🔴چرا برداشتن سایه جنگ دروغ است؟🔴
🔷رهبر انقلاب درباره برداشته شدن سایه جنگ توسط برجام فرمودند: «امروز برخی در کشور درصدد این هستند که یک شکل معیوب از برجام را به کشور تحمیل کنند، یک عدهای در داخل میگویند این نشود، جنگ میشود، نه آقا! این دروغ است، این تبلیغ به نفع دشمن است.»
🔷اقدام نظامی آمریکا یا اسرائیل علیه ایران، نیازمند الزاماتی است.1)عدم توانایی ایران برای پاسخ متناسب و متقابل به حمله 2) بدست آوردن پیروزی سریع در برابر ایران 3) تضمین امنیت اسرائیل در صورت حمله به ایران 4) تامین منافع حیاتی آمریکا (انتقال انرژی) پس از حمله به ایران 5) نابودی محور مقاومت به عنوان قطع بازوان قدرتمند منطقهای ایران 6) محاسبه پذیر نمودن سطوح قدرت بازدارندگی ایران، با این تفاسیر و هنگامی که تراز قدرت دفاعی و پاسخ متقابل ایران، بالاتر از یک قدرت منطقهای است و کاخ سفید برای مجهولات خود درباره قدرت بازدارندگی ایران، پاسخ لازم را ندارد؛ محاسبات آنان برای تصمیم به حمله علیه ایران بی نتیجه خواهد بود.
🔷بنابراین نه قدرت سیاسی و دیپلماتیک، بلکه قدرت دفاعی و بازدارندگی ایران و توانایی اقدام متقابل، تهدید مستقیم را از ایران دور کرده است. اساسا اگر دستگاه دیپلماسی چنین قدرتی داشت، از مرگ برجام جلوگیری مینمود؛ از تشدید تحریمها ممانعت میکرد؛ در ماجرای منا و در برابر آل سعود عزت ایران را حفظ مینمود. #کمربند_سستها
کسانیکه درباره سایه جنگ به مردم دروغ گفتند👇
https://www.mashreghnews.ir/news/861848
🚩 @DrRezaSeraj
🔴بازیگران و اهداف بازی سایه جنگ🔴
🔷بخش اول/ اهداف آمریکا و اسرائیل از بازی سایه جنگ و ایجاد لبه پرتگاه جنگ علیه ایران چیست؟
🔷لشگر کشی به افغانستان و عراق، منجر به استقرار 150 هزار نیروی نظامی آمریکا در پشت مرزهای ایران شد. از این رو طی سالهای 2003 تا 2006 استفاده از تاکتیک سایه جنگ، برای باور پذیر شدن و معتبر ساختن تهدید علیه ایران در دستور کار آمریکا قرار گرفت. آمریکا سعی کرد با ایجاد سایه جنگ، بویژه پس از ارسال پرونده ایران به شورای امنیت، برخورد تهاجمی با ایران داشته باشد تا از این طریق رفتار ایران در موضوعات هستهای، حمایت از محور مقاومت و حقوق بشر را تغییر دهد. با شکست آمریکا در افغانستان و عراق و نامعتبر شدن تهدید علیه ایران، از سال 2007 رژیم صهیونیستی وارد بازی سایه جنگ شد. در فاز جدید لبه پرتگاه جنگ علیه ایران، اسرائیل نقش پلیس بد را عهدهدار شد تا آمریکا بتواند به بهانه ممانعت از جنگ، تحریمهای بیشتری علیه ایران را عملیاتی نماید. اسرائیل در سال 91 مجداد، به عنوان بازیگر تهدید کننده، وارد بازی سایه جنگ علیه ایران شد. تهدید به جمله نظامی در صورت توافق کشورهای گروه 1+ 5 با ایران، راهبرد هماهنگ اسرائیل و آمریکا برای جلوگیری از توافق هستهای و موکول نمودن آن به پس از انتخابات 92 در ایران بود.
🔷از سال 92 به بعد، اسرائیل عدم توافق ایران با 1+ 5 را دستاویز بازی سایه جنگ نمود تا به اخذ ستاندههای بیشتر آمریکا از ایران، در توافق هستهای، کمک کرده باشد. اکنون بازیگران بازی سایه جنگ سعی دارند از این حربه جنگ روانی-ادراکی استراتژیک برای تحمیل #برجام_معیوب به ایران بهره ببرند.
🚩 @DrRezaSeraj
🔴بازیگران و اهداف بازی سایه جنگ🔴
🔷بخش دوم و پایانی/ چرا روحانی و اصلاح طلبان در بازی سایه جنگ به نفع دشمنان عمل میکنند؛ جریان اعتدال و اصلاحات از بازی سایه جنگ چه بهرهای میبرند؟
♦انتفاع جریان اعتدال و اصلاحات از سایه جنگ
1⃣دوقطبی سازی جامعه با دوگانه جنگ-صلح
2⃣بهرهبرداری برای پیروزی در انتخابات 92
3⃣عبور از خطوط قرمز و انجام توافق تعجیلی
4⃣دستاوردسازی کاذب برای دیپلماسی سازش
5⃣پوشش دادن به ضعفها و ابهامات در برجام
6⃣منکوب منتقدین دولت تحت عنوان جنگ طلب
7⃣پیروزی در انتخابات 94 با کمک سایهی جنگ
8⃣پیروزی در انتخابات 96 با دوگانه جنگ-صلح
9⃣فرار بهجلو در مقابل مطالبات برجامی مردم
🔟زمینهسازی برای برجام منطقهای و موشکی
🔷با این همه، جریان اعتدال و اصلاحات سعی دارند بار دیگر از بازی سایه جنگ برای تحمیل #برجام_معیوب به کشور بهره ببرند تا بدین وسیله خود را از آثار فضاحت اعتماد به آمریکا و شکست در انتخاباتهای بعدی برهانند.
🚩 @DrRezaSeraj
🔴آیا اسرائیل به ایران حمله میکند؟🔴
🔷موقعیت ژئوپلتیکی از عوامل مهم و موثر بر امنیت اسرائیل است. فقدان عمق استراتژیک، منشاء تهدید واقعی برای بقاء این رژیم جعلی محسوب می شود.
🔷بر اساس اطلاعات موجود بین 80 تا 90 درصد از ساکنان صهیونیستِ سرزمین های اشغالی، در منطقهای به مساحت 120 کیلومتر از سواحل حیفا تا اشدود ساکن هستند. علاوه بر تمرکز جمعیت، تاسیسات حیاتی، حساس و مهم اسرائیل نیز در مناطق مذکور واقع گردیده است. از این رو محدودیت ژئوپلتیکی و نداشتن عمق استراتژیک، به چالش اساسی برای اسرائیل تبدیل شده است و نظریه پردازان نظامی و امنیتی اسرائیل را به این نتیجه رسانده که این رژیم، قدرت تحمّل جنگ فراگیر و یا حمله گسترده در عمق استریک خود را ندارد. به طور کلی حمله به عمق استراتژیک اسرائیل میتواند لطمات غیر قابل جبرانی را به رژیم صهیونیستی وارد کند که تحمیل خسارت انسانی وسیع، انهدام گسترده تاسیسات راهبردی در زمان کوتاه، ایجاد محدویت گسترده در قدرت مانور و تحرک، کاهش فوق العاده توان بازدارندگی اسرائیل، بخشی از آنها است.
🔷ایران با درک راهبردی از این ضعف اسرائیل، ضمن تمرکز بر موشکهای بالستیک نقطه زن، توانسته علاوه بر تغییر موازنه راهبردی و بازدارندگی در مقابل اسرائیل، امنیت این رژیم جعلی را به معمای لاینحل برای آمریکا تبدیل نماید. ایران با توانمندی موشکی خود عملا می تواند در عرض 10 دقیقه، عمق استراتژیک اسرائیل (120 km سواحل حیفا تا اشدود) را با خاک یکسان نماید. این مهم عملا منجر به نابودی اسرائیل می گردد.
🚩 @DrRezaSeraj
🔴مخاطرات FATF برای منافع ملی🔴
🔷همکاری ایران با گروه کاری اقدام مالی ( FATF ) چه مخاطراتی برای منافع ملی به همراه خواهد داشت؟
🔷هدفمند نمودن تحریمها و هوشمند ساختن تحریمها علیه ایران، اقدامی بود که آمریکاییها در پسا برجام آن را به انتظار نشسته بودند. برای این منظور لازم بود تا کاخ سفید اِشراف اطلاعاتی خود نسبت به اثربخشی تحریمها را ارتقاء داده و از اقتصاد ایران برآورد دقیقی داشته باشند. از این رو همکاری با کار گروه اقدام مالی موسوم به FATF اولا) دقت و هوشمندی آمریکا در اعمال تحریمها علیه ایران را افزایش میدهد. ثانیا) تحریمها علیه افراد و نهادهای ایرانی، شامل 178 فرد و نهاد، را به صورت خودکار درونی سازی میکند. به عبارت دیگر 178 فرد و نهاد ایرانی که توسط آمریکاییها تحریم شدهاند، باید توسط بانکهای ایرانی در داخل کشور نیز تحریم شوند. ثالثا) پرونده سازی علیه ایران برای بازگشت پذیری تحریمها را آسان، سریع و حقوقی مینماید. رابعا) FATF با #خود_تحریمی و درونی سازی تحریمهای آمریکا و اروپا در نهایت ایران را ملزم به پذیرش برجام منطقهای و برجام موشکی مینماید.
🔷با این شرایط، وکلای ملت باید مانع از تصویب FATF شوند و از وارد آمدن #خسارت_محض مجدد به منافع ملی جلوگیری کنند تا پاسخی به نفوذ پذیری و سادهاندیشی داده باشند.
🚩 @DrRezaSeraj
🔴لاریجانی کار خودش را کرد🔴
🔷لاریجانی کار خودش را کرد و با رای نمایندگان مجلس، پیوستن ایران به «کنوانسیون پالرمو» در صحن علنی مجلس تصویب شد.
🔷«کنوانسیون پالرمو» معاهده ملل متحد برای مقابله با جرایم سازمان یافته فرا ملی است که در سال 2000 مورد پذیرش مجمع عمومی سازمان ملل قرار گرفت و تاکنون 180 کشور به عضویت آن در آمدهاند. مطابق با مصوبات کنوانسیون پالرمو، گروههای مقاومت از جمله حزب الله در لیست گروههای تروریستی قرار گرفتهاند. از این رو کشورهای امضا کننده این کنوانسیون به مقابله با گروههای مقاومت ملزم میگردند.
🔷پذیرش کنوانسیون پالرمو، یکی از شروط پذیرش FATF است. بنابراین با این اقدام لاریجانی و مجلس، عملا یک گام برای تصویب FATF در کشور برداشته شد تا #خود_تحریمی و برجام منطقهای را زمینهسازی کند.
🚩 @DrRezaSeraj
🔴کارکرد fatf در جنگ اقتصادی🔴
🔷«سیگال مندلکر» معاون وزارت خزانه داری آمریکا به طولانی شدن روند تصویب fatf و لوایح وابسته به آن در مجلس ایران اعتراض نمود.
🔷معاهده fatf و کنوانسیونهای وابسته به آن، چه اهمیت و کارکردی برای آمریکا دارد که مقامات این کشور، برای تصویب آن در ایران بیتابی میکنند؟! پاسخ روشن است؛ FATF کارکرد ویژهای در جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران دارد. اجرایی شدن fatf و کنوانسیونهای وابسته به آن، تمامی گلوگاههای پنهان و پیدای اقتصاد ایران را برای آمریکا قابل رویت میکند و دست ایران در مقابله و یا دور زدن تحریمها را میبندد. از طرف دیگر fatf تحریمهای جدید ایالات متحده را هوشمند میسازد و اثربخش شدن آنها را نیز برای وزارت خزانهداری آمریکا قابل سنجش مینماید.
🔷بنابراین تصویب FATF و کنواسیونهای وابسته به آن، ریل گذاری برای تسلیم سازی کشور در جنگ اقتصادی است تا ایران، در شرایط اضطرار، وادار به توافق مجدد با اروپا و آمریکا شده و مجبور به پذیرش #برجام_معیوب گردد. با این شرایط، شبکه همکار داخلی غرب در ایران عملا به ستون پنجم دشمن در جنگ اقتصادی تبدیل میشود.
🚩 @DrRezaSeraj
🔴فرآیند تحمیل fatf به ایران🔴
🔷اجرای fatf یکی از پیش شرطهای مهم آمریکا و اروپا برای توافق با ایران است. این معاهده چگونه و با چه فرآیندی باید به ایران تحمیل شود؟
♦️فرآیند تحمیل fatf و برجام معیوب
1⃣اجرای پنهانی بخشهایی از fatf
2⃣تصویب کنواسیونهای مرتبط با fatf
3⃣گره زدن مشکلات کشور به اجرای fatf
4⃣منوط نمودن همکاری اروپا به اجرای fatf
5⃣دوقطبیسازی جامعه و انزوای مخالفین fatf
6⃣تحریک اجتماعی و فشار عملی برای اجرای fatf
🔷آمریکا برای وادار نمودن ایران به پذیرش fatf و قبول برجام معیوب، از سهگانهی فشار اقتصادی، فشار روانی و فشار عملی استفاده میکند. در این ارتباط آمریکا از طریق تحریمها، «فشار اقتصادی» را اعمال مینماید و فشار روانی و فشار عملی را نیز با تقسیم نقش بین جریان ضد انقلاب، شبکه همکار داخلی غرب در ایران و قدرت طلبان اعمال خواهد کرد. به نظر میرسد نقش شبکه همکار داخلی غرب و قدرت طلبان، اعمال «فشار روانی» و شرطی سازی مجدد جامعه است و نقش ضدانقلاب نیز ماشین اعمال «فشار عملی» باشد. با این شرایط شاید بروز آشوب جهت اعمال فشار عملی در دو ماه منتهی به رایگیری برای fatf و یا عدم تصویب آن در مجلس، محتمل و قابل تصور باشد.
🚩 @DrRezaSeraj
🔴حباب وعدههای روحانی!🔴
🔷گرانی افسار گسیخته در بازار مسکن، خودرو، ارز، طلا و... حباب است یا وعدههای روحانی در سال 92 و 96 !؟
♦️وعدههایی که حباب بود
1⃣بنا بود همه تحریمها لغو شود
2⃣قرار بود اشتغال جوانان حل شود
3⃣قرار بود چرخ اقتصاد کشور بچرخد
4⃣قرار بود 100روزه مشکلات حل شود
5⃣بنا بود برجام هر روز گشایش داشته باشد
6⃣بنا بود کلید روحانی قفلهای اقتصاد را باز کند
7⃣قرار بود اقتصاد کشور از رکود عبور کند
8⃣بنا بود عزت به پاسپورت ایرانی برگردد
9⃣قرار بود قیمتها ثبات داشته باشد
🔟بنا بود درآمد مردم سرشار شود
🔷وضع موجود، بیش از همه نشان میدهد که وعدههای روحانی در انتخابات 92 و 96 حباب بوده است.
🚩 @DrRezaSeraj
🇮🇷صحنه لایی زدن وحید امیری به پیکه 👆
🔴ای کاش دیپلماتهای کشورمان در برابر آمریکا، همانند فوتبالیستهای تیم ملی در مقابل اسپانیا بازی میکردند.
#عالی_بود #خدا_قوت
🚩 @DrRezaSeraj
🔴فشارهای سهگانه کلید خورد🔴
🔷پروژه همافزایی فشارهای سهگانه از امروز با فراخوانهای گسترده در شبکههای اجتماعی کلید خورد و تلاش شد تا اعتصاب و تجمعات اعتراضی در تهران و چند استان دیگر شکل بگیرد.
🔷سناریوی هم افزایی فشارهای سهگانهی آمریکا (اقتصادی، روانی و عملی) برای تغییر محاسبات ایران و تحمیل برجامهای جدید را میشود چنین روایت کرد. «مرحله اول» خروج آمریکا از برجام برای بیتعادل سازی اقتصاد ایران و تحریک فضای کسب و کار جهت انتقال فشارهای روانی به مردم «مرحله دوم» ظهور و بروز نارضایتی و اعتراضات اجتماعی ناشی از بیتعادلی اقتصادی و فشارهای روانی در محیط داخلی ایران «مرحله سوم» میدان داری عناصر ضدانقلاب برای تبدیل نارضایتی و اعتراضات اجتماعی به آشوب و فشارهای عملی «مرحله چهارم» بازگرداندن تحریمها و اعمال تحریمهای جدید علیه ایران در نقطه جوش بیتعادلی اقتصادی و فشارهای روانی و عملی در اواخر تیر تا اواسط مرداد ماه «مرحله پنجم» ایجاد دوگانگی در حاکمیت و گسست ملی در ایران بر سر مذاکره و توافق مجدد و وانهادن مزیتهای موشکی و منطقهای به آمریکا
🔷با این شرایط بیعملی نسبت به مشکلات مردم در دولت و مجلس به همراه توچالگردی و رفتن به تعطیلات تابستانی، عملا پُرکردن جدول آمریکاییها است. به نظر میرسد غربگرایان تغییر محاسبات برای مذاکره و توافق مجدد با آمریکا را به انتظار نشستهاند. در این ارتباط تلاش برای بررسی fatf طی دو ماه آینده در مجلس این انگاره را تقویت میکند.
🚩 @DrRezaSeraj