eitaa logo
🇵🇸ستاد برگزاری دعای ندبه🇮🇷
83 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
1.9هزار ویدیو
15 فایل
برگزاری دعای ندبه در جوار مرقد مطهر بی بی زبیده(س)
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
21.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تصویر ما از فاطمه(س) تعریف قرآنی است شاگرد درس مکتبش قاسم سلیمانی است 🔺مدیحه‌سرائی آقای داود شکاری در دیدار مداحان اهل‌بیت علیهم‌السلام با رهبر انقلاب. 🌺 در آستانه سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها 🏷 💻 Farsi.Khamenei.ir 🔰 همراه شما هستیم در پیام رسان👇👇 🌎روبیکا 🆔https://rubika.ir/setade_doa_nodbeh 🌎 ایتا 🆔https://eitaa.com/Doaye_nodbeh80
هدایت شده از مهدی میرزائی
🔸امام صادق عليه السلام : أكثَرُ الخَيرِ فِي النِّساءِ ؛ [ . كتاب من لايحضره الفقيه ، ج 3 ، ص 385 .] امام صادق عليه السلام :بيشتر خوبى ها در زنان است . 📌جایگاه رفیع مادر در تربیت جوامع از نگاه امام دلها 👇👇👇👇👇👇
هدایت شده از مهدی میرزائی
🏵مادرها مبدأ خیراتند و اگر خدای نخواسته مادری باشد که بچه را بد تربیت کند، مبدأ شرورند. یک مادر ممکن است که بچه را تربیت کند و خوب تربیت کند، و آن یک بچه یک امت را نجات بدهد و ممکن است که بد تربیت کند و موجب هلاکت یک امت بشود. مع الأسف در این طول سلطنت، اینها کوشش کردند که مادرها را از بچه‌‌ها جدا کنند. به مادرها تزریق کردند که بچه داری چیزی نیست، شما توی ادارات بروید. جدا کردند این بچه‌‌های معصوم را که باید تربیت بشوند از دامنهای مادر و بردند در پرورشگاهها و جاهای دیگر و اشخاص اجنبی، اشخاص غیر رحیم، آنها را تربیت می‌‌کردند، تربیت فاسد. بچه‌ای که از مادرش جدا شد پیش هر که باشد عقده پیدا می‌‌کند، عقده که پیدا کرد، مبدأ بسیاری از مفاسد می‌‌شود. بسیاری از این قتلهایی که واقع می‌‌شود روی عقده‌هایی است که پیدا می‌‌شود، و عقده‌‌ها بسیاری‌‌اش از این پیدا می‌‌شود که مادر از اولاد جدا باشد. او در یک جای دیگر؛ و او در یک جای دیگر، بچه کوچولو به مادر احتیاج دارد. مادر یک شغلی دارد که همان شغل انبیاست، این شغل بزرگ انبیا را در نظر مادرها کوچک کردند. اینکه اصلًا انبیا آمده‌‌اند، خدای تبارک و تعالی منت گذاشته است بر مردم به اینکه پیغمبر فرستاده است از خود مردم، تا اینکه تزکیه بکند بچه‌‌های مردم را. شغل انبیا این است که مردم را تزکیه بکنند، آدم بکنند، این همینی است که مادر باید بکند، همینی است که معلم باید بکند، همینی است که دانشگاهها باید بکنند، از دامن مادر شروع می‌‌شود،... (صحیفه امام، ج‌‌9، ص137 | 26 تیر 1358)
هدایت شده از مهدی میرزائی
🏵شما خانمها به طوری که حالا خودتان می‌گویید معلم هستید؛ دو شغل شریف دارید. شما خانمها دو تا شغل بسیار شریف دارید. یکی شغل تربیت فرزند، که این از همه شغلها بالاتر است. یک فرزند خوب شما اگر به جامعه تحویل بدهید، برای شما بهتر است از همه عالَم ... پس یک شغل، شغل تربیت اولاد است؛ که مع الأسف در آن حکومت طاغوتی این شغل را می‌خواستند از این مادرها بگیرند. تبلیغ کردند به اینکه زن چرا بچه داری بکند ... این شغل شریف را منحطش کردند در نظر مادرها؛ برای اینکه می‌خواستند که مادرها از بچه‌ها جدا بشوند، بچه‌ها را ببرند در پرورشگاه‌ها بزرگ کنند؛ مادرها هم علی‌ حده بروند یک کارهایی که آنها دلشان می‌خواهد بکنند و بچه در پرورشگاه وقتی که بزرگ بشود، یک بچه‌ای که در دامن مادر بزرگ بشود نیست؛ عقده پیدا می‌کند. وقتی بچه در پرورشگاه و بدون مادر با اجنبی بخواهد سر و کار داشته باشد و محبت مادر از سر او کم بشود، این بچه عقده پیدا می‌کند. بسیاری از این مفسده‌هایی که در جامعه واقع می‌شود، از این بچه هایی هستند که عقده دارند؛ از این انسانهایی هستند که عقده دارند. مبدأ یک عقدۀ بزرگ، این جدا کردن بچه از مادر است. محبت مادری لازم دارد بچه. بنابراین، این شغل که شغل انبیا است و انبیا هم آمدند برای اینکه انسان درست کنند، این شغل اول شما هست؛ در اول تربیت بچه. و چون شما معلم هستید،... (صحیفه امام، ج‌8، ص: 90|در جمع بانوان فرهنگی و معلم| 21 خرداد 1358)
هدایت شده از مهدی میرزائی
🏵شما معلمین یک شغل بسیار شریف دارید که همان شغل اللَّه است؛ همان شغل انبیاست.... [اما] برای خانمها یک مطلب بالاتر است. و آن مطلب، ‌تربیت اولاد است. شما گمان نکنید که اینها که همیشه از مادر بودن و از اولاد داشتن و از تربیت اولاد داشتن، اینها تکذیب می‌کنند[بد می‌دانند].. و مطلب را یک مطلب بسیار پایینی می گیرند اینها غرض صحیح دارند. اینها می‌‌خواهند از این دامن که بچه خوب می‌‌خواهد در آن تربیت بشود بچه‌‌ها را از این دامنها دور کنند. بچه‌‌ها را از همان اول به پرورشگاهها بفرستند، زیردست دیگران، زیردست اجانب بچه‌‌ها را تربیت کنند. آنها می خواهند انسان درست نشود. دامن‌های شما دامن‌هایی است که انسان درست می‌‌کند. اینها می‌‌خواهند بچه‌‌های شما را از اینجا نگذارند با شما باشند و نگذارند انسان درست بشود. بچه‌هایی که از دامن مادر جدا شده‌‌اند و در پرورشگاه‌ها رفتند، اینها چون پیش اجنبی هستند و محبت مادر ندیده‌‌اند، عقده پیدا می‌‌کنند. این عقده‌‌ها منشأ همه مفاسدی است، یا اکثر مفاسدی است، که در بشر حاصل می‌‌شود. این جنگهایی که پیدا می‌‌شود از عقده‌هایی است که در قلوب این خونخوارها هست. این دزدیها، این خیانتها، اینها اکثراً از عقده‌هایی است که در انسان هست. بچه‌‌های شما را اگر از شما جدا کردند، به واسطه نداشتن محبت مادر، عقده پیدا می‌‌کنند؛ به فساد کشیده می‌‌شوند. مأمورند اینها، مأمور بودند این دستگاه[رژیم سابق] به اینکه بچه‌‌های ما را به فساد بکشند؛ از آن اول نگذارند در یک دامن محبت بزرگ بشود، تربیت بشود تا عقده پیدا بشود. ....دامن مادر بزرگترین مدرسه‌‌ای است که بچه در آنجا تربیت می‌‌شود. آنچه که بچه از مادر می‌‌شنود غیر از آن چیزی است که از معلم می‌‌شنود. بچه از مادر بهتر می‌‌شنود تا از معلم. در دامن مادر بهتر تربیت می‌‌شود تا در جوار پدر؛ تا در جوار معلم. [این‌‌] یک وظیفه انسانی است، یک وظیفه الهی است، یک امر شریف است؛ انسان درست کردن است .. موظفیم ما که انسان درست کنیم. انسان است که می‌‌تواند جلوی مفاسد را بگیرد، انسان است که به حال مستضعفین نظر دارد، انسان است که از حال مستضعفین متأثر می شود،.. (صحیفه امام، ج‌‌9، ص292-294 | سخنرانی در جمع معلمان | 27 مرداد 1358)
هدایت شده از مهدی میرزائی
🏵فضیلت بانوان در درجه اول از اهمیت است؛ برای اینکه فضیلت بانوان به این بچه هایی که در دامن نشانده‌‌اند سرایت می‌‌کند. آن مقداری که فضیلت از بانوان سرایت به اطفال و بچه‌‌ها می‌‌کند، آن مقدار در مدارس حاصل نمی‌‌شود. بچه‌‌ها آن علاقه‌‌ای که به مادر دارند به هیچ کس ندارند. آن چیزی که از دهان مادر و از زبان مادر می‌‌شنوند در قلبشان ثابت می‌‌ماند. در جاهای دیگر به اینطور ثبوت ندارد؛ نقش نمی‌‌بندد. اگر مادرها مادرهای بافضیلت باشند، اولادهای بافضیلت تحویل می‌‌دهند. اولاد بافضیلت کشور را درست می‌‌کند. درست شدن کشورها مرهون شماهاست. مرهون شما مادرهاست. خرابی و آبادی کشورها تابع شماهاست. اگر شما به ملت تحویل دادید، بچه‌‌های‌‌ بافضیلت بچه هایی که از اول در دامن شما خوب بار آمده‌‌اند، کشور شما آباد می‌‌شود؛ از دست اجانب نجات خواهد پیدا کرد. و اگر در دامن شما نگذاشتند بچه هایتان بمانند؛ شما را کشاندند به ادارات؛ بچه هایتان را به جاهایی که بچه نگهداری می‌‌کنند، بچه‌‌ها را از خود که جدا کردید، این عقده در او پیدا خواهد شد. بچه‌‌ای که تحت تربیت مادر نباشد، محبت مادر را نچشد، عقده پیدا خواهد کرد. این عقده‌‌ها منشأ همه مفاسد است. دزدیها از این عقده‌‌ها پیدا می‌‌شود؛ آدمکشیها از این عقده‌‌ها پیدا می‌‌شود؛ خیانتها از این عقده‌‌ها پیدا می‌‌شود. این عقده‌‌ها از این پیدا می‌‌شود که این بچه لطیف ظریفِ زود متأثرِ محتاج به محبت مادر از مادر گرفته بشود، در یک جایی دیگر، پیش یک اشخاصی که اجنبی هستند از این بچه، و معقول نیست که یک نفر اجنبی با این بچه محبتش مثل محبت مادر باشد، آنجا تربیت بشود. اینها عقده پیدا می‌‌کنند. تمام مفاسدی که برای یک مملکت پیدا می‌‌شود، یا اکثر مفاسد، از این عقده‌‌ها پیدا می‌‌شود. کوشش کردند به اینکه این مسئله را ... عملی‌‌اش کنند. بچه‌‌های لطیف و ظریف را از دامن محبت مادر جدا کنند و در یک جایی تربیت کنند. تربیتهایی که خودشان می‌‌خواهند. اینکه خانمها را بازی می‌‌دهند می‌‌گویند که خیر، چرا ما بنشینیم تو خانه تربیت بچه بکنیم، ما هم باید برویم در جامعه وارد بشویم، ما هم برویم در چه بشویم، این اگر نظر صحیح داشتند، خیلی اشکال نداشت؛ لکن نظر اینها نظر فاسد بود. (صحیفه امام، ج‌‌7، ص445 | 2 خرداد 1358)
هدایت شده از مهدی میرزائی
🏵شما بانوان که در این نهضت شرکت داشتید، و خداوند شما را حفظ کند، از این به بعد هم در این نهضت شرکت کنید و این نهضت را به پیش ببرید. و مهمِ شما این است که اولادها را خوب تربیت کنید. بانوان را آن طور اینها می‌‌خواستند باشند که بچه‌‌هایشان از آنها جدا باشد، بانوان را بکِشند به ادارات؛ نه برای اینکه اداره درست بشود؛ یکی اینکه ادارات را فاسد بکنند، یکی اینکه بچه‌‌ها را از دامن مادر جدا بکنند؛ و بچه‌‌ها از اول که در دامن مادر نباشند عقده پیدا می‌‌کنند و اکثر مفاسد از این عقده‌‌هایی است که بچه‌‌ها پیدا می‌‌کنند. شما بچه‌‌های خودتان را خوب حفظ کنید، بچه‌‌های خودتان را خوب تربیت کنید. این بچه‌‌ها هستند که کشوری را نجات می‌‌دهند. در دامن شما اینها اسلامی بار بیایند، در دامن شما اینها با فضیلت بار بیایند، با ایمان بار بیایند، تا در این مملکت بتوانند خدمت بکنند. (صحیفه امام، ج‌‌8، ص355 | 10 تیر 1358)
هدایت شده از مهدی میرزائی
🔸امام صادق عليه السلام : أكثَرُ الخَيرِ فِي النِّساءِ ؛ [ . كتاب من لايحضره الفقيه ، ج 3 ، ص 385 .] امام صادق عليه السلام :بيشتر خوبى ها در زنان است . 📌جایگاه رفیع مادر در تربیت جوامع از نگاه رهبری 👇👇👇👇👇👇
هدایت شده از مهدی میرزائی
🏵از جمله وظایفی که برعهده‌ی زنان در داخل خانه و خانواده است، مسأله‌ی تربیت فرزند است. زنانی که به خاطر فعّالیتهای خارج از خانواده، از آوردن فرزند استنکاف می‌کنند، برخلاف طبیعت بشری و زنانه‌ی خود اقدام می‌کنند. خداوند به این راضی نیست. کسانی که فرزند و تربیت فرزند و شیردادن به بچه و در آغوش مهر و عطوفت بزرگ کردن فرزند را برای کارهایی که خیلی متوقّفِ به وجود آنها هم نیست، رها می‌کنند، دچار اشتباه شده‌اند. بهترین روش تربیت فرزند انسان، این است که در آغوش مادر و با استفاده از مهر و محبّت او پرورش پیدا کند. زنانی که فرزند خود را از چنین موهبت الهی محروم می‌کنند، اشتباه می‌کنند؛ هم به ضرر فرزندشان، هم به ضرر خودشان و هم به ضرر جامعه اقدام کرده‌اند. اسلام، این را اجازه نمی‌دهد. یکی از وظایف مهم زن، عبارت از این است که فرزند را با عواطف، با تربیت صحیح، با دل دادن و رعایت و دقّت، آن چنان بار بیاورد که این موجود انسانی - چه دختر و چه پسر - وقتی که بزرگ شد، از لحاظ روحی، یک انسان سالم، بدون عقده، بدون گرفتاری، بدون احساس ذلّت و بدون بدبختی‌ها و فلاکت‌ها و بلایایی که امروز نسلهای جوان و نوجوان غربی در اروپا و امریکا به آن گرفتارند، بار آمده باشد. (بیانات رهبر معظم انقلاب در اجتماع زنان خوزستان؛ 1375/12/20 )
هدایت شده از مهدی میرزائی
🌺منزلت مادران در نقشه تربیتی انبیاء واولیاء 📌محوریت مادران در عرصه تربیت 📌ریشه شناسی روایت اکثر الخیر فی النسا 📌عمده علت انتقال صفات به فرزندان 📌محبت مادری عنصر اساسی تربیت 🔸نگاهی به تاریخچه جنبش فمنیست 🔸برده داری مدرن وفروشگاه های woman to go 🔸نمونه ای از تفاوت کرامت بانوان در جوامع اسلامی با جوامع منحط غربی 🔸حجت الاسلام مهدی میرزائی