🔴 آیا فتنهای در راه است؟
🔹انتشار نامه موسوی خوئینیها به رهبر انقلاب، یادآور نقش مهم وی در وقوع فتنهی ۱۳۷۸ در کوی دانشگاه است. از این رو باید با دقت و تامل در محتوای نامه ایشان، از فراخوانهای ضدانقلاب رمزگشایی کرد.
🔹در سال ۷۸ با تبدیل شدن نشریات زنجیرهای به پایگاه دشمنان انقلاب، اصلاح قانون مطبوعات در دستور کار مجلس قرار گرفت. از این رو شبکه همکار داخلی غرب در ایران سعی نمود با فتنهانگیزی از مصوب شدن آن ممانعت کند. برای این مهم موسوی خوئینیها به عنوان مدیر مسئول روزنامه سلام، نامه محرمانه وزارت اطلاعات را منتشر ساخت و در نقش چاشنی انفجاری فتنهی ۱۳۷۸ عمل کرد. هدف گذاری در فتنه مذکور، معرفی رهبری به عنوان مسئول حمله به کوی دانشگاه بود تا در ادامه با پروژه کشته سازی، به زعم فتنهگران، رهبری مجبور به عذرخواهی و سپس استعفاء شود و یا اینکه از طریق مجلس خبرگان عزل گردد. در همین رابطه با هدایت ستاد براندازی، دو اقدام در دستور کار قرار گرفته بود.
اول) مطالبه از رهبری با شعار فرمانده کل قوا استعفاء
دوم) تهیه نامه به مجلس خبرگان برای عزل رهبری
اگر چه با حضور حماسی مردم در ۲۳ تیر ۷۸ فتنه براندازی عقیم ماند، اما متاسفانه به دلیل تضعیف چتر اطلاعاتی کشور، طراحان و آمران فتنه مذکور محاکمه نگردیدند.
🔹با این تفاسیر به نظر میرسد رابطه معناداری بین محتوای نامه موسوی خوئینیها با طرح آمریکاییها وجود دارد. در فتنه آینده دقیقا میخواهند از یک سو رهبری را مسئول وضع موجود معرفی کنند و از سوی دیگر با ایجاد اغتشاش و کشتهسازی در محیط داخلی ایران، تغییر محاسبات نظام را فراهم و پذیرش مذاکره مجدد با آمریکا را میّسر سازند.
🚩 @DrRezaSeraj
🔴تبعات گشایشهای فلّهای
🔹آمار تلفات روزانه ناشی از ویروس کرونا در چهار کشور اروپایی و مقایسه آن با ایران، نشان میدهد که عجله روحانی در گشایشهای فلّهای چه تبعاتی را در حوزه سلامت بوجود آورده است.
🚩 @DrRezaSeraj
🔻ای کاش در انتخابات ۹۶ مردم هشدارهای انقلابیون را جدی میگرفتند. نوشته زیر 👇 صرفا جهت یادآوری بازنشر میگردد
🔴دوباره روحانی؟!
🔹انتخاب مجدد و دوباره روحانی چه آثار و پیامدهایی برای مردم و کشور خواهد داشت؟
♦️آثار و پیامد دوباره روحانی
1⃣دوباره روحانی، دوباره وعده
2⃣دوباره روحانی، دوباره گرانی
3⃣دوباره روحانی، دوباره تبعیض
4⃣دوباره روحانی، دوباره بیکاری
5⃣دوباره روحانی، دوباره واردات
6⃣دوباره روحانی، دوباره اشرافیت
7⃣دوباره روحانی، دوباره زشتگویی
8⃣دوباره روحانی، دوباره ناکارآمدی
9⃣دوباره روحانی، دوباره بیصداقتی
🔟دوباره روحانی، دوباره انشاء خواندن
🔹آثاری که در دور اول دولت روحانی بر مردم و کشور تحمیل شد؛ در دور دوم با دامنه بیشتری تداوم خواهد داشت. با این شرایط، آیا بازهم دوباره روحانی؟! آیا باید به عقب برگشت؟!
#آزموده_را_آزمودن_خطاست
🚩 @DrRezaSeraj
🔴چرا ظریف بیکفایت است؟
🔹برجام مهترین دلیل بر بیکفایتی وزیر امور خارجه است.
♦️حداقل حقوق ملت در برجام چه بود؟
1⃣عدم اعمال تحریمهای جدید علیه ایران
2⃣امکان سرمایهگذاری خارجی در ایران
3⃣لغو همه تحریمها در روز اجرای توافق
4⃣آزادسازی داراییهای بلوکه شده ایران
5⃣انجام سوئیفت و تبادل با بانکهای خارجی
6⃣اعمال بیمههای تکمیلی و بینالمللی کشتیرانی
🔹با توجه به عدم احقاق حداقل حقوق ملت ایران در برجام، باید ظریف را بیکفایتترین وزیر خارجه ایرانِ پس از انقلاب اسلامی معرفی کرد. دلار ۲۱۰۰۰ تومانی نتیجه برجامی است که ظریف آن را بزرگترین دستاورد خود میداند.
🚩 @DrRezaSeraj
🔴ناو آمریکا چگونه آتش گرفت؟
🔹آتش چگونه از درون ارتش ایالات متحده به جان ناو آمریکایی افتاد؟ آیا آمریکاییها شهامت بیان چرایی آتش سوزی در ناو جنگی خود را دارند؟
🚩 @DrRezaSeraj
🔴ضربه روحانی به ارزش پول ملی
🔹ضربهای که دولت روحانی به ارزش پول ملی زده، در طی سی سال گذشته بیسابقه بوده است.
🔹در دولت هاشمی نرخ دلار چهار برابر افزایش یافت. نرخ دلار در بازار آزاد از ۱۲۱ تومان به ۴۷۸ تومان در سال ۱۳۷۶ رسید.
نرخ آزاد دلار در دولت اصلاحات نیز دو برابر شد و ارزش دلار در پایان دولت خاتمی (سال ۱۳۸۴) به قیمت ۹۰۴ تومان رسید.
نرخ دلار در پایان دولت احمدینژاد، با احتساب شدیدترین تحریمها، سه برابر شد و در سال ۱۳۹۲ به ۳۱۰۰ تومان رسید.
در دولت روحانی، علیرغم پیاده سازی نظریه تعامل با آمریکا و امضاء برجام، تاکنون شاهد جهش ده برابری نرخ دلار بودهایم.
🔹با این شرایط به نظر میرسد علاوه بر لعن و نفرین به آدرسِ کاخ سفید در واشنگتن دی سی، میبایست نفوذ پذیران، غربگرایان و سادهاندیشان در سعدآباد و پاستور را نیز مورد لعن و نفرین قرار داد.
🚩 @DrRezaSeraj
🔴انتخابات آمریکا پُرحادثه خواهد شد
🔹احتمالا انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا به لحاظ حقوقی، سیاسی و اجتماعی پُرحادثه ترین انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده خواهد شد.
🔹بر اساس قوانین فدرال باید تا تاریخ ۸ دسامبر (۱۸ آبان) نتیجه انتخابات در همه ایالات به "دفتر بایگانی ایالات متحده" ارسال شود و در روز ۱۴ دسامبر (۲۴ آبان) اّلکتورها (انتخاب کنندهها) رای خود را به نامزد مورد نظر بدهند. اما این احتمال وجود دارد که به دلیل انتخابات پستی، نتیجه در برخی ایالتها به موقع به نشست الکتورها نرسد. در این شرایط به نظر میرسد جنگ حقوقی در آمریکا آغاز خواهد شد. طبق ماده ۲ قانون اساسی آمریکا، مجالس محلی حق دارند که الکتورها را تعیین کنند. وضعیت مورد اشاره نقش مجالس پنج ایالت خاکستری موسوم به صحنه نبرد (پنسیلوانیا، فلوریدا، ویسکانسین، میشیگان و کارولینای شمالی) که گرایش جمهوریخواهانه دارند را تعیین کننده میسازد. اگر چنین اقدامی صورت بگیرد کار تمام نخواهد شد و کنگره جدید که در ۶ ژانویه تشکیل میشود ( ۲ ماه بعد از انتخابات) باید انتخاب مجالس ایالتی را تایید کند. در آن صورت باید دید دو مجلس کنگره (سنا و نمایندگان) در کنترل کدام حزب قرار میگیرد. اگر دو مجلس با یکدیگر به توافق برسند، در آن صورت اَلکتورهای منتخب مجالس ایالتی، رئیس جمهور را تعیین خواهند کرد که طبیعی است باید ترامپ را رئیس جمهور آینده آمریکا دانست. چنانچه نمایندگان در کنگره به توافق نرسند؛ طبق یک قانون ۱۳۰ ساله (مصوب سال ۱۸۸۷)، فرمانداران ایالتها این قدرت را خواهند داشت که الکتورها را تعیین کنند. در آن صورت ۴ فرماندار از ۵ ایالت صحنه نبرد، دموکرات هستند و به این ترتیب به احتمال قوی بایدن رئیس جمهور بعدی آمریکا خواهد بود.
🔹با این شرایط آیا ترامپ حاضر میشود نظاره کننده رقابت در جنگ حقوقی باشد؟ یا اینکه قبل از آغاز جنگ حقوقی، جنگ سیاسی و اجتماعی را با اعلام پیروزی زود هنگام شروع خواهد کرد.
🚩 @DrRezaSeraj