💢بنای یادبود شیطان در آمریکا ساخته و رسما افتتاح شد!
‼️معبد شیطان(کاخ سفید) روز پنجشنبه، از مجسمه موجودی بالدار و سر بز، به نام بافومت، در کاپیتول ایالت رونمایی کرد.
🔺اگر کسی فکر میکند جنگ با آمریکا و اسرائیل به زودی پایان خواهد یافت، کاملا در اشتباه هست.
🔺جنگ ما، جنگ آخر الزمان است.
🔴پشت آمریکا و اسرائیل ، یهود(صهیونیست) و پشت یهود(صیهونیست)، ابلیس هست.
🔺ابلیس لشکریانش را پیش میفرستد، اگر کاری از پیش نبرد آنگاه خودش غلیظ خواهد شد.
قالَ أَ رَأَيْتَكَ هذَا الَّذِي كَرَّمْتَ عَلَيَّ لَئِنْ أَخَّرْتَنِ إِلى يَوْمِ الْقِيامَةِ لَأَحْتَنِكَنَّ ذُرِّيَّتَهُ إِلَّا قَلِيلًا(اسراء_۶۲)
ابليس گفت: به من خبر ده، اين است آن كسى كه بر من گرامى داشتى؟ اگر تا قيامت مهلتم دهى، يقيناً بر نسل او افسار زده، به زير سلطه مىكشم، مگر اندكى را.
🔺این جنگ، تا نبرد نهایی ادامه خواهد داشت ...
👈 در این فتنهها، انسان ها غربال خواهند شد.
👈 تنها را نجات بشریت، ایمان به خدا و بازگشت به کتاب خداست.
👈 در غیر اینصورت خواه و ناخواه، جزو لشکریان شیطان خواهد شد .
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
⭕️تصویر جنگ و دشمن در #فضای_مجازی
💢شبکه و فضای مجازی، شاخص و انعکاس قدرت کشورها و فرصت مناسبی برای دولتهاست که با ورود در آن در عرصه ملی و فراملی تولید قدرت کنند و از مزایای نظامی و سیاسی آن در فضای جغرافیایی بهرهمند شوند. به طوری که، مفهوم جنگ که صحنهای از یک تخاصم نظامی مبتنی بر حرکت تانکها، خانه ها و شهرهای ویران، صدای آژیر خطر و بمباران هوایی را در ذهن مجسم می کرد، همگی در دنیای واقعی اتفاق می افتاد. اما در این قرن که انسان علاوه بر حضور در دنیای واقعی، شخصیتی هم در دنیای مجازی دارد، فضای جدیدی نیز ایجاد شده است.
💢 امروزه حراست از کشور در حوزه واقعی و مجازی شکل گرفته که هر دو در ثبات امنیت ملی نقش حیاتی دارند. همان طور که در دنیای واقعی با جنگ روبه رو می شویم، در دنیای مجازی نیز با جنگ سایبری مواجه هستیم. در واقع حفاظت از مرزهای مجازی، به اندازه حفاظت از مرزهای روی نقشه برای هر کشوری دارای اهمیت است. این مرزهای مجازی هستند که اطلاعات (عامل نیروبخش و حیاتی) را در درون خود جای داده اند.
💢 تحلیل جنگهای سایبری دشوار است زیرا عملا محدوده ای را نمی توان برای آن تجسم کرد. حتی اگر اپراتورهای این فضا را در مکان های فیزیکی قرار دهیم، باز هم محدودیت مکانی در بین نیست و مليت ممفهومی ندارد. به همین دلیل توجه به پدافند غیرعامل در فضای سایبر اهمیت زیادی برای کشور خواهد داشت.
از طرف دیگر، مفهوم دشمن به عنوان عاملی موثر برای درک نظام روابط بینالمللی مورد مطالعه قرار می گرفت. چراکه، به ندرت می شد تصور کرد که یک ملت هراسی از مورد حمله قرار گرفتن نداشته باشد، بلکه در عمل، همیشه یک دشمن واقعی وجود داشت. با چنین فهرستی، ملت می توانست قدرت خود را توجیه کند.
🔺 در این خصوص، عاملی که مورد بررسی قرار می گرفت، عامل جغرافیایی یا موقعیت کشورها بر روی نقشه بود. مناقشه بر سر مرزها و سرزمین آنقدر متداول بود که در بسیاری موارد «همسایه» به عنوان یک دشمن محتمل شناخته می شد.
در صورتی که ماهیت حقیقی یک تهاجم سایبری ممکن است هرگز شناخته نشود.
💢 طی سال های آینده طیف فزاینده ای از عوامل، از جمله تروریستها، ممکن است توانایی هایی را به دست آورده و توسعه دهند که برای هدایت حمله مجازی و فیزیکی علیه زیر ساخت های اطلاعاتی جهان، مانند اینترنت، شبکه های مخابراتی و سامانه های کامپیوتری کنترل کننده فرایندهای صنعتی حساسی چون شبکه های الکترونیکی، پالایشگاه و مکانیزم های کنترل سدهای آبی استفاده می شود.
🔺توانایی پاسخ گویی به چنین حملاتی، نیازمند فن آوری حیاتی برای پر کردن شکاف بین مهاجم و مدافع خواهد بود.
🔺🔻 میدان نبرد اصلی فضای مجازی در آینده، اطلاعات موجود در سامانه های رایانه ای است که بسیار ارزشمندتر از سامانه های فیزیکی می باشد.
فن آوری های جدید توانایی هایی برای دسترسی به داده ها چه از طریق کنترل بی سیم، نفوذ به سامانه های متصل به اینترنت و چه از طریق دسترسی مستقیم توسط افراد داخل نظام، ایجاد میکنند.
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
💢اشتهای سیری ناپذیر برای آنچه در آنسوی مرزها میگذرد
🔸کشور ایران، همچنان به توسعهای پایدار، درونزا و همه جانبه نیاز دارد. در این راه میتواند از دستاوردهای رسانهها، بویژه تکنولوژیهای ارتباطی و اطلاعاتی نوظهور در جهت نو سنتگرایی و تقویت هویت و فرهنگ ملی بهره گیرد.
▪︎اما، اشتهای سیری ناپذیر برای آنچه در آنسوی مرزها میگذرد، حاصل مواجهه سنت و نوگراییست که امری طبیعی بوده و بخشی از آن با سوءاستفاده از غفلت نهادهای فرهنگی، موجب آسیبها و آثار زیانباری در کشور شده است.
➖مهمترین آثار رسانههای جدید در کشور عبارتند از:
◇ اطلاع رسانی غیر قابل کنترل و بدون سانسور در فضای سایبر (اینترنت).
◇ ظهور انسانهایی با تابعیت بینالمللی
◇ رواج فرهنگ غربی و اصرار بر آن در ایران
◇ تغيير هویت نزد جوانان
◇تهدید زبان فارسی
◇رواج آسیبهای اجتماعی به دلیل تضاد شرایط اجتماعی ایران با غرب
■ بنابراین سوغات رسانههای جدید وارد شده رواج فرهنگ جدیدی است که اصالت فرهنگ ایرانی را به چالش میکشند.
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
💢اینستاگرامِ بیبیسی جهانی ۳۶۰ هزار فالوئر،
💢اینستاگرامِ بیبیسی عربی دو میلیون فالوئر،
💢اینستاگرامِ بیبیسی فارسی ۲۰ میلیون فالوئر‼️
#آموزش_سواد_سایبری
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رفح کجای غزه است و چرا ماشین کشتار رژیم صهیونیستی در آنجا متمرکز شده؟ (ویدئو با زیرنویس فارسی)
🔗جزئیات بیشتر
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
💢راه درست رویارویی با ورود بیوقفهی رسانههای نوظهوری که اصالت فرهنگ ملی را به چالش میکشند.
📌بدیهی است که نمیتوان و نباید دور خود حصار کشید، بلکه میبایست شناخت صحیح و برخورد علمی و آگاهانه با پدیده رسانههای الکترونیک را پی گرفت. لذا با توجه به این نیاز، میتوان راه حلهای زیر را پیشنهاد داد :
1⃣ نیاز به تحول همه جانبه
برای ورود به عصر اینترنت و فضای سایبر ، تحولات بنیادین ساختاری ، مدیریتی و فرهنگی، ضروری است.
2⃣ گزینش همه جانبه
ضروری است به فناوری اطلاعات به عنوان محور توسعه و ابزاری برای پایان بخشیدن به دورهای طولانی مدت از انقیاد ، فقر ، عقب ماندگی و بدبینی، نگریست. و در این میان از تجربه سایر کشورها بهره گرفت
3⃣ توسعه تلفیقی
میان ملیگرایی، منطقهگرایی و جهانگرایی میبایست دست به گزینش آگاهانه زد و از تلفیق آنها در جهت توسعه ملی سود جست.
4⃣ توجه به شرایط داخلی
اگر چه فناوری را میتوان از خارج وارد کرد، اما گزینهها باید با محیطی که در آن عمل میکنند، هماهنگ باشند.
5⃣ زیر ساخت مناسب
در تعریف امپریالیسم فرهنگی بر کنترل اعمال شده بر کشورها از طریق زیر ساخت و فنآوری مناسب تأکید شده است، با ایجاد زیر ساخت و فناوری مناسب میتوان با این کنترل مقابله کند
6⃣ ایجاد شرکتهای چند شاخه
از لحاظ فنی، برنامهریزی ، تولید، ویراست و توزیع مقدورات و امکانات ضروری است تا کشورهای جهان سوم با ایجاد شرکتهای چند شاخه به عرضه اطلاعات بپردازند.
7⃣ توجه به عوامل داخلی
برای شناخت شرایط وابستگی و توسعه نیافتگی، تنها استناد به مداخله سازمان سیا و دست نامرئی کمپانیهای چند ملیتی، کافی نیست بلکه باید عوامل داخلی را نیز در این زمینه مورد توجه قرار داد.
8⃣ تدوین سیاستگذاری و برنامهریزی ارتباطی
این مهم باید با توجه به ارتباطات سنتی، ارتباطات دوربرد ، ارتباطات جمعی و ارتباطات کامپیوتری صورت گیرد ضمن تقویت هر یک از چهار زمینه فوق ، باید هماهنگی سازمانی، بافتی ، آرمانی و هدفدار بین آنها به وجود آید و در صورت لوزم ، "شورای سیاست گذاری ارتباطی ایجاد سیاستگذاریهای ارتباطی" و تبدیل آنها به راهبردهای برنامهریزی را به عهده گیرد.
9⃣ شناخت جهان سوم
شناخت پیچیدگی جوامع جهان سوم و روابط آنها با کشورهای توسعه یافته ضروری است. باید مشخص شود کدام گروهها، وسایل ارتباطی را کنترل میکنند و اطلاعات و ارتباطات را با چه اهدافی دنبال مینمایند، و وسایل ارتباطی یک کشور، چه نقشی در حفظ و دگرگونی ساختار قدرت در جامعه ، ایفا میکند
🔟 همکاریهای چند جانبه
تشکیل شبکههای خبری به منظور تسهیل مبادلۀ دوجانبه و چندجانبه توسط کشورهای منطقه
1⃣1⃣ یافتن زمینههای همکاری جدید بینالمللی
توسعه یک زیر ساخت اجتماعی پیشرفته و ایجاد سیستم ارتباطی جهانی برای کسب برتری فنی در جهت توسعه اطلاعات و صنایع مرتبط با فناوری اطلاعات و پخش ماهوارهای؛ و بطور کلی یافتن زمینههای همکاری جدید بینالمللی برای تأثیرگذاری بر جریان اطلاعات
2⃣1⃣ اطلاعات و فناوری به عنوان عوامل توسعه
(در این خصوص ایجاد ابر دالان رسانهای در مالزی در دوره ماهاتیر محمد در سال ۱۹۹۵ برای ارتباط دادن توسعه و صنعتی شدن از طریق فناوری اطلاعات را میتوان یادآور شد).
تأمین مالی فناوری مناسب مورد نیاز برای شبکههای اطلاعاتی، حفظ یک جریان اطلاعاتی جایگزین، بالا بردن کیفیت اطلاعات، اولویت دادن به آموزش پرسنل بسیار ورزیده و انتشار گزارشهای تحقیقاتی در همه زمینهها و ایجاد توازن میان کمیت و کیفیت تحقیقات و اطلاعات تولید شده، از ضروریات میباشند.
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
⭕️ جنگ شناختی سیاستمداران از این انتخابات به آن انتخابات!
⁉️ برای ما سوال است:
کدام حزب سیاسی سالها #تساهل_دینی را در کشور ترویج داده است که امروزه محصول آن را برداشت می کند؟
⁉️کدام حزب سیاسی تعاریف ولنگارانه، ناروشن و مبهم را از #آزادی در فضای نخبگانی، فرهنگی و رسانه ها تئوریزه کرده است که ثمرهاش را امروز در نزاع های اجتماعی میبینیم؟
📌و این روزها کارش را "کرده" میبیند و تماشاگر میدان است.
⚠️ #ساده_نباشیم، جامعه ما سالها در معرض #جنگ_شناختی سیاستمداران غرب زده است؛ از این انتخابات به آن انتخابات!
#قدرت_طلبی
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
💢غربزدگی امروز بسیار با غربزدگی دوران جلال آل احمد متفاوت است
🔺آن غربزدگی، جلال را به حدی میرساند که خشمگین، آن را به مثابه بیماری ای در کتابش یاد کند، اما اگر جلال امروز میبود قطعا غربزدگی را نه بیماری، که قابل درمان است، خود مرگ مینامید
🔺غربزدگی زمان او، مختص افرادی بود که عظمت غرب را دیده بودند، شگفت زده شده بودند و از فرط هیجان نمیتوانستند تحلیل منطقی از سیر پیشرفت آنان داشته باشند، پس میگفتند از کلاه سر تا پاشنه کفش باید شبیه آن ها شویم.
🔺واژه غربزدگی برای جوان امروز ما کافی نیست، او به سرتاپای فرهنگ امریکایی شرطی شده است، او کودکی اش را با تلاش های بیشمار برای نجات همرزمان آمریکاییش در «کالاف دیوتی» گذرانده و نوجوانی اش در جنگ با شرقی های نفرت انگیز و بی رحم و تروریست در «بتلفیلد» سپری شده است، او «نجات سرباز رایان» را زندگی کرده و جنگ جهانی را هم با همرزمان تانک سوارش در «فیوری» به یاد میاورد... او حتی نسبت به لباس نظامی آمریکا هم شرطی شده است... ناخوداگاه او این لباس را لباس همرزمانی میبیند که کشته شدنشان به معنی «گیم اور» شدن اوست.
🔺میتوانید با عاشق بنشینید و صحبت کنید؟ چرا نمیشود؟ چون دوپامین ترشحی از سیستم پاداش مغزش، او را شرطی کرده، تنها راه برگشت حال خوبش هر چیزیست که مرتبط به معشوقش باشد. برای اینست که میگویند، «عشق کور و کر میکند»
🔺با غربزده زمان جلال میشد حرف زد، شاید بالاخره منطق او را به راه می آورد و عظمتی که دیده بود را معلولِ علتی درست میدید.
🔺اما با غربزده امروز، سخن گفتن کافی نیست. چون شرطی شده است. ذائقه اش تغییر کرده است، هر آنچه حس خوب گرفته در جهان هایی بوده که اِلِمان های زندگی آمریکایی حس میشده است، به تک تک آن المان ها و آن سبک زندگی شرطی شده است.
هر وقت یک همجنسگرا، با سخن گفتن گرایشش عوض شد، او نیز عوض میشود. بهتر است بگوییم ما نیز عوض میشویم، همه ما به این سبک زندگی ها شرطی شده ایم... تنها راهش شرطی ساز معکوس است. ولی رسانه ای نداریم برای این کار...
#آنتی_فکت
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
‼️وعدههایی که وصول نشدند ... /
🔻 نمی دانم چرا از سیاسی بودن مردم و شور و شعف انتخابات بعضی شهرستانها در آخر چیزی به مردم نمیرسد! و فردای انتخابات این مردماند که با وجود تمام بیاخلاقیها، دشمنی و اختلافات، جار و جنجال و بگو مگوها با انبوهی از وعده و وعیدهای تلمبار شده انتخاباتی روبرو هستند و وعدهها خیلی جاها چون در حیطه اختیارات نماینده و در توان وی نیست وعده میمانند و کسی به آنها جامه عمل نمیپوشاند.
🔻 نیازها، کمبودها، ظرفیتها و فرصتهای شهرستانها برای خیلی از نمایندگان واضح و آشکار است. بوقت تبلیغات بدرستی کمبودها و ضعف ها را نشانه میروند. میگویند و میشنوند و راهکار ارائه میدهند. اما بوقت عمل با علم به اینکه یک نماینده بیشتر قانون گزار است تا یک نیروی اجرایی پا پس میکشند و برای مردمی که هنوز منتظر تحقق وعدههایند، این نشدنها بیشتر باعث نامیدی و قهر مردم با صندوق های رای میشود.
🔺در تمام موارد بالا دو نکته را باید مد نظر قرار داد؛
1⃣ افزایش سطح آگاهی، شعور و اصلاح نوع نگاه مردم به نماینده، به عنوان قانون گزار نه نیروی اجرایی(که منجر به دخالت روزافزون نمایندهها در عزل و نصبها و طرحهای اجرایی شده و تا کنون اثرات سو زیادی داشته است)
2⃣ برای فرد درد کشیدهایی که فکر میکنند احداث یک کارخانه، سوله، تعمیر راه و... (که اصلا جزو اختیارات و وظایف نمایندگان نیست!) مهمتر از قانونگزاری است. باید توضیح داد که اثر تمام این موارد بر زندگی مردم، بسیار کمتر از قانونهای تصویب شده درباره حذف ارز کالاهای اساسی، قانون شفافیت آرا، عدم دریافت حقوق های نجومی، دلاری فروشی مواد اولیه داخلی و... است.
❗️پس بیاید در انتخاب هایمان بر اساس واقعیت ها و انتخاب قانون گزاران قوی رای دهیم نه وعده و وعیدهای رای جمع کن ...
به امید ایرانی آباد
#هشتگآگاهی
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
15.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 معضل جهانی اخبار جعلی در فضای مجازی
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️آماده باش، در راه است،
🚫دروغ تغییرات اقلیمی
🔺«نظر مدیر فنی CNN، چارلی چستر، در یک ضبط مخفی در مورد شروع پروژه واریتاس از آوریل ۲۰۲۱: هنگامی که مردم دیگر از "کووید" نترسند، کلاهبرداری از آب و هوا به عنوان یک بلای خیالی جدید در مرکز صحنه قرار می گیرد تا همه را به تسلیم درآورد. آنها قبلاً در دفتر ما اعلام کرده اند که هنگامی که حقایق کرونا برای عموم مردم به روشن شوند، ما شروع به تمرکز عمدتاً بر روی آب و هوا خواهیم کرد... پایانی قطعی برای همه گیری وجود دارد. تا حدی کاهش مییابد که مشکلی نیست. اوضاع اقلیمی سالها طول میکشد، بنابراین احتمالاً میتوانند آن را برای مدتی بعد از کرونا شروع کنند.»
#حقایق_داغ
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir