی. علت تأثر و ناراحتی من این بود». [1]
[1] . الامام علی، صوت العدالة الانسانیة ، ص ی 49، و رجوع شود به شرح نهج البلاغه ی ابن ابی الحدید، چاپ بیروت، ج /4ص 185.
💞🤲اللهم عجل لولیک الفرج
▂▃▅▇█▓▒░
💫♥️کانال شیعـہ اهل بیت
@DinAssLamm
〽️☘
❗️❗️به عاقبت خود فکر کن،تا پند گیری ...
🔶✨عَنْ عَبْدِ اَللَّهِ بْنِ سِنَانٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ: قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ لِجَبْرَئِيلَ عِظْنِي فَقَالَ يَا مُحَمَّدُ عِشْ مَا شِئْتَ فَإِنَّكَ مَيِّتٌ وَ أَحْبِبْ مَا شِئْتَ فَإِنَّكَ مُفَارِقُهُ وَ اِعْمَلْ مَا شِئْتَ فَإِنَّكَ مُلاَقِيهِ .
🔷✨از امام صادق علیه السلام نقل شده که فرمود:رسول خدا صلی الله علیه و آله به جبرئیل فرمود: مرا موعظه کن گفت: ای محمد،هر گونه که میخواهی زندگی کن، پس همانا تو میمیری؛ دوست بدار هرآنچه را که میخواهی، که قطعاً از آن جدا خواهی شد؛ انجام بده هرچه را که میخواهی، که همانا کردارت را ملاقات خواهی کرد.
📚الخصال جلد ۱، صفحه ۷
📚بحار الأنوار جلد ۷۴، صفحه ۲۱
💞🤲اللهم عجل لولیک الفرج
▂▃▅▇█▓▒░
💫♥️کانال شیعـہ اهل بیت
@DinAssLamm
〽️☘
12.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔲✨امام زمان علیه السلام فرمودند:
این طور به من سلام کنید...سلام علی آل یاسین
♥️☘💜تا می توانیم به یاد امام زمان علیهالسلام باشیم وبرای ظهور او تبلیغ کنیم چون این توصیه حضرات معصومین است
💞🤲اللهم عجل لولیک الفرج
▂▃▅▇█▓▒░
💫♥️کانال شیعـہ اهل بیت
@DinAssLamm
〽️☘
🌷🌷هِشامِ بْنِ سالِم عَن أبِي عَبْدالله قال: إذَا ابْتُلِيتَ بِأهْلِ النَّصْبِ و مُجَالَسَتِهِمْ فَكُنْ كَأَنَّكَ عَلَى الرَّضْفِ حَتَّى تَقُومَ فَإنَّ اللهَ يَمْقُتُهُمْ و يَلْعَنُهُمْ فَإذَا رَأيْتَهُمْ يَخُوضُونَ فِي ذِكْرِ إمَامٍ مِنَ الْأئِمَّةِ فَقُمْ فَإنَّ سَخَطَ اللهِ يَنْزِلُ هُنَاكَ عَلَيْهِم
💚🍀امام صادق صلوات الله علیه فرمود : وقتی به اهل نصب و دشمنی (با اهل بیت علیهم السلام و شیعیان آنها) و همنشینی با آنها گرفتار شدی، پس اینطور باش که گویی بر روی سنگ داغ هستی تا اینکه برخیزی که همانا خدا آن ها را شدیداً دشمن میدارد و لعنت میکند، پس وقتی که دیدی در ذکر امامی از ائمه علیهم السلام فرو رفتند برخیز که خشم الهی در این هنگام بر آنها فرود می آید!
📚كافي ج۲ص۳۷۹
💞🤲اللهم عجل لولیک الفرج
▂▃▅▇█▓▒░
💫♥️کانال شیعـہ اهل بیت
@DinAssLamm
〽️☘
⛔️🛑〽️بدترین مخلوقات
🔴✨عَبْدالصَّمَد بْنُ بَشِیر عَنْ أَبِی عَبْداللَّه علیه السلام قَالَ: تَدْرُونَ مَاتَ النَّبِیُّ صلی الله علیه و آله أَوْ قُتِلَ إِنَّ اللَّهَ یَقُولُ أَ فَإِنْ ماتَ أَوْ قُتِلَ انْقَلَبْتُمْ عَلی أَعْقابِکُمْ فَسُمَ قَبْلَ الْمَوْتِ إِنَّهُمَا سَمَّتَاهُ فَقُلْنَا إِنَّهُمَا وَ أَبَوَیْهِمَا شَرُّ مَنْ خَلَقَ اللَّهُ
💞🌿امام صادق صلوات الله علیه فرمود:آیا می دانید که پیامبر صلی الله علیه و آله(با مرگ عادی)از دنیا رفت یا به قتل رسید؟! همانا خدا می فرماید:«پس اگر پیامبر از دنیا رفت یا کشته شد،آیا به عقب های خود باز می گردید»؟ پس حضرت قبل از مرگ #مسموم شدند، همانا آن #دو_زن او را سَمّ دادند. پس ما گفتیم و معتقد شدیم که این دو زن و پدرهایشان بدترین خلق خدا هستند!
📚تفسير العيّاشيّ ج1ص200
💞🤲اللهم عجل لولیک الفرج
▂▃▅▇█▓▒░
💫♥️کانال شیعـہ اهل بیت
@DinAssLamm
〽️☘