eitaa logo
پزشک ایرانی
6.7هزار دنبال‌کننده
57.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
113 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand #تبلیغ‌در👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
👈اگر مکرر تبخال میزنید: 🔸کاکائو و قهوه نخورید: افرادی که به‌طور مکرر دچار تبخال می‌شوند باید استرس‌های‌شان را کاهش دهند. مصرف مواد غذایی تحریک‌کننده مثل کاکائو و قهوه را به حداقل برسانند و در مقابل مصرف خوراکی‌هایی همچون کاهو، تمرهندی و... را افزایش دهند. 🔹سکنجبین و خاکشیر بنوشید: شربت سکنجبین و خاکشیر در بهبود و جلوگیری از عود تبخال موثر است. در میزان مصرف سکنجبین معمولا محدودیتی وجود ندارد مگر اینکه فرد مبتلا به دیابت باشد. مصرف خاکشیر نیز به‌صورت روزانه تا سه قاشق غذاخوری در یک لیوان آب هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند. 🔸از داروهای موضعی کمک بگیرید: در حال حاضر محلولی به‌نام آب دالیبور (Eau d›Alibour) در داروخانه‌ها موجود است که این محلول در بیماری‌هایی مثل تبخال و زونا کاربرد دارد
درمان اسهال با چای 🔸با توجه به اینکه چای سیاه حاوی ۱۲- ۸ درصد تانن می ‌باشد، بنابراین یکی از بهترین داروهای ضداسهال طبیعی است که دارای هیچگونه محدودیت و ممنوعیت مصرف نمی ‌باشد. 🔸اگر اسهال‌ ایجاد شده به تغییر شرایط غذایی و آب و هوایی مربوط ‌باشد (مثلا در مسافرت) و میکروب‌ها و ویروس‌ها در آن نقشی نداشته باشند، استفاده از چای به‌ صورت پودر می ‌تواند در ایجاد تعادل هضم و جذب و برگشت شرایط طبیعی بدن از حالت اسهال به حالت طبیعی تأثیر خوبی داشته باشد.
» ✅انجیر تازه و خشک نافع در درمان نقرس ✍ پیامبر اکرم صل الله علیه و اله : انجیر تازه و خشک بخورید، زیرا قدرت جنسی را تقویت میکند، بواسیر را از بین میبرد و برای درمان نقرس و سرماخوردگی مفید است. 📚طب جامع پیامبر اعظم ص۹۷ بحار الانوار ج۶۶.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕محفل تـون گـرم 🌸از عـطر محـبت 💕خنده هاتون تموم نشدنی 🌸دلخوشی هاتون زیـاد 💕دلاتـون بی غصه 🌸و لحظه هاتون سرشار از آرامش 🌸عصر یکشنبه 💕بهاریتون بخیر و نیکی ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ✍ بهبود زانویی که آب آورده 🔸زرده تخم مرغ تازه 🔸یک قاشق غذا خوری نمک ✔️ فقط موردی که مهم است نسبت مساوی این دو ترکیب است مثلا اگر زرده ۲ عدد استفاده کنید نمک هم باید ۲ قاشق استفاده کنید. این دو تا را بخوبی ترکیب کنید و در روی زانو بمالید و بعدش آن را باکیسه های پلاستیکی پوشش دهید با نوار زخم بندی ببندید هر دو ساعت مخلوط را دوباره زده و روزی ۵ بار میتونید استفاده کنید
🌸 درمان از بین رفتن حس بویایی : 1️⃣ استنشاق آب گرم و نمک دریا (14شب) 2️⃣ مالیدن اسانس نعنا روی پیشانی، روزی 2 بار 3️⃣ مالیدن روغن سیاه دانه یا کنجد روی ملاج سر 4️⃣ خوراک گرمی و کاهش سردی 5️⃣ ارده با شیره انگور هفته ای 3 الی 4 وعده
گاهی یک لیوان ماست و کدوی رنده شده بخورید‼️ تاثیر فوق العاده ایی برای لاغری و به خصوص دور شکم دارد👌 برای پاکسازی نیز بسیار مفید است حداقل هفته یکبار ماست و کدو بخورید.
باقالا: یكی از منابع عالی فیبر و پروتئین به حساب می‌آید و مصرف آن همراه با برنج، تمامی پروتئین‌ها و ‌اسیدهای آمینه ضروری بدن را تامین می‌كند. كلسیم و پتاسیم موجود در باقالا از بروز پوكی استخوان جلوگیری كرده و به كنترل فشارخون بالا كمك می‌كند. این دانه همچنین سرشار از آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K، ویتامین B و اسیدفولیك است بنابراین برای رفع كم‌خونی هم مفید است البته به شرطی كه نسبت به آن حساسیت نداشته باشید. لازم به ذكر است كه باقالای تازه طبع سرد و‌ تر و باقالای خشك طبع سرد و خشك دارد. گل آن نیز طبع گرم دارد.
زنجبیل زنجبیل یک گیاه دارویی مشهور است که در نقاط مختلف جهان مورد استفاده قرار می گیرد و دارای خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد ویروسی، ضد قارچی، آنتی بیوتیک، ضد سرطانی، ضد تهوع، ضد اسپاسم، و ضد سرفه می باشد. زنجبیل سبب تقویت سیستم ایمنی بدن ، کاهش رادیکال های آزاد ، بهبود گردش خون در بدن ، مقابله با سرماخوردگی ، بهبود گوارش ، تنظیم سطوح قند خون ، مبارزه با تهوع ، رفع سوزش سر دل و نفخ می شود و از تجمع سموم در بدن که خطر عفونت های ویروسی، قارچی، و باکتریایی را افزایش می دهند، پیشگیری می کند. شما می توانید برش هایی از زنجبیل تازه را به سالاد اضافه کنید یا چای زنجبیل تهیه و مصرف نمایید. ⊰᯽⊱┈┈──╌╌──┈┈⊰᯽⊱ 🌿 🌿 ⊰᯽⊱┈┈──╌╌──┈┈⊰᯽⊱ 🌻🐝
#️فهرست_غذاهای_طبع_سرد ✅ زرشک پلو با مرغ ـ سبزی پلو با ماهی ـ ته چین مرغ ـ املت ـ هر خوراکی که با مرغ تهیه شود ـ ماکارونی ـ باقالی پلو ـ کله پاچه " بخصوص مغز آن" ـ سنگدان مرغ ـ شکمبه گوسفندی ـ آبگوشت کلم سنگی ـ آبگوشت به ـ لازانیا ـ پیتزا ـ سوپ مرغ ـ کشک بادمجان ـ آش رشته ـ آش دوغ ـ آش زرشک ـ آش ریواس ـ سالاد الویه "خیلی سرد" ـ لوبیا پلو "خیلی سرد" ـ نشاسته ـ غذاهای کنسرو شده ـ پای مرغ ـ کتلت ـ کوکو سیب زمینی ـ باقلا قاتق ـ انواع ساندویچها ـ سالاد کاهو ـ انواع ژله ـ نان تست ـ نان تافتون ـ نان لواش ـ غذاهای فریز شده "سودا زا" ـ ماء الشعیر ـ نوشابه ها ـ دوغ ـ رب گوجه ـ رب انار ـ قهوه ـ روغنهای صنعتی "مایع و سرخ کردنی" ـ سس مایونز "خیلی سرد و مضر"- شفتالو - آب غوره - آلو - خوراك مرغ- سركه - انار ترش - خیار - سیب ترش - ته چین "با گوشت گاو" - اسفناج - توت فرنگی - قارچ - كدو - زالزالك - دوغ - كلم قمری - نشاسته - نوشابه - پنیر تازه - جو - آبگوشت به "مانند آبگوشت معمولی و به جای سیب زمینی از به استفاده می‌شود" - تخم مرغابی - برنج - گوشت گوساله - باقلا - آبگوشت همه جوره "بادنجان، قارچ سیب‌زمینی، پیاز، سیر، گوشت" - گوشت گاو - ماش - گوشت اردك - بادنجان - گوشت ماهی - لوبیا - كله - گوشت بز- مغز- ماكارونی - آب گوشت سركه "ماند آب گوشت معمولی و به جای آب سركه ریخته شود" - دل - چلوكباب "با گوشت گوساله و گاو"- كشك بادمجان قره قوروت - آش رشته - ریواس - آش جو - آش سماق و ناردانه - سوپ مرغ - آش ریواس - خورشت بادمجان - آش زرشك - كوكو سیب‌زمینی - آش غوره - شیر برنج - كباب "گوشت گاو" - آب چشمه‌ها - لوبیا پلو "خیلی سرد" - گوجه فرنگی- كاسنی - كیوی - بامیه - پنیر - كشك - چای - سیب زمینی - زرشك - هندوانه - شاهتوت - ذرت – باقالا – آبغوره – آبلیمو – سماق – سنجد- ساندویچها - تن ماهی - انواع كنسروها - روغن نباتی - انواع سالادها - ماست - سس سفید - قارچ - كدو - كلم قمری - نان جو- نان توست - نان تافتون - میگو.... --------------------- #️فهرست_غذاهای_طبع_گرم ✅ قورمه سبزی ـ فسنجان ـ آبگوشت ـ حلیم ـ بریانی ـ تخم مرغ ـ قلیه ماهی ـ نخود آب ـ چلو کباب گوسفندی ـ نیمرو ـ خاگینه ـ گوشت ماهی شور ـ میگو ـ گوشت شتر و شتر مرغ ـ گوشت کبوتر ـ بلدرچین و تخم آن ـ روغن حیوانی محلی ـ روغن کنجد و روغن زیتون ـ زیتون ـ بستنی سنتی ـ مربا ـ نیشکر ـ فالوده ـ گلاب ـ دارچین ـ هل ـ سمنو ـ شکر سرخ ـ آب شور ـ نمک ـ نبات ـ موز ـ فلافل ـ نان سنگک ـ ادویه جات ـ آجیل - تخم مرغ خانگی - نخود آب و آب گوشت - فسنجان - بریانی - كره -گلابی - انگبین "عسل" - گوشت آهو - فالوده - آب شور- رنجبیل – توت سفید "شیرین" – آبگرم - آبگوشت زیره "مانند ‌آب گوشت معمولی + لیمو عمانی+‌‌ آلو + زیره‌ی فراوان" - گل سرخ - انجیر- مغز بادام شور- رطب گرم و مقوی- مسهل بلغم و سودا - كرفس - انجیر خشك - ترخون - گردو - آبگوشت نخود "گرم مقوی" - نعناع -گندم - ترتیزك - مغز بادام شیرین - آبگوشت مغز دانه‌ها "گوشت قلوه‌گاه + سینه+ بادام، پسته، گردو+ سیب‌زمینی" - نخود - سوسن - تره - پیاز - نیشكر - سیر - پسته - آبگوشت خربزه "مانند آب گوشت معمولی و به جای خربزه" - زردك - فندق - زیتون سیاه - نبات - نمك - گلاب - گوشت گنجشك - چلوكباب "با گوشت گوسفندی" - گوشت بلدرچین - گوشت خروس - گوشت شتر - گوشت كبوتر - قیمه - گوشت ماهی شور- خاگینه - دارچین - فلفل - نارگیل - ریحان - ارده - شیره انگور - قهوه - گردو - كدو حلوایی - زیره سیاه بادام زمینی - زرد چوبه - شلغم - روغن حیوانی - سیاهدانه - خربزه - كنجد - سرشیر - حلوا ارده - شكلات صبحانه - كنگر- مرصع پلو - فلافل - دنبه - روغن زیتون - روغن هسته زیتون - میوه زیتون - شكر سرخ- انواع خوراك گوشت گوسفند – نان گندم – نان سنگك – نان بربری..... ⊰᯽⊱┈┈──╌╌──┈┈⊰᯽⊱ 🌿 🌿 ⊰᯽⊱┈┈──╌╌──┈┈⊰᯽⊱ 🌻🐝
✔️تست سریع سنجش سلامت موها 👈چند تار موی تمیز را در یک لیوان آب بیندازید و چند ثانیه صبر کنید 👈مو سالم روی سطح آب شناور میشوند 👈و مو ناسالم، آسیب دیده و ضعیف در آب فرو میروند 🔹 درصورت ناسالم بودن موها باید سریع به متخصص پوست و مو مراجعه کنید ، وگرنه ممکنه که با عوارضی جبران ناشدنی مواجه بشید 🌿