فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💖عشق بازی یک سبزواری با خداوند جل و جلاله
این کلیپ را چندین بار ببینید و بشنوید، همان طور که رهبرمون چندین بار متنش را خوانده
انسان شناسی ۲۵۴.mp3
12.05M
#انسان_شناسی ۲۵۴
#استاد_شجاعی
#دکتر_رفیعی
✘ آدمهایی هستند در دنیا، که اساساً مدار زندگیشان دور دین نمیگردد!
اصلاً به دین فکر هم نمیکنند،
آیا این آدمها نمیتوانند زندگی خوبی داشته باشند؟
آیا از زندگیشان به لذت و شادی نمیرسند؟
✔ چرا حتماً میتوانند زندگی خوبی داشته باشند!
✘ پس چه ضرورتی به پذیرش دین و رعایت چهار چوبهای آن است؟
@Ostad_Shojae
#زن_امروزی
بنابر یک نظر سنجی از مردان
بدترین رفتار زنان از نظر مردان :
1.سکوت بدون دلیل
2.غر زدن
3.قهرکردن های بی مورد
4.بهونه گیری
5.خاطر نشان کردن اتفاقات بد از زمان های بسیار گذشته میباشد.
@drhabashii⚡️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ هان ای مردم ؛
⛔️ گوش ؛ دل و جان و روحمان را بازکنیم تا ببینیم ، شهدا از ما چه می خواهند.
#ایستاده_درغبار.
@istdedargobar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیامبر اعظم (ص) میفرمایند: «نَوِّروا بُیوتَکُم بِتِلاوَةِ القُرآنِ» خانههای خود را با تلاوت قرآن نورانی کنید. (اصول کافی ۲/۶۱۰)
https://eitaa.com/Quran_1Safheh_Noor
صفحه ۴۸۰ قرآن مجید
انسان شناسی ۲۵۵.mp3
12.02M
#انسان_شناسی ۲۵۵
#استاد_شجاعی
#دکتر_رفیعی
✗خودم میدونم حسودمااا... ولی حالا چیه مگه، هر کی یه عیبی داره!
✗من میدونم تندخو و پرخاشگرماااا ... ولی همینی که هست!
✗قبول دارم کاهل نمازماااا ... ولی بالاخره که میخونم، حالا یه کم دیرتر!
.
.
.
❌ شما علاوه بر این گناهانی که نام بردید، به یک بیماری خطرناکتری دچارید، که مانع جذب تمام اعمال خیر و عباداتتان است!
https://eitaa.com/Quran_1Safheh_Noor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیامبر (ص) میفرمایند: «اَفضَلُ العِبادَةِ قَراءَةُ القُرآنِ» برترین عبادت، خواندن قرآن است. (مجمع البیان ۱/۱۵)
https://eitaa.com/Quran_1Safheh_Noor
صفحه نورانی ۴۸۱
‼️ مسئول خرید
🔷 س ۶۶۵۶: اگر مأمور خرید جنسی را برای شرکتی که درآنجا کار میکند بخرد و از فروشنده تخفیف بگیرد، آیا میتواند مقدار تخفیف را برای خود لحاظ کند و قیمت بدون تخفیف را به شرکت اعلام کند؟
✅ ج: مقدار تخفیف متعلق به شرکت است و مأمور خرید نمیتواند بیش از مبلغی که خریده است با شرکت محاسبه کند.
https://eitaa.com/Quran_1Safheh_Noor
‼️ کسب درآمد با اموال فرزند
🔷 س ۶۶۵۷: اگر به فرزند خردسالم پول هدیه داده شود، آیا میتوانم با این پولها کار اقتصادی انجام دهم و آیا باید از سودهای حاصله برای فرزندم هم قرار دهم؟
✅ ج: در صورتی که این کار برای فرزند مفسده نداشته باشد، اشکال ندارد و اگر به عنوان قرض از پول فرزند استفاده کنید، سود حاصل ملک شما است ولی اگر به عنوان قرض نباشد و برای فرزند کار اقتصادی انحام دهید سود حاصل ملک فرزند است.
https://eitaa.com/Quran_1Safheh_Noor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 آیا فتنه ۱۴۰۱ عقوبت اشتباهات ستاد اربعین بود؟
🔻هشدار مکرر علیرضا پناهیان به دولت محترم
🔻بر اساس آیه ۶۲ سوره نور
👈 ۹۰ روز تا اربعین حسینی
https://eitaa.com/Quran_1Safheh_Noor
🔹آیتالله حائری شیرازی🔹
🔸سرمایه گذاری🔸
بعضیها #زمینی را که سالها پیش متری #یک_ریال خریدهاند، پس از چندین سال متری #دهمیلیون_تومان میفروشند. اگر شما نیز در این دنیا بهاندازۀ یک ریال در راه خدا خرج کنید، در آخرت از شما بهاندازۀ دهمیلیون تومان خواهند خرید؛ اما اگر در این دنیا، دهمیلیون تومان برای دنیا و نه برای خدا خرج کنید، در آخرت بهاندازۀ یک ریال هم از شما نخواهند خرید!
برخی از کسانی که میدانند زمین روزی #گران میشود، فرش زیر پایشان را نیز میفروشند و زمین میخرند! بلکه خانههایشان را نیز میفروشند و در خانهای اجارهای مینشینند تا زمینی بخرند! اینها برای دنیایشان اینچنین میکنند؛ شما برای #آخرت خود چه میکنید؟!
بعضیها هرچه دارند، میفروشند تا آخرت را با آن بخرند؛ شهیدان اینگونهاند. گاهی کسی میگوید که با چشمم آنجا را میخرم؛ این چشم را در راه خدا میدهم و آنجا چشمِ باقی میگیرم. شیطان به انسان میگوید: «نه، نکن! حیف تو و جوانی تو نیست؟!»
در #جوانی، اینگونه وسوسه میکند. وقتی هم که انسان #پیر شد، شیطان میگوید: «حالا دیگر به چه درد میخورد که بهسوی خدا بروی؟! آن موقع که نیرو داشتی، خرجش نکردی! اکنون چه داری که بخواهی خرج کنی؟!» این پیر میگوید: «باشد؛ من میخواهم این #تهماندهاش را بدهم؛ آن مقدارش را هم اشتباه کردم که صرف دنیا کردم. میخواهم این اندک چیزی را که مانده بدهم». خدا نیز از او میپذیرد.
https://eitaa.com/Quran_1Safheh_Noor
انسان شناسی ۲۵۶.mp3
10.36M
#انسان_شناسی ۲۵۶
#آیتالله_ممدوحی
#استاد_شجاعی
☜ برای درمان بیماریها و ضعفهایی که در خود سراغ داریم،
اشتباهترین کاری که شایع است؛
درگیر شدن با ظهورات و علائم آن بیماری و سعی در ترک آن است!
○ سادهترین روش و در عین حال تنها روشِ مؤثر برای درمان ضعفها و بیماریهای اخلاقی و روحی، پرداختن به ریشهی بیماری و درمان آن است!
※ ریشهها را چگونه میتوان درمان کرد؟
@Ostad_Shojae
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیامبر (ص) میفرمایند: «اَلقَلبُ الَّذی لَیسَ فیهِ شَیءٌ مِنَ القُرآنِ کَالبَیتِ الخَرِبِ» قلبی که در آن چیزی از قرآن نباشد، همچون خانه ویران است. (کشفالاسرار میبدی ۷/۴۰۵)
https://eitaa.com/Quran_1Safheh_Noor
صفحه نورانی ۴۸۲
🌎🌎🌎
❎ تحلیل روز در موضوع حجاب.
حتما" بخوانید
🔻خرمشهر اینجاست! جهانآرا کجاست؟
🖊 مهدی جمشیدی
۱. یک هفتۀ اول پس از بیستوششم فروردین، شاید کشف حجاب بیش از پنج درصد کاهش پیدا کرد. شال هم نه بهعنوان حجاب، بلکه برای احتیاط به دور گردن اضافه شد. اما بعد از این یک هفته، و احساس شعاری و تبلیغی بودن هشدار سردار رادان، وضع به گذشته بازگشت؛ بلکه جسارت و بیحیایی، فزونی بیشتری گرفت. اکنون تا حد زیادی، وضع کشف حجاب، عادی و بهنجار شده است. مشاهدۀ روزانۀ حدود ده درصد کشف حجاب و حتی کشف بدن، در حال تثبیتشدن از نظر روانی و فکری است. کشف حجاب، آشکار و آسوده و در همهجا است. البته بعضی از اینان در درونشان، حس نگرانی به وجود آمده که نظام قصد برخورد دارد و در کمین ما نشسته است و چهبسا از راه برسد. با این حال، وضع همچنان مانند گذشته است؛ به این معنی که روند، دوباره صعودی شده است اما با شیب کم.
۲. در حال حرکت به سمت طبیعیشدگی و هنجارشدگی هستیم. آنقدر تعلل کردند که تا حدی وضع، به نفع آنها تثبیت شده است. غیرتها و حساسیتها، ساییده شدهاند و این گروهکهای فرهنگی، بخشی از جامعه شدهاند. در واقع، خودشان را در جامعه جا کردهاند و در پی جایابی ساختاری نیز هستند. اینان جامعه را از آنِ خود کردهاند و بخش متدین نیز بیش از گذشته، ناچار است در فضاهای گلخانهای بخزد و از واقعیتهای فرهنگیِ بیرونی بگریزد، مبادا که دامنش به معاصی اینان، آلوده شود. این همان کاری است که دربارۀ «مدارس» انجام شد و در اثر آن، مدارسِ خاصِ حزباللهیها و مؤمنان ایجاد گردید. مدارس اینان از مدارس دیگران جدا شد و اینک کار جدایی، به «جامعه» هم کشیده شده است. انقلابیها، هرچه بیشتر در حال منزویشدن هستند و خود را پنهان میکنند. مدسه و جامعه را نمیپسندند اما به جای «مواجهه» و «اصلاح»، میگریزند و برای خود، «باغچههای فرهنگی» ایجاد میکنند؛ ناکام در جامعهپردازی توحیدی و راضی به باغچهپردازی مصنوعی. از خودسازی به جامعهپردازی عبور نکردهاند، چه رسد به اینکه بخواهند تمدّنسازی کنند. منطق تقیّه و گریختن و پنهانشدن و بیرونکشیدن گلیم خویش را از آب آموختهاند و بس.
۳. نیاز نیست که قانون حجاب در مورد همه «اجرا» شود تا سخن از «امکان» و «قابلیت»، معنا داشته باشد. شاید دربارۀ حدود بیست درصد، اعمال «قدرت» (اجرای قانون) موضوعیت داشته باشد. بقیۀ افراد با مشاهدۀ اِعمال قدرت، تمکین و همراهی خواهند کرد. برای اینان، «اقتدار» کافیست و حاجت به قدرت نیست. ازاینرو، بیست درصد اِعمال «قدرت» و هشتاد درصد تجلی «اقتدار»، ما را از گردنه عبور خواهد داد. کار دولت، بسته به اقتدار است؛ اقتدار که فرویخت، همهچیز مباح میشود. واقعیت اجتماعی، صفر و صدی نیست، بلکه با مواجهههای پیوستاری و متنوّع، گرههایی که به ظاهر کور هستند، گشوده میشوند. در جنگ ترکیبی، باید چندلایه و چندسویه عمل کند و اهرمهای مختلف را به کار گرفت.
۴. بسیاری از ساختارها، چندان در خدمت غایات دینی نیستند. تسهیلگر نیستند، بلکه گاه مانع هستند؛ هرچه که بتوانند بازدارندگی ایجاد میکنند. سبک زندگیِ ما نیز در بخش مهمی، زیر نفوذ «ساختارهای تجدّدی» هست؛ حتی در لایۀ خُرد. فقط تحلیل ارزشهای معطوف به ازدواج و انتخاب همسر، کافی است که تغییر ساختارهای ذهنی را نشان بدهد. از ازدواج تا اشرافیت در زندگی تا فرزندآوری تا پوشش تا مصرف و خرید و پاساژ و سلبریتی و فضای مجازی و لذت و بدن و بینی و گونه و ... در هم تنیده شدهاند و تجدّد را میزایند؛ آن هم در ابعاد ساختاری. در بند هفتمِ بیانیۀ گام دوم، تعبیر «نفوذ سبک زندگی غربی» به کار برده شده است. اولاً نفوذ و ثانیاً نفوذ ساختاری. تجدّد، ما را محاصره کرده است و میخواهد بیش از گذشته، سرزمینهای فرهنگی ما را اشغال کند. خرمشهر اینجاست. جهانآرا کجاست؟!
۵. ما دچار فقر «فهم عالمانه و دینی» هستیم. چندان شناخت درستی از گرهها و گرانیگاهها در دست نیست. باید این فهم را تولید و تکثیر کرد؛ چون ادبیات متناسب با این فهم، ذهنیتها را تغییر خواهد داد. باید تعبیر دینی و انقلابی از دردها و درمانها ارائه داد. رسالت نخبگان فکری، آفرینش همین فهمهای قدسی است تا به واسطۀ آنها، راه گشوده شود. راهکارها هم وابسته و مشروط به فهمها هستند. حتی فهم ما از ماهیت حجاب هم متوقف مانده است و ازاینرو، روایتهای نو ایجاد نکردیم. تغییر انفسی، تغییر در فهم نیز هست و اغلب باید از «فهم» به «وجود» رسید.
https://eitaa.com/Quran_1Safheh_Noor
🍏🍏🍏