✴️عوارض خوردن چای به طور مداوم
❇️خشکی روده و معده
❇️خشکی سر و سرد شدن مغز
❇️بیماریهای کبدی
❇️استسقاء،(تشنگی)
❇️گرفتگی عضلات
❇️و کمبود آهن
تاثیر چای در کاهش جذب آهن غذا !❌
▫️نوشیدن چای همراه غذا یا اندکی بعد از آن، جذب آهن غذا را ۶۰ تا ۹۰٪ کاهش میدهد. بهترین زمان برای نوشیدن چای حداقل ۱ ساعت قبل یا بعد از غذا میباشد.
🦋🦋
#پیام_سلامتی
✅تحقیقات نشان میدهند که مصرف مناسب کلم بروکلی از تنشهای عصبی و ورم در دوران ماهیانه در خانم ها میکاهد !🥦
ویتامین های موجود در آن موجب افزایش جذب آهن و کلسیم غذا میشود.
✍♡••♡••♡••♡••♡
🦋🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴✨یک ظهر قشنگ
🕊✨یک دل آرام
🔴✨یک شادی بی پایان
🕊✨یک نور ازجنس امید
🔴✨یک لب خندون
🔴✨و هزار آرزوی زیبا
🕊✨ازخداوند برایتان خواهانم
🔴✨#ظهرتون_بخیر
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
.
مبتلایان به #رفلاکس مراقب باشند
🔍 🍃در مصرف نعناع باید کمی دقت شود چرا که میتواند برای برخی از افراد ضرر داشته باشد. مواد موثره نعناع عضلات را از اسپاسم خارج میکند و میتواند عضلات محل اتصال مری و معده را شل کند و برای کسانی که بیماری ریفلاکس دارند توصیه میکنیم از نعناع استفاده نکنند.