هدایت شده از پژوهشگاه فضای مجازی (پردیس قم)
🟢 همایش بینالمللی «زیست دینی در عصر پلتفرمهای جهانی»
3⃣ #بسته_خبری
🎙حجتالاسلام دکتر چگینی (معاون بینالملل دفتر مطالعات اسلامی مرکز ملی فضای مجازی):
🔹 دینداری در عصر پلتفرم های جهانی، نیازمند تعریفی دوباره است و نمی توان امروزه دینداری را بدون توجه به الزامات و اقتضائات روز تعریف کرد.
🔻 پلتفرمهای جهانی آثار غیر قابل کتمانی بر کیفیت و کمیت دینداری در عصر جدید گذاشتهاند و چالشهای فراوان و متفاوتی برای دینداری در عصر پلتفورمهای جهانی وجود دارد.
🔸برای نمونه امر به معروف در عصر پلتفرمهای جهانی یک پدیده شخصی نخواهد بود و همه مسلمانان و مومنان چنین وظیفهای را در قبال دیگران برعهده خواهند داشت.
✍️ پلتفرم های جهانی این امکان را در اختیار همگان قرار داده است که بدون هیچ محذوریتی و با احتمال اثرگذاری بالا، در راستای تبلیغ معارف دینی و امر به معروف اقدام کنند بدون اینکه خطری متوجه آنها باشد.
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
2_144182259120096689.mp3
23.43M
🔴 بخش نخست گفتگوی چندی پیش با برنامه "پرانتز باز" رادیو با موضوع ناآرامیها در فرانسه و نحوه مواجههی رسانهها با آن
🌐 @Dr_MahdiChegini
هدایت شده از مؤسسه بینالمللی فطرت
📸 بازدید مدیر اداره تبلیغ بین الملل حوزههای علمیه کشور از موسسه بین المللی فطرت
✅ حجت الاسلام و المسلمین موسوی زاده مدیر اداره تبلیغ بین الملل حوزههای علمیه طی بازدیدی از موسسه بین المللی فطرت با فعالیتهای این موسسه آشنا شدند.
🔹در این دیدار حجت الاسلام دکتر چگینی رئیس موسسه فطرت، به معرفی موسسه، اهداف و برنامههای آن پرداخت.
🔸در پایان نیز مدیر اداره تبلیغ بین الملل حوزههای علمیه کشور بر اهمیت فعالیت های بین الملی و پاسخ به شبهات در فضای مجازی تأکید کرد و گفت: اگر ما در این فضا کنشگری نکنیم، وهابیت حضور خواهد داشت و قرائت خود از اسلام را تنها قرائت غالب جلوه خواهد داد.
#گزارش_خبری
#دیدار
🌐 موسسه بین المللی فطرت
🆔 @Fitra_Institute
هدایت شده از پژوهشگاه فضای مجازی (پردیس قم)
🔻مدرسه فصلی حکمرانی حکمتبنیان در عصر هوش مصنوعی
🔹موضوع: آیندهپژوهشی حکمرانی در عصر هوش مصنوعی
🎙حجت الاسلام دکتر چگینی
📌چهارشنبه ۲۵ مرداد ساعت ۱۸
📲پخش از طریق آپارات https://www.aparat.com/oisc_majazi
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
✨دانشگاه مجازی المصطفی برگزار میکند:
⚡️سخنرانی به زبان انگلیسی با موضوع: بررسی جنبش جهانی اربعین و آثار آن بر هویت شیعه
🔷سخنران: حجتالاسلام دکتر محمدمهدی چگینی
📆زمان: یکشنبه ۵ شهریور ساعت ۱۸
🔺ورود از طریق لینک زیر:
https://room.aou.ir/en-cultural
🌐دانشگاه مجازی المصطفی
@AlmustafaOpenUniversity
هدایت شده از فکرت
11.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 #تیزر ا #درنگ
✅ آخرالزمان در هالیوود
🔻قسمت هشتم درنگ با حضور:
👤حجت الاسلام بطحایی، پژوهشگر و منتقد سینما
👤حجت الاسلام چگینی، پژوهشگر حوزه سایبرنتیک
👤حمیدرضا قادری، پژوهشگر و منتقد سینما
📥 فایل کامل گفتوگو را در آپــــارات و یـــوتــیــوب فکرت تماشا کنید.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه | فکرت | مدرسه فکرت | رادیو فکرت
هدایت شده از دانشگاه مجازی المصطفی
مدیریت فرهنگی تربیتی دانشگاه مجازی المصطفی برگزار می کند:
❇️ نشست_فرهنگی
با عنوان:
The role of Imam Reza (peace be upon him) in the culture and civilization of Shia and Iran
🎙با ارائه:
استادحجتالاسلام چگینی
🗓 جمعه 1402/06/24
🕰 ساعت 18
🔗 لینک شرکت در نشست
room.aou.ir/en-cultural
#مدیریت_فرهنگی_تربیتی
#دانشگاه_مجازی_المصطفی
https://eitaa.com/AlmustafaOpenUniversity
سفرنوشت (کشور قطر)
(بخش نخست)
🌐 کانال دکتر محمدمهدی چگینی
@Dr_MahdiChegini
🔰 سفرنوشت (کشور قطر)
(بخش نخست)
🔹اولین چیزی که هنگام ورود به قطر توجه شما را به خود جلب خواهد کرد، مساحت بزرگ دوحه پایتخت این کشور است. اگرچه جمعیت این شهر بسیار کمتر از تهران و حتی دیگر کلانشهرهای ایران است، با اینحال قبل از فرود در دوحه متوجه میشوید که تا چه اندازه ابعاد این شهر بزرگ است. اتوبانهای بسیار بزرگ که معمولا خالی از هر خودرویی است دیگر نکته ای است که در بدو ورود به دوحه توجه شما را جلب خواهد کرد.
🔺فرودگاه بینالمللی حمد یکی از بزرگترین فرودگاه های جهان است که طراحی منحصربهفردی دارد. ابعاد فرودگاه به قدری بزرگ است که برای گردش در ترمینال آن لاجرم باید از مونوریل آن که داخل فضای مسقف فرودگاه حرکت میکند استفاده کنید. (تقریبا چیزی شبیه مونوریل قم😅)
🔸اگرچه این فرودگاه روزانه شاهد چند هزار پرواز بینالمللی است، با اینحال در هیچ نقطه آن تراکم جمعیت را مشاهده نخواهید کرد چرا که پروازهای گوناگون از نقاط مختلف این شهر فرودگاهی صورت میپذیرد و از این جهت هیچ شباهتی بین این فرودگاه و فرودگاه بین المللی امام خمینی وجود ندارد.
ادامه دارد...
🔸پینوشتها:
۱. عکس از درون شبکه مونوریل فرودگاه قطر که طول آن چندین کیلومتر است.
۲. جهت انجام ماموریتی از روز ۲۳ شهریور عازم سفری چند ماهه شدم و ان شالله در طول سفر در چند کشور حضور پیدا خواهم کرد. تلاش میکنم برخی نکاتی را در خصوص این کشورها در این مدت با شما مخاطبین عزیز به اشتراک بگذارم.
۳. با توجه به اینکه طی چند ماه آینده ایران نیستم، از دوستان و همکاران عزیز خود درخواست دارم صرفا از طریق شبکههای اجتماعی از جمله ایتا، واتساپ و ایمو با بنده تماس بگیرند و ان شالله در ایتا، واتساپ و ایمو پاسخگوی عزیزان خواهم بود.
#سفرنوشت
#قطر
🌐 کانال دکتر محمدمهدی چگینی
@Dr_MahdiChegini
سفرنوشت (کشور قطر)
(بخش دوم)
🌐 کانال دکتر محمدمهدی چگینی
@Dr_MahdiChegini
🔰 سفرنوشت (کشور قطر)
(بخش دوم)
🔺قطر به دلیل جمعیت کم و درآمد بسیار بالای صادرات گاز، یکی از ثروتمندترین کشورها در جهان به شمار می رود. در حوزه سیاست خارجی این کشور تلاش کرده است تا نقشی میانه ایفا کند و در عین اتحاد با آمریکا، روابط حسنه خود را ایران را در این سالها حفظ کند. جالب اینجاست که قطر محل استقرار بزرگترین پایگاه هوایی آمریکا در خاورمیانه است و بسیاری از عملیات های نظامی آمریکا از پایگاه قطر صورت می پذیرد اما یکی از نزدیک ترین روابط را با جمهوری اسلامی دارد و حتی فشار بی حد و امان عربستان نیز نتوانست سیاست این کشور را تغییر دهد.
🔸نکته دیگری که از همان بدو ورود به قطر توجه شما را جلب خواهد کرد، میزان افراد مهاجر در این کشور است. در واقع شما در این کشور به ندرت با افراد قطری مواجه می شوید و تقریبا تمامی شغل ها را مهاجرینی از آسیای شرقی و آفریقا تصاحب کرده اند. جالب اینجاست که دولت قطر تحت هیچ شرایطی به این افراد تابعیت قطری نمی دهد و آنها تنها حق اقامت و کار در این کشور را دارند.
🔹مساله دیگر اجناس خارجی در قطر است. کشور قطر به معنی واقعی کلمه یک مصرف کننده محصول است و هیچ جنس قطری وجود ندارد. از وسایل لوکس و لوازم خانگی تا مواد خوراکی و میوه جات. حتی آب معدنی قطر هم وارداتی است. جالب اینجاست که آب لوله کشی نیز آشامیدنی نیست و شما باید برای تمام مصارف خود آب معدنی تهیه کنید.
🔸نکته دیگر، سرمایه گذاری عجیب این کشور در برگزاری جام جهانی بوده است. به معنی واقعی کلمه، دوحه پایتخت این کشور در جریان ده سال آماده سازی برای جام جهانی، بازطراحی شد و استادیوم ها، اتوبان ها و خیابان های عریض و طویل زیادی در آن ساخته شد. در نتیجه با پایان موفقیت آمیز جام جهانی، بسیاری از این زیرساخت ها عملا بلااستفاده باقی مانده است.
🔺آخرین نکته هم نگاه به شیعیان در این کشور است. اگرچه معمولا قطری ها دیدگاه مثبتی به ایران دارند، با اینحال با انجام مناسک دینی به روش شیعیان تا حدود زیادی غریبه اند. کافیست در یک مکان عمومی مانند نمازخانه به روش شیعیان نماز بخوانید تا توجه بسیاری را به خود جلب کنید. در واقع بی دینی، بی حجابی و یا داشتن هر پوشش و شمایل در قطر بهیچ وجه حساسیت زا نیست اما کافی است که شما نشان دهید که شیعه هستید تا نگاه منفی برخی را بر روی خود احساس کنید. اینجاست که ضعف عملکرد نهادهای فرهنگی ما در کشوری مانند قطر که همواره مناسبات دوستانه با جمهوری اسلامی ایران داشته است مشهود است.
#سفرنوشت
#قطر
🌐 کانال دکتر محمدمهدی چگینی
@Dr_MahdiChegini