📣 نظر دادستانی توقف هاتگرام و تلگرام طلایی است
🔺 معاون فضای مجازی دادستان کل کشور با بیان اینکه نسخه های فارسی تلگرام در موعد مقرر نتوانسته اند استقلال پیدا کنند، گفت: نظر دادستانی، توقف فعالیت هاتلگرام و تلگرام طلایی در کشور است.
🔺 ما تصمیم خود را به سلسله مراتب مدنظر اعلام کرده ایم اما تصمیم نهایی برای توقف فعالیت این دو پیام رسان باید به صورت جمعی گرفته شود و هنوز در این زمینه ابلاغی صورت نگرفته است.
#درد_دل_یک_معلم
سلام آقای جاویدنیا!دوستی صفحه شمارا به من معرفی کرد اون هم در شرایطی که داشتم از غصه اینکه کاری از دستم بر نمی یاد دق می کردم .من معلم بیست سال سابقه در هنرستان و دانشجوی ارشد روانشناسی تربیتی هستم.بخاطر صمیمیتی که همیشه باشاگردهام داشتم خیلی راحت بامن حرف می زنند و نظرات عقاید واقعیشان را می گویند.متأسفانه در چندسال اخیر شاهد انحرافات عقیده ای و اخلاقی زیادی بین دانش آموزان هستم.ساعتهای خیلی طولانی در شبکه های مجازی مخصوصا تلگرام هستند .بدون اطلاع، از طرحهای شیطان پرستی استفاده می کنند،گرایش به عقاید غیر اسلامی پیدا کردند،سوالهایی می پرسند که بصورت شبهات در این شبکه پخش می شود،اطلاعات دینی وتاریخی آنها ضعیفه و دشمن با چشم باز، از آن داره استفاده می کنه ،هروقت حرف جدیدی ازشون می شنوم تا چند روز احساس بیماری می کنم.به قول خودشون همه نوع تلگرامی با انواع فیلترها را دارند هر کدوم را که بتوانند باز می کنند وخیلی براشون فرق نمی کنه چی باشه.حتی خودشون نمی دانند چی به خوردشون می دهند.اینها درده،اما درد بزرگتر وقتیه که به عنوان یک راه حل پیش رییس اداره منطقمون رفتم و خواستم تقاضا کنم که به مدارس اعلام کنند بجای تلگرام از پیام رسان داخلی استفاده کنند تا هم خانواده ها هم بچه ها در فضای سالمی قرار بگیرند،اولأ منکر استفاده مدارس از تلگرام بعنوان کانال ارتباطی مدارس شدند و وقتی بهشون ثابت شد گفتند برای خانواده هاست نه بچه ها ودراخرهم بدون جواب و... خلاصه اینکه یامسئولین ما خواب هستند یا خودشان مسئول ایجاد این شرایط .به هر حال بدا به حال ما.علت اصلی استفاده بچه ها اینه که اسمش جا افتاده،دوم اینکه من چند بار این حرف را شنیدم که می گویند سپاه از سروش جاسوسی می کنه؟!!(یعنی تبلیغات سوئی علیه پیام رسان داخلی انجام می شه)من خودم فقط سروش دارم بخاطر همین از همه برنامه ها و بخشنامه های مدرسه بی اطلاع هستم.اما درد من ،غصه بچه هاست،اگر ازدستتان بر می یاد کاری کنید که همین الان هم خیلی دیره.متشکرم
@Dr_javidnia
💠 خلاصه صحبتهای محسن غفاری مدیر پیام رسان ایتا در شبکه افق
🔹به جای وام باید دیتا سنتر ملی بزنند
🔸 بیگ دیتاها که پایه بسیاری از بررسی ها و تحولات ارزی، سیاسی ، اقتصادیست به راحتی از طریق تلگرام از کشور خارج میشود
🔹نتیجه خروج اطلاعات بیگ دیتاها توسط تلگرام ، چالش ارزی بود که کشور را درگیر کرد
🔸مشترکان یکی از اوپراتورها با vpn راحت تر به ایتا وصل میشوند ، مسئولین اوپراتور لطف کرده و پیگیرند ولی این مشکل هنوز حل نشده است.
🔹مسئولین با این همه کم کاری دائما ادعای حمایت نکنند
مشاور تغذیه گفت اگر به خواسته اش تن ندهم عکس های بدون لباسم را منتشر می کند/ از ظاهرم رضایت نداشتم و به دنبال راهی می گشتم تا لاغر شوم. مدام در فضای مجازی و تلگرام به دنبال راهکاری ساده بودم تا این که ...
http://www.citna.ir/ict/223404
http://sapp.ir/news24
دبیر شورای عالی فضای مجازی: پیش بینی می شود که با ایجاد ارز دیجیتالی تلگرام یا همان «گرام» شاهد غارت ۵۰ میلیارد دلاری از اقتصاد کشور خواهیم بود
http://www.bartarinha.ir/fa/news/814912
http://sapp.ir/news24
معاون مرکز ملی فضای مجازی: بیش از ۵ سال مردم را مجبور به استفاده از تلگرام کردیم و تمام کارهای خود اعم از خانوادگی، اقتصادی و .. را در آنجا انجام دهند.
http://www.rajanews.com/news/302937
http://sapp.ir/news24
👆👆👆
رجانیوز اظهارات دکتر آسوشه را حذف کرد.
برترینها هم متن خبر را تغییر داد.
متن خبر حذف شده رجانیوز
بیش از ۵ سال مردم را مجبور به استفاده از 'تلگرام' کردیم
معاون مرکز ملی فضای مجازی گفت: بیش از ۵ سال مردم را مجبور به استفاده از تلگرام کردیم و تمام کارهای خود اعم از خانوادگی، اقتصادی و .. را در آنجا انجام دهند.
معاون مرکز ملی فضای مجازی گفت: بیش از ۵ سال مردم را مجبور به استفاده از تلگرام کردیم و تمام کارهای خود اعم از خانوادگی، اقتصادی و .. را در آنجا انجام دهند.
به گزارش رجانیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران پویا؛ عباس آسوشه صبح امروز در نشست رسانه ای "بررسی عملکرد پیام رسانهای داخلی و نقش نهادهای ذی ربط در تقویت یا تضعیف آنها" اظهار کرد: امروز هر کسی بخواهد درباره فضای مجازی دنبال مقصر بگردد، تقصیرات را گردن دو نهاد مرکز ملی و شورای عالی فضای مجازی می اندازد.
معاون مرکز ملی فضای مجازی خاطرنشان کرد: بیش از ۵ سال مردم را مجبور کردیم از تلگرام استفاده کنند و تمام کارهای خود اعم از خانوادگی، اقتصادی و .. را در آنجا انجام دهند.
وی تصریح کرد: جلسات متعدد با صاحبان کسب و کار داشتیم که علت حضور آنها را در تلگرام بدانیم که می گفتند مردم در کدام پیام رسان حضور دارند؟
آسوشه با بیان اینکه مرکز ملی فضای مجازی به این نتیجه رسیده که مولفه های قدرت و ساختار حکمرانی در دنیا در حال تغییر است ، گفت: پیام رسان ها یک موضوع بسیار کوچک در این مولفه ها هستند.
معاون مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه پیام رسان، نقطه کوچک است و اصلا نقطه بزرگی نیست، یادآور شد: فقط دو پیام رسان از هفت پیام رسان داخلی به مرکز ملی فضای مجازی برنامه ارائه دادند، پیام رسان نقطه کوچکی است.
وی با بیان اینکه موضوع هاتگرام و طلاگرام باید تمام می شد، گفت: این اتفاق به دلیل اینکه مرکز ملی به عنوان جایگاه بالاتری دیده نمی شود، رخ نداد.
آسوشه با بیان اینکه در حد توان مسئولیت خود را درباره هاتگرام طلاگرام انجام داده و تا آخر آذر فرصت به آنها داده بودیم، گفت: مابقی ماجرا مربوط به قوه قضاییه است.
تسنیم: بیش از ۵ سال مردم را مجبور به استفاده از "تلگرام" کردیم
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ عباس آسوشه صبح امروز در نشست رسانهای "بررسی عملکرد پیامرسانهای داخلی و نقش نهادهای ذیربط در تقویت یا تضعیف آنها" اظهار کرد: امروز هر کسی بخواهد درباره فضای مجازی دنبال مقصر بگردد، تقصیرات را گردن دو نهاد مرکز ملی و شورای عالی فضای مجازی میاندازد.
معاون مرکز ملی فضای مجازی خاطرنشان کرد: بیش از 5 سال مردم را مجبور کردیم از تلگرام استفاده کنند و تمام کارهای خود اعم از خانوادگی، اقتصادی و .. را در آنجا انجام دهند.
وی تصریح کرد: جلسات متعدد با صاحبان کسب و کار داشتیم که علت حضور آنها را در تلگرام بدانیم که میگفتند مردم در کدام پیامرسان حضور دارند؟
آسوشه با بیان اینکه مرکز ملی فضای مجازی به این نتیجه رسیده که مولفههای قدرت و ساختار حکمرانی در دنیا در حال تغییر است ، گفت: پیامرسانها یک موضوع بسیار کوچک در این مولفهها هستند.
معاون مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه پیامرسان، نقطه کوچک است و اصلاً نقطه بزرگی نیست، یادآور شد: فقط دو پیامرسان از هفت پیامرسان داخلی به مرکز ملی فضای مجازی برنامه ارائه دادند، پیامرسان نقطه کوچکی است.
وی با بیان اینکه موضوع هاتگرام و طلاگرام باید تمام میشد، گفت: این اتفاق به دلیل اینکه مرکز ملی به عنوان جایگاه بالاتری دیده نمیشود، رخ نداد.
آسوشه با بیان اینکه در حد توان مسئولیت خود را درباره هاتگرام طلاگرام انجام داده و تا آخر آذر فرصت به آنها داده بودیم، گفت: مابقی ماجرا مربوط به قوه قضاییه است.
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1397/10/11/1912856
انتقاد نمایندگان مرکز ملی فضای مجازی و قوه قضائیه از عدم اجرای صحیح فیلترینگ تلگرام/ تأکید سردار جلالی بر مخاطرات امنیت ملی تلگرام
https://www.yjc.ir/fa/news/6782718
عضو شورای عالی فضای مجازی:
اطلاعات دشمنان از ریز مسائل مردم ما بیشتر از خود ماست
http://ana.ir/fa/news/45/349013
جواد جاویدنیا:کوتاهی ۵ ساله دولت علت اصلی نابسامانی فضای مجازی و فیلترینگ پیام رسانها/ پیام رسانهای خارجی چنانچه مجوز نگیرند فیلتر خواهند شد/ فعالیت دستگاههای دولتی و کسب وکارهای مجازی دارای مجوز در تلگرام و پوستههای آن ممنوع است
https://www.mizanonline.com/fa/news/481199
@Dr_javidnia
کانالهای ارتباطی ما:
https://sapp.ir/Dr_javidnia سروش
https://gap.im/Dr_javidnia گپ
https://eitaa.com/Dr_javidnia ایتا
https://ble.im/Dr_javidnia بله
https://bpn.im/Dr_javidnia بیسفون
https://aparat.com/jjavidnia آپارات
https://hoorsa.com/Dr_javidnia هورسا