🔰دوستی با تلویزیون !
📚در کتاب "تلویزیون خطری برای دموکراسی" زیر عنوان «چرا بچهها تلویزیون را تماشا میکنند؟» آمده است که :
"انگیزه کودکان از نشستن در پای تلویزیون با خواست بزرگترها فرق دارد. بزرگترها به اقرار خودشان برای سرگرمی به تماشای تلویزیون میپردازند ولی کودکان ضمن اینکه طالب سرگرمی هستند غالباً برای فهمیدن دنیای اطراف به تلویزیون مینگرند".
🔺بزرگترها معمولاً اهمیت کمتری برای تلویزیون قایل هستند و به آن با یک ساده باوری آگاهانه نگاه میکنند.
اما تبلیغات تلویزیونی روی شخصیت کودکان، باورهای کودکان و اعمال کودکان به شدت مؤثر میافتد. معمولاً کودکان از دو سالگی تماشای فیلمهای کارتونی را شروع و تقریباً در 6 سالگی به تماشای تلویزیون عادت میکنند. یعنی قبل از اینکه به مدرسه بروند با تلویزیون دوست میشوند.
📌به تعبیر ساده تلویزیون معلم اول بچههاست معلمی که تا آخر همراه آنهاست پس در انتخاب این معلم بیشتر دقت کنیم ...
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
✅ #رسانه_ملی، فرهنگ سازی و ترویج #حجاب
🔸 رسانه ملی در خصوص فرهنگ سازی عفاف و حجاب، از چند زاويه میتواند حائز جايگاه مهمی باشد.
1⃣ اولاً اينكه در مقام #آسيب_شناسی جدی در اين حوزه گام بردارد و بخصوص در برنامه های خانواده محور كه هم از نظر كيفی و هم كمی از سطح قابل قبولی برخوردار شده است.
《آسيب شناسی می تواند مبنای چاره انديشی مسئولين فرهنگی و نيز خانوادهها و حتی خود صدا و سیما قرار بگيرد》
2⃣ نقش ديگری كه اين رسانه مي تواند ايفا كند ترويج و اشاعه و فرهنگ سازی برای مقوله مهم امر به معروف و نهي از منكر است چرا كه در قبال پديدهء بدپوششی بيش از هر نهاد يا ارگان حكومتي اين خود مردم هستند كه مي توانند موثر واقع شوند و البته مسئوليت دارند.
بنابراين جا انداختن و متذكر شدن فرهنگ امر به معروف ونهی از منكر و نيز راه های موثر و شيوه های صحيح و اصولی از رسالت های رسانه ملی تلقی می شود.
3⃣ راه اندازی #كرسی_های_آزاد_انديشی و برنامه های مستند و يا مناظره، و به طور كلی تهيه برنامههای آزاد برای بحث و تبادل نظر پيرامون اين موضوع میتواند به درك بهتر و عميق تر ابعاد اين پديده برای جوانان بينجامد چرا كه دلیل بسياری از هنجارشكنیهای اجتماعی عناد يا مخالفت و لجبازی نيست بلكه يك تصور و يا باور غلط اجتماعی و يا حتی دينی است.
4⃣اقدام ديگری كه رسانه ملی بايد انجام دهد توجه به پوشش مجريان، بازيگران و كليه افرادی است كه از تلويزيون به مردم نشان داده می شوند و به نوعی الگوساز هستند.
▪️همچنين معرفی تهيه كنندگان و طراحان نمونه مدل های لباس اسلامی و يا لباس های متناسب با شأن يك بانوی شيعه و مسلمان.
✅به طو کلی ورود نخبگان رسانه ای و اهالی انديشه به چگونگی تحكيم فرهنگ عفاف و حجاب از سوی صداوسيما يكی از الزامات فرهنگی امروز جامعه ماست.
🔺🔻سطحینگری و بسنده كردن به مطالب صرف علمی و خشك و سهم ناچيز هنر و ادبيات، باعث ميشود كه القای معارف بدون جذابيت لازم صورت گيرد.
🔸از اين رو، بخش عمدهای از برنامههای رسانهها برای سطح تحصيل كردهء جامعه قابل استفاده است؛ در حالی که عمده كسانی كه حجاب را رعايت نميكنند، حاضر به تحقيق و تعقل درباره اين موضوع نيستند و بيشتر بايد غيرمستقيم مورد خطاب قرار گيرند.
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
💢شکنجه خاموش در جنگ رسانهای
🔺جنگ رسانهای، یکی از روشهای جنگ ترکیبی است که در آن، از رسانهها برای دستکاری افکار عمومی و ضربه زدن به روحیه دشمن استفاده میشود. یکی از ابزارهای اصلی جنگ رسانهای، انتشار اخبار منفی و تکجانبه است.
🔹رسانههای فارسیزبان خارج از کشور در واقع یک ماشین جنگ روانی علیه مردم ایران هستند که با حمایت مالی و سیاسی کشورهای غربی و رژیم صهیونسیتی، بهطور گستردهای از این روش استفاده میکنند.
🔺آنها با انتشار اخبار منفی و تحریفشده، سعی میکنند امید و انگیزه مردم ایران را از بین ببرند.
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
💢انگیزه بعثت تزکیه نفوس بوده است..
‼️تا تزکیه نشدهاید مقام برای شما خطرناک است
🔹آنهایی که #بعثت را یک بعثت الهی میدانند و #انگیزه_بعثت را #هدایت همه خلق میدانند، باید به غایت بعثت توجه کنند، به انگیزه #بعثت توجه کنند که خود خدا انگیزه بعثت را فرموده است، فرموده است: «یَتْلُوا عَلَیْهِمْ آیاتِهِ وَ یُزَکِّیهِمْ وَ یُعَلِّمُهُمُ الْکِتابَ وَ الْحِکْمَه». #تزکیه برای این است که #نور_هدایت در #انسان واقع بشود. تا #تزکیه نشدید، طغیان برای شما حاصل خواهد شد.
🔹تا #تزکیه نشدهاید، علم برای شما خطرناک است، خطرناکتر از هر چیزی. تا #تزکیه نشدهاید، مقام برای شما خطرناک است و شما را به هلاکت دنیایی و اخروی میکشاند.
کوشش کنید که از این روزی که #بعثت شروع شده است، از آن وقتی که بعثت شروع شده است و امروز سالروز این بعثت بزرگ است و این #نعمتعظیمالهی است، توجه کنید که #بعثت برای چه بوده، انگیزه بعثت چه بوده است و اگر کسی تخلف کند از انگیزه بعثت چه خواهد شد.
🔹انگیزه بعثت #تزکیه_نفوس بوده است و تزکیه نفوس به این است که #خودخواهیها برود از بین، #خودبینیها برود از بین، #ریاستطلبیها برود از بین، #دنیاطلبیها برود از بین، و به جای همه، خدای تبارک و تعالی و هوایِ برای خدا بنشیند. #انگیزه_بعثت این است که #حکومت_خدا در دلهای بشر حکومت کند تا اینکه در جامعه های بشر هم حکومت کند. تا #تزکیه در ردههای بالا حاصل نشود و #تصفیه در ردههای بالا حاصل نشود، این مملکت و همه ممالکی که هستند #اصلاح نخواهند شد...
بیانات حضرت امام ۶۰/۰۳/۱۱
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
🔴 چگونه چهره محبوب صداوسیما تبدیل به بازجومجری اپوزسیون شد؟
‼️بعد از جامجهانی ۲۰۲۲ بود که فردوسیپور برای احیای چهره فراموششده خود نیاز به قربانی کردن یک چهره فوتبالی داشت؛ کاپیتان تیم ملی، علیرضا جهانبخش
🔺کاپیتان تیم ملی، در آن زمان با درک نادرست از شرایط جامعه و فضای مجازی دُم به تله فردوسیپور داد و تبدیل به طعمهای برای احیای شهرت و یا اطفای شهوت او شد
🔺گفتگوی فوتبال360 با جهانبخش، درواقع انتقام فردوسیپور از در حاشیه بودنش، در جام جهانی بود. گفتگویی که شبیه هیچکدام از برنامههای فوتبالی دنیا نبود و همچون یک «دادگاه تفتیش عقاید در قرون وسطی» برای تخریب تیم ملی فوتبال تدارک داده شده بود
📌سوالات این بازجویی هم جالب بود: چرا خندیدین؟ چرا تولد گرفتین؟ چرا شادی بعد از گل کردین؟ چرا بازوبند مشکی نبستین؟
🔺اما حالا جهت وزش باد عوض شده عادل فردوسیپوری که هر آیتم نودش را کپی نعلبهنعل فلان برنامه شبکه انگلیسی تقلید میکرد باز هم برنامهای ساخته که شبیه هیچ برنامه ورزشیای نیست. از هنجارشکنی با شوخیهای جنسی تا آوردن دختران نوجوان و تولد گرفتن برای فوتبالیستها در برنامهاش و... انگار نمیخواهد هیچ فرصت سینخوری را از دست بدهد
📌اما او دیگر آن عادل باهوش دهه ۸۰ و ۹۰ نیست و باید با واقعیات کنار بیاید.. آنتن را که از او گرفتهاند دیگر نه با بازجویی ورزشی توانسته به سطح اول توجهات برسد و نه با برنامه جنسی-ورزشی اخیرش و حتی حضور دایی و کشف حجاب دخترش
‼️بعید نیست روزی فردوسیپور در ظاهر در اعتراض به جمهوری اسلامی و در باطن به خاطر احیای شهرت از دست رفتهاش، جیمی جامپ کند!
#محرمانه
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 بازی رایانه ای مربوط به انقلاب ۵۷
🔴 هیچ میدانستید جریان رسانهای غرب علیه جریان انقلاب اسلامی ایران و پیروزی آن در سال 1357 بازی رایانه ای هم ساخته است؟
🔺بله، تعجب نکنید!
بازی «انقلاب ۱۹۷۹: جمعه سیاه»
1979 Revolution: Black Friday
🔴 این بازی، یک بازی ویدئویی در سبک بازی ماجراجویی است که توسط iNK Stories و در سال ۲۰۱۶ و در پلتفرمهای اندروید و آیاواس منتشر شد.
🔴 برنامه ریزی زیادی روی این بازی شد و حتی از بازیگران و گویندگان دو فیلم ضدایرانی هوملند و آرگو برای ایفای نقش و صداگذاری روی آن استفاده شد. حتی از کارگردان بازی های معروف GTA (Grand Theft Auto) برای ساخت آن یاری گرفته شد. با این حال، بازی مذکور چندان در رسیدن به اهداف خود موفق نبود و لذا گامهای بعدی آن متوقف شد.
🔴 لازم به ذکر است تصویری که از انقلابیون (مثل تصویر شهید لاجوردی در نقش بازجو) در این بازی دیده می شود، بسیار منفی است.
🔗بخشی از تیزر تبلیغاتی بازی فوق را بببنید.
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
✅ ما اینجوری بااعلامیه و نوار کاست انقلابمونو جهانی کردیم #اینستاگرام ارزونی خودتون!
#لبیکیاخامنهای
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
✅یعنی فوق العادست! نوشته که :
⚠️"یک مار شجاع یک ماهی را از غرق شدن نجات داد!" ،
🔺این چیزیه که #رسانه امروز میتونه به تو القا کند
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
‼️تنزل خواستهها ...
🔺زلف امور بزرگ مقدس را به مسائل اتفاقی و هیجانات گره نزنیم
🔺چندباری است می خواهند فوتبال را شوی تبلیغاتی نظام کنند اما نمیشود!
سر بُرد ما از ولز و تاثیر مثبت روی فروکش کردن شلوغیهای ز.ز.آ هم دوست داشتیم آمریکا را ببریم تا کلا فتنه کمی دفن شود ولی آن مرحلهی تاریخی به بصیرت و مجاهدت نیاز داشت نه اتفاقات فوتبالی، خدا از این امدادهای دوپینگی نمیکند.
‼️حالا هم برخیها با خودشان دودوتا چهارتایی میکردند و میگفتند رفتن به فینال و قهرمانی در شب ۲۲ بهمن چه تاثیر خوبی میتواند در انتخابات و راهپیمایی ۲۲بهمن داشته باشد!
🔺ولی آیا حکومت و نظامی که برپایه انقلاب مردمی شکل گرفته، شان و مقامش بالاتر از این حرفا نیست که خدا بخواهد بواسطه قِل خوردن توپ و رفتنش به دروازه تقدیرش را رقم بزند؟
🔻اینکه ما از شعارهای بزرگ مبتنی بر آزادی و عدالت و ارزش های انسانی اوایل انقلاب، بخواهیم مقبولیت خود را به اتفاقات اینچنینی گره بزنیم! حاصل تنزل دادن سطح خواسته های مردم است که برخی آقایان با آن میخواهند کم کاریها و ندانم کاریهای خود را پشت اتفاقات اینچنینی پنهان کنند.
📌اتفاقات بزرگ، مقدمات حکیمانهی بزرگ میخواهند. نمیتوانیم زلف امور بزرگ مقدس را به مسائل اتفاقی و هیجانات گره بزنیم.
#هشتگ_آگاهی
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢الگو برداری سیستم بانکی از سریال برره!!!
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
17.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨رسانه و سینما؛ سلاحهای جنگ شناختی-ترکیبی برای براندازی شوروی
⁉️چگونه رسانه و سینما توانست بزرگترین حکومت دنیا را براندازی کنند؟
🔗برشی از مستند #ماموریت_یازدهم
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
⭕️ مقایسه پیش بینی #جرج_ارول و #آلدوس_هاکسلی از آینده دنیا در اثر پیشرفت تکنولوژی و #رسانه_ها
🔸 پیش بینی ارول (در کتاب 1984) و هاکسلی (در کتاب دنیای شگفت انگیز نو) از آینده انسانها رو با هم مقایسه کنیم:
1⃣ ارول از دنیایی می ترسد که در آن افراد حاکم نمیگذارند بخوانیم و بدانیم...
ولی هاکسلی ازین میترسد که ما آنقدر سرگرم تفریحات بشویم که #خودمون نخواهیم بخوانیم و بدانیم.
2⃣ ارول نگران است که کسانی مثل #برادر_بزرگتر ما رو از دسترسی به اطلاعات محروم کنند...
اما هاکسلی نگران است که #آنقدر اطلاعات بر سر ما ریخته شود که به طور کامل قدرت تحلیل را از دست بدهیم.
3⃣ یکی از ویژگیهای جهان ارولی پنهان کردن حقایق از مردم است...
درحالی که ویژگی جهان هاکسلی گم شدن و از بین رفتن واقعیت اصلی بین #انبوه_اطلاعات بیهوده است.
4⃣ در دنیای اورول مردم اسیر #حکومت هستند...
اما در دنیای هاکسلی مردم اسیر #تفریحات پایان ناپذیر، ارتباطات بیدلیل، نیازهای کاذب و رقابتهای بی فایده میشوند.
🔹خلاصه اینکه اورول در کتاب 1984 از نابودی ما بوسیله آن چیزهایی خبر میدهد که از آنها می ترسیم.
اما هاکسلی از نابودی ما به وسیله چیزهایی خبر میدهد که دوستشون داریم.
🚫 به نظر شما پیشرفت رسانهها باعث شده کدوم پیشبینی بیشتر محقق بشود❓
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir